Περαστε με στην πριονοκορδελααα...
Πώς το είχε πει ο αρσενης;
Μάκη χάσαμε.
Σοκολατακη χασαμε
Κρίμα τόσα σοκολατάκια που μοιράζες
.Σε πρόδωσαν όλοι..
και τα επίθετα και τα παρατσούκλια και οι νονοί και οι μπράβοι που λέει ο διάσημος βυζαντινολόγος κλπ ..λόγος.
Όπως διαπίστωσε η ειδική ερευνήτρια Λένα..δεν ανιχνεύθηκαν αποτυπώματα σοκολάτας στην εν λόγω κάλπη.
Ψήφισαν με το γαντι
Τα συγχαρητήρια μου στον αντρε για την καθαρή νίκη του.
Αντρέ δεν σε ψήφισα γιατί είχα ψηφίσει τον Ρεντ στην αρχική λίστα..αλλά πάει και αυτή.
Την έφαγε η λυκαινα
Ευχαριστώ και στα 5 κορίτσια που ψήφισαν σοκολατακη
Ο Αντρεας έδωσε ετήσιο κύκλο στις διαδικασίες ...
Η Σου Σου η πονηρή όμως ...χε χεΨηφισα τον Αγροτης ( συγνωμη Αντρεα εισαι εκτος συναγωνισμου το ξερεις)
διοτι μπηκε δυναμικα και εχει την υπομονη να γραφει πολλα
.( το μονο που δε βαζει παραγραφους κ βγαζω τα ομορφα ματακια μου να διαβασω-- πλιιζ παραγραφους Αν ειναι θεμα προεγκρισης κ δεν μπορει να τα δει αμεσως,τοτε πλιζαρω τον σαπορτ να μεριμνησει ,ευχαριστω)
(το κείμενο δεν έχει ψηφιστεί και κάνει μουτράκια)
Και εγω ψηφισα Sourya για τους αναλογους λογους στο αλλο θεμα...εδω ουτε καν ψηφισα τον εαυτο μου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 104 από alisidaΨηφισα τον Αγροτης ( συγνωμη Αντρεα εισαι εκτος συναγωνισμου το ξερεις)
.( το μονο που δε βαζει παραγραφους κ βγαζω τα ομορφα ματακια μου να διαβασω-- πλιιζ παραγραφους Αν ειναι θεμα προεγκρισης κ δεν μπορει να τα δει αμεσως,τοτε πλιζαρω τον σαπορτ να μεριμνησει ,ευχαριστω)
Που πάω ο Καραμήτρος???
ωραία τα λες red
ακούς 26-29-31?
χωρίς τη δική μου συμμετοχή στην εξουσία θα υπάρξει ακυβερνησία...
ώρα να θέσω τους όρους της συμμετοχής μου στην συγκυβέρνηση...
όρος πρώτος :
δεν υπογράφω πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων...
ξέρεις εσύ
Παράθεση:
Σχόλιο # 89 από Red_SeasonΈχουμε συγκεντρωτικά επικρατείας;
Ωραία.
Λοιπόν σε 55 εκλογικούς δήμους και κοινότητες μελών: Κυβέρνηση σχηματίζει μέχρι στιγμής ο Ανδρέας που γράφεται με 2 τελικά σου και έχει 66 δωροδοκήσει
Αξιωματική Αντιπολίτευση ο Πάνος που συνοδεύεται από 26, όχι 29, λάθος 31 που μοιράζουν γλυκά στα μέλη
Τέλος, χάλκινο μετάλλιο - ήτοι ο ρυθμιστής των εκλογών είναι ο Ηράκλειτος με 3 σακούλια σοκολάτες 'Λεωνίδας' για όσους τον ψήφισαν. Τώρα εξηγείται το συγκλονιστικό φίνις στην εκλογική βραδιά μόλις γύρισε από την χώρα της σοκολάτας!
Και του χρόνου ή στον επόμενο μήνα - αγαπητοί τηλεθεατές του Relations Channel καληνύχτα σας![]()
Μην μασας Σhουσhου...
Τοτε ειχε αμετρητα αναθεματισμενα ψυχοπαιδγια, του ιδιου πατρος και γινοτανε τρομπονι η καθε δημοσκοπησις...
Στις πλημμυρες του εντεκα, πηρε το νερο τις λιστες και ξεχασανε τα παςς...
Παράθεση:
Σχόλιο # 107 από MadameShuShu40#105
Που πάω ο Καραμήτρος???
Ελπίζω χεπ, αλλα με την προεγκριση αργησε να εμφανισει το ποστ σου, και ειχα ψηφισει ,
μετα εμφανιστηκαν και οι δωροδοκιες τι να πω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 97 από HeptamerΑγρότη, ελπίζω να ψηφισες σωστα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από agrotis53
Και που ξερεις οτι ειναι ολα κοριτσια;
Παράθεση:
Σχόλιο # 102 από sokolatakisΠώς το είχε πει ο αρσενης;
Μάκη χάσαμε.
Σοκολατακη χασαμε
Κρίμα τόσα σοκολατάκια που μοιράζες
.Σε πρόδωσαν όλοι..
και τα επίθετα και τα παρατσούκλια και οι νονοί και οι μπράβοι που λέει ο διάσημος βυζαντινολόγος κλπ ..λόγος.
Όπως διαπίστωσε η ειδική ερευνήτρια Λένα..δεν ανιχνεύθηκαν αποτυπώματα σοκολάτας στην εν λόγω κάλπη.
Ψήφισαν με το γαντι
Τα συγχαρητήρια μου στον αντρε για την καθαρή νίκη του.
Αντρέ δεν σε ψήφισα γιατί είχα ψηφίσει τον Ρεντ στην αρχική λίστα..αλλά πάει και αυτή.
Την έφαγε η λυκαινα
Ευχαριστώ και στα 5 κορίτσια που ψήφισαν σοκολατακη
Ευχαριστώ κούκλα οσο για τα κειμενα με ενημερωσε ο χεπ και θα τα προσεχω καλυτερα..
Παράθεση:
Σχόλιο # 104 από alisidaΨηφισα τον Αγροτης ( συγνωμη Αντρεα εισαι εκτος συναγωνισμου το ξερεις)
...'αντε εγώ κι ο υποψήφιος βουλευτής Αράπης (απο την Ελληνική ταινία)... ...ούτε την ψήφο μας δεν βρήκαμε (ακόμη και ο ίδιος είχε κάνει λάθος και δεν αυτοψηφίστηκε ή βγήκε άκυρη δεν θυμάμαι καλα...)... άς ελπίσουμε σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές... χχοχοχοχοχοοο
φανταζομαι αυτα ειναι αρχαιας εποχης., αν ειχαμε τοσους να συμετεχουν στο φορουμ, θα γραφοταν εγκυκλοπεδιες οχι σελιδες
Παράθεση:
Γατάκια...
Σχόλιο # 105 από Arxontoula_(το κείμενο δεν έχει ψηφιστεί και κάνει μουτράκια)
Παράθεση:
Σχόλιο # 111 από SouryaΚαι που ξερεις οτι ειναι ολα κοριτσια;
Το ξέρω σουρια.
Να διορθώσω και ένα λάθος μου
3 είναι
Από παραδρομή μπήκε το ποσοστό
Ο συνονόματος Andreass66 περπατώντας θα πάρει τη πρωτιά βλέπω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από Andreass66
Στημένο γκάλοπ από τη Λένα...
. . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 117 από Lena_7_
#116 Αφού τον ψήφισε μέχρι και η Μελιγκρα![]()
Κινήθηκα σε χαμηλές πτήσεις όπως ήταν αναμενόμενο
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media