Παράθεση:
Σχόλιο # 3860 από agrotis53
Καλημερεςςς... κουκλα μου ειδα οτι μας πηραν το νικ. Οποτε αλλαζω την εκφραση σε γλυκουλα...Καφεεε. Με ενα κομματι τουρτα...Μπιλη δεν κομπλαρει η τζεην. Εχει αντοχες. Νιατο ειναι...εεε και αν κομπλαρει εχουμε ισαξιες...
Όχι αγρότη, τρόμαξα να ευθυγραμμιστώ με τα καινούργια δεδομένα με το αλλάξουμε πάλι. Θέλω την Τζέην. Θα υποβάλλω τα σέβη μου με αυτό το υπέροχο τραγούδι αφιερωμένο εξαιρετικά στην Τζέην do or die.
https://www.youtube.com/watch?v=Jwr3hgaJ30Q
Παράθεση:
Σχόλιο # 3847 από 26-29-31Χτυπητο αυγο βρε με ζαχαριτσα
και με προσθηκη κανελλας αριστουργημα
τι μου θυμησες τωρα!!!
την μανα μου να με κυνηγαει μ'αυτη την αηδια στην αυλη..να την φαω με το ζορι!!!
μου αφησε ψυχολογικο τραυμα
αρνιομουν επι χρονια να πιω νες-καφε χτυπημενο στο χερι
Ντον Μπαζίλιο σε ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης και το υπέροχο τραγούδι!
Είσαι αστέρι!
Για σένα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 3861 από VASILIS53
Όχι αγρότη, τρόμαξα να ευθυγραμμιστώ με τα καινούργια δεδομένα με το αλλάξουμε πάλι. Θέλω την Τζέην. Θα υποβάλλω τα σέβη μου με αυτό το υπέροχο τραγούδι αφιερωμένο εξαιρετικά στην Τζέην do or die.
https://www.youtube.com/watch?v=Jwr3hgaJ30Q
καληνημερα σας
Το καλυτερο ζαχαροπλαστειο της Ελλαδος ηταν απο το 1930 στην αρχη της Συγγρου απεναντι απο τους Στυλους του Ολυμπιου Διος .Απο τον παππου ( Σμυρνη ) στον πατερα και στον γυιο ο οποιος το εκλεισε το 2015 με μια απλη επιγραφη . " Επειδη οι ανθρωποι δεν ξερουν πλεον απο γλυκα " Καμια σχεση με τα γλυκα Πανοραματος και σαντιγυ απο βουβαλες ,κορνεδες και γλυκα με γευση μυτζηθρας που εχουν παραρτηματα στα αεροδρομια και στους σταθμους ΚΤΕΛ .Μονο οι γνησιοι Αθηναιοι το γνωριζαν οταν οι υπολοιποι περιμεναν τον τρυγο στα Σπατα να φτιαξουν μουσταλευρια .Το μονο μαγαζι που θυμιζε Παρισι .Σκεψου οτι στη μεγαλη προθηκη ειχε βελουδινες κουρτινες .
Παράθεση:
Σχόλιο # 3864 από squirrel1968καληνημερα σας
Παράθεση:
Σχόλιο # 3863 από jane_doΝτον Μπαζίλιο σε ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης και το υπέροχο τραγούδι!
Είσαι αστέρι!
Για σένα!
Πω πω πω πω πω πω!!! Το ήξερα ότι οι ένδοξες ημέρες θα συνεχιστούν. Άξια!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 3865 από MiltosRNLI1930Το καλυτερο ζαχαροπλαστειο της Ελλαδος ηταν απο το 1930 στην αρχη της Συγγρου απεναντι απο τους Στυλους του Ολυμπιου Διος .Απο τον παππου ( Σμυρνη ) στον πατερα και στον γυιο ο οποιος το εκλεισε το 2015 με μια απλη επιγραφη . " Επειδη οι ανθρωποι δεν ξερουν πλεον απο γλυκα " Καμια σχεση με τα γλυκα Πανοραματος και σαντιγυ απο βουβαλες ,κορνεδες και γλυκα με γευση μυτζηθρας που εχουν παραρτηματα στα αεροδρομια και στους σταθμους ΚΤΕΛ .Μονο οι γνησιοι Αθηναιοι το γνωριζαν οταν οι υπολοιποι περιμεναν τον τρυγο στα Σπατα να φτιαξουν μουσταλευρια .Το μονο μαγαζι που θυμιζε Παρισι .Σκεψου οτι στη μεγαλη προθηκη ειχε βελουδινες κουρτινες .
Σωστός, αλλά προσωπικά τρελαίνομαι και για τα φρέσκα τρίγωνα Πανοράματος.
Είναι δύσκολο πλέον να κρατηθούν τα μαγαζιά που στηριζόντουσαν στο μεράκι και μόνο. Οι καιροί επιτάσσουν τεχνικές μάρκετινγ και πλαστικότητα σε όλα επίπεδα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 3861 από VASILIS53
στην Τζέην do or die.
dior...ειναι πιο elegance...
Καλησπέρα σκαφακια
Καληνυχτες ποντικακια... ονειρα γλυκα...και το πρωι στις επαλξεις...
λογω εντοπιοτητας, δεν υπαρχουν γλυκα πανοραματος υποψην...το αυθεντικο τριγωνο,, ειναι στο πανοραμα και σε λιγα ζαχαροπλαστεια στη θεσσαλονικη,, ειναι του ελενιδη,,, αυτος δημιουργισε πρωτη φορα το λεγομενο τριγωνο πανωραματος,, και αυτος μεχρι τωρα στο πανοραμα...ολα τα αλλα που κυκλοφορουν ειναι ειναι ασχετα ,, εμεις τα λεμε τριγωνα ελενιδη, τα αυθεντικα...ολα τα αλλα ειναι παραλαγες...
αν λοιπον καποιος θελει να φαει αυθεντικο, και με αγνα υλικα τριγωνο,, μονο στο πανοραμα, εκτος αν τα βρει με την ονομασια τριγωνα ελενιδη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 3865 από MiltosRNLI1930Το καλυτερο ζαχαροπλαστειο της Ελλαδος ηταν απο το 1930 στην αρχη της Συγγρου απεναντι απο τους Στυλους του Ολυμπιου Διος .Απο τον παππου ( Σμυρνη ) στον πατερα και στον γυιο ο οποιος το εκλεισε το 2015 με μια απλη επιγραφη . " Επειδη οι ανθρωποι δεν ξερουν πλεον απο γλυκα " Καμια σχεση με τα γλυκα Πανοραματος και σαντιγυ απο βουβαλες ,κορνεδες και γλυκα με γευση μυτζηθρας που εχουν παραρτηματα στα αεροδρομια και στους σταθμους ΚΤΕΛ .Μονο οι γνησιοι Αθηναιοι το γνωριζαν οταν οι υπολοιποι περιμεναν τον τρυγο στα Σπατα να φτιαξουν μουσταλευρια .Το μονο μαγαζι που θυμιζε Παρισι .Σκεψου οτι στη μεγαλη προθηκη ειχε βελουδινες κουρτινες .
Παράθεση:
Καλημέρα ομορφιες μου !!! (αγρότη μην το αλλάζεις ,είμαστε σταθεροί εμείς )
Σας άργησα τον καφέ ,αλλά έρχεται με πεντανόστιμο κoρνεΤρίγωνα Ελενιδη, εκλαιρ και αρμενοβιλ Αγαπητου, πουρακια, ανώμαλα και νουγκαδες Χατζηφωτιου...
Με κάποιες γεύσεις από Χατζή και τσουρέκια από Τερκενλη (μόνο απο το κατάστημα της Αριστοτέλους) κλεινει ο γευστικός κύκλος της ζαχαροπλαστικής πανελλαδικώς
Παράθεση:
Σχόλιο # 3871 από agrotis53λογω εντοπιοτητας, δεν υπαρχουν γλυκα πανοραματος υποψην...το αυθεντικο τριγωνο,, ειναι στο πανοραμα και σε λιγα ζαχαροπλαστεια στη θεσσαλονικη,, ειναι του ελενιδη,,, αυτος δημιουργισε πρωτη φορα το λεγομενο τριγωνο πανωραματος,, και αυτος μεχρι τωρα στο πανοραμα...ολα τα αλλα που κυκλοφορουν ειναι ειναι ασχετα ,, εμεις τα λεμε τριγωνα ελενιδη, τα αυθεντικα...ολα τα αλλα ειναι παραλαγες...
αν λοιπον καποιος θελει να φαει αυθεντικο, και με αγνα υλικα τριγωνο,, μονο στο πανοραμα, εκτος αν τα βρει με την ονομασια τριγωνα ελενιδη...
Καληνεσπερα σας...
αντε βρε Jane κ λεω...
ενα μπαγκλαβαδακι δεν θα το πεταξει κανεις??
Παράθεση:
Σχόλιο # 3875 από jane_do
Καλησπέρα σας, ένα μπακλαβαδάκι για την όρεξη.
(Κείμενο,εσένα θα σου δώσω κάτι άλλο.)
Πρόεδρε, αφού ξέρεις ότι ξέρω (όπως ο μπακλαβάς στο ψυγείο που ξέρει ότι το ξέρεις ότι βρίσκεται στο ψυγείο).
Παράθεση:
Σχόλιο # 3876 από squirrel1968Καληνεσπερα σας...
αντε βρε Jane κ λεω...
ενα μπαγκλαβαδακι δεν θα το πεταξει κανεις??
το ξερα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 3877 από jane_doΠρόεδρε, αφού ξέρεις ότι ξέρω (όπως ο μπακλαβάς στο ψυγείο που ξέρει ότι το ξέρεις ότι βρίσκεται στο ψυγείο
).
Εγω παλι...
Το ήξερα ότι το ήξερες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 3878 από squirrel1968το ξερα...
στα social media