Ποια ειναι η πιο παραξενη σας συνηθεια ,και γιατι εχετε ντραπει περισσοτερο ως τωρα; Δυο, δυο τα βαζω .
Ε, μιας και τελειωσαν οι ψηφοφοριες ας πουμε κατι αλλο
Λοιπον ντρεπομαι οικτρα για ενα πραγμα...οταν ξεκιναω διαιτα δεν την φτανω στο στοχο μου ποτε!!!
Να φανταστεις εχω τελειωσει διαιτολογιο 6 μηνων ...σε 2 ωρες κ 7 λεπταΕχω μια συνηθεια να κυνηγαω γυναικες μεγαλυτερες μου. Ειναι κακο καλε sourya;Να πω και ποτε ντραπηκα; Ας το πω. Μια φορα που συνοδευα μια κυρια ξεχασα το πορτοφολι μου σπιτι. Αναγκαστηκε να πληρωσει αυτη και ουτε που την ξαναδα.
Ντραπηκα οταν βγηκα στην παραλια με μαγιο και ειχα αρκετα κιλα. Νομισα οτι ολοι εμενα κοθτουσαν. Οταν επεσε η μπαλα απο τα παιδακια πιυ επαιζαν μου λεει ενα: Κυρια χοντρουλα μας την δινετε. Απο τοτε ;κομη κανω διαιτα αν και δεν χρειαζετε πλεον. Απο συνηθειες πολλες αλλα η πιο μεγαλη να τσιμπολογαω απο τα πιατα των αλλων
ειπα σημερα δεν γραφω απο αυριο , κατι ομως για αρχη
Ε, αμαν ειναι ετσι
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από agrotis53ειπα σημερα δεν γραφω απο αυριο , κατι ομως για αρχη
![]()
Απο πλευρας μου ντρεπομουν για το τελμα που ειχα φτασει καποτε με τα κιλα μου και επεκτεινοταν στο υπολοιπο φασμα της ζωης μου. Αλλα ντρεπομουν για τον εαυτο μου, οχι π.χ. για το πως με εβλεπαν οι αλλοι ή τι εικονα εδινα με το μαγιο στην παραλια κλπ.
Εδω και καποιο καιρο (-60 κιλα ειναι αυτα) η κατασταση αυτη εχει αποτελεσει παρελθον, οποτε... πρεπει να σκεφτω κατι αλλο για το οποιο οφειλω να ντρεπομαι
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από ZHLIASOYΛοιπον ντρεπομαι οικτρα για ενα πραγμα...οταν ξεκιναω διαιτα δεν την φτανω στο στοχο μου ποτε!!!
Να φανταστεις εχω τελειωσει διαιτολογιο 6 μηνων ...σε 2 ωρες κ 7 λεπτα![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από SenseofhonourΑπο πλευρας μου ντρεπομουν για το τελμα που ειχα φτασει καποτε με τα κιλα μου και επεκτεινοταν στο υπολοιπο φασμα της ζωης μου. Αλλα ντρεπομουν για τον εαυτο μου, οχι π.χ. για το πως με εβλεπαν οι αλλοι ή τι εικονα εδινα με το μαγιο στην παραλια κλπ.
Εδω και καποιο καιρο (-60 κιλα ειναι αυτα) η κατασταση αυτη εχει αποτελεσει παρελθον, οποτε... πρεπει να σκεφτω κατι αλλο για το οποιο οφειλω να ντρεπομαι
συγχαρητήρια!!
Δεν είναι εύκολο αυτό που πέτυχες!
Ρώτα και μας, που παλεύουμε να χάσουμε 2 κιλά
Ντροπή,νοιώθω σπάνια.
Απέναντι στους άλλους νοιώθω σπανιότατα, διότι δε με πολυενδιαφέρει η γνώμη τους. Έχω νοιώσει ντροπή όμως απέναντι στον εαυτόι μου, όταν π΄χ νοιώθω ζήλια. Είναι κάποια συναισθήματα, που τα θεωρώ ...ταπεινωτικά, όπως το μίσος, τη ζήλια. Μίσος δεν έχω νοιώσει, ίσως σπανιότατα για κάποιους πολιτικούς (π.χ Τζωρτζ Μπους, όταν τον έβλεπα ένοιωθα μια αναγούλα). Η ζήλεια, σπάνια μεν, αλλά με επισκέπτεται και τότε νοιώθω μαζί και ντροπή. Δεν εννοώ να ζηλέψω ένα γλυκάκι, εννοώ σοβαρότερες περιπτώσεις, να ζηλέψω π.χ τρόπο ζωής, επιτυχίες κ.λ.π.
Συνήθειες...: Πάρα πολλές! Όταν σκεφτώ κάτι συγκεκριμένο ...Βασικά στα 53 μου, στη ζωή μου έχω αποκτήσει πάρα πολλές συνήθειες, τις οποίες ευχαρίστως τις αλλάζω, αν δοθεί μια καλή ευκαιρία...
Ντρέπομαι όταν δείχνω δειλία: όταν κρυφτώ πίσω από κάποιον άλλα για να μην αναλάβω τις ευθύνες μου, όταν πω ψέματα για να αποφύγω μια δυσάρεστη κατάσταση, όταν κάνω ελιγμούς για να μην βοηθήσω κάποιον.
Από συνήθειες, πέραν κάτι ψυχαναγκασμών οργανωτικής φύσεως, νομίζω ότι δεν έχω άλλη παραξενίλα. Γενικά έχω τη φήμη βολικού ανθρώπου.
Αμην.
Ντροπή.
Ναι, νιώθω γιατί σε μια φάση της ζωής μου, πήρα κάτι στα χέρια μου, χωρίς ουσιαστικά να έχω γνώσεις επί του αντικειμένου, και το έριξα στα βράχια, στην κυριολεξία.Και επειδή είμαι 100% υπεύθυνη εγώ, το κουβαλάω εδώ και χρόνια ως μεγάλο βάρος.
Από συνήθειες, να σαν της Αρχοντουλας, ένα πράγμα.
Σε μένα..όλοι/ όλες μου λένε.
Καλά;..δεν ντρέπεσαι λιγάκι;;
Εμ γι αυτο παχαινεις. Κοψε να τσιμπολογας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Nazl123Ντραπηκα οταν βγηκα στην παραλια με μαγιο και ειχα αρκετα κιλα. Νομισα οτι ολοι εμενα κοθτουσαν. Οταν επεσε η μπαλα απο τα παιδακια πιυ επαιζαν μου λεει ενα: Κυρια χοντρουλα μας την δινετε. Απο τοτε ;κομη κανω διαιτα αν και δεν χρειαζετε πλεον. Απο συνηθειες πολλες αλλα η πιο μεγαλη να τσιμπολογαω απο τα πιατα των αλλων
Επειδη βλεπω αρκετοι εχετε προβλημα με κιλα ,θα σας δωσω τη διαιτα της NASA. Λοιπον αν θελετε να χασετε πανω απο 12 κιλα ,θα τρωτε την ημερα μονο 7 μοναδες. Αν θελετε κατω απο 12 κιλα 6 μοναδε. Καντε τους υπολογισμους σας.
Αυτο με την οργανωση το εχω κι εγω , θελω ολα να ειναι σε μια σειρα. Δεν ειν κακο.
Παράθεση:
Bless me, Father, for I have sinned
Σχόλιο # 12 από Arxontoula_Ντρέπομαι όταν δείχνω δειλία: όταν κρυφτώ πίσω από κάποιον άλλα για να μην αναλάβω τις ευθύνες μου, όταν πω ψέματα για να αποφύγω μια δυσάρεστη κατάσταση, όταν κάνω ελιγμούς για να μην βοηθήσω κάποιον.
Από συνήθειες, πέραν κάτι ψυχαναγκασμών οργανωτικής φύσεως, νομίζω ότι δεν έχω άλλη παραξενίλα. Γενικά έχω τη φήμη βολικού ανθρώπου.Αμην.
Ντρεπομαι οτα στη σειρα για το ταμειο του σουπερ μαρκετ αλλοι εχουν λιγοτερα πραγματα και δεν τους αφηνω να περασουν. Αλλα μονο οταν βιαζομαι.Αλλιως ειμαι ικανη να αφησω κανα δυο ,αλλα παλι παιρνουν θαρρος οι υπολοιποι και την παταω.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media