...πάντως εμένα μού'χει φύγει το κλαπέτο (και όχι μονο) με τη τζενη-ντο και άνευ φωτό...δεν ξέρω αλλά αυτό το κορίτσι έχει κατι...κάτι ιδιαίτερο...
Ισχύει!
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από tangerinedream...πάντως εμένα μού'χει φύγει το κλαπέτο με τη τζενη-ντο και άνευ φωτό...δεν ξέρω αλλά αυτό το κορίτσι έχει κατι...κάτι ιδιαίτερο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από 26-29-31
Καί μίας και το φερε η κουβέντα, να σού πω ότι έχεις καί κάτι που δεν μού άρεσει καθόλου... αλλά το κρατάω για μένα, και μάλλον είναι αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις, αλλιώς με τόσα κοπλιμέντα πού έχεις ακούσει εδώ, θαπρεπε να χεις φτάσει στο Έβερεστ!!!
ποιος βρε: Η Τζενούλα;
Κάτσε καλά, γιατί και συ έχεις εκλεγεί ... Για σκέψου, με ποια θα μπορούσεs να συνεργαστείς ως ο πιο δημοφιλής άντρας, ούτως ώστε να έχετε μια δημιουργική συνεργασία για να ...προκόψει ο (ιστο)τοπος;
https://www.youtube.com/watch?v=TLHzs8zKeoU
δε σας εξήγησα, ποιους βλέπετε στο ποστ 44: Η Τζενούλα και ο 262931 σε μια δημιουργική συνεργασία παρουσιαζουν ένα καλλιτέχνημα υπό τα χειροκροτήματα όλων εμάς
Η Τζενούλα είναι φυσικά η κοκκινομάλα και ο λεβέντης ,ο ψηλός μελαχροινός ασφαλώς ο 262931 (λίγο μαυρισμένος...)
Η φωτογραφία λίγο τους αδικεί, αλλά το αποτέλεσμα μετράει
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από 26-29-31
Καί μίας και το φερε η κουβέντα, να σού πω ότι έχεις καί κάτι που δεν μού άρεσει καθόλου... αλλά το κρατάω για μένα,
Ε, αυτό είναι το κοινό σας σημείο: ο,τι δεν σας αρέσει, το κρατάτε για τον εαυτό σας.
# 45
...και η τζενη ντο μας είναι κοκκινομάλα; ...πωπωππωπωπω τι γίνεται ρε παιδιά; ...πολυ σέξυ σάϊτ είμαστε τελικά!!!
Για ενα πραγμα χαιρομαι με αφτο το θεμα δω χαμου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από jane_doΒρε σοκολατάκη είσαι bitter sokolatakis μήπως;
Better than ever ειμαι
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από 26-29-31
Καί μίας και το φερε η κουβέντα, να σού πω ότι έχεις καί κάτι που δεν μού άρεσει καθόλου... αλλά το κρατάω για μένα, και μάλλον είναι αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις, αλλιώς με τόσα κοπλιμέντα πού έχεις ακούσει εδώ, θαπρεπε να χεις φτάσει στο Έβερεστ!!!
Μήπως ότι είναι φιλάρεσκη, νάρκισσος και ολίγον τι ψώνιο, αν κρίνω και από το θέμα?
- Με την καλή έννοια πάντα
...μα αυτά είναι ακριβώς μερικά απο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που απογειώνουν κυριολεκτικά τη τζένη ντό μας!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από tangerinedream...μα αυτά είναι ακριβώς μερικά απο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που απογειώνουν κυριολεκτικά τη τζένη ντό μας!!!
Δεν έχω αντίρρηση!
Είμαι σίγουρη ότι αυτό που εννοει ο Πάνος δεν είναι κάτι αρνητικό για την Jane ... το αντίθετο, το κρατάει για να μην προσβαλλει ανθρώπους λέγοντάς το ...
Λοιπόν μη βιαζεστε με τα συμπεράσματα κ τις χαρουλες ακόμα κ με καλή έννοια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από anassa_Είμαι σίγουρη ότι αυτό που εννοει ο Πάνος δεν είναι κάτι αρνητικό για την Jane ... το αντίθετο, το κρατάει για να μην προσβαλλει ανθρώπους λέγοντάς το ...
Λοιπόν μη βιαζεστε με τα συμπεράσματα κ τις χαρουλες ακόμα κ με καλή έννοια...
Μη το παθουμε σαν την κολοβη αλεπού ε![]()
Πες κι άλλα γελάσααμε
Αντε...και καλους απογονους...
Ευφυης, οξυδερκης...
αυτοσαρκαζεται...Ψέματα ? ...
Αφού το λέει καλέ ... "με τόσα κομπλιμέντα θα είχε φτάσει στο Έβερεστ"... άρα θετικό σχόλιο... η διαπίστωση δεν έχει πάρει ψηλά τον αμανέ.
Πάντως γελαω που θυμηθηκα τη κολοβη αλεπού ... μπορεί να είναι κ άσχετο, λίγο όμως , για να μου ήρθε αυθόρμητα δεν είναι...
Ξηγηθηκα
Δικό σου
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από Red_Season
Πες κι άλλα γελάσααμε
Καληνύχτα!!!
Κεμάλ αυτός ο κόσμος δεν αλλάζει...
Έχει φριτεζα σήμερα θα γελασουμε ... δεν έχει ε ? Τέταρτη πήγε ... δεν πειράζει
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από anassa_Καληνύχτα!!!
Κεμάλ αυτός ο κόσμος δεν αλλάζει...
Έχει φριτεζα σήμερα θα γελασουμε ... δεν έχει ε ? Τέταρτη πήγε ... δεν πειράζει
Δεν πειράζει έχει ηρωική-ήττα του βάζελου από την Βασίλισσα της Ευρώπης
Εγω απο αυτα που εγραψες καταλαβα ..αλλα γιατι δεν σαρεσει που δεν εχει επαρση..αυτο ειναι τελειο!
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από 26-29-31
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media