Έχω εμπιστοσύνη στους ευρωπαϊκούςθεσμούς.
Παράθεση:
Σχόλιο # 120 από SouryaΚαλε που να τρεχουμε τωρα, να σε υπερασπιστουμε; Εχουμε εδω τον Αρειο παγο
, μπα σε καλο σου , δεν σου κανει;
Κριμα και θα σου εστελνα τον Κουγια
Παράθεση:
Σχόλιο # 121 από jane_doΈχω εμπιστοσύνη στους ευρωπαϊκούςθεσμούς.
Φτηνά την γλίτωσα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 122 από SouryaΚριμα και θα σου εστελνα τον Κουγια
Δεν εχεις δικαιο, ομορφαντρας ειναι
Παράθεση:
Σχόλιο # 123 από jane_doΦτηνά την γλίτωσα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 124 από SouryaΔεν εχεις δικαιο, ομορφαντρας ειναι
Ναι αλλά κοντός
Ε, μην τα ξαναλαμε για τις χαρες των κοντων
Παράθεση:
Σχόλιο # 125 από Red_Season
Ναι αλλά κοντός
Παράθεση:
Σχόλιο # 126 από SouryaΕ, μην τα ξαναλαμε για τις χαρες των κοντων
κοίτα πέρα από τις σεξιστικές απόψεις, που δεν ξέρουμε αν ισχύουν ή αν είναι απλά παρηγοριά, υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι να προτιμάμε τους κοντούς: Είναι τσαχπίνηδες, γλυκούτσικοι και τους αγκαλιάζεις πιο εύκολα,τους πακετάρεις, μέχρι να τους λιώσεις...
Ε, λένε ακόμα ότι είναι πιο εύφυείς, πιο χιουμοριστες και έχω παρατηρήσει εγώ, ως χορευταρού, ότι έχουν πολλή χάρη στο χορό τους.
Έχετε ακούσει κάποια άλλη χάρη τους εσείς;
Πιστεύω πως όταν είμαστε ερωτευμένες... είτε είναι ψηλός, είτε είναι κοντός, είτε είναι ένας συνηθισμένος άντρας μετρίου αναστήματος... είναι ο άντρας της καρδιάς μας και πάνω του βλέπουμε χίλια δυο όμορφα πράγματα...
Πως δεν εχουμε ακουσει, αλλα θα εχουμε μετα και αλλη προεγκριση αν τα γραψω
Παράθεση:
Σχόλιο # 127 από Paralia48
κοίτα πέρα από τις σεξιστικές απόψεις, που δεν ξέρουμε αν ισχύουν ή αν είναι απλά παρηγοριά, υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι να προτιμάμε τους κοντούς: Είναι τσαχπίνηδες, γλυκούτσικοι και τους αγκαλιάζεις πιο εύκολα,τους πακετάρεις, μέχρι να τους λιώσεις...
Ε, λένε ακόμα ότι είναι πιο εύφυείς, πιο χιουμοριστες και έχω παρατηρήσει εγώ, ως χορευταρού, ότι έχουν πολλή χάρη στο χορό τους.
Έχετε ακούσει κάποια άλλη χάρη τους εσείς;
Καλε γιατι το κοροιδευετε το παιδι; .Διαβασα πως ειναι 1, 78. Δεν τον λες και κοντο. Γατονι ομως τον λες
Παράθεση:
Σχόλιο # 125 από Red_Season
Ναι αλλά κοντός
Παράθεση:
Σχόλιο # 131 από SouryaΚαλε γιατι το κοροιδευετε το παιδι; .Διαβασα πως ειναι 1, 78. Δεν τον λες και κοντο. Γατονι ομως τον λες
Αν αυτός είναι 1,78, εγώ είμαι δύο μέτρα...
Καλό παιδί να είναι και...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media