Ποιο είναι το καλύτερο δώρο η μήνυμα που σας έχουν στείλει;
Περιγράψτε το μήνυμα χωρίς να αναφέρετε φυσικά τον αποστολέα.Χρησιμοποίησα και το δώρο γιατί πολλές φορές συνοδεύεται από ένα μήνυμα..το μνμ ενδιαφέρει.
Η αλήθεια ειναι οτι εχω λάβει πολλά μηνύματα που μου έδωσαν χαρα και πληρότητα , αλλα θα καταθέσω εδώ τη «ναυαρχίδα» .
Γραμμένο σε χαρτάκι , ίσα που είχε μάθει να γράφει λίγες λεξούλες .Οι σοκολάτες...οι μαύρες κατά προτίμηση.
"Rien ne va plus"
Μου'κοψε τα ποδάρια..
# 5
...θα σου ήμουν υπόχρεος άν του έριχνες και μια μεταφρασούλα...έτσι για να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι α-γαλλοι και α-σογχχμπονικοί...πολυ ελιτίστικα αυτά τα αμετάφραστα φραγκο-βαρβαρικά που πετάτε ενίοτε...όλοι εσείς...
Ένα από τα πιο ωραία δωρομηνυματα το έλαβα χτες.
Ένα κορίτσι μου έκανε δώρο μια μπάλα..με συνοδευτικό μνμ.."Παίξε μπάλα και αστούς να χτυπιουνται"Νασαι καλά κορίτσι.Πολύ πετυχημένοενας αντρας των χρονων μου να υποθεσω οτι θαναι εκτος ενδιαφεροντων σου .ομως εμενα θα μ ενδιεφερες διοτι αναγνωριζω οτι θαναι συναρπαστικη μια τετοιας μορφης σχεση ...στην αναμονη σου
''Μπαμπα σε αγαπω μεχρι τον ουρανο και πισω και ξανα μεχρι τον ουρανο και παλι πισω'
Ελενακι,η ιδεα να μην λεω ψεματα ηρθε απο το δικο σου ποστ,αλλα παντα συγκινουμεΞυπνησες ομορφε ?
Ενα απο τα ωραιοτερα μηνυματα μου τα τελευταια ετη...
(αποφασισα να μπω παλι στο παιχνιδι μετα απο υποδειξη του μεντορα μου)
Αχ , αγαπητέ 26 , όποιος έχει τέτοια «βασανακια» ξέρει καλά τι θα πει αγάπη που δε ζητα ανταπόκριση .
Όταν η ανταπόκριση έρχεται και από μόνη της , Ε ειναι το κάτι αλλο !
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από 26-29-31''Μπαμπα σε αγαπω μεχρι τον ουρανο και πισω και ξανα μεχρι τον ουρανο και παλι πισω'
Ελενακι,η ιδεα να μην λεω ψεματα ηρθε απο το δικο σου ποστ,αλλα παντα συγκινουμε
καθε φορα που ανοιγω το συρταρι με τις αναμνησεις των παιδιων μου...
ΥΓ.Εχω λαβει και εδω μνμ,το μονο που με στενοχωρει εδω ειναι οτι δεν ζητανε
κατευθειαν χορηγο οι γυναικες και πανε δια της πλαγιας...![]()
Αναμεσα στα
Καλησπερα Και ΚαλημεραΜια χαρα παραληπτης το ελαβε ... δεν φταιω που καποιες εχουν μυωπια
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Lena_7_
#11 Το έστειλε σε λάθος παραλήπτη τελικα;![]()
Και ετσι αποφασισες να βαλεις το κοκκινο στη ζωη σου?
Παράθεση:
ενα δωρο- μηνυμα που μου αλλαξε τη ζωη :Πριν 10 χρονια ,ο γιος μου εφτιαξε μια καρτα στο πισι για τα γενεθλια μου .Ηταν μια εικονα με κοριτσια και αγορια που χορευαν και με χρωματιστα γραμματα μου εγραφε : "χρονια πολλα μαμα,ευχομαι η ζωη σου να ειναι πολυχρωμη οπως αυτη η καρτα "...(εκει συνειδητοποιησα πως μου ελειπαν καποια χρωματα)
Σχόλιο # 16 από alisida
κατι βατομουρα που μου περισσευουν να τα στειλω αλλου ε;Δε νομιζω πως τα χρειαζεσαι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Lena_7_
#11 Το έστειλε σε λάθος παραλήπτη τελικα;![]()
Παράθεση:
Δυσκολο να επιλεξω...
Σχόλιο # 13 από Kristina_Αναμεσα στα
Καλησπερα Και Καλημερα
Μαλλον το καλημερα θα διαλεξω:>:>:>
Εεε σκέτο καλημέρα ..καλησπέρα τι να διαλέξεις;
Ούτε μια καραμέλα Κριστίν;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media