λες εεε χχχμμμ ισως ναχεις δικαιο εσυ. ε αμα της χαλαει εχει και συνεργεια
Παράθεση:
Σχόλιο # 76 από 123xristos
το αγροτης τις χαλαει διαφορετικα δεν εχουν αναστολες
αυτος ποιος ειναι παλι? τεσπα κανω λαικ γιατι θα ειναι σταρ
Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από Nuvolla
δε θέλω να σας το χαλάσω
αλλά
ο megalosgazmas είναι σχεδόν σταρ
![]()
οδηγο καρφιτσομενον αυτο ενα θεμα μονο αυτο
Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από ZHLIASOYΣτελνω αυτο το μηνυμα σε ολους σας !!
Αγαπητοί φίλοι..Σας στέλνω αυτό το μήνυμα επειδή πέτυχε σε μένα και χρειαζόμαστε όλοι περισσότερη ηρεμία στην ζωή μας.Ακολουθώντας την παρακάτω συμβουλή, που άκουσα σε μία σχετική εκπομπή, βρήκα επιτέλους την εσωτερική μου ηρεμία.Στην εκπομπή ισχυρίστηκαν ότι «ο τρόπος για να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία είναι να τελειώσεις ότι έχει...ς αρχίσει».Έτσι, κοίταξα γύρω στο σπίτι μου για να βρω όλα τα πράγματα που είχα αρχίσει και δεν είχα τελειώσει.Κι’ έτσι, παραμένοντας σπίτι σήμερα, από το πρωί έχω τελειώσει:-ένα μπουκάλι κρασί Aγιοριτικο,-ένα μπουκάλι Dewars,-ένα μπουκάλι Bailey's,-ένα μπουκάλι Kahlua,-ένα πακέτο μπισκότα Oreos,-όσα χάπια είχαν απομείνει στα κουτιά των ηρεμιστικών Prozac και Valium,-το υπόλοιπο cheesecake,-μερικές καραμέλες και-ένα κουτί σοκολατάκια.Δεν έχετε ιδέα πόσο τρομερά καλά νοιώθω τώρα !!! Μου πέρασε και η ίωση..Παρακαλώ στείλτε το κι εσεις σε αυτούς που νομίζετε ότι έχουν ανάγκη από εσωτερική ηρεμία...!! ( ηρεμια κ ευτυχια ανεπαναληπτη)
Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από agrotis53τωρα το ειδα... κανενα σου λεω, κοιτανε και φευγουν
εεε αμα ειναι να λεω ψεματα ποιο το νοημα ρε σοκο?
τεσπα εχουμε χρονια μπροστα
Εμένα με κοιτάνε, μου στέλνουν και δώρα και χαμόγελα, μηνύματα...
Αλλά όταν με δουν λάιβ...φευγουν
Βγάλε τη φωτο
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από Alezandra
Αυτη την εβδομαδα που εχω αδεια ,θα ανοιξω ολα τα μυνηματα μου .Εχουν φτασει τα 185 τωρα που μιλαμε .Αν βρω κατι ενδιαφερον θα σας το γραψω .Γι αυτο ,παρακαλω ολους τους κυριους να μου στειλουν μυνημα για να λαβουν μερος στον διαγωνισμο.Ευχαριστω .
Βάλε του copy το μνμ βρε alezandra
Αφού το βρήκες ενδιαφέρον!!
Μεχρι στην Αίγινα για φυστικ...πηγες
Καλε μου σοκολατακη,δεν μπορω να το βαλω θα το καταλαβει οτι ειμαι εγω ( σας ειπα πως μιλω μαζι του απο αλλ νικ)
Στην Αιγινα μαλον θα παω ,να ξερετε παντως πως η παραγωγη των φυστικιων ειναι πλεον πεσμενη .
Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από sokolatakis
Βάλε του copy το μνμ βρε alezandra
Αφού το βρήκες ενδιαφέρον!!
Μεχρι στην Αίγινα για φυστικ...πηγες
μμμ επιλεκτικη η κυρια... αν και λιγο ακριβα μπορω να στα παρω εγω ..πινοντας ενα καφε...το λεω δημοσιως γιατι δεν μπορω να στειλω μηνυμα
Παράθεση:
#88Προτιμω τα σαμπω της μαρκας sholl παρακαλω !Και τερμα τα πειραγματα,μπηκα να ενισχυσω το θεμα του σοκολατακη με πραγματικο μηνυμα οχι αηδιες τωρα ( φατσουλα με μαυρα γυαλια)
Σχόλιο # 89 από alisida
Παράθεση:
#88Προτιμω τα σαμπω της μαρκας sholl παρακαλω !Και τερμα τα πειραγματα,μπηκα να ενισχυσω το θεμα του σοκολατακη με πραγματικο μηνυμα οχι αηδιες τωρα ( φατσουλα με μαυρα γυαλια)
Σχόλιο # 89 από alisida
Παράθεση:
Σχόλιο # 87 από alisida
Καλημερουδια και καλη Μεγαλοβδομαδα...Η αμαρτωλη φατσουλα ελαβε το πρωι ενα μηνυμα που της εγραφαν τωρα που ειναι Μεγαλη Εβδομαδα να παει να εξομολογηθει για τον τροπο που φερθηκε σε εναν...καλο κυριο .![]()
![]()
Έλα σε μένα να εξομολογηθείς αλυσίδα.
Τόσα κορίτσια έχουν έρθει και μουχουν πει τον πόνο τους και τις αμαρτίες τους.
Με το συγχωροχάρτι στο τσεπακι θα φύγεις πάντως
Παράθεση:
Σχόλιο # 91 από Monaxikos01μμμ επιλεκτικη η κυρια...
Δεν είναι κακό..να είναι επιλεκτική!
ενδιαφερον...γεροντα Παισιε
Παράθεση:
Σχόλιο # 92 από sokolatakis
Έλα σε μένα να εξομολογηθεί αλυσίδα.
Τόσα κορίτσια έχουν έρθει και μουχουν πει τον πόνο τους και τις αμαρτίες τους.
Με το συγχωροχάρτι στο τσεπακι θα φύγεις πάντως
Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από AlezandraΚαλε μου σοκολατακη,δεν μπορω να το βαλω θα το καταλαβει οτι ειμαι εγω ( σας ειπα πως μιλω μαζι του απο αλλ νικ)
Στην Αιγινα μαλον θα παω ,να ξερετε παντως πως η παραγωγη των φυστικιων ειναι πλεον πεσμενη .
Alezandra μου..το θέμα είναι..του copy να μην είναι πεσμένη.
Όσο για τα φυστίκια βρίσκεις και αλλού.
Στο κάτω κάτω της γραφής..εκτός από τα Αιγίνης..υπάρχουν και τα αραπικα
Παράθεση:
Σχόλιο # 95 από sokolatakis
Αν το σχολιο σας υπονοει δυσλειτουργια του copy μου σας λεω οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.
Τωρα οσο για τους λοιπους παραγωγους φυστικιων (τυπου) Αιγινης ,δεν θα εδινα σημασια αλλο η αυθεντια και αλλο η μαιμου - ξερετε,αυτη που πιανεται απο κλαδι σε κλαδι -
Κι εγω προτιμω τους αυθεντικους ανηρες
Παράθεση:
Σχόλιο # 95 από sokolatakis
Παντζαρουλα ανησυχητικο αυτο,να βγαλεις φωτογραφια κι εσυ το φλιτζανι σου να στο πω
παράθεση:
Σχόλιο # 87 από alisida
Καλημερουδια και καλη Μεγαλοβδομαδα...Η αμαρτωλη φατσουλα ελαβε το πρωι ενα μηνυμα που της εγραφαν τωρα που ειναι Μεγαλη Εβδομαδα να παει να εξομολογηθει για τον τροπο που φερθηκε σε εναν...καλο κυριο .
Δηλαδή κυρα αλεζάντρα μου,
θα σε καταλάβει απο το νικ και δεν θα σ' έχει καταλάβει που χεις δώσει πλήρεις περιγραφές
των ραντεβου σου μαζί του καθώς και της ιστορίας στην Αίγινα ε?
Μάλιστα
πάει το τρολάρισμα σύννεφο
Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από AlezandraΚαλε μου σοκολατακη,δεν μπορω να το βαλω θα το καταλαβει οτι ειμαι εγω ( σας ειπα πως μιλω μαζι του απο αλλ νικ)
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media