Ειχα κανει καποτε ενα αναλογο θεμα αλλα αυτο ειναι φτιαγμενο με πιο πολλες σκεψεις και με καποια στατιστικα. Θα δειξει σε καποιους ανδρες τι τραβανε οι γυναικες.
Βεβαια σκοπος ειναι μαθουμε ολοι απο αυτο.
Μπαινω στο προκειμενο
Εχω κανει ενα γυναικειο προφιλ με μια ευπαρουσιαστη κοπελα (ειναι εικονικο το προσωπο) για λογους στατιστικους και για να δω και την αλλη πλευρα που μου ειναι αγνωστη.
Μεσα σε λιγες ωρες ελαβα τα μηνυματα που θα δειτε στη φωτογραφια.Τα πιο πολλα μηνυματα ειναι του στυλ καλημερα, καλησπερα. ολοι ευγενεις, δεν μπορω να πω.
Ειναι γνωστα προσωπα σε μενα αλλα δεν εχει σημασια αυτο. Δεν προκειται να αναφερθω σε αυτο πουθενα.
Σκοπος ειναι να κατανοησουμε οι ανδρες οτι οι γυναικες δεχονται πολλα μηνυματα και επιλεγουν καποια απο αυτα να απαντησουν αναλογως αν τηρουν και τα εμφανισιακα στανταρς, κατι που κανουμε και εμεις.
Τα τελευταια χρονια εχουν φτιαχτει πολλες σελιδες σαν και αυτη (λιγες ειναι οι καλες, αυτη ειναι μια απο αυτες) γιατι ολοι μας εχουμε αναγκη απο επικοινωνια, παρεα, σχεση και ερωτισμο...να αισθανομαστε μερος του συνολου.
Βεβαια οταν μια κοπελα δεχεται ενα μηνυμα εχει την ανεση να το απορριψει... κατι που δεν εχει ο ανδρας.
Υποτιθεται οτι ο ανδρας ειναι ο κυνηγος αλλα αν πεις μια γυναικα οτι ειναι 'θηραμα' θα ενοχληθει αλλα αυτη ειναι η αληθεια πιστευω.
Περιμενει πότε θα της στειλει μηνυμα ο ανδρας γιαυτο οι περισσοτερες συνδρομες γινονται απο ανδρες.
Ποιο ειναι το ποσοστο επιτυχιας του κυνηγιου?
Ελαχιστο κατα την γνωμη μου... βεβαια ο διαχειριστης θα ξερει πιο πολλα.
Πιστευω οτι οι γυναικες μια και αυτες επιλεγουν σε ποιον θα μιλησουν ή ποιον θα μπλοκαρουν βρισκονται σε διλημμα και μερικες φορες εχουν καβαλησει το 'καλαμι' με το σκεπτικο...ααα αρεσω σε πολλους γιατι να επιλεξω αυτον ή τον αλλον...αυτο νομιζω οτι τις μπλοκαρει στο να αποφασισουν... εχουν μια ωραιοπαθια... ξερω οτι δεν θα σας αρεσει αυτο κοριτσια αλλα ετσι το βλεπουν οι περισσοτεροι ανδρες...αποδειξτε το αντιθετο.
Αν το ποσοστο επιτυχιας ηταν μεγαλο η σελιδα δεν θα ειχε λογο υπαρξης, γιαυτο βεβαια υπαρχει και το φορουμ και το chat.
Αυτες ειναι γενικες σκεψεις μου, εχω και αλλες που θα τις καταθεσω στη πορεια.
Θεωρω οτι ολοι πρεπει να παρουμε μερος στη συζητηση αυτη, κοσμια ( ) ...ολοι μπορουμε να βγουμε κερδισμενοι αν καταλαβουμε στο ελαχιστο και την αλλη πλευρα.
Καταθεστε την αποψη σας, εγω δινω τροφη για σκεψη και οχι για αντιπαραθεση.
Οσοι δεν εχετε συνδρομες μπορειτε να μπαινετε σε chat και να μιλατε εφοσον ειναι ανοικτο καποιο απο αυτα...ειναι δωρεαν...πατηστε το συνδεσμο
https://www.sxeseis.gr/chat.php
(και επιλεγοντας αυτο που θελετε και Εισοδος και αποδοχη στο room)
Να ηταν μια και δυο οι γυναικες...
Α! Τι γλιεπω!!!...
Αντρεα,αν φτιαξεις και δευτερο και τριτο γυναικειο προφιλ,θα δεις πως ειναι οι ιδιοι κ οι ιδιοι που στελνουν
και το καλυτερο απ ολα ειναι οτι λενε τα ιδια "μοναδικα λογια" σε ολες,ασχετα εμφανισης...
Αν δε,γραψεις επιθυμητη ερωτικη επαφη ...εκει να δεις τι γινεται..
.Οπως γραφει κ ο Ενικος ,θα πρεπει να ειναι καποια πολυ - μα πολυ ασχετη για να καβαλησει το καλαμι απο τα μηνυματα αυτα .
Τι προτεινεις να βαλω?
Το μοτο λεει...προτιμω να γελαω παρα να κλαιω
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από EnikosΑ! Τι γλιεπω!!!...
Εβαλες νεο μοτο στο προφιλ σου!!!...
Σα να λες τωρα...με τρωει ο αποφτος μου, ειναι ...
Να συγκρινουμε αυτα που εχω με αυτα που παιρνεις εσυ να δουμε αν ειναι οι ιδιοι (χιουμορ κανω μην αρπαχτεις)...πιστευω τις επομενες μερες που θα ξαναβαλω screen να έχει ανεβει...ειμαι περιεργος.
Αυτοι που θα στελνουν θα ειναι και οι ελευθεροι..
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από alisidaΑντρεα,αν φτιαξεις και δευτερο και τριτο γυναικειο προφιλ,θα δεις πως ειναι οι ιδιοι κ οι ιδιοι που στελνουν
και το καλυτερο απ ολα ειναι οτι λενε τα ιδια "μοναδικα λογια" σε ολες,ασχετα εμφανισης...
Αν δε,γραψεις επιθυμητη ερωτικη επαφη ...εκει να δεις τι γινεται..
.Οπως γραφει κ ο Ενικος ,θα πρεπει να ειναι καποια πολυ - μα πολυ ασχετη για να καβαλησει το καλαμι απο τα μηνυματα αυτα .
Στοιχημα πως ειναι οι ιδιοι.
Αυτο που θα προτεινα να επισημανεις στο θεμα σου ,ειναι τον κινδυνο που διατρεχουν οι αντρες με τα πολλα ψευτικα γυναικεια προφιλ
( γενικως τα ψευτικα γτι και αντρικα ουκ ολιγα,προσφατως συνομιλουσα με δυο τετοια , ξερεις εσυ )
Φατσουλα που μιλα σε ψευτικα προφιλ
Και στα σαιτ γνωριμιών, οι γυναίκες ασκούν την ίδια αυστηρή επιλεκτικότητα που ασκούν και στο φυσικό κόσμο.
Αναζητούν το "πακετο" τους παντού, ακόμα και στο διαδίκτυο. Δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς.
Και ναι, αναζητούν επιβεβαίωση, εμφανίζουν μια ωραιοπαθεια, μια e-παρση - συχνά δε και €-παρση - κατά την επιλογή τους.
Για την απαξίωση και το "ανήθικο" / αγενές της μη ανταπόκρισης στα (σοβαρά, ευγενή) μηνυματα, έχουμε συζητήσει σε προτερο χρόνο.
Κρίνουν και αυτές με εμφανισιακά κριτηρια... Ωστόσο μια φωτογραφία είναι πολλές φορές παραπλανητικη, δε δείχνει πολλά. Ενίοτε δε, να είναι από... . . άλλες, καλύτερες εποχές. Κυρίως όμως μια φωτογραφία στερείται αυρας ή ακτινοβολίας ή να αδικει. Πολλές φορές το δια ζώσης είναι καλύτερο αλλά και χειρότερο από αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία.
Αρα μια φώτο μπορεί να λέει τα πάντα, μπορεί και όχι.
Μπορει να σου κάνει το "κλικ" και από κοντά να είναι μάπα το καρπούζι, αλλά και το αντιστροφο: από κοντά ο άλλος να σου βγάλει πράγματα που μια φώτο αδυνατεί. Οπότε, αν έχεις ως γυναίκα απορρίψει αβίαστα μια φώτο, μπορει να έχεις χάσει κάτι πολύ καλό. Αυτό με τις φωτογραφίες ισχυει και για τους άντρες σαφώς.
Οι σελίδες γνωριμιών απλά εμπορεύονται τη μοναξιά και την απόγνωση που οι σύγχρονοι καιροί δημιουργούν. Business as usual.
Καποτε μου ειχε πει καποια (Προ Α) οταν την ρωτησα γιατι δεν βαζει φωτο...μου εχε πει την αποψη της, οτι η φωτο ειναι στατικη...της ειχα πει, ε τοτε να σε δω απο κοντα να παψει να ειναι στατικη...η απαντηση ηταν αρνητικη...αυτο σε απαντηση οτι πολλες φωτο ειναι πολλα χρονια πισω ή πειραγμενες
Βανε ενα...ξερω γω..."γηρασκω αει διδασκομενος"...
Πιασαρικο ειναι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Andreass66Τι προτεινεις να βαλω?
Του καλομιλαει...ετσι με μια πλαγια αδιαφορια...αχμμμ ...
Οταν εγω παντως ειπα οτι ειχα φτιαξει ενα γυναικειο προφιλ, διοτι τοτε ειχα φαει ενα γενναιο μπαν και ηθελα να μπαινω στο τσατ ινκογκνιτο...
Δεν διαφωνω οτι υπαρχουν πολλα ψευτικα προφιλς...και απο γυναικες και απο ανδρες...μη το πας επι προσωπικου εσυ...γιατι θα μας το κλειδωσουν
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από alisidaΣτοιχημα πως ειναι οι ιδιοι.
Αυτο που θα προτεινα να επισημανεις στο θεμα σου ,ειναι τον κινδυνο που διατρεχουν οι αντρες με τα πολλα ψευτικα γυναικεια προφιλ
![]()
( γενικως τα ψευτικα γτι και αντρικα ουκ ολιγα,προσφατως συνομιλουσα με δυο τετοια
, ξερεις εσυ )
Φατσουλα που μιλα σε ψευτικα προφιλ
Καναμε ανακωχη κυριε Ενικε ...Πολιτισμενα πραγματα ...Αν θελησουμε βαβουρομαχιες θα μπουμε με τα δευτερα νικ μας ...
Οπως ολοι
Ξεσπαμε αλλου ...εδω ειμαστε αψογοι αλλιως ο σαπορτ θα μας κοψει τα ποδια και τη προεγκριση
ελα συγκεντρωθειτε αλλο ειναι το θεμα , μη το κανουμε παλι ιδιωτικο το θεμα
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από alisidaΚαναμε ανακωχη κυριε Ενικε ...Πολιτισμενα πραγματα ...Αν θελησουμε βαβουρομαχιες θα μπουμε με τα δευτερα νικ μας ...
![]()
![]()
Οπως ολοι
![]()
Υποψην;-)
Αν είναι να βαβουρομαχουμε;-) να φτιαξω κι εγώ ένα βαβουρικο προφίλ;-)Ο ανδρας πολυ δυσκολα απορριπτει μηνυμα...η γυναικα μπορει να απορριψει καποιον μονο και μονο γιατι ηταν ευγενικος και ειπε μια ...καλημερα. Υπερβολικο το βρισκω...δεν νομιζεις?
Παράθεση:
#1 :Βεβαια οταν μια κοπελα δεχεται ενα μηνυμα εχει την ανεση να το απορριψει... κατι που δεν εχει ο ανδρας.Στο θεμα μας :Γιατι το λες αυτο ? Οι αντρες δεν εχουν δυνατοτητα να αποριψουν μηνυμα ??Ή πιστευεις οτι μονο οι γυναικες μπλοκαρουν ??
Σχόλιο # 17 από alisida
Ασε τα γαλλικα εσυ και τον Tandon
Παράθεση:
#16 χεπ Νου βους αταντον ...
Σχόλιο # 18 από alisida![]()
λε κειμενο ε τρο πετι
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media