Η ευγενεια λεει οτι πρεπει να απαντησει αν ειναι ευγενικος και ο αλλος κατι του...καλημερα κυριε μου, δεν ενδιαφερομαι για σας...ψαχνω κατι αλλο
Αν δεν ειναι τοτε μπορει να μπλοκαριστει και απο τις 2 πλευρες
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από alisida
Φυσικα και μπορει να αποριψει καποιον που ειναι ευγενικος ( αυτον δε θα τον μπλοκαρει)... Εχει αναλυθει σε αλλο θεμα το αν ειναι ή οχι υποχρεωμενη να απαντησει .
Ισχύει αυτό που λες Αντρέα, αλλα επί της ουσίας είναι ανέφικτο. Θα έπρεπε να έχει ένα στάνταρ copy κείμενο να στέλνει ως απάντηση σε όλους τους ευγενικούς.
Αν μια γυναικα θέλει γνωριμιες, θεωρώ πως πρέπει να δαπανά και καποιο χρόνο για αποδελτίωση των μηνυμάτων που λαμβάνει.
Να βαλουμε την Αλεζαντρα να μας το γραψει
Το γράφω κι e-γω...
Το οτι το παιρνουμε απανω μας εσεις το κανετε οταν σε καποια διχως φωτο λετε κουκλαρα μου και γλυκα μου. Που ξερετε πως ειναι η καθε μια;. Οσο για το θηραμα ,λεω πως ειστε εσεις γιατι σας παιζουμε στα δαχτυλα.
Οριστε ακομη δεν μπηκα καρδουλες. Τι θελει να πει ο ποιητης;
Ισχύουν!
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Annabel11Το οτι το παιρνουμε απανω μας εσεις το κανετε οταν σε καποια διχως φωτο λετε κουκλαρα μου και γλυκα μου. Που ξερετε πως ειναι η καθε μια;. Οσο για το θηραμα ,λεω πως ειστε εσεις γιατι σας παιζουμε στα δαχτυλα.
Σιγά μην το πάρουμε απάνω μας βρε αγόρια, και καβαλήσουμε το καλάμι, όταν βλέπουμε από το socializing τον τύπο που έχει στείλει σε εμάς ή έχει κάνει λάικ στην φωτογραφία μας ,να έχει κάνει λάικ σε άλλες 100 φωτογραφίες άλλων 100 γυναικείων προφίλ,και να έχει στείλει αγαπησιάρικα μηνύματα σε άλλους 100 πίνακες.
Πρέπει να έχει iq ραδικιού κάποια για να καβαλήσει το καλάμι στο παρόν σάϊτ (και σε κάθε ανάλογο σάϊτ γνωριμιών).
Το ότι δεν απαντάμε λοιπόν σε κάθε μήνυμα συμβαίνει γιατί βαριόμαστε/έχουμε κουραστεί/είχαμε μια άσχημη μέρα κλπ,όχι γιατί έχουμε καβαλήσει το καλάμι και το παίζουμε ντίβες.
Αναφέρομαι κυρίως σε όσες κυρίες γράφτηκαν στο παρόν σάϊτ χωρίς να ενδιαφέρονται υποχρεωτικά για κάποια γνωριμία (όσες πχ γράφτηκαν για να συμμετέχουν στο φόρουμ.).
Τζενη οταν γραφεται καποια νεα δεν ξερει καν οτι υπαρχει φορουμ αρα μπαινει για γνωριμια μονο...μετα μπορει να μαθαινει το φορουμ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από jane_doΤο ότι δεν απαντάμε λοιπόν σε κάθε μήνυμα συμβαίνει γιατί βαριόμαστε/έχουμε κουραστεί/είχαμε μια άσχημη μέρα κλπ,όχι γιατί έχουμε καβαλήσει το καλάμι και το παίζουμε ντίβες.
Αναφέρομαι κυρίως σε όσες κυρίες γράφτηκαν στο παρόν σάϊτ χωρίς να ενδιαφέρονται υποχρεωτικά για κάποια γνωριμία (όσες πχ γράφτηκαν για να συμμετέχουν στο φόρουμ.).
Ανδρέα εγώ είχα πάρει χαμπάρι ότι υπάρχει φόρουμ κάμποσους μήνες πριν γραφτώ στο σάϊτ...διάβαζα αρκετά θέματα που παρουσίαζαν κάποιο ενδιαφέρον ως επισκέπτρια και κάποια στιγμή αποφάσισα να γραφτώ κι εγώ έτσι ώστε να έχετε την απεριόριστη τιμή και χαρά να απολαμβάνετε τις μπούρδες μου
Από την στιγμή λοιπόν που είναι "ανοιχτό" και στους επισκέπτες δεν είναι και τόσο δύσκολο να γνωρίζει κάποιος/α για την ύπαρξη του φόρουμ,δεν είναι δα και πυρηνική φυσική...
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από Andreass66Τζενη οταν γραφεται καποια νεα δεν ξερει καν οτι υπαρχει φορουμ αρα μπαινει για γνωριμια μονο...μετα μπορει να μαθαινει το φορουμ.
Μετα απο 18 ωρες
τα 8 στα 10 ειναι καλημερα και καλησπερα...κατι πολυ λογικο για αρχη κατα την αποψη μου.
Αλλα αν ηξεραν το ποσα μηνυματα δεχονται ισως αλλαζαν το τροπο προσεγισης.
Ισως να βασιστουν σε κατι που γραφει στο προφιλ της ή να δουν κατι στο προσωπο περα απο το εισαι ομορφη που θα το εχει ακουσει χιλιαδες φορες ...οσο και ωραιοπαθης να ειναι.
Βεβαια 1-2 εχουν κανει τη διαφορα με κατι καλυτερο...δεν ειναι δυσκολο να διαλεξω απο τα γραφομενα...βεβαια εγω εχω ανδρικο μυαλο...η γυναικα ισως δει και αλλους παραγοντες οπως το προσωπο του ή αν υπαρχει και το προφιλ του που ευτυχως οι περισσοτεροι ανδρες εχουμε και ισως αν γραφει σε φορουμ.
Δυσκολη αποφαση για μια γυναικα
Η απλως οπως ειπε και η Ανναμπελ ειμαστε εμεις τα θηραματα και παιζουν μαζι μας.
Η μας φτανουν στα ακρα ωστε να αρπαχτουμε μαζι τους μετα απο ωρες ή μερες αναμονης και να φαμε μπλοκ ή στη χειροτερη να φαμε αναφορα;
και ερχεται και το αιτημα φιλιας χωρις καν να εχουμε γνωριστουμε, γιατι; για να δεσουμε το γαιδαρο μας οπως λεγεται λαικα;
Βεβαια υπαρχουν λογιων λογιων γυναικες κατα την αποψη μου.
Γυναικες που απολαμβανουν να παιζουν μαζι μας κατα την Ανναμπελ
Γυναικες που θελουν αμεση επαφη για σχεση ή κατι αλλο
Γυναικες που οπως ειπε η Τζενη μπαινουν μονο για φορουμ.
Πολλων ειδων γυναικες...οι γυναικες που θα το διαβασουν ισως μας διαφωτισουν
Γυναικες ολων των ειδων δωστε μας τα φωτα σας για σωστους τροπους προσεγγισης
Ελληνικα κα Αλυσιδα, να καταλαβαινουμε ολοι τι θελετε να πειτε
Παράθεση:
#16 χεπ Νου βους αταντον ...
Σχόλιο # 18 από alisida![]()
λε κειμενο ε τρο πετι
Ευτυχως εχω φιλη γαλλιδα και μου το μετεφρασε
Παράθεση:
#16 χεπ Νου βους αταντον ...
Σχόλιο # 18 από alisida![]()
λε κειμενο ε τρο πετι
Ευγενεις εως να τους πεις ...ξερεις δεν ενδιαφερομαι. Μετα να δεις απο που τρεχει η ευγενεια.Επισης μπορει να απορριψουμε διοτι ειναι αναλφαβητος η διαχυτικος.Οσο για θυραματα ,σκεφτηκες πως μερικες το κανουν επιτηδες για να μπορεσουν να σας βαλουν στο βρακι τους; Γιατι μονο θυραμα δεν ειμαστε.
...και εμεις στο βρακι τους θελουμε να μπουμε
οσο για τους αναλφαβητους εχεις δικιο...ξερεις ποσες εχω δει εγω τετοιες...??? ακομη και τωρα...που το θηραμα γραφεται με η και οχι υ ( πλακα σου κανω)
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από SouryaΕυγενεις εως να τους πεις ...ξερεις δεν ενδιαφερομαι. Μετα να δεις απο που τρεχει η ευγενεια.Επισης μπορει να απορριψουμε διοτι ειναι αναλφαβητος η διαχυτικος.Οσο για θυραματα ,σκεφτηκες πως μερικες το κανουν επιτηδες για να μπορεσουν να σας βαλουν στο βρακι τους
; Γιατι μονο θυραμα δεν ειμαστε.
Προσωπικά όταν διαβάζω κουκλάρα μου και γλύκα είναι ένας λόγος απόρριψης,
αφενός γιατί δεν ξέρει που μιλάει
καθώς επίσης δείχνει άνθρωπο που είναι απαίδευτος,
για να μην το πω πιο χοντρά...
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Annabel11Το οτι το παιρνουμε απανω μας εσεις το κανετε οταν σε καποια διχως φωτο λετε κουκλαρα μου και γλυκα μου. Που ξερετε πως ειναι η καθε μια;. Οσο για το θηραμα ,λεω πως ειστε εσεις γιατι σας παιζουμε στα δαχτυλα.
Πεστο ντε. Αυτο θελετε μονο και μετα παραπονιεστε.Να ειστε ο εαυτος σας και να λετε τι πραγματικα ζητατε. Οσο για τα λαθη , λαθη ειναι και γινονται.
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Andreass66
...και εμεις στο βρακι τους θελουμε να μπουμε
οσο για τους αναλφαβητους εχεις δικιο...ξερεις ποσες εχω δει εγω τετοιες...??? ακομη και τωρα...που το θηραμα γραφεται με η και οχι υ
( πλακα σου κανω)
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media