Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πως γίνεται η επιλογή συντρόφου

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

Andreass66

# 41 στις 28/4/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Γιατι να σε λυπηθω? Για σενα το εβαλα το θεμα για να μπεις να μου την πεις...την βρισκω μαζι σου να μου τη λες

Δικηγορε του διαβολου

Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Lena_7_
Αντρέ, μόνο σε δοκιμαστικους σωλήνες δεν τους έβαλες, για να σου βγει το πείραμα. Άντε παλικάρι μου, αν θες σώνει και καλα γυναικα και σου βασταει, παρε το οπλο σου και βγες στη γυρα. Με θεωριες, δεν τσουλαει το κανο. Θελει κουπι...Το πήραμε και το πήρε το μήνυμα. Λυπήσου μας.

Paralia48

# 42 στις 28/4/2019
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
'Aρεσαν+: 0%
Χρόνια πολλά!Εμείς οι γεροντότεροι έχουμε πολλά να μάθουμε από μοντέρνα καμάκια.Εγώ προσωπικά λείπω από την ...καμακοαγορά τα τελευταία 28 χρόνια. Αλλά εδώ είναι καλο σχολείο.
Πάντως γνωρίζω ζευγαράκια από δω μέσα. Γνωρίζω και αγαπημένα και όχι αγαπημένα και χωρισμένα...
Μου έκανε αρχικά εντύπωση η ερώτηση <τι ψάχνω> ,εκεί μωρέ, που γράφουμε<φιλία και παρεά, κάποιον για να βγαίνω/...   Αλλοιώς ήμουν μαθημένη, σε μας ήταν :<βγαίνουμε και όπου βγει>, αλλά τώρα προφανώς πάει κατά παραγγελία. Ή μάλλον θα με έπιανε το: Κάποιον για να βγαίνουμε    ναι ναι !
Τέλος πάντων, δε με ενδιαφέρει,  δεν ψάχνω σύντροφο
Αρέσει στα μέλη hns1602, agrotis53

Paralia48

# 43 στις 28/4/2019
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από Andreass66

Μετα απο 18 ωρες

mairi2.png

Μ΄αυτά τα νούμερα Αντρέα, είσαι φαβορί στις δημοτκές εκλογές για δήμαρχος!!!  Προλαβαίνεις; Για ξανασκέψου το!

Αρέσει στο μέλος agrotis53

vathianixtomenos

# 44 στις 28/4/2019
author
Ανδρας / 63 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Αγίος Ιωάννης Ρέντης
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 184

τη Ροδο δε βλεπω... την πρεσβυωπια μου μεσα

βαστα ρομ...εεε...Αντρεα!!! .

Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Lena_7_
Αντρέ, μόνο σε δοκιμαστικους σωλήνες δεν τους έβαλες, για να σου βγει το πείραμα. Άντε παλικάρι μου, αν θες σώνει και καλα γυναικα και σου βασταει, παρε το οπλο σου και βγες στη γυρα. Με θεωριες, δεν τσουλαει το κανο. Θελει κουπι...Το πήραμε και το πήρε το μήνυμα. Λυπήσου μας.

Αρέσει στα μέλη Lena_7_, Mindthegap-

vathianixtomenos

# 45 στις 28/4/2019
author

το,κακο ειναι πως οταν σου δινουν τα φωτα τους,μετα σου στελνουν και το λογαριασμο,μαζι με ΕΡΤ, χρεωσεις δημου,ΥΚΩ,ΕΤΜΕΑΡ και ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ...

(οι Κυριες του σχεσεις.γκρρρ εξαιρουνται πωσοδηποτε!)

Παράθεση:

Μετα απο 18 ωρες

mairi2.png

τα 8 στα 10 ειναι καλημερα και καλησπερα...κατι πολυ λογικο για αρχη κατα την αποψη μου.

Αλλα αν ηξεραν το ποσα μηνυματα δεχονται ισως αλλαζαν το τροπο προσεγισης.

Ισως να βασιστουν σε κατι που γραφει στο προφιλ της ή να δουν κατι στο προσωπο περα απο το εισαι ομορφη που θα το εχει ακουσει χιλιαδες φορες ...οσο και ωραιοπαθης να ειναι.

Βεβαια 1-2 εχουν κανει τη διαφορα με κατι καλυτερο...δεν ειναι δυσκολο να διαλεξω απο τα γραφομενα...βεβαια εγω εχω ανδρικο μυαλο...η γυναικα ισως δει και αλλους παραγοντες οπως το προσωπο του ή αν υπαρχει και το προφιλ του που ευτυχως οι περισσοτεροι ανδρες εχουμε και ισως αν γραφει σε φορουμ.

Δυσκολη αποφαση για μια γυναικα

Η απλως οπως ειπε και η Ανναμπελ ειμαστε εμεις τα θηραματα και παιζουν μαζι μας.

Η μας φτανουν στα ακρα ωστε να αρπαχτουμε μαζι τους μετα απο ωρες ή μερες αναμονης και να φαμε μπλοκ ή στη χειροτερη να φαμε αναφορα;

και ερχεται και το αιτημα φιλιας χωρις καν να εχουμε γνωριστουμε, γιατι; για να δεσουμε το γαιδαρο μας οπως λεγεται λαικα;

Βεβαια υπαρχουν λογιων λογιων γυναικες κατα την αποψη μου.

Γυναικες που απολαμβανουν να παιζουν μαζι μας κατα την Ανναμπελ

Γυναικες που θελουν αμεση επαφη για σχεση ή κατι αλλο

Γυναικες που οπως ειπε η Τζενη μπαινουν μονο για φορουμ.

Πολλων ειδων γυναικες...οι γυναικες που θα το διαβασουν ισως μας διαφωτισουν

Γυναικες ολων των ειδων δωστε μας τα φωτα σας για σωστους τροπους προσεγγισης

Αρέσει στο μέλος Lena_7_

Enikos

# 46 στις 28/4/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Ε, μα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από Andreass66

Ελληνικα  κα Αλυσιδα, να καταλαβαινουμε ολοι τι θελετε να πειτε

Enikos

# 47 στις 28/4/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Γιατι...καλα δεν ειμαστε και εδω?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Lena_7_

Αρέσει στα μέλη COSTAS42, hns1602 και σε ακόμα 1 μέλος.

vathianixtomenos

# 48 στις 28/4/2019
author

'Η οτι ειναι γιατρος στο Ωνασειο

'Η 

https://www.youtube.com/watch?v=QDzTkCMUTLQ

Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από Annabel11

Οριστε ακομη δεν μπηκα καρδουλες. Τι θελει να πει ο ποιητης;

Αρέσει στα μέλη COSTAS42, Lena_7_ και σε ακόμα 1 μέλος.

sun_world

# 49 στις 28/4/2019
author
Γυναίκα / 56 / Διαζευγμένη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 572

Με την εις άτοπον απαγωγή...

Αρέσει στο μέλος Lena_7_

anastasia356

# 50 στις 28/4/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Και να απαντήσεις και ευγενικά πάλι τα ιδία είναι, πιο πολύ θάρρος παίρνεται, απάντησα σε κάποια , ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρομαι, και μου στέλνουν 2-3 την ημέρα πάλι, και τα περισσότερα από 25- 35, και από 50-70, χρονών, τι και αν διαβάζουν λογικά το προφίλ σου,(αν το διαβάζουν τελικά) αυτό πάλι το, έλα που χάθηκες, λες και σε ξέρουν χρόνια ,και εντάξει δεν λέω γνωριμίες είναι το σαιτ, αλλά έχουν την εντύπωση όλοι νομίζουν ότι ο μόνος λόγος που γράφεται μια γυναίκα σε τέτοια σαιτ είναι για να βρει να μπιπ???.

Παράθεση:

Μετα απο 18 ωρες

mairi2.png

τα 8 στα 10 ειναι καλημερα και καλησπερα...κατι πολυ λογικο για αρχη κατα την αποψη μου.

Αλλα αν ηξεραν το ποσα μηνυματα δεχονται ισως αλλαζαν το τροπο προσεγισης.

Ισως να βασιστουν σε κατι που γραφει στο προφιλ της ή να δουν κατι στο προσωπο περα απο το εισαι ομορφη που θα το εχει ακουσει χιλιαδες φορες ...οσο και ωραιοπαθης να ειναι.

Βεβαια 1-2 εχουν κανει τη διαφορα με κατι καλυτερο...δεν ειναι δυσκολο να διαλεξω απο τα γραφομενα...βεβαια εγω εχω ανδρικο μυαλο...η γυναικα ισως δει και αλλους παραγοντες οπως το προσωπο του ή αν υπαρχει και το προφιλ του που ευτυχως οι περισσοτεροι ανδρες εχουμε και ισως αν γραφει σε φορουμ.

Δυσκολη αποφαση για μια γυναικα

Η απλως οπως ειπε και η Ανναμπελ ειμαστε εμεις τα θηραματα και παιζουν μαζι μας.

Η μας φτανουν στα ακρα ωστε να αρπαχτουμε μαζι τους μετα απο ωρες ή μερες αναμονης και να φαμε μπλοκ ή στη χειροτερη να φαμε αναφορα;

και ερχεται και το αιτημα φιλιας χωρις καν να εχουμε γνωριστουμε, γιατι; για να δεσουμε το γαιδαρο μας οπως λεγεται λαικα;

Βεβαια υπαρχουν λογιων λογιων γυναικες κατα την αποψη μου.

Γυναικες που απολαμβανουν να παιζουν μαζι μας κατα την Ανναμπελ

Γυναικες που θελουν αμεση επαφη για σχεση ή κατι αλλο

Γυναικες που οπως ειπε η Τζενη μπαινουν μονο για φορουμ.

Πολλων ειδων γυναικες...οι γυναικες που θα το διαβασουν ισως μας διαφωτισουν

Γυναικες ολων των ειδων δωστε μας τα φωτα σας για σωστους τροπους προσεγγισης

Lena_7_

# 51 στις 28/4/2019
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Απαντήσεις: 2.744
#41 Γνώμη γυναίκας δεν ηθελες; Την πήρες και δωρεάν...Και επειδή δεν τα πας καλά με τις αλήθειες, άκου κι αυτό. Ποια σοβαρή γυναίκα θα ασχοληθει σοβαρα με τύπους, που έχουν καλομαθει στο "καθιστικο" γκομενιλικι; Τους περισσότερους τους φαντάζομαι με το σώβρακο και την πιτζαμα, αραχτους με τον καφέ στο χέρι, να σταμπαρούν προβατίνες απ το μαντρί, να στελνουν μπαγιατικα κονσερβοποιημενα μηνυματα σωρηδον, οπως πετάνε οι ψαράδες τα δίχτυα...και ο,τι πιαστεί. Δεν σου λέω ότι δεν κυκλοφορούν σοβαροί ανθρωποι, που λογω φορτου εργασιας, ασθενειας η συγχρονου τροπου ζωης, οπου δεν υπαρχει χρονος κλπ κλπ, εκμεταλλεύονται αυτή τη μορφη τεχνολογιας, και πολύ καλά κάνουν, για να εξυπηρετήσουν πραγματικές προσωπικές ανάγκες. Λιγοι μεν, υπαρκτοι δε. Δυστυχώς όμως, επειδή είναι ο πιο εύκολος και τεμπέλικος τρόπος να σου κάτσει γκόμενά, μπαίνοντας να διαλέξεις, οπως στον κατάλογο ταβερνας, απ το μενου "φαγωσιμων", αυτοί οι τόποι συνήθως λυμαινονται περισσοτερο απο παντρεμενους και παντρεμενες, που ψαχνουν αναλογους αναλωσιμους ανθρωπους να περασουν αναλαφρα, από ανασφαλεις τύπους, που αναβαθμίζονται με 3-4 πριβέ σε Μπραντ Πιτηδες, (εχουν πηδήξει με το μυαλό τους το μισό σαιτ) και τους "μασαλακηδες", που θέλουν μόνο μασαλια(μπλα μπλα). Έχουν γνώση οι φυλακές μέσιε Αντρε. Οσο εσυ κανεις αναλυσεις για το 5% της περιπτωσης να βρεις μια γυναικα, που να σε παρει σοβαρα σε σε ανάλογα μεσα δικτυωσης, κάποιοι άλλοι έξω σου κλέβουν τις πουλαδες. Όταν όμως στα λένε επιγραμματικά, λες ότι σου την λένε. Τα θες φραγκοδιφραγκα. Τα πήρες. Εμείς όλοι όμως εδώ μπαίνουμε στο φορουμ, για να πουμε καμμία κουβέντα μεταξύ μας, είτε σοβαρή, είτε αστεία. Δεν απασχολει κανεναν με ποια τα εχεις,αν χωρισατε, τα εμμεσα μηνυματα, τα υπονοουμενα και αλλα παρομοια. Εσύ εκμεταλλεύεσαι τον χώρο, για να λύσεις (το κάνεις ένα χρόνο ακριβώς, όταν χωριζεις) προσωπικά σου θεματα. Στο λεμε στο χαβαλέ ευγενικα, στο λεμε εμμεσα, στο λεμε τσεκουρατα. Δεν καταλαβαίνεις τπτ. Λες ότι σου τη λεμε και φταίμε εμείς. Φαντάζεσαι ρε Αντρέα, να μπαίναμε όλοι εδώ και να φόρτωναμε τον κόσμο με τον νταλκα του ο καθενας; Μόνο φορουμ δεν θα ήταν. Κούρασες.
Αρέσει στα μέλη hns1602, Enikos και σε ακόμα 2 μέλη.

Sourya

# 52 στις 28/4/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εγω αν ψαξω καμια φορα για συντροφο ,θα ειναι γι αυτο...

Το μέλος Sourya έχει επισυνάψει το αρχείο: d83abd4061977fa2cbec5ece812a1d63.jpg (86.67KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 123 φορές

anastasia356

# 53 στις 28/4/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μου έστειλες μήνυμα να απαντήσω στο θέμα σου, κάτι που σου το είπα και στα πρώτα μηνύματα που ανταλλάξαμε, και δεν το πίστευες, αν και το πρώτο δείγμα που βλέπω είναι ελάχιστο με αυτό που είδα εγώ της πρώτες 3 ώρες, πριν λίγο απάντησα σε άλλο θέμα για τα μηνύματα. Ναι σαν γυναίκα αισθάνομαι επιθυμητή, με τον όγκο τον μηνυμάτων και των αιτημάτων κλπ, ναι το μεγαλύτερο ποσοστό είναι ευγενικά τα μηνύματα δεν λέω, ενώ από εδώ στο φόρουμ έχω δεχτεί μηνύματα, από αρκετούς όχι όμως όλους είναι αλήθεια, και έχω απαντήσει σε όλους. Είναι παράξενο ότι σε ηλικίες μεταξύ 42-48 ελάχιστοι έχουν φωτογραφία, και είναι αρκετά ύποπτο αυτό για μένα. Ενώ και τα προφίλ είναι αλλοπρόσαλλα το ελάχιστο. Τι προσέγγιση να κάνη μια γυναίκα . όταν ρωτάς 2-3 γιατί δεν έχεις φωτογραφία, και σου απαντά να αλλάξουμε κινητά να σου στείλω. Έξυπνο , εδώ γελάμε?. Η όταν σου στέλνουν αιτήματα φιλίας και μάλιστα σαν κολλητοί, σαν σε σχέση, κτλ, ?. Ότι ναναι?. Έχω μπει σε ένα τσατ μια φορά αλλά τι να μιλήσεις χάνονται η κουβέντες από τα πολλά διαφορετικά άτομα. Το φόρουμ είναι καλό αλλά χρονοβόρο δεν αντέχεται . σαν μια γενική άποψη δεν έχω να πω κάτι άλλο . ευτυχώς δεν ψάχνω για σχέση εδώ, και ευτυχώς στο φόρουμ έχει μερικά σοβαρά άτομα για να αλλάξεις κάποιες κουβέντες

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Andreass66

Πως γίνεται η επιλογή συντρόφου

Ειχα κανει καποτε ενα αναλογο θεμα αλλα αυτο ειναι φτιαγμενο με πιο πολλες σκεψεις και με καποια στατιστικα. Θα δειξει σε καποιους ανδρες τι τραβανε οι γυναικες.

Βεβαια σκοπος ειναι μαθουμε ολοι απο αυτο.

Μπαινω στο προκειμενο

Εχω κανει ενα γυναικειο προφιλ με μια ευπαρουσιαστη κοπελα (ειναι εικονικο το προσωπο) για λογους στατιστικους και για να δω και την αλλη πλευρα που μου ειναι αγνωστη.

Μεσα σε λιγες ωρες ελαβα τα μηνυματα που θα δειτε στη φωτογραφια.Τα πιο πολλα μηνυματα ειναι του στυλ καλημερα, καλησπερα. ολοι ευγενεις, δεν μπορω να πω.

Ειναι γνωστα προσωπα σε μενα αλλα δεν εχει σημασια αυτο. Δεν προκειται να αναφερθω σε αυτο πουθενα.

mairi.png

Σκοπος ειναι να κατανοησουμε οι ανδρες οτι οι γυναικες δεχονται πολλα μηνυματα και επιλεγουν καποια απο αυτα να απαντησουν αναλογως αν τηρουν και τα εμφανισιακα στανταρς, κατι που κανουμε και εμεις.

Τα τελευταια χρονια εχουν φτιαχτει πολλες σελιδες σαν και αυτη (λιγες ειναι οι καλες, αυτη ειναι μια απο αυτες) γιατι ολοι μας εχουμε αναγκη απο επικοινωνια, παρεα, σχεση και ερωτισμο...να αισθανομαστε μερος του συνολου.

Βεβαια οταν μια κοπελα δεχεται ενα μηνυμα εχει την ανεση να το απορριψει... κατι που δεν εχει ο ανδρας.

Υποτιθεται οτι ο ανδρας ειναι ο κυνηγος αλλα αν πεις μια γυναικα οτι ειναι 'θηραμα' θα ενοχληθει αλλα αυτη ειναι η αληθεια πιστευω.

Περιμενει πότε θα της στειλει μηνυμα ο ανδρας γιαυτο οι περισσοτερες συνδρομες γινονται απο ανδρες.

Ποιο ειναι το ποσοστο επιτυχιας του κυνηγιου?

Ελαχιστο κατα την γνωμη μου... βεβαια ο διαχειριστης θα ξερει πιο πολλα.

Πιστευω οτι οι γυναικες μια και αυτες επιλεγουν σε ποιον θα μιλησουν ή ποιον θα μπλοκαρουν βρισκονται σε διλημμα και μερικες φορες εχουν καβαλησει το 'καλαμι' με το σκεπτικο...ααα αρεσω σε πολλους γιατι να επιλεξω αυτον ή τον αλλον...αυτο νομιζω οτι τις μπλοκαρει στο να αποφασισουν... εχουν μια ωραιοπαθια... ξερω οτι δεν θα σας αρεσει αυτο κοριτσια αλλα ετσι το βλεπουν οι περισσοτεροι ανδρες...αποδειξτε το αντιθετο.

Αν το ποσοστο επιτυχιας ηταν μεγαλο η σελιδα δεν θα ειχε λογο υπαρξης, γιαυτο βεβαια υπαρχει και το φορουμ και το chat.

Αυτες ειναι γενικες σκεψεις μου, εχω και αλλες που θα τις καταθεσω στη πορεια.

Θεωρω οτι ολοι πρεπει να παρουμε μερος στη συζητηση αυτη, κοσμια ( ) ...ολοι μπορουμε να βγουμε κερδισμενοι αν καταλαβουμε στο ελαχιστο και την αλλη πλευρα.

Καταθεστε την αποψη σας, εγω δινω τροφη για σκεψη και οχι για αντιπαραθεση.

Οσοι δεν εχετε συνδρομες μπορειτε να μπαινετε σε chat και να μιλατε εφοσον ειναι ανοικτο καποιο απο αυτα...ειναι δωρεαν...πατηστε το συνδεσμο

https://www.sxeseis.gr/chat.php

(και επιλεγοντας αυτο που θελετε και Εισοδος και αποδοχη στο room)

Oxaman

# 54 στις 28/4/2019
author
Γυναίκα / 78 / Χήρα
Χιλή
Απαντήσεις: 390
Μαλάκες υπαρχουν πολλοί...το θέμα είναι να ξέρεις να τους ξεχωρίζεις..Βέβαια είναι και αυτοί που ξέρουν να κρύβοντε καλά ...και σου τρώνε παραπάνω χρόνο από αυτό που τους αναλογεί.

Αρέσει στα μέλη Lena_7_, hns1602 και σε ακόμα 2 μέλη.

agrotis53

# 55 στις 28/4/2019
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537

πως γινεται η επιλογη συντροφου,... ωραιες συμβουλες θα δωσουμε οι χωρισμενοι και οι περιπου χωρισμενοι,  τι να πω τωρα  ,,,

,,,

Το μέλος agrotis53 έχει επισυνάψει το αρχείο: large.jpg (206.06KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 121 φορές
Αρέσει στα μέλη Paralia48, alisida και σε ακόμα 6 μέλη.

Mindthegap-

# 56 στις 28/4/2019
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από Lena_7_
 Τους περισσότερους τους φαντάζομαι με το σώβρακο και την πιτζαμα, αραχτους με τον καφέ στο χέρι, να σταμπαρούν προβατίνες απ το μαντρί,

Αρέσει στα μέλη Lena_7_, hns1602 και σε ακόμα 1 μέλος.

Andreass66

# 57 στις 28/4/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

τωρα αν σου απαντησω οπως σου αξιζει θα επεμβει ο σαπορτ...ασε καλυτερα να μη σου πω γιατι πετας ολες αυτες τις κακιες, τα εχω μαθει και τα δικα σου...σε λυπαμαι...αλλα δεν μπορω να μη στα πω...το κομπλεξ φαινεται καθαρα απο το τροπο που εκφραζεσαι και αυτο πηγαζει ξερει απο που? φυσικα και ξερεις...ζηλευεις που καποιοι κανουν κατι απο δω μεσα...το αν ρεζιλευομαι δικο μου θεμα, δεν σε υποχρεωσε κανεις να παρεις θεση...αλλα παιρνεις θεση γιατι εχεις αυτο το προβλημα...να πεταγεσαι για να δειξεις οτι υπαρχεις...σε λυπαμαι για τη κατασταση που εχεις ερθει...μη ξεχασεις να μου κανεις αναφορα ... και αλλοι εχουν σκυλια αλλα δεν ασχολουνται μονο με αυτα...εχουν και ζωη εξω απο δω...κατι που εχεις ξεχασει...

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από Lena_7_
#41 Γνώμη γυναίκας δεν ηθελες; Την πήρες και δωρεάν...Και επειδή δεν τα πας καλά με τις αλήθειες, άκου κι αυτό. Ποια σοβαρή γυναίκα θα ασχοληθει σοβαρα με τύπους, που έχουν καλομαθει στο "καθιστικο" γκομενιλικι; Τους περισσότερους τους φαντάζομαι με το σώβρακο και την πιτζαμα, αραχτους με τον καφέ στο χέρι, να σταμπαρούν προβατίνες απ το μαντρί, να στελνουν μπαγιατικα κονσερβοποιημενα μηνυματα σωρηδον, οπως πετάνε οι ψαράδες τα δίχτυα...και ο,τι πιαστεί. Δεν σου λέω ότι δεν κυκλοφορούν σοβαροί ανθρωποι, που λογω φορτου εργασιας, ασθενειας η συγχρονου τροπου ζωης, οπου δεν υπαρχει χρονος κλπ κλπ, εκμεταλλεύονται αυτή τη μορφη τεχνολογιας, και πολύ καλά κάνουν, για να εξυπηρετήσουν πραγματικές προσωπικές ανάγκες. Λιγοι μεν, υπαρκτοι δε. Δυστυχώς όμως, επειδή είναι ο πιο εύκολος και τεμπέλικος τρόπος να σου κάτσει γκόμενά, μπαίνοντας να διαλέξεις, οπως στον κατάλογο ταβερνας, απ το μενου "φαγωσιμων", αυτοί οι τόποι συνήθως λυμαινονται περισσοτερο απο παντρεμενους και παντρεμενες, που ψαχνουν αναλογους αναλωσιμους ανθρωπους να περασουν αναλαφρα, από ανασφαλεις τύπους, που αναβαθμίζονται με 3-4 πριβέ σε Μπραντ Πιτηδες, (εχουν πηδήξει με το μυαλό τους το μισό σαιτ) και τους "μασαλακηδες", που θέλουν μόνο μασαλια(μπλα μπλα). Έχουν γνώση οι φυλακές μέσιε Αντρε. Οσο εσυ κανεις αναλυσεις για το 5% της περιπτωσης να βρεις μια γυναικα, που να σε παρει σοβαρα σε σε ανάλογα μεσα δικτυωσης, κάποιοι άλλοι έξω σου κλέβουν τις πουλαδες. Όταν όμως στα λένε επιγραμματικά, λες ότι σου την λένε. Τα θες φραγκοδιφραγκα. Τα πήρες. Εμείς όλοι όμως εδώ μπαίνουμε στο φορουμ, για να πουμε καμμία κουβέντα μεταξύ μας, είτε σοβαρή, είτε αστεία. Δεν απασχολει κανεναν με ποια τα εχεις,αν χωρισατε, τα εμμεσα μηνυματα, τα υπονοουμενα και αλλα παρομοια. Εσύ εκμεταλλεύεσαι τον χώρο, για να λύσεις (το κάνεις ένα χρόνο ακριβώς, όταν χωριζεις) προσωπικά σου θεματα. Στο λεμε στο χαβαλέ ευγενικα, στο λεμε εμμεσα, στο λεμε τσεκουρατα. Δεν καταλαβαίνεις τπτ. Λες ότι σου τη λεμε και φταίμε εμείς. Φαντάζεσαι ρε Αντρέα, να μπαίναμε όλοι εδώ και να φόρτωναμε τον κόσμο με τον νταλκα του ο καθενας; Μόνο φορουμ δεν θα ήταν. Κούρασες.

COSTAS42

# 58 στις 28/4/2019
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.529

Δραττωμαι της ευκαιριας να πω οτι...μην πιστευετε οτι ακουτε απο καλοθελητες χαμενοι θα βγειτε...λενε λενε τα μυρια οσα απο κομπλεξ,ζηλεια,εγωισμο..ανθρωπακια κανονικα που τρεφονται απο κουτσομπολια και κακιες.Βγαλτε συμπερασμα μονοι σαςαν ειστε ικανοι.

Αρέσει στα μέλη Enikos, Mindthegap- και σε ακόμα 2 μέλη.

Lena_7_

# 59 στις 29/4/2019
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Απαντήσεις: 2.744
#57 Σε τέτοιου είδους γραπτές "εκθεσεις", οπως η δικη σου, είναι νόμος να μην κάνεις ποτέ αναφορές. Δειχνουν τις πραγματικες "ταυτοτητες" και εκτιμουνται ως ακρως διαφωτιστικες. Εσύ, που οταν βάζεις ένα θέμα και, όπως γράφτηκε από αλλά μελη, ζητάς πριβέ να έρθουν στο θέμα σου να πάρουν μέρος, δείχνεις ότι τελικα δεν σέβεσαι τις απόψεις των συνομιλητών και φιλοξενούμενων. Ίσως παρά μόνο, όταν είναι χαϊδευτικες ωτών. Αποψη εξεφρασα για την χρηση των μεσων που εθεσες. Ουτε σε προσβαλλα, ουτε σε εβρισα. Δεν χρειάζεται κιόλας, σ'αυτούς που μόνοι τους εκθέτουν τον εαυτο τους. Αν θες την συμβουλή μου, ειδικα μέρα που είναι, να στηρίζεις τις απόψεις σου, μονο σε οτι βλεπουν τα ματακια σου. Οτιδήποτε άλλο, και μαλιστα με το χρονο, δείχνει ότι χρησιμοποιείσαι ευκόλως. Η φραση σχετικα με τα "σκυλια", καθοδηγεί και στις πηγές σου επακριβώς. Σόρι, που γελάω, αλλά βρε Αντρέ και το θάψιμο, θέλει την τέχνη του, να πάρει η ευχη. Που πας με το τσαπακι;
Αρέσει στα μέλη 26-29-31, hns1602 και σε ακόμα 2 μέλη.

SouziKiou

# 60 στις 29/4/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Συνταγη "πως να προσεγγισετε καποιον-α" δεν υπαρχει , γιατι απλουστατα ειναι θεμα χαρακτηρος και θελω του καθενος-μιας.  Και αντε και υπηρχε , θα πω εγω , μετα ? Μετα θα ζητησεις και συνταγη "πως κραταμε τον αλλο-αλλη αν μας αρεσει , ταιριαζουμε δεν ταιριαζουμε " . Κι επειτα? "Πως ξεφορτωνομαστε τον αλλο-αλλη , αν στην πορεια δεν αντεχουμε να προσποιουμαστε πως ειμαστε οτι η συνταγη ελεγε ? "   Αβυσσος ! 

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.