Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Θελω η πρεπει;

Επιλέξτε σελίδα: (1-17)
Σελίδες Αρχική«567891011121314Τελ.»

Andreass66

# 181 στις 6/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Θελω να σου κοψω τα ποδια επειδη δεν καταλαβαινεις...πρεπει?

Θελουν να με φιμωσουν...πρεπει?...ισως ναι ισως και οχι

Heptamer

# 182 στις 6/5/2019
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225
'Aρεσαν+: 0%

Χιουμοριζω με τις δύο λεξούλες  αγαπητή. 

Φρονω η γυναίκα το αντιλήφθηκε. 

Δεν κάνω ποτέ αισχρό χιούμορ. 

Υπόψιν; -) 

Με πολλή υποψια όμως. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 166 από Allcina

Δεν πατε καλα. Τι ειναι αυτα που λετε της γυναικας;

agrotis53

# 183 στις 6/5/2019
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537
Δεν μου κανει παραθεση το κινητο δεν με θελει... σουρια και λαμπαρτ πουλακια μου τεχνικη σχολη εβγαλα δεν ξερω ξενες γλωσσες και ορθογραφια επρεπε να μαθω αλλα ηθελα να γυριζω με κοριτσακια δεν εμαθα το ενα εμαθα το αλλο... θα μου πειτε επρεπε ομως . Αλλα εγω ηθελα αλλα ομως. Εσεις τα μαθατε γιατι επρεπε η γιατι θελατε? Τι σας καθορισε το επρεπε? Δεν μπορω να αναστησω ουτε τον νιτσε ουτε τον καζαντζακη δεν ξερω βουντου. Δεν εχει φατσουλα το κινητο μου επρεπε λεω εγω αλλα γιατι ηθελα να εχει χεστικε ο προγραματιστης αν επρεπε δεν ηθελε . Δεν το σκεφτηκε. Επρεπε να το σκεπτη ? Η θα ηταν χρησιμο να το σκεπτη? το πρεπει παραγετε απο το πρεπων. Το πρεπων ομως καθοριζει το σωστο το ορθο το ηθικο . Το πρεπει ομως καταληγει στη χρηση του να σημαινει αναγκαστικο προστακτικο και σαν τετοιο μας επιβαλθηκε. Μια απροσωπη λεξει πηρε τη θεση ουσιαστικων λεξεων προς την ερμεινια .. παω να φιλοσοφισο τωρα με τα κολοκυθακια. Φιλικο χαμογελο...
Αρέσει στο μέλος alisida

Heptamer

# 184 στις 6/5/2019
author

Αγροτη, μια χαρά κάνεις Παράθεση και από κινητό.

Βγάλε το mobile mode και μπες στο desktop mode στον browser. Eτσι, θα βλέπεις το σαιτ όπως το βλέπεις στο πισι σου και θα παραθέτεις μια χαρά. Ενα τικ σε τετραγωνιδιο είναι και το βρίσκεις στις ρυθμίσεις του Browser. 

sokolatakis

# 185 στις 6/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 183 από agrotis53
Δεν μου κανει παραθεση το κινητο δεν με θελει... σουρια και λαμπαρτ πουλακια μου τεχνικη σχολη εβγαλα δεν ξερω ξενες γλωσσες και ορθογραφια επρεπε να μαθω αλλα ηθελα να γυριζω με κοριτσακια δεν εμαθα το ενα εμαθα το αλλο... θα μου πειτε επρεπε ομως . Αλλα εγω ηθελα αλλα ομως. Εσεις τα μαθατε γιατι επρεπε η γιατι θελατε? Τι σας καθορισε το επρεπε? Δεν μπορω να αναστησω ουτε τον νιτσε ουτε τον καζαντζακη δεν ξερω βουντου. Δεν εχει φατσουλα το κινητο μου επρεπε λεω εγω αλλα γιατι ηθελα να εχει χεστικε ο προγραματιστης αν επρεπε δεν ηθελε . Δεν το σκεφτηκε. Επρεπε να το σκεπτη ? Η θα ηταν χρησιμο να το σκεπτη? το πρεπει παραγετε απο το πρεπων. Το πρεπων ομως καθοριζει το σωστο το ορθο το ηθικο . Το πρεπει ομως καταληγει στη χρηση του να σημαινει αναγκαστικο προστακτικο και σαν τετοιο μας επιβαλθηκε. Μια απροσωπη λεξει πηρε τη θεση ουσιαστικων λεξεων προς την ερμεινια .. παω να φιλοσοφισο τωρα με τα κολοκυθακια. Φιλικο χαμογελο...

Έχω μια απορία..

Ορθογραφία στις σχολές μαθαίνεις;

Δεν μαθαίνεις στο δημοτικό;

Και εγώ δημοτικό έχω τελειώσει..και μια βοιδοσχολη μετά.

Μη μου πεις ότι στο δημοτικό..κυνηγούσες κοριτσάκια;

alisida

# 186 στις 6/5/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Σοκολατακη μη γινεσαι κακουλης

,Εμενα μ αρεσει οπως τα λεει ο αγροτης και ας ειναι λιγο ανορθογραφα ,ολοι καπου τη χανουμε την ορθο-γραφια ,αλλοι στα γραμματα κ αλλοι στις λεξεις 

Αγροτη,οσα μαθαμε μεχρι μια ηλικια τα μαθαιναμε γιατι επρεπε,χωρις να τα καταλαβαινουμε ..

.Οταν μεγαλωσαμε και ωριμασαμε,τα οσα ακουμε-διαβαζουμε-ζουμε κτλ...

τα καταλαβαινουμε μεν,αλλα δεν τα μαθαινουμε ..  

(δοξαστε με !!)

Υ/Γ : αυτο που σ λεει ο Χεπ γινεται απο chrom ,δεν γινεται απο internet -τουλαχιστον στο δικο μ κιν δε δουλευει

Αρέσει στο μέλος agrotis53

Heptamer

# 187 στις 6/5/2019
author

Αλισιδα, οι γνωστότεροι browsers (ο opera συγκαταλέγεται σε αυτούς) έχουν επιλογή για "προβολή πλήρους ιστοσελιδας"

Δες το καλύτερα. 
Αρέσει στο μέλος alisida

Sourya

# 188 στις 6/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Γιατι σου φαινεται περιεργο; Ο εγγονος μου καθε μηνα  αλλαζει γκομενα, στην πρωτη δημοτικου

Παράθεση:
Σχόλιο # 185 από sokolatakis

Έχω μια απορία..

Ορθογραφία στις σχολές μαθαίνεις;

Δεν μαθαίνεις στο δημοτικό;

Και εγώ δημοτικό έχω τελειώσει..και μια βοιδοσχολη μετά.

Μη μου πεις ότι στο δημοτικό..κυνηγούσες κοριτσάκια;

Sourya

# 189 στις 6/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Λεγε οτι θες λεγε ...δεν παρεξηγουμαι

Παράθεση:
Σχόλιο # 182 από Heptamer

Χιουμοριζω με τις δύο λεξούλες  αγαπητή. 

Φρονω η γυναίκα το αντιλήφθηκε. 

Δεν κάνω ποτέ αισχρό χιούμορ. 

Υπόψιν; -) 

Με πολλή υποψια όμως. 

Sourya

# 190 στις 6/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μη μασας Αγροτη. Γραφε εσυ, εμεις καταλαβαινουμε

Παράθεση:
Σχόλιο # 183 από agrotis53

Sourya

# 191 στις 6/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Οχι ρε συ Αντρεα και να μας κοψεις τα ποδια!!!Να σε φιμωσουμε ομως επιβσλλεται. Ξες εσυ

Παράθεση:
Σχόλιο # 181 από Andreass66

Θελω να σου κοψω τα ποδια επειδη δεν καταλαβαινεις...πρεπει?

Θελουν να με φιμωσουν...πρεπει?...ισως ναι ισως και οχι

Sourya

# 192 στις 6/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δεν ξερουμε , πες μας

Παράθεση:
Σχόλιο # 176 από equinox_

Καποιος λεει: ''θελω να μην θελω!''

δισκολα ομως το βλεπω, να φτασει να θελει να μην θελει... (ξερεις τι)

Sourya

# 193 στις 6/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Λαμπραντ χρυσε μου ,δεν το εννοει ετσι οπως το βλεπεις.Βαριεμαι να κατσω να εξηγω. Ας αναλαβει ο Αγροτης.ι

Παράθεση:
Σχόλιο # 175 από lamprand

συνάδελφε αγρότη , νομίζω κάνεις μέγα σφάλμα να λες ότι δεν υπάρχει το πρέπει . τότε γιατί την χρησιμοποιούμε αυτήν την λέξη πολλάκις ; γιατί υπάρχει στα λεξικά απ την αρχαιότητα ;

όλα εξ ανάγκης δεν γίνονται ; είναι δυνατόν να εφήυραν λέξη χωρίς αιτία ; και να μας την φύτεψαν κι όλας οι κακοί ; δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά , συνομωσιολογικά είναι !

παρ ότι λες το σωστό με αυτό :ΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟ δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι απρόσωπο γιατί είναι το αντικειμενικό το συλλογικό το όλον του οποίου δημιούργημα είναι το ατομικό που εκφράζει το θέλω ;

ο ανθρωπος και τα θέλω του είναι κατά πολύ κατώτερα απο το σύμπαν που τον δημιούργησαν. 

για να επιζήσει πρέπει να υπακούει σε αυτό και να κάνει ότι αρμόζει ότι είναι σωστό (ότι πρεπει).

δεν καταλαβαίνεις ότι διδάσκεις τον ατομικισμό έτσι ; 

εχω να κάνω σήμερα κάτι γραφειοκρατικές δουλειές που πρέπει αλλά τις θεωρώ γελοίες γιατί θα μου κλέψουν χρόνο απ άλλες που μ αρέσουν . δεν θέλω να πάω και  το μπορώ να μην πάω . τι λες να κάνω τελικά ;  

Sourya

# 194 στις 6/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Οποιος θελει μπορει.Και οποιος δεν θελει να μπορεσει. Τι το περασαμε εδω μεσα, Αμερικαν μπαρ;

Παράθεση:
Σχόλιο # 174 από squirrel1968
Γιατί πονηρουλα?Έχω θέλω να πρέπει...Κ όλοι πρέπει να θέλουν..

Το μέλος Sourya έχει επισυνάψει το αρχείο: f02448566ff2507d0905d1e7665bb9a4.jpg (73.41KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 43 φορές

Sourya

# 195 στις 6/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Γεια σου τσιφτη μορφονιε

Παράθεση:
Σχόλιο # 179 από giorgos170

Το μέλος Sourya έχει επισυνάψει το αρχείο: 98eb855da7a947577e8e4ee597dd754d.gif (121.8KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 46 φορές

Sourya

# 196 στις 6/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Οχι Ενικε, διλημμα ειναι να σου λενε... Θελεις να πας για ψωνια η να βγεις με τον Μπραντ Πιτ

Παράθεση:
Σχόλιο # 180 από Enikos

...και αποδημησε...

...παρεα με το διλημμα...

..αν ηταν τετοιο...

Enikos

# 197 στις 6/5/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Το διαβασα κιαφτο!!!...

. . . .

Sourya

# 198 στις 6/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ευγε κοριτσι, καλα τα λες. Ειναι ομως και μερικοι που εβγαλαν το σχολειο σε αλλη χωρα. Οποτε δυσκολευονται αρκετα κι αυτοι.

Παράθεση:
Σχόλιο # 186 από alisida

Σοκολατακη μη γινεσαι κακουλης

,Εμενα μ αρεσει οπως τα λεει ο αγροτης και ας ειναι λιγο ανορθογραφα ,ολοι καπου τη χανουμε την ορθο-γραφια ,αλλοι στα γραμματα κ αλλοι στις λεξεις 

Αγροτη,οσα μαθαμε μεχρι μια ηλικια τα μαθαιναμε γιατι επρεπε,χωρις να τα καταλαβαινουμε ..

.Οταν μεγαλωσαμε και ωριμασαμε,τα οσα ακουμε-διαβαζουμε-ζουμε κτλ...

τα καταλαβαινουμε μεν,αλλα δεν τα μαθαινουμε ..  

(δοξαστε με !!)

Υ/Γ : αυτο που σ λεει ο Χεπ γινεται απο chrom ,δεν γινεται απο internet -τουλαχιστον στο δικο μ κιν δε δουλευει

alisida

# 199 στις 6/5/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Σουρια,κανονισε...Αν βγεις με τον Πητ θα πουν οτι ...την ψωνισες !!Καλυτερα ψωνια

Sourya

# 200 στις 6/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δεν πειραζει, οσο μας ανεχονται εδω μεσα αυτο κανουμε. Ειδεμη ξες, κλειδωμα

Παράθεση:
Σχόλιο # 149 από jane_do

Πρέπει να το ψιλομ@μήσαμε το θέμα ,είτε το θέλαμε είτε δεν το θέλαμε,

Επιλέξτε σελίδα: (1-17)
Σελίδες Αρχική«567891011121314Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.