Α! Αφτο ειναι?...
Τα ειχα μπερδεψει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 196 από SouryaΟχι Ενικε, διλημμα ειναι να σου λενε... Θελεις να πας για ψωνια η να βγεις με τον Μπραντ Πιτ
Καλα, δεν βγαινω. Αλλα καντο μου λιανα, γιατι θα το πουν; Πιο ομορφος ειναι αυτος δηλαδη;
Παράθεση:
Σχόλιο # 199 από alisidaΣουρια,κανονισε...Αν βγεις με τον Πητ θα πουν οτι ...την ψωνισες !!Καλυτερα ψωνια
Αυτο ομως ; Δεν το διαβασες.Κανονισε να μην δεν τις κανεις καφε
Παράθεση:
Σχόλιο # 197 από EnikosΤο διαβασα κιαφτο!!!...
. . . .
...είναι πολυ μπροστά οι άνθρωποι...ο άραψ-του άραβος που λένε...
Τι δαγκωτό βρε Αλισιδα;
Κάνει σπαγκατο και δαγκωνω τα χείλη μου από τον πόνο!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 205 από alisida
#202 Ο Πητ ομορφος ??Οχιδα...Βανταμ δαγκωτο !!!
@207
Ε ναι...
(πονηρουλα!)
καθε δεκαετία της ηλικίας μας εχει τα δικά της θέλω και πρέπει...
τωρα τι να σου πω , λες αν μαθαινα καλα στο δημοτικο να το συζητουσα τωρα,
αλλα εσυ για τα κοριτσακια μαλλον, μα η πρωτοι ερωτες απο το δημοτικο αρχιζουν, και η πρωτες χυλοπιτες, ιδιος απο τριτη δημ και μετα, τι σου κανει παραξενο δεν καταλαβαινω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 185 από sokolatakis
Έχω μια απορία..
Ορθογραφία στις σχολές μαθαίνεις;
Δεν μαθαίνεις στο δημοτικό;
Και εγώ δημοτικό έχω τελειώσει..και μια βοιδοσχολη μετά.
Μη μου πεις ότι στο δημοτικό..κυνηγούσες κοριτσάκια;
Αμα δεν ξερει καλη ορθογραφια ομως, την μαστιγωνουνε οι λογιοι???...
Αφτοι που το μηνυμα, το γραφουνε ακομα μυνημα???...
Παράθεση:
Σχόλιο # 203 από SouryaΑυτο ομως ; Δεν το διαβασες.Κανονισε να μην δεν τις κανεις καφε
Σοκολατακη μη γινεσαι κακουλης ,Εμενα μ αρεσει οπως τα λεει ο αγροτης και ας ειναι λιγο ανορθογραφα ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 186 από alisidaΣοκολατακη μη γινεσαι κακουλης
,Εμενα μ αρεσει οπως τα λεει ο αγροτης και ας ειναι λιγο ανορθογραφα ,ολοι καπου τη χανουμε την ορθο-γραφια ,αλλοι στα γραμματα κ αλλοι στις λεξεις
Αγροτη,οσα μαθαμε μεχρι μια ηλικια τα μαθαιναμε γιατι επρεπε,χωρις να τα καταλαβαινουμε ..
.Οταν μεγαλωσαμε και ωριμασαμε,τα οσα ακουμε-διαβαζουμε-ζουμε κτλ...
τα καταλαβαινουμε μεν,αλλα δεν τα μαθαινουμε ..
![]()
![]()
(δοξαστε με !!)
Υ/Γ : αυτο που σ λεει ο Χεπ γινεται απο chrom ,δεν γινεται απο internet -τουλαχιστον στο δικο μ κιν δε δουλευει
Μπα Ριτσαρντ Γκιρ, και δαγκωτη και λαμαρινα
Παράθεση:θ
Σχόλιο # 205 από alisida
Ποιος καλε κανει σπαγκατο και δεν το ξερω;
Παράθεση:
Σχόλιο # 206 από HeptamerΤι δαγκωτό βρε Αλισιδα;
Κάνει σπαγκατο και δαγκωνω τα χείλη μου από τον πόνο!!!
Σαν τι να μπορει δηλαδη; Ολα κρυφα τα κρατατε; Εμεις πως θα μαθουμε
Παράθεση:
#206(Φαντασου τι αλλα μπορει να κανει )
Σχόλιο # 207 από alisida
Ισως θελουμε αγιασμο εδω μεσα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 208 από Heptamer@207
Ε ναι...
(πονηρουλα!)
Νικολη φρονιμααα...
Παράθεση:
#103Πιάσε το λιλί.;-) Και καλά καρπίσματα !!;-) Αχμμμ !;-)
Σχόλιο # 110 από Nikola-s
Φιλοσοφικά διλήμματα της Μανιχαιστικής θεολογίας και γενικότερα του γνωστικισμού που έχουν βαση τον δυισμό την θεωρία που υποστηρίζει, ότι υπάρχουν δυο συνιστώσες που δεν μπορούν να αναχθούν η μία στην άλλη, Στην προκειμένη το Θέλω και το Πρέπει πολλές φορές ταυτίζονται.
Δίλημμα busted
Δηλαδή αν σου πω πρέπει να έρθεις να με βρεις το θέλω σε θέλω,μπορείς ?
Που είναι το λάθος που κάνω ως προς το πρέπει?
Παράθεση:
Σχόλιο # 120 από agrotis53
το θελω ειναι αναγκη επιθυμια,προσταγη, σου ξυπνα ολα τα συναισθηματα, σε απογειωνη, σε σκοτωνη, σε ανασταινη, σε φοβιζει, σε κινει, σου δινει χαρα σου δινει λυπη, οργη, παθος , τα παντα ολα...το ιδιο ειναι και ο ερωτας, ολα αυτα τα συναισθηματα, πως μπορεις να ξεχωρισεις 2 πανομοιοτυπα πραγματα ,που ειναι ενα,???
υπαρχη θελω χωρις ερωτα? η υπαρχη ερωτας χωρις θελω?? τα θελω σου απογειωνουν τον ερωτα, και ο ερωτας απογειωνει τα θελω σου...μονο το μπορω σε καθηλωνει σχετικα... το πρεπει σαν απροσωπο , δεν υπαρχει δεν υφισταται καν... θα ρωησεις ποτε αν πρεπει να ερωτευτο? θα ρωτησεις αν πρεπει να ζησω?? ρωταμε αν αξιζει, αν αξιζε,, αν μπορω, αν μπορεσα,,αν ηθελα,,, οχι αν πρεπει η αν επρεπε...αυτη η λεξει δεν χρειαζοταν καν να υπαρχει στο λεξιλογιο...
Πόσα τελικά πρέπει,έπρεπε να μην υπάρχουν, πόσα θέλω έπρεπε να μην υπάρχουν
Για να μάθουμε ότι δεν μας χαρίζεται τίποτα, αν δεν θέλουμε εμείς να τα πάρουμε?Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media