Επειδη δεν ξερω Ελληνικα μου τα μεταφραζεις σε Χιντι;
Παράθεση:
Ψευτοδίλημμα
Σχόλιο # 218 από AlexLuckyCharmΦιλοσοφικά διλήμματα της Μανιχαιστικής θεολογίας και γενικότερα του γνωστικισμού που έχουν βαση τον δυισμό την θεωρία που υποστηρίζει, ότι υπάρχουν δυο συνιστώσες που δεν μπορούν να αναχθούν η μία στην άλλη, Στην προκειμένη το Θέλω και το Πρέπει πολλές φορές ταυτίζονται.
Δίλημμα busted
Ποσα θελω βαλαμε στην ακρη εξαιτιας των πρεπει που μας βαραινουν απο την οικογενεια μας για το τι θα πει ο κοσμος;.Πρεπει να παλεψουμε φερνοντας τα θελω στη ζωη μας. Τα πρεπει ειναι υποχρεωσεις απο την ωρα που ξυπναμε εως το βραδυ και μας εχουν μετατρεψει σε ρομποτακια..
Σουρυ μιας και σουχω αδυναμια μετα απο 12 σελιδες θεμα,και ρεσιταλ
Οι γυναικες οταν θελουν,μπορουν
Οι αντρες θελουν αν μπορουν
Παράθεση:
...Σεξ κανει κανενας...η μπα?
Σχόλιο # 223 από 26-29-31![]()
Αδύνατον να αποφυγουμε τις σημασιοδοτήσεις, τις συνδηλώσεις, τις καταδηλώσεις και τις συμπαραδηλώσεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 220 από anastasia356Πόσα τελικά πρέπει,έπρεπε να μην υπάρχουν, πόσα θέλω έπρεπε να μην υπάρχουν
Για να μάθουμε ότι δεν μας χαρίζεται τίποτα, αν δεν θέλουμε εμείς να τα πάρουμε?
Το σεξ είναι το μόνο εύκολο αν θέλεις.και ισχύει και για τα 2 φύλα..το δύσκολο είναι αν μπορείς να βρεις σύντροφο να κάνεις ερωτα !!!
δεν το καταλαβα αυτο πως το βαζεις,... δεν καταλαβαινω ποια ειναι η ερωτησει. για το πρεπει?? δεν μπορω εγω να την εξαφανισω αυτη τη λεξει , βασικα κανουμε μια κουβεντα που ξεφευγει κατα πολυ απο το θεμμα,, στην προκειμενη ερωτηση, που κανεις. το πρεπει στον αλλον χρειαζεται να το αιτιολογισεις. οποτε καλυτερα θα ηταν να ελεγες εξαρχης τον λογο . δηλδη, πχ, χτυπησα σε χρειαζομαι τωρα, σε θελω ελα μπορεις?? δεν ωφελει πουθενα το πρεπει,.
Παράθεση:
Σχόλιο # 219 από anastasia356Δηλαδή αν σου πω πρέπει να έρθεις να με βρεις το θέλω σε θέλω,μπορείς ?
Που είναι το λάθος που κάνω ως προς το πρέπει?
τοτε πρεπει να αιτιολογισεις γιατι δεν πρεπει να θες αυτο που μπορεις να θες αφου το θες, μαγαλωνεις τη διαδικασια αποφασης απλα, εφοσον ο λογος γιατι δεν πρεπει σου ειναι γνωστος, οπως και γιατι πρεπει σου ειναι γνωστος... απλα το κουραζεις μονο
Παράθεση:
Σχόλιο # 141 από jane_doΝαι,αλλά αν μπορώ να θέλω αυτό που δεν πρέπει να μπορώ να θέλω και δεν μπορώ να θέλω αυτό που πρέπει να θέλω;
(Ψιλοχάθηκα
).
Να βαλουμε θεμα , να μαθουμε;
Παράθεση:
Σχόλιο # 223 από 26-29-31Σουρυ μιας και σουχω αδυναμια
εξυπνων απαντησεων με τα θελω και τα πρεπει να σε ρωτησω κατι?μετα απο 12 σελιδες θεμα,και ρεσιταλ
Σεξ κανει κανενας...η μπα?![]()
ευκαιρια για μεταφρασε στα ινδικα τη λεξει πρεπει, υπαρχει???
Παράθεση:
Σχόλιο # 151 από SouryaΣτην Ινδια με κοιτουν περιεργα οταν τους μιλω Χιντι.Μου φαινετε το ιδιο συμβαινει κι εδω
εμ ποσες λεξεις πλεων χρησιμοποιουμε για να περιγραψουμε το ιδιο πραγμμα , ... το πρεπει ειναι παραγωγο του πρεπων... πρεπων ειναι η αρχαια γραμματικη της ,. το πρεπει μεταφραστικε απο το πρεπων σαν μια ηθικοπλαστικη χρειστικη αξια... και στο κλεινο εδω με το εξεις τεστ... βρες καπου που το πρεπει ειναι αναντκαταστατο... και μετα βρες αν το πρεπει εισαι αναγκασμενος να το αιτιολογεις η οχι, και στο τελος πες μου αν ενα παιδι ξερει το πρεπει η το ακουει και το μαθαινει, που αμεσα συνεπαγει επιβολη, φυτεμα,...
απαντησει στο παραδειγμα σου,,,
εχω να κανω σημερα κατι γραφειοκρατικες δουλειες που χρειζεται η χρειαζομαι, αλλα τις θεωρω γελοιες...
παει το πρεπει τελειωσε ετσι δεν ειναι???
Παράθεση:
Σχόλιο # 175 από lamprand
συνάδελφε αγρότη , νομίζω κάνεις μέγα σφάλμα να λες ότι δεν υπάρχει το πρέπει . τότε γιατί την χρησιμοποιούμε αυτήν την λέξη πολλάκις ; γιατί υπάρχει στα λεξικά απ την αρχαιότητα ;
όλα εξ ανάγκης δεν γίνονται ; είναι δυνατόν να εφήυραν λέξη χωρίς αιτία ; και να μας την φύτεψαν κι όλας οι κακοί ; δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά , συνομωσιολογικά είναι !
παρ ότι λες το σωστό με αυτό :ΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟ δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι απρόσωπο γιατί είναι το αντικειμενικό το συλλογικό το όλον του οποίου δημιούργημα είναι το ατομικό που εκφράζει το θέλω ;
ο ανθρωπος και τα θέλω του είναι κατά πολύ κατώτερα απο το σύμπαν που τον δημιούργησαν.
για να επιζήσει πρέπει να υπακούει σε αυτό και να κάνει ότι αρμόζει ότι είναι σωστό (ότι πρεπει).
δεν καταλαβαίνεις ότι διδάσκεις τον ατομικισμό έτσι ;
εχω να κάνω σήμερα κάτι γραφειοκρατικές δουλειές που πρέπει αλλά τις θεωρώ γελοίες γιατί θα μου κλέψουν χρόνο απ άλλες που μ αρέσουν . δεν θέλω να πάω και το μπορώ να μην πάω . τι λες να κάνω τελικά ;
![]()
26,29,31 αν ενδιαφερεσε κυριος να σου πω. 6 φορες την εβδομαδα. Καλα ειναι η λιγο;Γλυτωνεις λεει τα καρδιακα. Ασε που σε ανεβαζει στα συννεφα.Εδω μεσα ντρεπονται να μιλουν για σεξ η δεν κανουν;
Ετσι ειναι. Δουλευουμε για να φαμε για λουσα και για καταναλωση γενικα. Κοιταμε να ειμαστε ενταξει με ολους θαρρεις και μας ταιζουν η θα παρουμε παρασημο. Βρε ουστ απο εκει που θα μπω στο τρυπσκι αυτο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 222 από SouryaΠοσα θελω βαλαμε στην ακρη εξαιτιας των πρεπει που μας βαραινουν απο την οικογενεια μας για το τι θα πει ο κοσμος;.Πρεπει να παλεψουμε φερνοντας τα θελω στη ζωη μας. Τα πρεπει ειναι υποχρεωσεις απο την ωρα που ξυπναμε εως το βραδυ και μας εχουν μετατρεψει σε ρομποτακια..
Κα alisida .Αυτος και αν ειναι ψωνιο απο μονος του. Να μου λεγατε για τον Γλεζο μαλιστα.Αντρας με τα ολα του. Παιδαρος Οχι μαμοθρεφτο και κουκλος ζωγραφιστος.
Παράθεση:
Σχόλιο # 199 από alisidaΣουρια,κανονισε...Αν βγεις με τον Πητ θα πουν οτι ...την ψωνισες !!Καλυτερα ψωνια
Αν τους κατσει καμια θες να πεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 224 από alisida
Οι γυναικες οταν θελουν,μπορουν
Οι αντρες θελουν αν μπορουν
Eδώ κάνουμε αποκλειστικά και μόνο .. γνωριμίες..
Σεξ: Ή δεν θέλουμε ή δεν πρέπει... ή δεν μπορούμε...
(Συγνώμη Sourya, που απάντησα... αλλά αφού το ξέρω, να μην το πω?)
Παράθεση:
Σχόλιο # 223 από 26-29-31Σουρυ μιας και σουχω αδυναμια
εξυπνων απαντησεων με τα θελω και τα πρεπει να σε ρωτησω κατι?μετα απο 12 σελιδες θεμα,και ρεσιταλ
Σεξ κανει κανενας...η μπα?![]()
Οχι οτι θα ηθελα να βγω με τον Γλεζο ,αλλα αν επρεπε να επιλεξω αναμεσα στο Γλεζο κ τον Πητ,σιγουρα θα επελεγα Γλεζο
Παράθεση:
Σχόλιο # 235 από AllcinaΚα alisida .Αυτος και αν ειναι ψωνιο απο μονος του. Να μου λεγατε για τον Γλεζο μαλιστα.Αντρας με τα ολα του. Παιδαρος Οχι μαμοθρεφτο και κουκλος ζωγραφιστος.
Παράθεση:
Σχόλιο # 235 από AllcinaΚα alisida .Αυτος και αν ειναι ψωνιο απο μονος του. Να μου λεγατε για τον Γλεζο μαλιστα.Αντρας με τα ολα του. Παιδαρος Οχι μαμοθρεφτο και κουκλος ζωγραφιστος.
τον μανωλη Γλεζο???
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media