Κοιτα να μαθαινεις η μερα για αργια θα πρεπει να ειναι η...somavaar. Αντε βρες το
Παράθεση:
Σχόλιο # 251 από agrotis53ποια ειναι αργια? η παρασκευη η η κυριακη?
Μια Κυριακη εχουμε να απολαυσουμε οι εργαζομενες νεαρε. Οχι και να κανουμε αργια εκεινη την ημερα!!! Ελπιζω να συμφωνει η κοπελια μην τ ακουσω
Παράθεση:
Σχόλιο # 253 από HeptamerΚατανεμημενες πως;
Ισόποσα (δηλ μια φορά την ημέρα με ξεκούραση την κυριακη)
ή
τυχαία, με κάποια ή κάποιες μέρες "αφορτιστες";
Παράθεση:
Σχόλιο # 249 από Andreass66Θελω να κανω αιτημα φιλιας σε καποιο-α χωρις να τον/την ξερω (ειδικα αν ειναι λιγες μερες στη σελιδα) μονο και μονο για να μπω στο ματι καποιου-ας.
Πρεπει?
Είναι ζήτημα αφενός μεν ενεστώτας ικανότητας, αφετέρου δε, ταυτολογικου e-γωισμου.
Διακινδυνευεις ωστόσο πλήρη απομάγευση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 247 από alisida
![]()
Οι ακομπλεξαριστοι αντρες φαινονται απο την απαντηση!!!
Λαικ ,αν και κινδυνευω να με δικασουν
Υπαρχει και η εξαγοράσιμη ποινή... Η ποινή με αναστολή κλπ...
Κοιτα να δεις για να καταλαβεις... Πανω ποδια, πανω κατω μεση , τωρα αν βαλουμε και τα κρεμαστα που ειχαν πει καποτε εδω μεσα, μια χαρα γυμναστικη ειναι
Παράθεση:
Σχόλιο # 263 από Lena_7_
#248 Δεν εχεις ακούσει ότι κάποιοι κάνουν σεξ, για να μην παιρνουν φαρμακα; Αναφέρθηκε κιόλας, ότι με σεξ, γλυτώνεις καρδιακά...Άλλοι λενε ότι το κάνουν ως σωματική άσκηση...Τι εννοουν οι ποιητες του είδους, δεν δύναμαι να εξηγήσω...
Κοίτα, εφόσον μπορώ να θέλω αυτό που δεν πρέπει να μπορώ να θέλω είναι λογικό να μην μπορώ να θέλω αυτό που πρέπει να θέλω διότι πρέπει να θέλω αυτό που δεν μπορώ να θέλω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 228 από agrotis53τοτε πρεπει να αιτιολογισεις γιατι δεν πρεπει να θες αυτο που μπορεις να θες αφου το θες, μαγαλωνεις τη διαδικασια αποφασης απλα, εφοσον ο λογος γιατι δεν πρεπει σου ειναι γνωστος, οπως και γιατι πρεπει σου ειναι γνωστος... απλα το κουραζεις μονο
Λένα χρυσό μου
Το σεκς, νέτο σκέτο, σαν ευχαρίστηση δεν είναι ηθικον.Έτσι του κολλάμε και κάνα δυο ιδιότητες για το δικαιολογήσουμε.
Είναι φάρμακο, είναι γυμναστική, είναι πυροσβεστικη, για την φωτιά που μας καίει στα σωθικα, είναι "πρεπον" και καθήκον, μέσα στο γάμο και λοιπά κουραφεξαλα.
Δεν θυμασαι καλα..οχι κρεμαστα
Παράθεση:
Σχόλιο # 265 από SouryaΚοιτα να δεις για να καταλαβεις... Πανω ποδια, πανω κατω μεση , τωρα αν βαλουμε και τα κρεμαστα που ειχαν πει καποτε εδω μεσα, μια χαρα γυμναστικη ειναι
οχι αφορτιστες...
αλλα προς φορτιση ..
η
αγραναπαυση ...
θελεις να πεις...
Υ.Γ.
ΑΛΛΑΓΗ
μονο στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ ...1 ημερα
ολα τα αλλα μενουν τα ιδια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 253 από HeptamerΚατανεμημενες πως;
ή
αρα ζητας γνωμες, και γιατι δε ρωτας να το κανω? ιδιες απαντησεις δε θα παρεις?
αλωστε αφου θες αιτιολογημενα να μπεις στο ματι καποιου, εχεις την αφορμη, .. αρα γιατι πρεπει, και οχι αξιζει? ειναι σωστο? τελικα με βλεπω μακεδονομαχο του μη πρεπει εδω μεσα σοβαρευτειτε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 249 από Andreass66Θελω να κανω αιτημα φιλιας σε καποιο-α χωρις να τον/την ξερω (ειδικα αν ειναι λιγες μερες στη σελιδα) μονο και μονο για να μπω στο ματι καποιου-ας.
Πρεπει?
Εγω λεω να κανεις ενα μπλουζακι με σταμπα που να γραφει... Αι σιαπερα
Ε...θυμισε μου για το βλεπω να παθαινω αλτσχαιμερ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 268 από COSTAS42Δεν θυμασαι καλα..οχι κρεμαστα
Παράθεση:
Σχόλιο # 268 από COSTAS42Δεν θυμασαι καλα..οχι κρεμαστα
Εκανα ενα λαθος αμεσως να με φατε. Τον Γκλετσο εννοουσα οχι τον αλλον τον γερο .Και πολυ γκονενος λεω.
Γιατι θελεις να μαθεις; πες μου για να σου πω
Παράθεση:
Σχόλιο # 251 από agrotis53ποια ειναι αργια? η παρασκευη η η κυριακη?
Τις τεταρτες κανω ρεπο
Σχόλιο # 253 από Heptamer
Κατανεμημενες πως;
ή
Παράθεση:
Σχόλιο # 277 από AllcinaΤις τεταρτες κανω ρεπο
Τις τεταρτες γινονται συνηθως και τα συλλαλητήρια της ΓΣΕΕ, του ΠΑΜΕ και λοιπών...
Τυχαίο?
εναι θεμα στατιστικης απλως,
Παράθεση:
Σχόλιο # 276 από AllcinaΓιατι θελεις να μαθεις; πες μου για να σου πω
εεε ??? μπορει να υπαρξει... πρεπει σεξ??? εκτος αν πας να αγιασεις εσυ
Παράθεση:
Σχόλιο # 271 από ZHLIASOY
Διαβαζω μια ωρα για να καταλαβω αλλα μπααα ...τελικα πρεπει το σεξ η θελω σεξ? Μη μεινω πισω παιδια θελω να ξερω ..
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media