τελειος ασχετο δηλαδη
Παράθεση:
Σχόλιο # 285 από SouryaΑφου το εψαξες και δεν... αντε να σου πω...Δευτερα σημαινει.
O Μεμάς ειναι ο δουρειος ιππος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 300 από SouryaΟχι καλε κι εσυ , του Ραμα του κλεψανε τη γυναικα την Σιτα κα ετσι εγινε πολεμος . Κατι σαν τον δικο μας Τρωικο. Που κολαει ο Μεμα;
Α...θα με βγαλετε απ τα ρουχα μου!!!
Λυστε μου μια απορια :
Και καλα δηλαδη ,πρεπει να θελω ???
(φατσουλα που θελει αυτα που θελει και οχι αυτα που θελει αλλος να την κανει να θελει )
Μπαφιασα πια..
Δεν θα με φιμωσεις κι ολας επειδη εχεις τη μυγα ,
οι αποψεις μου ηταν παντα αυτες κ αυτες θα γραφω εδω ασχετα αν σε εκνευριζουν .
..Με νοας ;;;
Εννοειται πως θα κανεις αυτο που εσυ θελεις.Αν οι αλλοι ειναι ντουβαρια και δεν καταλαβαινουν τα δικα σου θελωνα παραμενεις σταθερη. Καταλαβε πως το τσιγκλισμα των αλλων ειναι ο τροπος τους να γινονται πιο δυνατοι απο εμας και να μας εχουν του χεριου τους.Δεν σηκωνω κουβεντα επ αυτου, τα δικα μας θελω πρωτα!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 303 από alisidaΛυστε μου μια απορια :
Και καλα δηλαδη ,πρεπει να θελω ???
(φατσουλα που θελει αυτα που θελει και οχι αυτα που θελει αλλος να την κανει να θελει )
Μπαφιασα πια..
Δεν θα με φιμωσεις κι ολας επειδη εχεις τη μυγα ,
οι αποψεις μου ηταν παντα αυτες κ αυτες θα γραφω εδω ασχετα αν σε εκνευριζουν .
..Με νοας ;;;
ρομαντικος δεν θα το ελεγα , τι να σου πω , μπορει να εχεις και δικαιο, αλλα δεν νομιζω , η μεγαλυτερες αυταπατες κρυβονται πισω απο λουλουδια και ομορφα λογια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 293 από AllcinaΠολυ ρομαντικος αγροτη, κριμα να μην μας στελνουν ολοι λουλουδια θα ειμασταν περισσοτερο γλυκες
δεν ειναι μονο να θελει η να μη θελει, ειναι να εχει και κινητρο να θελει, γιατι αν δεν εχει , εχει και αλου νερατζιες, οπως λες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 296 από AllcinaΠοιος δεν θελει; Και θελει και πρεπει. Δεν ειναι πραγματα αυτα να παρακαλαμε οι γυναικες.Γιατι αν δεν θελει εχει και αλλου νερατζιες
Παράθεση:
Σχόλιο # 296 από AllcinaΠοιος δεν θελει; Και θελει και πρεπει. Δεν ειναι πραγματα αυτα να παρακαλαμε οι γυναικες.Γιατι αν δεν θελει εχει και αλλου νερατζιες
Καποιος μας ματιαζει
Παράθεση:
Σχόλιο # 307 από agrotis53
Επρεπε να κλειση το θεμα?η το θελανε τυχαια καποιοι? Μπορει η δηθεν σοβαροι. Ελα μου ντε απορια που εχω...
Εξαρταται, λουλουδια εχουν και τα γαιδουραγκαθα, δεν νομιζω να τα χαριζουμε, η οχι;
Παράθεση:
Σχόλιο # 305 από agrotis53ρομαντικος δεν θα το ελεγα , τι να σου πω , μπορει να εχεις και δικαιο, αλλα δεν νομιζω , η μεγαλυτερες αυταπατες κρυβονται πισω απο λουλουδια και ομορφα λογια...
Επρεπε ...
Παράθεση:
Επρεπε να κλειση το θεμα?η το θελανε τυχαια καποιοι? Μπορει η δηθεν σοβαροι. Ελα μου ντε απορια που εχω...
Τιποτα δεν επρεπε ,ουτε πρεπει
Απορω γιατι σπαταλατε τις ζωες σας με τα πρεπει!!Ζηστε που να παρει, οι αλλοι ετσι κι αλλιως παντα θα σας κρινουν.Τα χρονια περνανε και τα σπαταλαμε σε ανουσια πρεπει και ηλιθιες απαγορευσεις. Ερωτευτειτε αυτους που θελετε, καντε τη δουλεια που σας αρεσει, ντυθειτε οπως εσεις νομιζετε.Δεν θα σας ανοιξω εγω το κεφαλι να σας τα βαλω μεσα, δικη σας η ζωη και δευτερη γιοκ.
Ποιο θέμα έκλεισε ρε παιδιά;
Παράθεση:
Ελα μου ντε. Εδω ξεθαβουν θεματα απο το 2000 πχ
Παράθεση:
Σχόλιο # 313 από jane_doΠοιο θέμα έκλεισε ρε παιδιά;
Έψαχνα και εγώ να βρω το κλειδωμένο θέμα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 314 από SouryaΕλα μου ντε. Εδω ξεθαβουν θεματα απο το 2000 πχ
παω να το πιστεψω και εγω αυτο , επρεπε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 310 από Andreass66Επρεπε ...
δεν κλεινη κανενα θεμα βρε, ξεκουραζεται, πως λεμε προσωρινη αναπαυση, ολο και καμια επαναληψει γινεται , στο χαλαρο
Παράθεση:
Σχόλιο # 313 από jane_doΠοιο θέμα έκλεισε ρε παιδιά;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media