Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από SouryaΒρε Λαμπραντ παιδι μου!!! Κανεναν δεν καταλαβαινεις;
Νομιζω οτι μια χαρα καταλαβαινει...
αλλα το παιζει Κινεζος...
Θελω να τρωω του σκασμου, γινεται ;... Αν ειμαι ξεροκεφαλη ναι. _ Θελω να πω κατι σε μια φιλη μου στις 2 τα μεσανυχτα. Γινεται;... Αν θελω ν ακουσω τα εξ αμαξης , ναι. Θελω να μη δουλευω και να πληρωνομαι.Γινεται;...Θα φαω πορτα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από agrotis53θελω να παω στο φεγγαρι---πρεπει να βρω χρηματα, να μαθω να οδηγο διαστημοπλοιο, μπορω- οχι
θελω να ερθω να σε φιλισω τωρα, πρεπει -ναι, μπορω- οχι
θελω να σε φιλισω- πρεπει -ναι, μπορω- ναι
με καλεις στο γαμο σου---θελω οχι, πρεπει ναι- μπορω -ναι
θελω να κερδισω το τζοκερ--πρεπει -ναι, μπορω-ισως
ολα τα παραπανω ειναι αυτο που νιωθο---θελω--- ειναι το εγω μου...
το θελω ειναι η ζωη,ειναι μη εξαρτησιμο, --- ολα τα αλλα ειναι εξαρτωμενα
γνωμη μου ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από SouryaΚαποτε ζουσα με τα πρεπει. Τωρα με τα θελω. Ικανοποιημενος;
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από SouryaΠαιδακια επειδη εχω τον αδελφο μου και τηγανιζω φαλαφελ και κολοκυθοκεφτεδες θα απαντησω αργοτερα.Ασε που θελει να του κανω και χουμους και τζατζικι , μ επριξε
αρα ζεις και με τα πρεπει, (οχι μονο με τα θελω), που σ' αυτη την περιπτωση ειναι θελω του αδερφου σου...
να που ενα θελω, ( που μαλλον θα μου πεις πως θελεις και του τα φτιαχνεις), μπορει και πριζει
Σωστη!!
Παράθεση:
δεν θελω να "πρεπει" Στα 42 μου ,ανακαλυψα οτι εκτος επαγγελματος ( που ηταν επιλογη μου) ,στους υπολοιπους τομεις ειχα ζησει με το " πρεπει"...Εκτοτε παω με το "θελω" ...Η ζωη ειναι μικρη για να μην απολαμβανει ο καθενας απο εμας τα θελω του ...Διεκδικω τα δικα μου .Και δινω την ελευθερια στους ανθρωπους μου να απιλαυσουν τα δικα τους ...Με οποιο κοστος
Σχόλιο # 2 από alisida![]()
Τοτε, εφ' οσον ξερεις εσυ με τι θες να ζησεις, προς τι το διλημμα του θεματος?
Ικανοποιημενος εγω?...
Απο τις επιλογες που αφορουν την δικη σου ζωη?...
Αν πρεπει να ειμαι γι' αυτο ικανοποιημενος, απλα θα σου πω...δεν θελω να ειμαι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από SouryaΙκανοποιημενος;
Ακλούθησα τα πρέπει και κατάλαβα ότι δεν επρεπε,στα ποιο πολλά, ακόλουθα τα θέλω και είμαι καλύτερα , τα λάθη είναι δικά μου πλέον, δική μου η ευθύνη, αν κάτι πρέπει και δεν μπορώ να το αποφύγω θα το κάνω, αν κάτι θέλω και μπορώ να το κάνω θα το κάνω
Πρεπει = κατι που θελουν οι αλλοι, συμφωνα με τις δικες τους συμβασεις και μας απευθυνεται...
Απαντησα σ αυτο που ρωτησες. Μηπως δεν;
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από EnikosΤοτε, εφ' οσον ξερεις εσυ με τι θες να ζησεις, προς τι το διλημμα του θεματος?
Ικανοποιημενος εγω?...
Απο τις επιλογες που αφορουν την δικη σου ζωη?...
Αν πρεπει να ειμαι γι' αυτο ικανοποιημενος, απλα θα σου πω...δεν θελω να ειμαι...
Εναν τον εχω και τον βλεπω λιγες ημερες τον χρονο. Ειναι ομως πολυ ιδιοτροπος βρε παιδακι μου, καθετε πανω απο το κεφαλι μου ,οταν μαγειρευω μη τυχον και βαλω μεσα αυγο η κνορ απο κοτα η μοσχαρι
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από equinox_
αρα ζεις και με τα πρεπει, (οχι μονο με τα θελω), που σ' αυτη την περιπτωση ειναι θελω του αδερφου σου...
να που ενα θελω, ( που μαλλον θα μου πεις πως θελεις και του τα φτιαχνεις), μπορει και πριζει
Εγω λεω...Οταν θελω διεκδικω, οταν πρεπει απλα ακολουθω.
Παράθεση:
Το κορίτσι αίνιγμα είχε πει.;-)Τα θέλω είμαι εγώ.;-) Τα πρέπει είναι για όλους.;-) Προσκυνώ !!!;-)
Σχόλιο # 48 από Nikola-s
Οχι βρε!...
Για το θεμα ελεγα!...
Το ειπα ομως με βολ πλανε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από SouryaΑπαντησα σ αυτο που ρωτησες. Μηπως δεν
;
Οταν θελω και διεκδικω χαρακτηριζεται απο τους αλλους ως ελλειψη ευαισθησιας και κατανοησης. Πρεπει να παιρνουμε την ευθυνη των επιλογων μας οταν αυτες αφορουν την δικη μας ζωη, διχως να σκεφτομαστε πως το βλεπουν οι αλλοι.Οταν πνιγεις τα θελω σου γινεσαι παθητικος και αυτο ειναι παραβιαση του εαυτου σου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από EnikosΠρεπει = κατι που θελουν οι αλλοι, συμφωνα με τις δικες τους συμβασεις και μας απευθυνεται...
Θελω = κατι το οποιο επιζητω εγω, για τον φι χι προσωπικο λογο και ενδεχεται να απευθυνω...
Λογικο ον = το ον που μπορει να κανει συγκριτικες σκεψεις μεταξυ αυτων των δυο και να ενεργησει διχως να διαταραχθουν οι παραμετροι της ορθης εφαρμογης, που στηριζουν τον σεβασμο προς ΟΛΑ και ΟΛΟΥΣ.
Αρα...
Το διλημμα δεν αφορα αποδεκτες, αλλα ατομικες πρακτικες προς αυτη την κατευθυνση.
Εκει αρχιζουν τα...διλημματα...
Που συνηθως λυνονται με κατι που αφορα το οφελος μας.
Τωρα τι κανουμε...Παρ ολα αυτα ομως το κανω πλεον γιατι
Οτι δεν καταλαβαινουμε?...
Μαλλον σουπια
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Mindthegap-
Νομιζω οτι μια χαρα καταλαβαινει...
αλλα το παιζει Κινεζος...
Ανεβαζεις βολτ Ενικε τελευταια να το προσεξεις παληκαρι μου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από EnikosΟχι βρε!...
Για το θεμα ελεγα!...
Το ειπα ομως με βολ πλανε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από agrotis53λαμπραντ, ειμαι σαφεις, το θελω γεννιεται με σενα, εισαι εσυ, αρα παντα ειναι πρωτευων, σε οτι και να κανεις...
ο ενδοιασμος τιθεται σε οτι αφορα αλλο προσωπο...εκει δεν τιθετε πρεπει ειναι αλλη ιστορια.
τη σειρα την εβαλα, θελω-αναγκη-μπορω-πρεπει=αποφαση.=πραξει=αποτελεσμα.
βεβαια δεν εβαλα και την αιτια μεσα λαθος μου.
ειναι σαφες οτι στο θεμα δεν μπαινουν θεματα, καταχρησειςκαι εγκληματικες πραξεις απεναντοι σε αλλους, η σουρια το εθεσε σαν πορεια ζωης.
θελω να σε σκοτωσω- τιθεται πρεπει ? σαφως οχι . (στο αυτο θεμα) αρα δεν αναλυο τετοιες περιπτωσεις
θελω να ζησω πχ μονος - εκει αναλυεις, και το πως πρεπει μαζι με ολα τα αλλα
και εντελει χωρις το θελω δεν μπορει να υπαρξει το πρεπει. και οτι αλλο. θελω=πρωτευων οπως και να το θεσεις...
αν βάλεις και την Αιτία τότε θα δεις ότι πρώτα έρχεται το πρέπει . δεν ξεχώρισα τυχαία το Πνευμα και την ψυχή . η ψυχή λέει πεινάω διψαω ,αυτό είναι το αίτιο (ανάγκη) ακολουθεί το πρέπει να φάω , αυτό έρχεται πρώτο γιατί δεν θελεις απλά να φας αλλά είναι ανάγκη να φας γιατί τίθεται θέμα ζωής και θανάτου .
το θέλω έρχεται μετά απο το πνευμα στην επιλογή του φαγητού . τα θελω τα βρίσκω σαν νοητικές επιθυμίες οι οποίες δεν σχετίζονται άμεσα με το αίτιο (ανάγκη) . το να θέλεις να φας αυτό παρά το άλλο δεν ενδιαφέρει και πολύ την ψυχή αυτή θα φάει ότι της δώσεις .
όταν δώσει την εντολή η ψυχή ο νους είναι ο αποδέκτης της εντολής οπότε δεν θέλει αλλά πρέπει να υπακούσει και να πιασει να κάνει δουλειά για φαί .
δυσκολες αυτές οι συζητήσεις γραπτώς !
όταν λέμε είναι ανάγκη για κάτι τότε δεν έρχεται το θέλω αλλά το πρέπει . οπότε μιας και ο κόσμος μας είναι αιτιοκρατικός την αιτία ακολουθεί πάντα το πρέπει για να έρθει και το αποτέλεσμα .
Θέλω, να πρέπει να θέλω.
Γίνεται;
Πρεπει να θέλω, αυτό που θέλω;
Επιτρέπεται;
Μήπως δεν πρέπει να θέλω αυτό που πρέπει να μη θέλω τελικά;
Ζαλίστηκα...
Αχ εσυ αχ, θα μου καψεις και αυτα τα λιγα που μου εμειναν
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από lamprand
αν βάλεις και την Αιτία τότε θα δεις ότι πρώτα έρχεται το πρέπει . δεν ξεχώρισα τυχαία το Πνευμα και την ψυχή . η ψυχή λέει πεινάω διψαω ,αυτό είναι το αίτιο (ανάγκη) ακολουθεί το πρέπει να φάω , αυτό έρχεται πρώτο γιατί δεν θελεις απλά να φας αλλά είναι ανάγκη να φας γιατί τίθεται θέμα ζωής και θανάτου .
το θέλω έρχεται μετά απο το πνευμα στην επιλογή του φαγητού . τα θελω τα βρίσκω σαν νοητικές επιθυμίες οι οποίες δεν σχετίζονται άμεσα με το αίτιο (ανάγκη) . το να θέλεις να φας αυτό παρά το άλλο δεν ενδιαφέρει και πολύ την ψυχή αυτή θα φάει ότι της δώσεις .
όταν δώσει την εντολή η ψυχή ο νους είναι ο αποδέκτης της εντολής οπότε δεν θέλει αλλά πρέπει να υπακούσει και να πιασει να κάνει δουλειά για φαί .
δυσκολες αυτές οι συζητήσεις γραπτώς !
όταν λέμε είναι ανάγκη για κάτι τότε δεν έρχεται το θέλω αλλά το πρέπει . οπότε μιας και ο κόσμος μας είναι αιτιοκρατικός την αιτία ακολουθεί πάντα το πρέπει για να έρθει και το αποτέλεσμα .
Οτα συνελθεις , παρτο απ την αρχη
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από HeptamerΘέλω, να πρέπει να θέλω.
Γίνεται;
Πρεπει να θέλω, αυτό που θέλω;
Επιτρέπεται;
Μήπως δεν πρέπει να θέλω αυτό που πρέπει να μη θέλω τελικά;
Ζαλίστηκα...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media