Ήπια τη σαμπουκα μου...
Είμαι έτοιμος να το ξαναπιάσω.
Τοχω νομίζω πλέον!
Το να θέλεις τα πρέπει σου, δεν είναι κακό. Πρέπει κιόλας!
Είναι αβάσταχτο να πρέπει να μη θες τα θέλω σου.
Βέβαια, αν πρέπει τα θέλω σου να συμβαδίζουν με τα πρέπει σου, θα πρέπει να θελήσεις, τα στερνά να τιμουν τα πρώτα.
Τώρα αν πρέπει να θέλεις αυτά που έπρεπε κάποτε να ήθελες, αλλά δεν έπρεπε να τα είχες θελήσει καν, πρέπει να το θελησεις παραυτα.
Επιβάλλεται να θελήσεις αυτά που κάποτε νόμιζες πως έπρεπε να είχες θελήσει., αλλά δεν κατόρθωσες ποτε να καταλάβεις γιατί δεν έπρεπε να τα θελήσεις αφού έπρεπε να μην τα θέλεις εξαρχής.
Ουφ!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από SouryaΟτα συνελθεις , παρτο απ την αρχη
κλαιιιωωω !!
Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από HeptamerΉπια τη σαμπουκα μου...
Τοχω νομίζω πλέον!
Βέβαια, αν πρέπει τα θέλω σου να συμβαδίζουν με τα πρέπει σου, θα πρέπει να θελήσεις, τα στερνά να τιμουν τα πρώτα.
Τώρα αν πρέπει να θέλεις αυτά που έπρεπε κάποτε να ήθελες, αλλά δεν έπρεπε να τα είχες θελήσει καν, πρέπει να το θελησεις παραυτα.
Επιβάλλεται να θελήσεις αυτά που κάποτε νόμιζες πως έπρεπε να είχες θελήσει., αλλά δεν κατόρθωσες ποτε να καταλάβεις γιατί δεν έπρεπε να τα θελήσεις αφού έπρεπε να μην τα θέλεις εξαρχής.
Ουφ!!!
Παράθεση:
Το κορίτσι αίνιγμα είχε πει.;-)Τα θέλω είμαι εγώ.;-) Τα πρέπει είναι για όλους.;-) Προσκυνώ !!!;-)
Σχόλιο # 48 από Nikola-s
Για όλους ή για άλλους; ;-)αν είναι για άλλους, πασο και προσκύνα το αινιγμα;-) αν είναι για όλους, είναι και για το αινιγμα ;-) τσάμπα το γονυπετης;-) στην έφερε το νιατο ;-) κάνε το σταυρό σου ;-) νοάς ρε συ;;-)
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Lena_7_
#36 Ο Καζαντζάκης είπε άλλο πράγμα περι ελευθεριας και αυτό το κάτι άλλο ήθελε να χαραχτεί στον τάφο του. Άρα, κάτι ήθελε...Ελπίζω,να μην αλλοιώνεις ετσι, έστω στο μυαλο σου, και φράσεις άλλων, που συχνα πυκνα αναφερεις στο φορουμ. Επισης, ο συντηρητισμός γεννάει πρέπει, που πνιγουν τα θέλω και τα μπορω. Ποια μπορω λοιπον; Τα καταδικασμενα απο τα αποδυτηρια; Τα περι νομου δεν θα τα πιάσω, πέρασα κανονική και ολοκληρωμένη εφηβεία.
«Ξέρω τώρα. Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβούμαι τίποτα, λυτρώθηκα από το νου κι από την καρδιά, ανέβηκα πιο πάνω, είμαι λέφτερος. Αυτό θέλω. Δε θέλω τίποτα άλλο» Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/371773/nikos-kazantzakis-oi-30-athanates-fraseis-toy-megaloy-ellina-syggrafea
και όμως εδώ λέει ότι δεν θέλει τιποτα άλλο πέραν της ελευθερίας !
υποβιβάζει το θέλω αρκετά και με το παρακάτω παίρνοντας την ευθύνη ανεβάζει το πρέπει
εικόνα του αγέρωχου Κρητικού ήταν το συνειδητό μαζί και το ασυνείδητο του Νίκου Καζαντζάκη: «Κοιτάζοντας τους Κρητικούς, ξέρεις πως αν δεν γίνεις άνθρωπος φταις εσύ μονάχα... γιατί το αψηλό είδος αυτό, ο Άνθρωπος υπάρχει, παρουσιάστηκε στη γης, και δεν έχει δικαιολογητικό ο ξεπεσμός και η αναντρία. Στην Κρήτη, μια ψυχή που δεν καταδέχεται να ξεγελάσει τον εαυτό της ή τους άλλους αντικρίζει πρόσωπο με πρόσωπο όσο πουθενά αλλού, τη μονοβύζα θεά που δεν κάνει χατίρια, που δεν κάθεται στα γόνατα κανενούς, μήτε θεούς, μήτε Ανθρώπου, την Ευθύνη». Μια έννοια που έμαθε από τον ιδανικό του στοχαστή τον Νίτσε, τον οποία ακολούθησε στη ζωή και τα κείμενά του: πρέπει κανείς να νιώθει ότι φέρει εκείνος την ευθύνη του κόσμου, μπροστάρης και αρχηγός, αγέρωχος απέναντι στα κακά που του συμβαίνουν. Πηγή: www.lifo.gr
Παράθεση:
Τοχω νομίζω πλέον!
Ουφ!!!
Οπως λενε και οι Rolling Stones...Δεν μπορεις παντα να εχεις αυτο που θελεις ,αλλα αν το προσπαθησεις μπορει και να το αποκτησεις. Τωρα τα πρεπει αν τα κανεις με μιση κα ρδια, αστα να παν στον αγυριστο!!!?
Παράθεση:
Τοχω νομίζω πλέον!
Ουφ!!!
Απορω πως δεν απορειτε που δεν τρολαρω. Δεν ξερω ομως ποσο θ αντεξω ακομη, εξηγουμαι
Στακα βρε συ Αλισιδα. Εδω δεν κλαιγαμε με τον νεκροθαφτη. Αληθεια τι να απεγινε κι αυτο το νιατο;
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από alisida
![]()
![]()
κλαιιιωωω !!
Αλλα αλλα λεει το μυαλο και αλλα η καρδια φιλτατε
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από lamprand
έτσι είναι αγαπητή Αλισιδα ! δεν πρέπει να αφενόμαστε στα θέλω μας αλλά να τα επεξεργαζόμαστε πρώτα με το μυαλό μας !
θέλω να βγω για καφέ μπας και τρακάρω καναν έρωτα ! πρέπει ;
Αλλα θελω εναν μεγιστανα, πως θα το καθορισω με τα πρεπει; Αν μου βρεις λυση εχεις ποσοστα μετα το γαμο
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από HeptamerΘέλω, να πρέπει να θέλω.
Γίνεται;
Πρεπει να θέλω, αυτό που θέλω;
Επιτρέπεται;
Μήπως δεν πρέπει να θέλω αυτό που πρέπει να μη θέλω τελικά;
Ζαλίστηκα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από agrotis53απο τα θελω στο μπορω ενα τσιγαρο δρομος, τα πρεπει τα καθοριζεις με τα θελω σου, μονο ψυχη βαθεια και ελευθερη...
https://www.youtube.com/watch?v=lxDDJu4Sgco
Και γιατι δεν εισαι και σεργιανας εδω μεσα;Μικρο παιδι;
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από giannis123345545θελω να ειμαστε μαζι
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από SouryaΕναν τον εχω και τον βλεπω λιγες ημερες τον χρονο. Ειναι ομως πολυ ιδιοτροπος βρε παιδακι μου, καθετε πανω απο το κεφαλι μου ,οταν μαγειρευω μη τυχον και βαλω μεσα αυγο η κνορ απο κοτα η μοσχαρι
ε, πες τωρα...
ποιανου, ποια ειναι τα θελω και - ποια, ποιανου τα πρεπει για εσας τους δυο;
με τον αδερφο σου, συζητας αυτα τα θεματα;
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από SouryaΟταν θελω και διεκδικω χαρακτηριζεται απο τους αλλους ως ελλειψη ευαισθησιας και κατανοησης. Πρεπει να παιρνουμε την ευθυνη των επιλογων μας οταν αυτες αφορουν την δικη μας ζωη, διχως να σκεφτομαστε πως το βλεπουν οι αλλοι.Οταν πνιγεις τα θελω σου γινεσαι παθητικος και αυτο ειναι παραβιαση του εαυτου σου.
υπαρχουν ομως διαφορετικα θελω και επισης, διαφορετικα πρεπει...και απο τα δυο μπορει να προκυψουν και ωραιες, αλλα και πολυ ασχημες συνεπειες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 63 από Heptamer
Για όλους ή για άλλους; ;-)αν είναι για άλλους, πασο και προσκύνα το αινιγμα;-) αν είναι για όλους, είναι και για το αινιγμα ;-) τσάμπα το γονυπετης;-) στην έφερε το νιατο ;-) κάνε το σταυρό σου ;-) νοάς ρε συ;;-)
υποψιν?;-)
Deal!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 72 από AllcinaΑλλα θελω εναν μεγιστανα, πως θα το καθορισω με τα πρεπει; Αν μου βρεις λυση εχεις ποσοστα μετα το γαμο
Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από Lena_7_
Συγγνώμη, νομίζω ότι σχεδόν όλοι ξεχάσατε το βασικότερο, ότι ξέρετε τι θέλετε ε;![]()
ελα στα λόγια μου λοιπόν ο καθενας θέλει το κοντό του και το μακρύ του , δεν ξέρει τι θέλει .
όμως ξέρει ότι πρέπει να φαει να πιει και να γ... έε ...να σπείρει το σπέρμα του .
παραγωγή αναπαραγωγή και διαιώνηση του είδους που λένε κάποιοι ότι έχει ο άνθρωπος μέσα του σαν ανάγκες .
Παράθεση:
Σχόλιο # 71 από AllcinaΑλλα αλλα λεει το μυαλο και αλλα η καρδια φιλτατε
ΝΑΙ αυτό προσπαθώ να πω και γω . μην ακούτε τα θέλω του μυαλού αλλά τα θέλω της καρδιάς ..φιλτάτη !
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media