Η εσυ θες να βλεπεις μεγαλα ενεργειακα πεδια (βολτ)...
Να προσεξεις αν αναβουνε ολα τα λαμπιονια στο σπιτι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από SouryaΑνεβαζεις βολτ Ενικε τελευταια να το προσεξεις παληκαρι μου.
Παράθεση:
#63Τα γυαλιά τα φοράς για καμουφλάζ ?;-) Πάρε πατερίτσα ρε σύ.;-)
Σχόλιο # 95 από Nikola-s
Είναι και τα κολλητήρια ρε συ;-) υποψην ;-) Τα μικρά οι σαλαμαντρες ;-) και σέρνονται ;-) τι να την κάνεις την πατερίτσα ;-) να σκαρφαλώσεις; ;-) άσε! ;-) άλλο το γυαλί άλλο το λιλι ;-) νομος;-)
Παράθεση:
#63Οταν τα τρύπια τα κανείς κολλητάρια.;-) Σκάει μια τρύπα ρε σύ.;-) Και δε ξέρεις κατά που να σταθείς.;-) Εξου και η τυφλώσεις.;-)
χόλιο # 96 από Nikola-s
Το = που εβαλα,σημαινε πως αντι για τη λεξη " λογικο" που διαβασα στο κειμενο του Ενικου,μου ταιριαζε περισσοτερο το "ηθικο" .
Δηλ αντικατεστησα τη μια λεξη με την αλλη στο συγκεκριμενο κειμενο...
Κατι που σημαινει οτι δεν τις εξισωνω ...Το αν εξισωνονται καπου και καπως ή οχι,ειναι δικη σου σκεψη που δεν την ειχα οταν εγραψα τη συγκεκριμενη απαντηση.
(Οκ,ηταν ισως λαθος η χρηση του = επρεπε να γραψω "οπου : λογικο,βαζω ηθικο" )
Πιαστοαβγο και κουρεφτο δηλαδη...
Μεστησοφια η ρησις...
Οτι λαλακια δεν καταλαβαινει ουτε αυτος που την λεει...
Να την κανουμε σημαια, εμεις που...καταλαβαμε...
Πες τον εθνικο υμνο αναποδα να ισιωσεις, καλε Νικολας ες...
Παράθεση:
Το κορίτσι αίνιγμα είχε πει.;-)Τα θέλω είμαι εγώ.;-) Τα πρέπει είναι για όλους.;-) Προσκυνώ !!!;-)
Σχόλιο # 48 από Nikola-s
Δεν σου επιτρεπω...
Γραψε δικο σου ανεκδοτο...
Παράθεση:
#47 :Λογικο ον = (επετρεψε μου )Ηθικο ον =...
Σχόλιο # 50 από alisida
Δεν εχουμε λαμπιονια στο νησι καρντια μου. Μ αυτο την βγαζουμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από EnikosΗ εσυ θες να βλεπεις μεγαλα ενεργειακα πεδια (βολτ)...
Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από EnikosΗ εσυ θες να βλεπεις μεγαλα ενεργειακα πεδια (βολτ)...
Βρε καλως τον θεσσαλονικιο. Εδω μεσα ολοι μαζεμενοι ,απο πορτιεριδες μεχρι χαρτοριχτες φυσικα ενδιαφερομαστε για τον ερωτα, Πες μου λοιπον...ΟΕρωτας σε ολοκληρωνει η σε εκμηδενιζει;Καθηλωνει τα θελω σου η παυει ολα τα πρεπει;
Παράθεση:
Σχόλιο # 89 από agrotis53μου το χαλασες ομως μου το χαλασες , που ειναι το πρεπει εε που ειναι???
βαλε και να ερωτιαρικο μεσα τι στο καλο που βρισκομαστε
Υπόψιν?;-)σαλτάρω μόνο αινίγματα ?;-) και ο καρπός του λωτου γλυκός?;-)σφίγγω τα λουριά?;-)στα δύσκολα σε θελω?;-)μπαίνω με φορά στη μικρά.;-)κράξιμο μηδέν;-) νοωμαι?;-)
Παράθεση:
#103Πιάσε το λιλί.;-) Και καλά καρπίσματα !!;-) Αχμμμ !;-)
Σχόλιο # 110 από Nikola-s
Παράθεση:
#103Μη πίνετε πολύ ρε σεις.;-) Θα κάνετε κοιλιά.;-) Εξου και τα κολλήματα.;-) Υπόψιν ?;-) Η Σαλαμάντρες σέρνονται εκεί που γουστάρουν.;-) Τα Συρσίματα επί πλατυποδίας ειναι τα λεγόμενα Μπιπ.;-) Με νοας ?;-) Σε "Αρσενικό" σύρσιμο πως λέγεται ρε σύ ?;-) Σκάει μύτη το καρά μπροστά.;-)
Σχόλιο # 111 από Nikola-s
Παράθεση:
Σχόλιο # 113 από Nikola-s
Υπόψιν?;-) Οι Σαλα-μάντρες ειναι για τον Κούγια.;-) Σάλτα καμία !;-)
Θέλω ή πρέπει να καταλάβω τα αμένσιοτα που πάνε και έρχονται ;
Χτύπα τα και τα δύο στο μπλεντερ μαζί με λίγο μπουκοβο η τσιλι. Πιες το και είσαι οκ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 116 από jane_doΘέλω ή πρέπει να καταλάβω τα αμένσιοτα που πάνε και έρχονται ;
![]()
Δεν μπορώ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 117 από HeptamerΧτύπα τα και τα δύο στο μπλεντερ μαζί με λίγο μπουκοβο η τσιλι. Πιες το και είσαι οκ.
το θελω ειναι αναγκη επιθυμια,προσταγη, σου ξυπνα ολα τα συναισθηματα, σε απογειωνη, σε σκοτωνη, σε ανασταινη, σε φοβιζει, σε κινει, σου δινει χαρα σου δινει λυπη, οργη, παθος , τα παντα ολα...το ιδιο ειναι και ο ερωτας, ολα αυτα τα συναισθηματα, πως μπορεις να ξεχωρισεις 2 πανομοιοτυπα πραγματα ,που ειναι ενα,???
υπαρχη θελω χωρις ερωτα? η υπαρχη ερωτας χωρις θελω?? τα θελω σου απογειωνουν τον ερωτα, και ο ερωτας απογειωνει τα θελω σου...μονο το μπορω σε καθηλωνει σχετικα... το πρεπει σαν απροσωπο , δεν υπαρχει δεν υφισταται καν... θα ρωησεις ποτε αν πρεπει να ερωτευτο? θα ρωτησεις αν πρεπει να ζησω?? ρωταμε αν αξιζει, αν αξιζε,, αν μπορω, αν μπορεσα,,αν ηθελα,,, οχι αν πρεπει η αν επρεπε...αυτη η λεξει δεν χρειαζοταν καν να υπαρχει στο λεξιλογιο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 114 από SouryaΒρε καλως τον θεσσαλονικιο. Εδω μεσα ολοι μαζεμενοι ,απο πορτιεριδες μεχρι χαρτοριχτες φυσικα ενδιαφερομαστε για τον ερωτα, Πες μου λοιπον...ΟΕρωτας σε ολοκληρωνει η σε εκμηδενιζει;Καθηλωνει τα θελω σου η παυει ολα τα πρεπει;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media