Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Θελω η πρεπει;

Επιλέξτε σελίδα: (1-17)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

Enikos

# 101 στις 5/5/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Η εσυ θες να βλεπεις μεγαλα ενεργειακα πεδια (βολτ)...

Να προσεξεις αν αναβουνε ολα τα λαμπιονια στο σπιτι...

Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από Sourya

Ανεβαζεις βολτ Ενικε τελευταια να το προσεξεις παληκαρι μου.

Lena_7_

# 102 στις 5/5/2019
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 2.744
#81 Δεν ειπες για χρηση δικου του ηθικου κωδικα. Ειπες: λογικό ατομο=ηθικο ατομο. Μα δεν ζούμε μόνοι μας στον κόσμο...υπάρχει μια κοινή λογικη συμπεριφορων, που αλληλοεπιδρουν στις κοινοτητες ανθρωπων. Δεν εχεις ακουσει το χαρακτηριστικο "κάθε χωριό με τον τρελο του"; Φράση που αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι διαφοροποιουν μια η περισσότερες συμπεριφορές από τις συνηθισμένες (κακως για μενα). Ο Ενικός ανέλυσε την άποψη του και εσύ με το "επέτρεψε μου" έθεσες σόλο αυτό την λέξη ηθική, που την εξισώσες με την λογική. Επομένως, αυτόματα οι λογικές σκέψεις πράξεις κάποιου, δηλώνουν και την ηθικοτητα η ανηθικότητα του. Είναι και ανήθικος λοιπόν ο τρελος; Αυτές οι έννοιες δεν στέκονται ποτέ μόνες τους. Πάντα ειθισται να συσχετιζονται με σημεια αναφορας...πχ την κοινή λογική και την ηθική, που είναι εντελώς υποκειμενική για τον καθενα. Πχ έκλεψε, για να ταΐσει τα παιδια του. Κάποιοι θα πουν καλα έκανε, είναι λογικό...άλλοι θα πουν, είναι ανήθικη πράξη η κλοπή, οι σκληροπυρηνικοί, ας πέθαιναν, ας...εκείνο, ας...το άλλο, ας έκοβε το λαιμό του...λαμβάνοντας υπόψιν η όχι, όλες τις συνθήκες του περισταδικού. Όσον αφορά την ατομική λογική η την ατομική ηθική, έννοια σου, ο καθένας μας για τον εαυτό του είναι ο λογικοτερος και ηθικοτερος. Έλα μου ντε, που αυτό μετράει μόνο για τον ίδιο...Δεν έχει αντικειμενική αξία.
Αρέσει στο μέλος Enikos

Heptamer

# 103 στις 5/5/2019
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Παράθεση:
Σχόλιο # 95 από Nikola-s

#63Τα γυαλιά τα φοράς για καμουφλάζ ?;-) Πάρε πατερίτσα ρε σύ.;-)

Είναι και τα κολλητήρια ρε συ;-) υποψην ;-) Τα μικρά οι σαλαμαντρες ;-) και σέρνονται ;-) τι να την κάνεις την πατερίτσα ;-) να σκαρφαλώσεις; ;-) άσε! ;-) άλλο το γυαλί άλλο το λιλι ;-) νομος;-)

Παράθεση:
χόλιο # 96 από Nikola-s

#63Οταν τα τρύπια τα κανείς κολλητάρια.;-) Σκάει μια τρύπα ρε σύ.;-) Και δε ξέρεις κατά που να σταθείς.;-) Εξου και η τυφλώσεις.;-)

alisida

# 104 στις 5/5/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

#102 λενα

Το = που εβαλα,σημαινε πως αντι για τη λεξη " λογικο" που διαβασα στο κειμενο του Ενικου,μου ταιριαζε περισσοτερο το "ηθικο" .

Δηλ αντικατεστησα τη μια λεξη με την αλλη στο συγκεκριμενο κειμενο...

Κατι που σημαινει οτι δεν τις εξισωνω ...Το αν εξισωνονται καπου και καπως ή οχι,ειναι δικη σου σκεψη που δεν την ειχα οταν εγραψα τη συγκεκριμενη απαντηση.

(Οκ,ηταν ισως λαθος η χρηση του = επρεπε να γραψω "οπου : λογικο,βαζω ηθικο" )

lamprand

# 105 στις 5/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
#88 λεει θελω να μην ελπιζω να μην φοβαμαι τιποτα και να ειμαι λεφτερος.Τιποτα αλλο δεν θελει .Ουτε μεγιστανες ουτε να κανει πλουτη ουτε να ..οτιδηποτε Παρακατω μιλαει για την ευθυνη του για τον κοσμο . η ευθυνη αυτη κανει τον υπευθυνο να βαζει το ατομικο με τα θελω του κατω απο το συλογικο.Στο εργο τους μιλανε και για χρεος στην ρατσα στην Ελλαδα παιδια κ.α.Αυτες οι λεξεις ευθυνη χρεος προυποθετουν το πρεπει σαν κυριαρχο στο ατομικο θελω!!

Enikos

# 106 στις 5/5/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Πιαστοαβγο και κουρεφτο δηλαδη...

Μεστησοφια η ρησις...

Οτι λαλακια δεν καταλαβαινει ουτε αυτος που την λεει...

Να την κανουμε σημαια, εμεις που...καταλαβαμε...

Πες τον εθνικο υμνο αναποδα να ισιωσεις, καλε Νικολας ες...

Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από Nikola-s

Το κορίτσι αίνιγμα είχε πει.;-)Τα θέλω είμαι εγώ.;-) Τα πρέπει είναι για όλους.;-) Προσκυνώ !!!;-)

Αρέσει στα μέλη Lena_7_, Kristina_

Enikos

# 107 στις 5/5/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Δεν σου επιτρεπω...

Γραψε δικο σου ανεκδοτο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από alisida

#47 :Λογικο ον = (επετρεψε μου )Ηθικο ον =...

Αρέσει στο μέλος Lena_7_

Lena_7_

# 108 στις 5/5/2019
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 2.744
Οταν αντικαθιστας μια λεξη με μια αλλη, δεν ειναι ισοτιμες; Τι να πω, το ισον το εχω για ισοτητα...δεν ξερω οι αλλοι πως το εκλαμβανουν...
Αρέσει στο μέλος Enikos

Sourya

# 109 στις 5/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δεν εχουμε λαμπιονια στο νησι καρντια μου. Μ αυτο την βγαζουμε

Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από Enikos

Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από Enikos

Το μέλος Sourya έχει επισυνάψει το αρχείο: 3c86ceb991ee59a2db8f5a5483efd3dd.jpg (106.63KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 52 φορές

Nikola-s

# 110 στις 5/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Πιάσε το λιλί.;-) Και καλά καρπίσματα !!;-) Αχμμμ !;-)

Nikola-s

# 111 στις 5/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μη πίνετε πολύ ρε σεις.;-) Θα κάνετε κοιλιά.;-) Εξου και τα κολλήματα.;-) Υπόψιν ?;-) Η Σαλαμάντρες σέρνονται εκεί που γουστάρουν.;-) Τα Συρσίματα επί πλατυποδίας ειναι τα λεγόμενα Μπιπ.;-) Με νοας ?;-) Σε "Αρσενικό" σύρσιμο πως λέγεται ρε σύ ?;-) Σκάει μύτη το καρά μπροστά.;-)

Nikola-s

# 112 στις 5/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ο όμοιος με τους όμοιους του.;-) και ούτε κάθε εξής.;-) Τυχαίο ?;-) Δεν νομίζω !;-)

Nikola-s

# 113 στις 5/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Υπόψιν?;-) Οι Σαλα-μάντρες ειναι για τον Κούγια.;-) Σάλτα καμία !;-)

Sourya

# 114 στις 5/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Βρε καλως τον θεσσαλονικιο. Εδω μεσα ολοι μαζεμενοι ,απο πορτιεριδες μεχρι χαρτοριχτες φυσικα ενδιαφερομαστε για τον ερωτα, Πες μου λοιπον...ΟΕρωτας σε ολοκληρωνει η σε εκμηδενιζει;Καθηλωνει τα θελω σου η παυει ολα τα πρεπει;

Παράθεση:
Σχόλιο # 89 από agrotis53

μου το χαλασες ομως μου το χαλασες , που ειναι το πρεπει εε που ειναι??? βαλε και να ερωτιαρικο μεσα τι στο καλο που βρισκομαστε

Heptamer

# 115 στις 5/5/2019
author

Υπόψιν?;-)σαλτάρω μόνο αινίγματα ?;-) και ο καρπός του λωτου γλυκός?;-)σφίγγω τα λουριά?;-)στα δύσκολα σε θελω?;-)μπαίνω με φορά στη μικρά.;-)κράξιμο μηδέν;-) νοωμαι?;-)

Παράθεση:
Σχόλιο # 110 από Nikola-s

#103Πιάσε το λιλί.;-) Και καλά καρπίσματα !!;-) Αχμμμ !;-)

Παράθεση:
Σχόλιο # 111 από Nikola-s

#103Μη πίνετε πολύ ρε σεις.;-) Θα κάνετε κοιλιά.;-) Εξου και τα κολλήματα.;-) Υπόψιν ?;-) Η Σαλαμάντρες σέρνονται εκεί που γουστάρουν.;-) Τα Συρσίματα επί πλατυποδίας ειναι τα λεγόμενα Μπιπ.;-) Με νοας ?;-) Σε "Αρσενικό" σύρσιμο πως λέγεται ρε σύ ?;-) Σκάει μύτη το καρά μπροστά.;-)

Παράθεση:
Σχόλιο # 113 από Nikola-s
Υπόψιν?;-) Οι Σαλα-μάντρες ειναι για τον Κούγια.;-) Σάλτα καμία !;-)

jane_do

# 116 στις 5/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Θέλω ή πρέπει να καταλάβω τα αμένσιοτα που πάνε και έρχονται ;

Heptamer

# 117 στις 5/5/2019
author

Χτύπα τα και τα δύο στο μπλεντερ μαζί με λίγο μπουκοβο η τσιλι. Πιες το και είσαι οκ. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 116 από jane_do

Θέλω ή πρέπει να καταλάβω τα αμένσιοτα που πάνε και έρχονται ;

jane_do

# 118 στις 5/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δεν μπορώ.

Παράθεση:
Σχόλιο # 117 από Heptamer

Χτύπα τα και τα δύο στο μπλεντερ μαζί με λίγο μπουκοβο η τσιλι. Πιες το και είσαι οκ. 

Nikola-s

# 119 στις 5/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Βάλε τα παπούτσια ρε σύ.;-) Τα δώρα είναι για να τα φοράς.;-) Η μήπως όχι ?;-) κάνε γαργάρες ρε σύ.;-) Ξεροκατάπιες.;-)

agrotis53

# 120 στις 5/5/2019
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537

το θελω ειναι αναγκη επιθυμια,προσταγη, σου ξυπνα ολα τα συναισθηματα, σε απογειωνη, σε σκοτωνη, σε ανασταινη, σε φοβιζει, σε κινει, σου δινει χαρα σου δινει λυπη, οργη, παθος , τα παντα ολα...το ιδιο ειναι και ο ερωτας, ολα αυτα τα συναισθηματα,  πως μπορεις να ξεχωρισεις 2 πανομοιοτυπα πραγματα ,που ειναι ενα,???

υπαρχη θελω χωρις ερωτα? η υπαρχη ερωτας χωρις θελω?? τα θελω σου  απογειωνουν τον ερωτα, και ο ερωτας απογειωνει τα θελω σου...μονο το μπορω σε καθηλωνει σχετικα...    το πρεπει σαν απροσωπο , δεν υπαρχει δεν υφισταται καν... θα ρωησεις ποτε αν πρεπει να ερωτευτο? θα ρωτησεις αν πρεπει να ζησω?? ρωταμε αν αξιζει, αν αξιζε,, αν μπορω, αν μπορεσα,,αν ηθελα,,, οχι αν πρεπει η αν επρεπε...αυτη η λεξει δεν χρειαζοταν καν να υπαρχει στο λεξιλογιο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 114 από Sourya

Βρε καλως τον θεσσαλονικιο. Εδω μεσα ολοι μαζεμενοι ,απο πορτιεριδες μεχρι χαρτοριχτες φυσικα ενδιαφερομαστε για τον ερωτα, Πες μου λοιπον...ΟΕρωτας σε ολοκληρωνει η σε εκμηδενιζει;Καθηλωνει τα θελω σου η παυει ολα τα πρεπει;

Επιλέξτε σελίδα: (1-17)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.