θελω να βαλω το συλλογικο συμφαιρων πανω απο το ατομικο, θελω... αν πεις πρεπει τοτε δεν το θες , σου επιβαλλεται, αρα σε καταργει. δεν υπαρχης ουτε ατομικα ουτε συλλογικα, αρα δεν εχεις λογο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από lamprand
#88 λεει θελω να μην ελπιζω να μην φοβαμαι τιποτα και να ειμαι λεφτερος.Τιποτα αλλο δεν θελει .Ουτε μεγιστανες ουτε να κανει πλουτη ουτε να ..οτιδηποτε Παρακατω μιλαει για την ευθυνη του για τον κοσμο . η ευθυνη αυτη κανει τον υπευθυνο να βαζει το ατομικο με τα θελω του κατω απο το συλογικο.Στο εργο τους μιλανε και για χρεος στην ρατσα στην Ελλαδα παιδια κ.α.Αυτες οι λεξεις ευθυνη χρεος προυποθετουν το πρεπει σαν κυριαρχο στο ατομικο θελω!!
μπα ξερει οτι θελει να φαει, θελει να πιει , θελει να... θελει , θελει, ακομα και για το σπερμα, δεν ξερει αν θελει η δε θελει να το διαιωνηση,,, αν μπορει ολα αυτα δεν ξερει αλλα το μαθαινει
Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από lamprand
ελα στα λόγια μου λοιπόν
ο καθενας θέλει το κοντό του και το μακρύ του , δεν ξέρει τι θέλει .
όμως ξέρει ότι πρέπει να φαει να πιει και να γ... έε ...να σπείρει το σπέρμα του .
παραγωγή αναπαραγωγή και διαιώνηση του είδους που λένε κάποιοι ότι έχει ο άνθρωπος μέσα του σαν ανάγκες .
Δε θέλεις (να θέλεις)
Παράθεση:
Σχόλιο # 118 από jane_doΔεν μπορώ.
Πάω διαβασμένος για σαλτο;-) Το μικρο μπουκιά και συχώριο ;-) το σαμάρι για την καβάλα της τοχω;-) Αμαζόνα! ;-) Μαστίγιο κι έτσι το θηλυκο;-) Σε έχει τζασει;-) Εγώ είμαι ο τζοκευ πλεον;-) Ντουζάκι κρύο και στανιαρες;-)Υποψην;-)
Παράθεση:
#115Που πα ρε συ ?;-) Το μικρο δε μασαει τσιχλοφουσκες.;-) Θα πας αδιαβαστος.;-) Παραμάσχαλα με το σαμάρι.;-) Με νοας ?;-)
Σχόλιο # 121 από Nikola-s
Κολλητικη ειναι η Νικολιαση;
Παράθεση:
Σχόλιο # 125 από HeptamerΠάω διαβασμένος για σαλτο;-) Το μικρο μπουκιά και συχώριο ;-) το σαμάρι για την καβάλα της τοχω;-) Αμαζόνα! ;-) Μαστίγιο κι έτσι το θηλυκο;-) Σε έχει τζασει;-) Εγώ είμαι ο τζοκευ πλεον;-) Ντουζάκι κρύο και στανιαρες;-)Υποψην;-)
Νικολακη χρυσο μου , τι θα ελεγες να σε παω σ εναν λογοθεραπευτη;
Παράθεση:
#115Που πα ρε συ ?;-) Το μικρο δε μασαει τσιχλοφουσκες.;-) Θα πας αδιαβαστος.;-) Παραμάσχαλα με το σαμάρι.;-) Με νοας ?;-)
Σχόλιο # 121 από Nikola-s
Μαλλον δεν με καταλαβαινεις. Δεν θα ρωτησω αν πρεπει να ερωτευτεις, αλλα πχ... Ερωτευεσαι μια δεσμευμενη, μακρια απο δω!!Μιλαμε για φουλ καψουρα. Θα βαλεις τα πρεπει πανω απ ολα η το θελω;
Μπραβο Λαμπραντ!! Η ωραιοτερη απαντηση που εχω διαβασει μεχρι τωρα απο εσενα.
Σχόλιο # 128 από lamprand
#122 φιλε αγροτη ετσι ακριβως ειναι .Και βεβαια δεν θελω να σκοτωθω για την ρατσα πατριδα απογονους μου,Αλλα αν χρειαστει θα το κανω γιατι ειναι χρεος μου και ευθυνη .
Έχω ανοσία σε τέτοιες ασθένειες.
Απλά υιοθετώ το ύφος συνομιλητή, προκειμένου να γινω κατανοητός (μόνο από αυτόν).
Παράθεση:
Σχόλιο # 126 από SouryaΚολλητικη ειναι η Νικολιαση;
'Εχετε πάρει μια θέση, στο Πάνθεον της Ιστορίας ,..
Παράθεση:
Σχόλιο # 126 από SouryaΚολλητικη ειναι η Νικολιαση;
σε μενα παει αυτο να υποθεσω ετσι μην μπερδευτουμε εδω...
σου εξηγεισα δεν υπαρχουν πρεπει, θα βαλω το μπορω, οχι το πρεπει. δηλαδη οκ ειμαι καψουρα, τρελενομαι το θελω τη θελω οκ το ενα... μπορω ομως να μπω σφηνα, το διλλημα, το θελω να μπω σφηνα παλι διλλημα,
αρα η θα πω το θελω θα το κανω χεστα ολα... η θα πω, το θελω ναι αλλα δεν μπορω η δεν θελω να μπω αναμεσα ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ καταλαβες ειναι δικη μου αποφασει ειναι δικη μου η ευθυνη δικο μου το λαθος η το σωστο, ΕΙΝΑΙ η δικημου αντιληψει και στο τελος δικη μου η επιτυχια η αποτυχια η η ενοχη , ΑΝ χρησιμοποιησω την λεξει πρεπει, και αυτο γιατι μας την εχουν φυτεψη μεσα μας, θα το κανω στο βαθμο που πχ πρεπει να παρω αεροπλανο η τρενο να παω να τη βρω.
ΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟ, δεν εχει ενοιολογικη αξια και σημασια
Παράθεση:
Σχόλιο # 129 από SouryaΜαλλον δεν με καταλαβαινεις. Δεν θα ρωτησω αν πρεπει να ερωτευτεις, αλλα πχ... Ερωτευεσαι μια δεσμευμενη, μακρια απο δω!!Μιλαμε για φουλ καψουρα. Θα βαλεις τα πρεπει πανω απ ολα η το θελω;
Ναι εχω ανεβει στο καλαμι
Παράθεση:
Σχόλιο # 132 από giorgos170'Εχετε πάρει μια θέση, στο Πάνθεον της Ιστορίας ,..
Μαζι με τον Γιωργακη γινατε 3 δηλαδη; Ε ρε τι εχουμε να τραβηξουμε!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 131 από HeptamerΈχω ανοσία σε τέτοιες ασθένειες.
Απλά υιοθετώ το ύφος συνομιλητή, προκειμένου να γινω κατανοητός (μόνο από αυτόν).
Υπαρχει αυτη η ασθενεια; Θα γκουγκλαρω να την βρω
Παράθεση:
Σχόλιο # 131 από HeptamerΈχω ανοσία σε τέτοιες ασθένειες.
Τα θελω, τα θελω πανω και απο ολα. Τι πρεπει και δεν πρεπει ; Ειμαι στον κοσμο μου με τον αντρακλα που μου την εδωσε κατακεφαλα και που γουσταρω τρελα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 129 από SouryaΜαλλον δεν με καταλαβαινεις. Δεν θα ρωτησω αν πρεπει να ερωτευτεις, αλλα πχ... Ερωτευεσαι μια δεσμευμενη, μακρια απο δω!!Μιλαμε για φουλ καψουρα. Θα βαλεις τα πρεπει πανω απ ολα η το θελω;
Σνομπάρεις τη δωρεάν ψυχαγωγία;
Αχάριστη!
Στα υποψην; -)
Παράθεση:
Σχόλιο # 135 από SouryaΜαζι με τον Γιωργακη γινατε 3 δηλαδη; Ε ρε τι εχουμε να τραβηξουμε!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 136 από AllcinaΥπαρχει αυτη η ασθενεια; Θα γκουγκλαρω να την βρω
Ματαιοπονεις.
Είναι φρέσκια!
Δεν πρέπει να θέλω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 124 από HeptamerΔε θέλεις (να θέλεις)
Σίγουρα πάντως ξέρεις πως όταν πρέπει και δε θέλεις, πρέπει πάντα να μπορείς να θέλεις, ακόμα κι αν δεν πρέπει να θέλεις αυτό που πρέπει να μη θέλεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 139 από jane_doΔεν πρέπει να θέλω.
στα social media