Ναι,αλλά αν μπορώ να θέλω αυτό που δεν πρέπει να μπορώ να θέλω και δεν μπορώ να θέλω αυτό που πρέπει να θέλω;
(Ψιλοχάθηκα).
Παράθεση:
Σχόλιο # 140 από HeptamerΣίγουρα πάντως ξέρεις πως όταν πρέπει και δε θέλεις, πρέπει πάντα να μπορείς να θέλεις, ακόμα κι αν δεν πρέπει να θέλεις αυτό που πρέπει να μη θέλεις.
Τότε σαφώς είναι θέμα μη αναγωγιμης ιδιοσυγκρασιας και fictio της πληρότητας, που αντιτίθεται στη βουλησιαρχικη θέση
"σημασία δεν έχει αν πρέπει ή αν θέλεις, αλλά ποιος έχει την απόλυτη εξουσία να ερμηνεύσει τι πρέπει και τι θελεις".
Δύσκολο εννοιολογικό σπάραγμα σαφώς, που καταλείπει πίσω της αποσυρομενη η αναγωγή, αλλά ποιος είπε πως η ζωή είναι δικαιη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 141 από jane_doΝαι,αλλά αν μπορώ να θέλω αυτό που δεν πρέπει να μπορώ να θέλω και δεν μπορώ να θέλω αυτό που πρέπει να θέλω;
(Ψιλοχάθηκα
).
Εντάξει...νίκησες,δεν περιγράφω άλλο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 142 από HeptamerΤότε σαφώς είναι θέμα μη αναγωγιμης ιδιοσυγκρασιας και fictio της πληρότητας, που αντιτίθεται στη βουλησιαρχικη θέση
"σημασία δεν έχει αν πρέπει ή αν θέλεις, αλλά ποιος έχει την απόλυτη εξουσία να ερμηνεύσει τι πρέπει και τι θελεις".
Δύσκολο εννοιολογικό σπάραγμα σαφώς, που καταλείπει πίσω της αποσυρομενη η αναγωγή, αλλά ποιος είπε πως η ζωή είναι δικαιη...
Η Jane-do πιθανόν και να μην είχε ηττηθεί.
Δε θα το μάθουμε ποτέ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 143 από jane_doΕντάξει...νίκησες,δεν περιγράφω άλλο.
Καταγγέλλω προβοκάτσια!
Παράθεση:
Σχόλιο # 144 από HeptamerΗ Jane-do πιθανόν και να μην είχε ηττηθεί.
Δε θα το μάθουμε ποτέ...
Τραβα στην airbnb.
Άμα θες κι αν πρέπει!
Παράθεση:
Σχόλιο # 145 από jane_doΚαταγγέλλω προβοκάτσια!
Δεν θέλω και δεν πρέπει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 146 από HeptamerΤραβα στην airbnb.
Άμα θες κι αν πρέπει!
Κατά παράφραση του Βουλγαρακειου Θεωρήματος
"ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" .. .
Εφόσον πρεπει, θελεις!
Αλλα και να θέλεις, πάλι πρέπει!
Παράθεση:
Σχόλιο # 147 από jane_doΔεν θέλω και δεν πρέπει.
Πρέπει να το ψιλομ@μήσαμε το θέμα ,είτε το θέλαμε είτε δεν το θέλαμε,
Παράθεση:
Σχόλιο # 148 από HeptamerΚατά παράφραση του Βουλγαρακειου Θεωρήματος
"ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" .. .
Εφόσον πρεπει, θελεις!
Αλλα και να θέλεις, πάλι πρέπει!
Αχαριστη εγω;.Δεν με ξερεις καλα!!! Καλε ειμαι ικανη και το βρακι μου να δωσω αν μου το ζητησουν
. Ελπιζω να μη χρειαστει
Παράθεση:
Σχόλιο # 138 από HeptamerΣνομπάρεις τη δωρεάν ψυχαγωγία;
Αχάριστη!
Στα υποψην; -)
Ματαιοπονεις.
Είναι φρέσκια!
Στην Ινδια με κοιτουν περιεργα οταν τους μιλω Χιντι.Μου φαινετε το ιδιο συμβαινει κι εδω
Παράθεση:
Σχόλιο # 133 από agrotis53σε μενα παει αυτο να υποθεσω ετσι μην μπερδευτουμε εδω...
σου εξηγεισα δεν υπαρχουν πρεπει, θα βαλω το μπορω, οχι το πρεπει. δηλαδη οκ ειμαι καψουρα, τρελενομαι το θελω τη θελω οκ το ενα... μπορω ομως να μπω σφηνα, το διλλημα, το θελω να μπω σφηνα παλι διλλημα,
αρα η θα πω το θελω θα το κανω χεστα ολα... η θα πω, το θελω ναι αλλα δεν μπορω η δεν θελω να μπω αναμεσα ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ καταλαβες ειναι δικη μου αποφασει ειναι δικη μου η ευθυνη δικο μου το λαθος η το σωστο, ΕΙΝΑΙ η δικημου αντιληψει και στο τελος δικη μου η επιτυχια η αποτυχια η η ενοχη , ΑΝ χρησιμοποιησω την λεξει πρεπει, και αυτο γιατι μας την εχουν φυτεψη μεσα μας, θα το κανω στο βαθμο που πχ πρεπει να παρω αεροπλανο η τρενο να παω να τη βρω.
ΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟ, δεν εχει ενοιολογικη αξια και σημασια
Ε...αμαν εισαι με τον αντρακλα , ασε τα πρεπει να παρουν ρεπο
Παράθεση:
Σχόλιο # 137 από AllcinaΤα θελω, τα θελω πανω και απο ολα. Τι πρεπει και δεν πρεπει ; Ειμαι στον κοσμο μου με τον αντρακλα που μου την εδωσε κατακεφαλα και που γουσταρω τρελα.
https://youtu.be/649TuphSlJ0.χαρισμα σας παιδακια
Τοτε βρισκεις να θελεις κατι αλλο. Αμα πια!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 141 από jane_doΝαι,αλλά αν μπορώ να θέλω αυτό που δεν πρέπει να μπορώ να θέλω και δεν μπορώ να θέλω αυτό που πρέπει να θέλω;
(Ψιλοχάθηκα
).
Παράθεση:
(Ψιλοχάθηκα
).
Εμ, οταν σου ελεγα να σου στειλω τον Κουγια με σνομπαρες. Τωρα βγαλτα περα μοναχη σου
Παράθεση:
Σχόλιο # 145 από jane_doΚαταγγέλλω προβοκάτσια!
Παραμειναμε σαφώς τω οντι εντός θέματος...
Γιατί έπρεπε να το θέλουμε... Και το θελήσαμε!
7x( )
Παράθεση:
Σχόλιο # 149 από jane_doΠρέπει να το ψιλομ@μήσαμε το θέμα ,είτε το θέλαμε είτε δεν το θέλαμε,
Ποτέ δεν είναι αργά.Θέλω και πρέπει να μου τον στείλεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 155 από SouryaΕμ, οταν σου ελεγα να σου στειλω τον Κουγια με σνομπαρες. Τωρα βγαλτα περα μοναχη σου
Αφού έπρεπε και το θελήσαμε,θέλουμε και πρέπει να πάρουμε το βραβείο της θέλησης.
Παράθεση:
Σχόλιο # 156 από HeptamerΠαραμειναμε σαφώς τω οντι εντός θέματος...
Γιατί έπρεπε να το θέλουμε... Και το θελήσαμε!
7x(
)
Πρέπει να μας το απονείμει η νηματοθετρια...
Θέλει δε θέλει!
Ειπαμε: και να μη θέλει, πάλι πρέπει (ΚΑΙ να θέλει ΚΑΙ να πάρουμε και το βραβείο της "θέλησης να πάει το θέμα στις 11 σελίδες" )
Παράθεση:
Σχόλιο # 158 από jane_do
Αφού έπρεπε και το θελήσαμε,θέλουμε και πρέπει να πάρουμε το βραβείο της θέλησης.
Πρέπει να χρειαστεί!
Μη σου πω πως θέλεις κιόλας!
Παράθεση:
Σχόλιο # 150 από SouryaΑχαριστη εγω;
.Δεν με ξερεις καλα!!! Καλε ειμαι ικανη και το βρακι μου να δωσω αν μου το ζητησουν
. Ελπιζω να μη χρειαστει
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media