Σε αρθρο που διαβασα ελεγε το παρακατω σαν τιτλο
Oι κοντοί άνθρωποι θυμώνουν πιο εύκολα και είναι πιο βiαιοι από τους ψηλούς
Παντως κρινοντας απο τον εαυτο μου θεωρω οτι ειμαι ηρεμος σχετικα με αλλα ατομα χαμηλοτερου αναστηματος απο την οικογενεια μου και απο φιλους
Μαλιστα θα ελεγα οτι ειμαι τοσο ηρεμος που τους εκνευριζω μερικες φορες με την αναισθησια μου (οχι παντα ομως)
Τι πιστευετε, βλεποντας το περιγυρο σας ή ακομη και απο εσας τους ιδιους οτι ισχυει;
Έρευνες του FB"
Οι ευφυείς άνθρωποι είναι βρωμεροι και τσαπατσουληδες, βρίζουν σαν λιμενεργάτες, και ξυπνάνε ό,τι ώρα τους καπνίσει"
."Συμφωνα με το FBI, οι Καρκίνοι, οι Ταύροι και οι Τοξότες είναι τα πιο εγκληματικά ζουδια"
"Σύμφωνα με έρευνα του Harvard, όταν ζούμε την στιγμή είμαστε πολύ ευτυχισμένοι"
"Κατόπιν επισταμενης έρευνας οι επιστημόνες του FB, καταλήξαν πως είναι γάτα είναι γάτα, ο κοντός με την γραβάτα".
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από MadameShuShu40 Κατόπιν επισταμενης έρευνας οι επιστημόνες του FB, καταλήξαν πως είναι γάτα είναι γάτα, ο κοντός με την γραβάτα".
επίσης έρευνες λένε πως ...
οι κοντοί είναι πιο οξύθυμοι και βίαιοι από τους ψηλούς
Οι κοντοί άνδρες είναι πιο άπιστοι από τους ψηλούς
Ο ψηλός είναι αλλιώς, αλλά ο κοντός θα σε ξεχάσει
*οι έρευνες λένε πως το αλτσχάιμερ τους προτιμά
Επίσης κλείνοντας την αναφορά στις σπουδαίες αυτές έρευνες να μη ξεχάσω την τελευταία που διαπίστωσε πως
Οι ψηλοί άνδρες και οι κοντές γυναίκες εγγυώνται τις πιο ευτυχισμένες σχέσεις.
Όσο περισσότερα εκατοστά τους χωρίζουν τόση μεγαλύτερη ευχαρίστηση νιώθουν
Να σημειωθεί δε (συνεχίζει η έρευνα )πως το θέμα υψος παίζει ρόλο μόνο για τα 18 πρωτα χρόνια της σχέσης ...μετά δε σε ζώσει τίποτε
(Χρόνια Πολλά Σουσού)
Πολυτιμες οι ερευνες του φεις παντως.
Προσωπικα τις χρησιμοποιω για να αποδειξω πως δεν ειμαι τεμπελα,ουτε τσαπατσουλα ,δεν ειμαι στριμενη ουτε εγωιστρια,αγαπω με παθος και διεκδικω τα θελω μου κ τα πρεπει μου
Φυσικα και αν κανω κοπανα απο τη δουλεια,αν αφησω ασιδερωτα τα ρουχα ,αν βρωμισω το νεροχυτη ,ακομα και αν απιστησω ,φταιει το ζωδιο μου και το υψος μου και μονο αυτα !!!
Τωρα για τους κοντους αντρες,ο,τι (αλλο) ακουγεται ειναι αληθεια
Μου αρεσει αυτο αλλα δεν ισχυει...μην ακους τι λενε
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από NuvollaΟι ψηλοί άνδρες και οι κοντές γυναίκες εγγυώνται τις πιο ευτυχισμένες σχέσεις.
![]()
Να σημειωθεί δε (συνεχίζει η έρευνα )πως το θέμα υψος παίζει ρόλο μόνο για τα 18 πρωτα χρόνια της σχέσης ...μετά δε σε ζώσει τίποτε
Δηλαδη για να καταλαβω χρησιμοποιεις τις ερευνες για να αποδειξεις αυτο που δεν αποδεικνυεται με αλλο τροπο?
οτι εχεις δικιο σε ολα οπως τα κανεις... εξυπνο αλλοθι οι ερευνες του fb
Καλοοο !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από alisidaΠολυτιμες οι ερευνες του φεις παντως.
![]()
Προσωπικα τις χρησιμοποιω για να αποδειξω πως δεν ειμαι τεμπελα,ουτε τσαπατσουλα ,δεν ειμαι στριμενη ουτε εγωιστρια,αγαπω με παθος και διεκδικω τα θελω μου κ τα πρεπει μου
Φυσικα και αν κανω κοπανα απο τη δουλεια,αν αφησω ασιδερωτα τα ρουχα ,αν βρωμισω το νεροχυτη ,ακομα και αν απιστησω ,φταιει το ζωδιο μου και το υψος μου και μονο αυτα !!!
Τωρα για τους κοντους αντρες,ο,τι (αλλο) ακουγεται ειναι αληθεια
(φατσουλα που ανεβαζει στο φεις της πολυτιμες ερευνες)
(Νουβολα
Σε ευχαριστώ πολύ!!!)
(Πολλές καρβουλες )
Καλο. Πηγα σ ενα γαμο αυτη 1,80, αυτος ζητημα 1,65. Διπλα μου μια κοντουλα μονολογει...Αφηστε και κανεναν κοντο , για εμας τις κοντες. Γιατι κλεβετε του φτωχου το αρνι;Ξεραθηκα μεσα στην εκκλησια
Σχόλιο # 2 από MadameShuShu40
Έρευνες του FB"
Οι ευφυείς άνθρωποι είναι βρωμεροι και τσαπατσουληδες, βρίζουν σαν λιμενεργάτες, και ξυπνάνε ό,τι ώρα τους καπνίσει"
."Συμφωνα με το FBI, οι Καρκίνοι, οι Ταύροι και οι Τοξότες είναι τα πιο εγκληματικά ζουδια"
"Σύμφωνα με έρευνα του Harvard, όταν ζούμε την στιγμή είμαστε πολύ ευτυχισμένοι"
"Κατόπιν επισταμενης έρευνας οι επιστημόνες του FB, καταλήξαν πως είναι γάτα είναι γάτα, ο κοντός με την γραβάτα".
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Nuvolla
επίσης έρευνες λένε πως ...
οι κοντοί είναι πιο οξύθυμοι και βίαιοι από τους ψηλούς
Οι κοντοί άνδρες είναι πιο άπιστοι από τους ψηλούς
Ο ψηλός είναι αλλιώς, αλλά ο κοντός θα σε ξεχάσει
*οι έρευνες λένε πως το αλτσχάιμερ τους προτιμά
![]()
Επίσης κλείνοντας την αναφορά στις σπουδαίες αυτές έρευνες να μη ξεχάσω την τελευταία που διαπίστωσε πως
Οι ψηλοί άνδρες και οι κοντές γυναίκες εγγυώνται τις πιο ευτυχισμένες σχέσεις.
![]()
(Χρόνια Πολλά Σουσού)
Κάτσε βρε αντρεε...
Να ακούσουμε τις ερευνήτριες πρωτα
Σοβαρές έρευνες στα φατσομπουκια.
Αυτό που βάζουμε τους ανθρώπους σε στατιστικές και κατηγορίες
ποτέ δεν το κατάλαβα λες και κάθε άνθρωπος δεν είναι μοναδικόςΟσα λενε οι ερευνητριες μας βολευουν φιλε μου
Πρεπει ομως να βρουμε και τις αναλογες..κοντες
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από sokolatakisΚάτσε βρε αντρεε...
Να ακούσουμε τις ερευνήτριες πρωτα
Σοβαρές έρευνες στα φατσομπουκια.
Μαλλον δεν εχεις εμπειριες απο ψηλους...ασε να μιλησει καμμια εμπειρικια
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από wish_
Εγώ για το ύψος αλλά πράματα ξέρω .. :-P για το θυμό όμως όχι!
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από MadameShuShu40."Συμφωνα με το FBI, οι Καρκίνοι, οι Ταύροι και οι Τοξότες είναι τα πιο εγκληματικά ζουδια"
Οι Τοξοτες ...εγκληματικα ζωδια...;;;
Φωτια στο FBI...
Και οι Ταύροι, Μαιντ.
Είμαστε κριμιναλ μαιντς!!!
To Feredal Bureau of Investigation, το λέει!!!
εγω ειμα τοξοτης και κοντος, αδυνατος, παραδεχομαι οτι ειμαι εγκληματιας συμφωνο με της ερευνες απολυτα
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media