Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από MadameShuShu40Έρευνες του FB"
Οι ευφυείς άνθρωποι, βρίζουν σαν λιμενεργάτες, και ξυπνάνε ό,τι ώρα τους καπνίσει"
"Κατόπιν επισταμενης έρευνας οι επιστημόνες του FB, καταλήξαν πως είναι γάτα είναι γάτα, ο κοντός με την γραβάτα".
Αερα παιρνει αλλα ας το πω πιο κομψα να το καταλαβεις...εκοψε την αλυσο
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από jane_do
Αυτό αερίζεται ούτως ή άλλως, είτε είσαι κοντός είτε είσαι ψηλός.
Μιλας για πολλα κιλα...
Αναλογου υψους...
Περιβλεπτο τεμαχιο...
Mπούρδες και κοτσάνες ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από AllcinaΟι κοντοι εχουν περισσοτερη αυτοπεποιθηση απο τους ψηλους τους λογκουριδες και αρα περισσοτερες γκομενες. Δεν θυμωνουν παραπανω απο τους ψηλους δεν νομιζω δηλαδη. Εγω προτιμω τους μετριους ουτε κοντους ουτε ψηλους.
Τι σημαίνει λογκουριδες;
Μαλλον στη Ηπειρο δεν εχουν ψηλους
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από sokolatakis
Τι σημαίνει λογκουριδες;
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από Andreass66Μαλλον στη Ηπειρο δεν εχουν ψηλους
Μάλλον είναι κάποια τοπική διάλεκτος άντρε
Ντοπιολαλιά που λένε.
Θα μας εξηγήσει το κορίτσι φαντάζομαι τι σημαίνει ..
Η καμμία φελολογος
Στα ποντιακά ο πολύ ψηλός και άχαρος.
Κρεμανταλάς ενα πραγμα, χωρις αρμονία κινήσεων.
Τσιβιλίκας στα Ματαλα με την κουδουνα .
δεν ξέρω τι λένε οι επιστημονικότατες έρευνες του ΦΒ ή του Χάρβαρτν, να σας πω τις έρευνες της Δρ.Παραλίας48 .: Ο κύκλος μου αποτελείται από 80% κοντούς μέχρι μέτριου αναστήματος. Λοιπόν έχουν αναπτύξει κάτι συστήματα επιβίωσης όπως λέει ο Αγρότης στο ποστ 20, που οι ψηλοί δεν διανοούνται.Είναι δυναμικοί, ευφηείς, γρήγοροι, αποφασιστικοί, εργατικοί, νευρικοί, σκληροί ...απ' όλα!
Οι λίγοι άνω του μετρίου που συναναστρέφομαι, δεν τους φτάνουν ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι τους κοντούς.Μόνο στο μπάσκετ είναι καλύτεροι οι ψηλοί...
έτσι και η έρευνα θα επαληθευτεί και εσύ θα έχεις περιθώρια ελιγμών.
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Alezandra
Εγω που ειμσι μετρια τι πρεπει να κανω,να νευριαζω η οχι
Κατάλαβες;;;
Παράθεση:
Λογγούρης ή Λογγουρτς
Σχόλιο # 51 από AlexLuckyCharmΣτα ποντιακά ο πολύ ψηλός και άχαρος.Κρεμανταλάς ενα πραγμα, χωρις αρμονία κινήσεων.Τσιβιλίκας στα Ματαλα με την κουδουνα .
πολυ σωστη η εξυγιση σου
και εμεις εχουμε αυτη τη λεξη και χρησιμοποιειται, οταν εννοουμε - ''κριμα το μποι του!''
Ανδρας πια, εχει μεγαλωσει, ψηλωσει, αλλα ''δεν εχει βαλει καθολου μυαλο''.
δεν του αρεσει να δουλευει
το πρωι ειναι ''κηφηνας'', το μεσημερι κοιμαται και το βραδυ - επειδη νιωθει κουραση απο την ημερα - παλι θελει να ξαπλωσει...
αυτον λεμε ''λογγούρ'', αλλα νομιζω συνδεεται πιο πολυ με την ηλικια, παρα με το υψος του ανδρα
Παράθεση:
Οι κοντοι& οι χοντροι ανθρωποι...Εχουν... σιγουρα καποια παραπανω κομπλεξ ,
Σχόλιο # 10 από sAvArA
LOL WHAT?!?
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από sun_worldΑυτό που βάζουμε τους ανθρώπους σε στατιστικές και κατηγορίες
ποτέ δεν το κατάλαβα λες και κάθε άνθρωπος δεν είναι μοναδικός
λες και πως έχουν μόνο καλά ή άσχημα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από jane_doΟι κοντοί είναι πιο επιρρεπείς στις καρδιοπάθειες.Νιαρ.
Οι ψηλοί είναι περισσότερο επιρρεπείς στην εμφάνιση καρκίνου.Γαβ.
Διαλέγετε και παίρνετε.
Κανονικά οι ψηλοί έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα στο κυκλοφοριακό (πίεση, διαβήτης τύπου 2 πχ) γιατί τα άκρα τους βρίσκονται πιο μακριά από την καρδιά και δεν αιματώνονται το ίδιο εύκολα με τα εγγύτερα άκρα των κοντόσωμων
Ευτυχώς που δεν είμαι υπέρψηλός...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media