Ανδρας / 41 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μοσχάτο
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%
Παντρεμένος με τη πεθερά μου
Καλησπέρα.
Είμαι παντρεμένος ενάμιση χρόνο και έχω πρόβλημα με την επίδραση της πεθεράς μου στη γυναίκα μου.Ότι και να κάνει πρέπει να πάρει συγκατάθεση,από τα μικρά καθημερινά μέχρι και τα μεγάλα. Και αυτή ανακατεύετε συνεχώς και σε πράγματα χωρίς να ζητήσουμε γνώμη.Παραδείγματα:Τι να φορέσει στην Ανάσταση.Αν θα πάρουμε σκύλο. Τι έπιπλα να πάρουμε ,που θα τα βάλουμε, τι αμάξι να πάρουμε,τι να κάνει τα μαλλιά και κάθε μέρα κάτι καινούριο..."Ε, εντάξει" θα πεις. Δεν είναι έτσι. Το πράγμα είναι στα όρια της παράνοιας.Εγώ δεν θέλω να ανακατεύετε,της το έχω εξηγήσει και αυτής και της γυναικας μου αλλά η κατασταση συνεχίζεται. 1.Τις προάλλες την έπεισε να πουλήσει το σπίτι που είχε μαζί με τον αδελφό της από το παππού της και να μοιραστούν στα τρία τα χρήματα.Δεν της έδωσε Φράγκο για να μπορεί αυτή να διαλέξει το σπίτι που θα πάμε να μείνουμε, χωρίς να το έχουμε αποφασίσει εμείς τι θα κάναμε εμείς τα λεφτά αυτά.2.Οταν πουλουσαμε το αμάξι είπαν πως το ήθελαν αυτοί και θα μας έδιναν τα χρήματα σε ένα μήνα(1500€). Πέρασαν 2.5 χρόνια.3.Στον γάμο μας κάποιοι συγγενείς τους δώσανε χρήματα για εμάς σαν δώρο(2500€) και είπαν πως δεν θα μας τα δώσουν τελικά.4. Οι γονείς μου μας δώσανε ένα σπίτι και είπε πως είναι τσιγγουνιδες γιατί δεν μας δώσανε λεφτά να πάρουμε και έπιπλα.Με αποτέλεσμα να μην μιλάει η γυναίκα μου στους δικούς μου(εντολές εκ πεθερας).Και η λίστα συνεχίζεται αλλά δε φτάνει το forum.Το θέμα είναι πως έχω μεγάλο πρόβλημα που η γυναίκα μου δεν θέλει να δει μπροστά της και της δίνει πάτημα,οι καυγάδες μας είναι καθημερινότητα και η ζωή μου είναι μαρτύριο.
MadameShuShu40
# 2
στις 14/5/2019
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Χρυσό μου, αφιερωμένο..
https://youtu.be/3TRbJK7s1uI
Και το κείμενό σας συμφωνεί και επαυξάνει!!
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Δηλ... 1/3 του σπιτιου,ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο και τα δωρα του γαμου τα καρπωθηκε η πεθερα και η κορη δεν τα διεκδικησε ??...Μαλλον αλλος κοιμαται τον υπνο του δικαιου...(Φατσουλα που ψαχνει τραπεζικους λογαριασμους )
Andreass66
# 4
στις 14/5/2019
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μαριε δεν φταινε αυτες αλλα εσυ...σταματα τη κλαψα και κανε κατι στη ζωη σου.
2 σφαλιαρες στη γυναικα σου και μερικες κλωτσιες στη πεθερα ειναι η συνταγη. 
Τι σοι ανδρας εισαι εσυ?
Ελεος πια 

(ο ανανεωμενος Ανδρεας πλεον διαβαζει πανω απο 10 σειρες, δεν εχει αναγκη τις μεταφραστριες)

equinox_
# 5
στις 14/5/2019
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πεθερος, ηπαρχει;
Το κείμενο σας είναι πολύ μικρό και δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά - απο την ...πεθερα μαλλον (και αυτο)
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
Λαθος...
Τα πραγματα ειναι ακριβως μεσα στην παρανοια...
Και δεχομενος την συγκατοικηση με την πεθερα...
Εισαι κατα το ημισυ υπευθυνος, για την παρανοια...
Αληθεια...γιατι μενετε με την πεθερα?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Marios_sfa
Το πράγμα είναι στα όρια της παράνοιας.
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160
Καλημερα Μαριε. Προβλημα μεγαλο οταν στο γαμο ανακατευονται τριτοι. Αυτο βεβαια επρεπε να το εχεις δει απο την αρχη κ να το εχεις κοψει. Ομως κ τωρα μπορεις να κανεις μια συζητηση με την γυναικα σου κ να της εξηγησεις οτι πλεον θα πρεπει να απογαλικτιστει απο την μαμα κ να παιρνει πρωτοβουλιες μονη χωρις την συγκαταθεση η αδεια της μαμας. Εχω δυο παιδια ο γιος μου λοιπον ειχε σχεση με μια κοπελα πολυ καλη κατα τα αλλα... αλλα κολημενη με την μαμα της...η μαμα της αποφασιζε τα παντα..μεχρι κ ποτε θα φιληθουν η θα κανουν σεξ . Που θα πανε κ ποτε θα πανε τι θα αγορασουν τι θα φανε κλπ...ο γιοκας μου βεβαια οπως ολα τα καψουρεμενα αγορια δεν εβλεπε τιποτε παραξενο τιποτε ασχημο. .εγω απο την μερια μου σαν φιλελευθερος ανθρωπος ενοιωθα να με πνιγει εμενα αυτη η θηλια που ειχε βαλει αυτη η " μαμα" στο λαιμο κ των δυο παιδιων..κ στο δικο της κ στο δικο μου.!Ομως πνιγομουν κ εγω με ολα αυτα που εβλεπα κ που δεν εβλεπαν εκεινα..ομως δεν ηθελα κ να επεμβω στης ζωες τους κ της αποφασεις τους. Δεν ηθελα να γινω μια ιδια με κεινη " μαμα".ειχα μεγαλωσει με ελευθερο πνευμα τα παιδια μου ..να ειναι αυτονομα κ αυτοβουλα..κ ετσι ηθελα να συνεχισουν. Ομως αυτο που εβλεπα ηταν ενα λουρακι στο λαιμο τους οπως βαζουν στα σκυλακια ( στο δικο μου σκυλι δεν βαζω λουρι το μεγαλωσα κ αυτο ελευθερο). Καποια μερα λοιπον μας ανακοινωνουν οτι θα παντρευτουν!!! Το ανακοινωσαν πρωτα στους συμπεθερους κ μετα ηρθαν σε μενα ο γιο μου κ η κοπελια. Μανα μου λεει ο γιος αποφασισαμε να παντρευτουμε με την ποπη. Πολυ ωραια λεω εγω μπραβο..κ ρωτω το ειπατε στους γονεις σου ποπη? Ναι μου απανταει αυτη η μαμα ειπε θα τα ταχτοποιησει ολα κ δεν χρειαζεται να κανουμε εμεις τιποτα!! Πολυ ωραια της λεω εσεις μην ασχοληθειται με τα του γαμου καθολου κ ασχοληθειται με την ανευρεση ενος καλου δικηγορου!!! Γιατι με ρωτανε κ οι δυο? Γιατι παιδια μου τους λεω εαν ασχοληθουν αλλοι για την Ζωη την ΔΙΚΗΣ σας το μονο που θα αποκομισεται ειναι ενα διαζυγιο!!Μην ρωτατε αν εγινε γαμος γιατι ο παπας παντρευει δυο στην εκλησσια κ οχι τρις!!!Με αυτο ηθελα να σου πω Μαριε πως καποια πραγματα που τα περνουμε αωηφιστα στην αρχη κ δεν τα βλεπουμε σαν προβληματα σηματοδοτουν κ χαλανε την ζωη μας ανεπανορθωτα..γιατυτο κανε την επανασταση σου εστω κ τωρα κ βγαλε το λουρακι απο το λαιμο σου..κ με μια καλη συζητηση ισως κ της γυναικας σου..
MadameShuShu40
# 8
στις 14/5/2019
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Andreass66
Μαριε δεν φταινε αυτες αλλα εσυ...σταματα τη κλαψα και κανε κατι στη ζωη σου.
2 σφαλιαρες στη γυναικα σου και μερικες κλωτσιες στη πεθερα ειναι η συνταγη. 
Τι σοι ανδρας εισαι εσυ?
Ελεος πια 

Αντγε, μπγαβο, οχι μπγαβο!!!
Τετοια διαυγεια πνευματος!!!

Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 2.744
Γυναίκα / 56 / Διαζευγμένη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Απαντήσεις: 572
Η λύση είναι μία...
Βρες της πεθεράς έναν γκόμενο...
Αρέσει στο μέλος Enikos
Μου αρέσει +
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855
Την πεθερα σας τη ρωτησατε αν συμφωνει να μας ρωτησετε για το προβλημα σας
?
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Marios_sfa
Παντρεμένος με τη πεθερά μουΚαλησπέρα.
Είμαι παντρεμένος ενάμιση χρόνο και έχω πρόβλημα με την επίδραση της πεθεράς μου στη γυναίκα μου.Ότι και να κάνει πρέπει να πάρει συγκατάθεση,από τα μικρά καθημερινά μέχρι και τα μεγάλα. Και αυτή ανακατεύετε συνεχώς και σε πράγματα χωρίς να ζητήσουμε γνώμη.Παραδείγματα:Τι να φορέσει στην Ανάσταση.Αν θα πάρουμε σκύλο. Τι έπιπλα να πάρουμε ,που θα τα βάλουμε, τι αμάξι να πάρουμε,τι να κάνει τα μαλλιά και κάθε μέρα κάτι καινούριο..."Ε, εντάξει" θα πεις. Δεν είναι έτσι. Το πράγμα είναι στα όρια της παράνοιας.Εγώ δεν θέλω να ανακατεύετε,της το έχω εξηγήσει και αυτής και της γυναικας μου αλλά η κατασταση συνεχίζεται. 1.Τις προάλλες την έπεισε να πουλήσει το σπίτι που είχε μαζί με τον αδελφό της από το παππού της και να μοιραστούν στα τρία τα χρήματα.Δεν της έδωσε Φράγκο για να μπορεί αυτή να διαλέξει το σπίτι που θα πάμε να μείνουμε, χωρίς να το έχουμε αποφασίσει εμείς τι θα κάναμε εμείς τα λεφτά αυτά.2.Οταν πουλουσαμε το αμάξι είπαν πως το ήθελαν αυτοί και θα μας έδιναν τα χρήματα σε ένα μήνα(1500€). Πέρασαν 2.5 χρόνια.3.Στον γάμο μας κάποιοι συγγενείς τους δώσανε χρήματα για εμάς σαν δώρο(2500€) και είπαν πως δεν θα μας τα δώσουν τελικά.4. Οι γονείς μου μας δώσανε ένα σπίτι και είπε πως είναι τσιγγουνιδες γιατί δεν μας δώσανε λεφτά να πάρουμε και έπιπλα.Με αποτέλεσμα να μην μιλάει η γυναίκα μου στους δικούς μου(εντολές εκ πεθερας).Και η λίστα συνεχίζεται αλλά δε φτάνει το forum.Το θέμα είναι πως έχω μεγάλο πρόβλημα που η γυναίκα μου δεν θέλει να δει μπροστά της και της δίνει πάτημα,οι καυγάδες μας είναι καθημερινότητα και η ζωή μου είναι μαρτύριο.
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995
Προβλημα δεν εχεις με την πεθερα σου...
Με την γυναικα σου εχεις , που δεν πεταει τους τριτους εξω απο την σχεση σας...και μη μου πεις οτι αυτα εμφανιστηκαν ξαφνικα μετα τον γαμο...
Σιγουρα κατι θα ειχες μυριστει πριν...αλλα ειπες ενταξει μωρε...
Τωρα τι λυση να σου βρουμε...; Ξερω γω;..ισως με λιγο ποντικοφαρμακο να σωζοσουν...

Andreass66
# 14
στις 14/5/2019
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Τελικα μαλλον καποιες χρειαζονται ενα Χρηστακη...σας ευχομαι να τον βρειτε...να κανει και αυτος ενα ψυχικο...κοινωνικο εργο θα το ελεγαν αλλοι και αλλες

Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Χρηστακηδες και Ανδρεουληδες, 10 κρίκοι ένα δίφραγκο έξω στην πιάτσα...εύκολακι...οι παντελονατοι εκλείπουν.
Γυναίκα / 34 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 144
Εχεις δικαιο φιλε μου οπως τα περιγραφεις. Αν δεν εχεις παιδια ακομη με την γυναικα σου θα σε συμβουλευα να φυγεις για καποιο ευλογο διάστημα απο το σπιτι αφου κανεις ενα διάλογο με την γυναικα σου πρωτα στο τι σε ενοχλει,στο τι θελεις κ στο τι πρεπει να ισχυει αναμεσα στα ζευγαρια, οπως πχ η ιδιωτικοτητα. Αλλα να σκεφτεις καλα τι θα της πεις κ πως. Πιστευω οτι ειναι ενα δυνατό ταρακουνημα ειδικα ως προς εκεινη. Να δουμε κ τι θα κανει η ιδια η κορη... Σ αγαπάει η οχι?! Δυστυχως στην Ελλαδα σε μεγαλο ποσοστο οταν παντρευεσαι καποιον παντρευεσαι κ ολο το σοι μαζι...ακομη. Για μενα δεν εχεις να χασεις τιποτα γιατι ηδη χαμενος είσαι με μια κορη κολλημενη. Η θα συνεχισεις ετσι να ζεις μαζι τους η φευγεις χωρις να σημαινει οτι θα τα ξαναβρειτε η οτι θα χωρίσετε μια κ καλη. Ειναι ρισκο δυστυχως αλλα αν το παρεις μπορεις να βγεις κ κερδισμενος.
Andreass66
# 17
στις 14/5/2019
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Χρηστακη μη τις ακους...ζηλευουν που ειμαστε και πολυ ανδρες 
Εμεις ομως καποια κοριτσια τα αγαπαμε
γιατι τα λυπομαστε 
ετσι δεν ειναι?
(αν βρουμε σωστα κοριτσια με καρδια στο στηθος και οχι κουνουπιδι)

Τις υπολοιπες τι τις κανουμε?
Ελα βρε Χρηστακη δεν χρειαζεται να μου τα λες ολα πριβε...πες αυτο που νιωθεις...
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582
Ναι!!!
Την "μαμά" σε μένα!
να κληρονομήσω και ... γιο αστέρι!
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από sun_world
Η λύση είναι μία...
Βρες της πεθεράς έναν γκόμενο...
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Στα 50 χρόνια της ζωής μου, γνώρισα άντρες. Οι παντελονατοι δεν φλυαρουν (συμφωνεί και ο Βοσκοπουλος: Οι άντρες δεν μιλούν πολύ) και δεν ανεβαίνουν στα παλκα των πανηγυριώνε, να μυξοκλαινε με το ντέφι στο χέρι. Προς ενημέρωση.
squirrel1968
# 20
στις 14/5/2019
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Την μονη συμβουλη που μπορω να δωσω ,ειναι συζητα το με την γυναικα σου . ..γιατι μαλλον προκειται για ενα αβουλο πλασμα που δεν εχει απογαλακτιστει ακομα απο την ισχυρη προσωπικοτητα της μαμας της ...(φανταζομαι το εχεις κανει ...κ ειναι ενας κυριος λογος για τους τσακωμους σας )
Φαντασου το μελλον σου ,οτι αν κανετε κ ενα παιδι θα εχει λογο κ στο μεγαλωμα του παιδιου σου κλποποτε άλλος ενας χωρισμενος στο κλαμπ μας ...
Με εναν κυριο που δεν τον αφηνουν να δει το παιδι του ,αν δεν πληρωσει διατροφη ,αν δεν τηρει τους ορους του διαζυγιου ,αν δεν φερθει οπως πρεπει...η κ σωστος να εισαι ...παντα ..θα βρισκεται λογος να σου κανουν την ζωη δυσκολη...
εμπλεξες που λενε ...Το εχω ζησει με συγγενικο μου προσωπο δυστυχως που χωρισε μετα απο ενα χρονο γαμου ήδη ειχαν ενα παιδι ...ξαναγυρισε γιατι δεν αντεξε το οτι το δεν εβλεπε το παιδι τον ειχαν ταραξει στα ασφαλιστικα μετρα κ τις αγωγες , εκαναν πλυση εγκεφαλου (πεθερα κ αβουλη κορη ) στο παιδι ...Αποφασισε λοιπον να ξαναγυρισει κ γιατι την αγαπουσε κ δεχτηκε ολους τους ορους της πεθερας.στην ουσια ...κ περνουσε εναν γαμο μαρτυριο το λιγοτερο που μπορω να πω...κ εντελει το παιδι εφτασε 21 ετους ...κ μετα πο 21 χρονια δεν αντεξε αλλο κ χωρισε στα 55 του...κ εννοειται οτι ο καινουργιος στοχος της πεθερας κ της αβουλης κορης ειναι να τον τελειωσουν οικονομικα να τον εξουθενωσουν ψυχολογικα κ ο 21χρονος γιος τους να ειναι το βελακι κ ο ενδιαμεσος κ το μπαλακι αυτων των 3 ενηλικων που δεν σκεφτονται τιποτε αλλο παρα πως θα εξοντωσει ο ενας τον άλλον...Προσεξε μην ζησεις την ζωη που σου περιεγραψα...
στα social media