Αν δεν είχατε και εμάς τους άντρες με τα σορτσάκια...δεν φοράω παντελόνια όπως λες...με ποιον θα ασχολιοσουν για να αισθάνεσαι ανώτερη;
Αλλά δεν μπορείς να μη πεις τη τελευταία λέξη...σε πιάνει μια έξαψη και σένα και την άλλη στα ... δάχτυλα... συνέχισε...την αγόρευση.
Λογικά αυτή η πεθερά αν δεν έκανες για την κορη της με τετοια επίδραση που έχει σε αυτην δε Θα σ άφηνε να την πάρεις!δεν ξέρω τι έχει σκεφτεί για σένα...τι δουλειά κάνεις η τι προσφέρεις στην κόρη της!Εσύ πως την γνώρισες?δεν έδειχνε τέτοια σημάδια στην αρχή η τα έβλεπες κ απλά δε σε προβλημάτιζαν τόσο?
η κατάσταση δε θ αλλάξει κ φταιει κ η γυναίκα σου.δουλευει?από εκεί πρέπει να ξεκινήσεις,να της δώσεις να καταλάβει ότι πρέπει να ναι πιο ανεξάρτητη σαν προσωπικότητα κ ότι θα πρέπει να παίρνει μονη αποφάσεις.δε γίνεται να ξέρει ότι πούλησες το αυτοκίνητο στους δικούς της αλλά δεν πήρες μια,προφανώς θεωρεί ότι όλα της οικογένειάς είναι δικά τους κ δεν υπάρχει λόγος να πληρώσει κανείς για κάτι.
Δωσε λίγο χρόνο στην τρέλα που περνάς αλλά βάλε όρια,πχ. Πάρε μια φορά το τηλ απ' τα χέρια της κ κλειστό,κ μην δείξεις θυμωμένος απλά δώσε εσύ λύση στο θέμα της η να σκεφτεί να δώσει μόνη η στην τελική φίλα την ,πηγαίντε κάπου μακριά αλλά πρόσεχε,τέτοια κατάσταση δεν αντέχεται μια ζωή κ αν κάνεις παιδιά την έκατσες.σε κόβω να χάνεις και το σπιτάκι σου και ότι έδωσες άλλο γιατί θα σε βάλουν να τα γράψεις στο παιδί.
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Andreass66#19
Αν δεν είχατε και εμάς τους άντρες με τα σορτσάκια...δεν φοράω παντελόνια όπως λες...με ποιον θα ασχολιοσουν για να αισθάνεσαι ανώτερη;
Αλλά δεν μπορείς να μη πεις τη τελευταία λέξη...σε πιάνει μια έξαψη και σένα και την άλλη στα ... δάχτυλα... συνέχισε...την αγόρευση.
Αποικιοκρατικού τύπου σορτς φοράς Ανδρέα?
αν ειναι ετσι τα πραγματα βαλε τη γυναικα σου να αποφασισει με ποιον θελει να ζει...Παρε το καπελακι σου για μερικες μερες και κοπανα την και βαλτην καποια ορια...Αν σ αγαπαει θα σκεφτει λογικα...αν δε το κανει φυγε/Αργα η γρηγορα θα φυγεις καντο οσο πιο νωρις γίνεται για να γλυτωσεις...εκει μπροστα μπορει να σε περιμενουν τα καλυτερα που αν δε το αποφασισεις δε θα τα ανακαλυψεις ποτε!
Παράθεση:
Παντρεμένος με τη πεθερά μου
Σχόλιο # 1 από Marios_sfaΚαλησπέρα.
Είμαι παντρεμένος ενάμιση χρόνο και έχω πρόβλημα με την επίδραση της πεθεράς μου στη γυναίκα μου.Ότι και να κάνει πρέπει να πάρει συγκατάθεση,από τα μικρά καθημερινά μέχρι και τα μεγάλα. Και αυτή ανακατεύετε συνεχώς και σε πράγματα χωρίς να ζητήσουμε γνώμη.Παραδείγματα:Τι να φορέσει στην Ανάσταση.Αν θα πάρουμε σκύλο. Τι έπιπλα να πάρουμε ,που θα τα βάλουμε, τι αμάξι να πάρουμε,τι να κάνει τα μαλλιά και κάθε μέρα κάτι καινούριο..."Ε, εντάξει" θα πεις. Δεν είναι έτσι. Το πράγμα είναι στα όρια της παράνοιας.Εγώ δεν θέλω να ανακατεύετε,της το έχω εξηγήσει και αυτής και της γυναικας μου αλλά η κατασταση συνεχίζεται. 1.Τις προάλλες την έπεισε να πουλήσει το σπίτι που είχε μαζί με τον αδελφό της από το παππού της και να μοιραστούν στα τρία τα χρήματα.Δεν της έδωσε Φράγκο για να μπορεί αυτή να διαλέξει το σπίτι που θα πάμε να μείνουμε, χωρίς να το έχουμε αποφασίσει εμείς τι θα κάναμε εμείς τα λεφτά αυτά.2.Οταν πουλουσαμε το αμάξι είπαν πως το ήθελαν αυτοί και θα μας έδιναν τα χρήματα σε ένα μήνα(1500€). Πέρασαν 2.5 χρόνια.3.Στον γάμο μας κάποιοι συγγενείς τους δώσανε χρήματα για εμάς σαν δώρο(2500€) και είπαν πως δεν θα μας τα δώσουν τελικά.4. Οι γονείς μου μας δώσανε ένα σπίτι και είπε πως είναι τσιγγουνιδες γιατί δεν μας δώσανε λεφτά να πάρουμε και έπιπλα.Με αποτέλεσμα να μην μιλάει η γυναίκα μου στους δικούς μου(εντολές εκ πεθερας).Και η λίστα συνεχίζεται αλλά δε φτάνει το forum.Το θέμα είναι πως έχω μεγάλο πρόβλημα που η γυναίκα μου δεν θέλει να δει μπροστά της και της δίνει πάτημα,οι καυγάδες μας είναι καθημερινότητα και η ζωή μου είναι μαρτύριο.
Παράθεση:
Είμαι παντρεμένος ενάμιση χρόνο και έχω πρόβλημα με την επίδραση της πεθεράς μου στη γυναίκα μου.Ότι και να κάνει πρέπει να πάρει συγκατάθεση,από τα μικρά καθημερινά μέχρι και τα μεγάλα. Και αυτή ανακατεύετε συνεχώς και σε πράγματα χωρίς να ζητήσουμε γνώμη.Παραδείγματα:Τι να φορέσει στην Ανάσταση.Αν θα πάρουμε σκύλο. Τι έπιπλα να πάρουμε ,που θα τα βάλουμε, τι αμάξι να πάρουμε,τι να κάνει τα μαλλιά και κάθε μέρα κάτι καινούριο..."Ε, εντάξει" θα πεις. Δεν είναι έτσι. Το πράγμα είναι στα όρια της παράνοιας.Εγώ δεν θέλω να ανακατεύετε,της το έχω εξηγήσει και αυτής και της γυναικας μου αλλά η κατασταση συνεχίζεται. 1.Τις προάλλες την έπεισε να πουλήσει το σπίτι που είχε μαζί με τον αδελφό της από το παππού της και να μοιραστούν στα τρία τα χρήματα.Δεν της έδωσε Φράγκο για να μπορεί αυτή να διαλέξει το σπίτι που θα πάμε να μείνουμε, χωρίς να το έχουμε αποφασίσει εμείς τι θα κάναμε εμείς τα λεφτά αυτά.2.Οταν πουλουσαμε το αμάξι είπαν πως το ήθελαν αυτοί και θα μας έδιναν τα χρήματα σε ένα μήνα(1500€). Πέρασαν 2.5 χρόνια.3.Στον γάμο μας κάποιοι συγγενείς τους δώσανε χρήματα για εμάς σαν δώρο(2500€) και είπαν πως δεν θα μας τα δώσουν τελικά.4. Οι γονείς μου μας δώσανε ένα σπίτι και είπε πως είναι τσιγγουνιδες γιατί δεν μας δώσανε λεφτά να πάρουμε και έπιπλα.Με αποτέλεσμα να μην μιλάει η γυναίκα μου στους δικούς μου(εντολές εκ πεθερας).Και η λίστα συνεχίζεται αλλά δε φτάνει το forum.Το θέμα είναι πως έχω μεγάλο πρόβλημα που η γυναίκα μου δεν θέλει να δει μπροστά της και της δίνει πάτημα,οι καυγάδες μας είναι καθημερινότητα και η ζωή μου είναι μαρτύριο.
Μαριε σε χασαμε...
...
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Hrakleitos3
έρχεται το αφεντικό στη δουλειά κατά τις 4 το μεσημέρι και βλέπει τον υπάλληλό του να δουλεύει σαν το μυρμήγκι...
-καλά ρε Πέτρο,δε θα πας στην κηδεία της πεθεράς σου?
-όλα κι όλα αφεντικό...πρώτα η δουλειά και μετά η διασκέδαση...
προτείνω να πεις το παραπάνω ανέκδοτο στο επόμενο οικογενειακό τραπέζι με την πεθερά παρούσα...
την ώρα που θα το λες,να καθαρίζεις ένα μήλο με kamagata μαχαίρι φιλεταρίσματος κρεάτος 23 εκατοστών και να την κοιτάς έντονα στα μάτια με ένα δολοφονικό,απαθές βλέμμα μέχρι να τη δεις να στρίβει το κεφάλι της και να παίρνει τα μάτια της μακριά από τα δικά σου...
Τι λες κι εσυ τωρα; Σιγα μη φοβηθουν. Αυτες εχουν συμμαχο τον βερζεβουλ
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Hrakleitos3
έρχεται το αφεντικό στη δουλειά κατά τις 4 το μεσημέρι και βλέπει τον υπάλληλό του να δουλεύει σαν το μυρμήγκι...
-καλά ρε Πέτρο,δε θα πας στην κηδεία της πεθεράς σου?
-όλα κι όλα αφεντικό...πρώτα η δουλειά και μετά η διασκέδαση...
προτείνω να πεις το παραπάνω ανέκδοτο στο επόμενο οικογενειακό τραπέζι με την πεθερά παρούσα...
την ώρα που θα το λες,να καθαρίζεις ένα μήλο με kamagata μαχαίρι φιλεταρίσματος κρεάτος 23 εκατοστών και να την κοιτάς έντονα στα μάτια με ένα δολοφονικό,απαθές βλέμμα μέχρι να τη δεις να στρίβει το κεφάλι της και να παίρνει τα μάτια της μακριά από τα δικά σου...
Αμεσως εσυ τον πελεκαει. Καλε το θεμα το εβαλε για να βγαλουμε τα δικα μας εσωψυχα περι πεθερας
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από EnikosΜαριε σε χασαμε...
Σε πελεκαει και δεν μπορεις να γραψεις?...
Ο,τι διαβάζω για πεθερές πάντως το πιστεύω.
Έχω γνωστή που δήλωσε από τη στιγμή που γεννήθηκαν τα παιδιά της ( και των δύο φύλων) ,ότι θα γίνει η πιο "κακία" πεθερά διότι κανένας άνθρωπος δε θα της φαίνεται αντάξιος των παιδιων της ...!!!...
( τρομαγμένη φατσούλα)
Καλε Κυρια!!!...
Αρωταω, μην τον εβαλε στο παταρι τιμωρια!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από SouryaΑμεσως εσυ τον πελεκαει. Καλε το θεμα το εβαλε για να βγαλουμε τα δικα μας εσωψυχα περι πεθερας
Μάριε μια απορία...
Πώς την προσφωνεις την πεθερα;
την λες..μαμά;
Αααα και μια άλλη..Αυτό το sfa..τι σημαίνει;
Μην μου πεις ότι είσαι και σφακιανος;
Θα τραβήξω τις κοτσίδες της αναστασιας
Στο παταρι καλα ειναι. Μην τον βαλει στην υπογα
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από EnikosΚαλε Κυρια!!!...
Αρωταω, μην τον εβαλε στο παταρι τιμωρια!!!...
εγω δεν θα εστιασω καθολου σ αυτες τις κληρονομιες ..τις οφειλες και τα δανεικα που δεν επιστραφηκαν ,,
διοτι αν ακουσω και την αλλη πλευρα θα βρει αλλους τοσους λογους για να δικιολογηθει γιατι δεν τηρηθηκαν ,,,
αλλα θα εστιασω ,,στην γενικη σταση της οικογενειας της ,,και την παρεμβαση ,,,και στο οτι
η γυναικα σου ,,,και μολις ενα χρονο νυφη στο σπιτι σας
,,δεν μιλαει στους γονεις σου δυσαρεστημενη γιατι
το σπιτι εδοθη αδειο χωρις επιπλα ,,,παρακινουμενη απο την μητερα της ,,,
χωρις να σεβεται οτι ειναι οι γονεις σου κι αδιαφορωντας αν θα σε πληγωσει ,,,
καθολου αβουλη δεν την βρισκω
αντιθετως εχει κανει κομμα με την μανα της ,,
κι αν δεν φυγεις τρεχοντας θα σε εξοντωσουν ολοι μαζι ,,,
να σε ενημερωσω για να ξερεις οτι ...αν αποφασιζει η οικογενεια της για τα σπιτια και την υλη ,
,για τα παιδια σας ,,,
θα συμβαινει κατι που δεν θα το πιστευεις ,,,
υπαρχει σοβαρος λογος να μην κανεις παιδια μ αυτη την γυναικα ,,
υπαρχει μεγαλο ενδεχομενο να μην αντεξεις σε βαθος χρονου αυτη την επιρροη και να φυγεις ,,
και ειναι πολυ κριμα να την πληρωσουν παιδια που δεν θα φταινε ,,
η κατασταση θα χοντρυνει ,,αυτο πιστευω ,,
στατιστικες λενε οτι σ ενα πολυ μεγαλο ποσοστο διαζυγιων ευθυνονται τριτοι ,,
Παράθεση:
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media