Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Παντρεμένος με τη πεθερά μου

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Arxontas__

# 41 στις 16/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Η μπουλντόζα μαζεύει το τρακτέρ. Και η κομπίνα καραδοκεί. Κλασικά !! Μη και πάρει μπρος η κομπίνα ? Βαμβακοκαλλιέργεια & βαμβάκι ξεβάμματος.

anassa_

# 42 στις 18/5/2019
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134
'Aρεσαν+: 0%

"λεφτά λεφτα λεφτά"... 

Έτσι! χρειάζονται παραχωρήσεις... και υπομονή 

Κείμενο πόσα θέλεις?    

Paralia48

# 43 στις 19/5/2019
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
δε μου λες, οικονομικά πώς τα πας;  Δηλαδή έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις χωρίς την οικονομική ενίσχυση της πεθεράς;

Αν ναι,  κάνε το εξής: Άλλαξε κλειδαριά στο σπίτι, βάλε ασφαλείας και δώσε ένα κλειδί στη γυναίκα σου και μόνο. Οι γονείς σου θα έρχονται ελεύθερα στο σπίτι σου, η πεθερά όχι. Ό,τι αφορά το δικό σου σπίτι θα το αποφασίζεις εσύ με τη γυναίκα και για να μη  μπλέξει πεθερά, θα ζητάς τη γνώμη της σε συνοπτική διαδικασια, να μην προλάβει να ενημερώσει τη μάνα της. Αν δεις ότι και πάλι δεν πιάνει, αποφάσιζε μόνος σου.  Πες της αποφασιστικά <σε δικά μας θέματα δεν επιτρέπω σε τρίτους να ανακετεύονται!>
Όσον αφορά τα μαλιά της π.χ. ,άστην να κάνει ό,τι θέλει. Εκεί ας χώνεται η μάνα της.
Ξέρω ότι αρχίζεις μια μάχη, αλλά ή θα την κατατροπώσεις (και θα σώσεις την οικογένεια) ή θα τη φεσωθείς (και θα κάνετε σκ@τ@ οικογένεια) ή θα χωρίσεις. 

Καλού κακού, κράτα σε σημειωματάριο μυστικό, αυτά όλα που σας κάνει, γιατί σύντομα θα πρέπει να πεις στο δικαστήριο, να έχεις πολλά στοιχεία.
Παιδιά τέτοιες περιπτώσεις δεν λύνονται με συζήτηση πολιτισμένη.Θέλουν ριζοσπαστικά μέτρα

Red_Season

# 44 στις 19/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Paralia48
δε μου λες, οικονομικά πώς τα πας;  Δηλαδή έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις χωρίς την οικονομική ενίσχυση της πεθεράς;

Αν ναι,  κάνε το εξής: Άλλαξε κλειδαριά στο σπίτι, βάλε ασφαλείας και δώσε ένα κλειδί στη γυναίκα σου και μόνο. Οι γονείς σου θα έρχονται ελεύθερα στο σπίτι σου, η πεθερά όχι. Ό,τι αφορά το δικό σου σπίτι θα το αποφασίζεις εσύ με τη γυναίκα και για να μη  μπλέξει πεθερά, θα ζητάς τη γνώμη της σε συνοπτική διαδικασια, να μην προλάβει να ενημερώσει τη μάνα της. Αν δεις ότι και πάλι δεν πιάνει, αποφάσιζε μόνος σου.  Πες της αποφασιστικά <σε δικά μας θέματα δεν επιτρέπω σε τρίτους να ανακετεύονται!>
Όσον αφορά τα μαλιά της π.χ. ,άστην να κάνει ό,τι θέλει. Εκεί ας χώνεται η μάνα της.
Ξέρω ότι αρχίζεις μια μάχη, αλλά ή θα την κατατροπώσεις (και θα σώσεις την οικογένεια) ή θα τη φεσωθείς (και θα κάνετε σκ@τ@ οικογένεια) ή θα χωρίσεις. 

Καλού κακού, κράτα σε σημειωματάριο μυστικό, αυτά όλα που σας κάνει, γιατί σύντομα θα πρέπει να πεις στο δικαστήριο, να έχεις πολλά στοιχεία.
Παιδιά τέτοιες περιπτώσεις δεν λύνονται με συζήτηση πολιτισμένη.Θέλουν ριζοσπαστικά μέτρα

Όλα αυτά μου θυμίζουν Οικογενειακές Ιστορίες - κοινωνική σειρά "άστα να πάνε" από άποψη ποιότητας κι αυθεντικότητας με ερασιτέχνες ηθοποιούς σε αυτοτελή επεισόδια της ελληνικής TV 

Paralia48

# 45 στις 22/5/2019
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από Red_Season

Όλα αυτά μου θυμίζουν Οικογενειακές Ιστορίες - κοινωνική σειρά "άστα να πάνε" από άποψη ποιότητας κι αυθεντικότητας με ερασιτέχνες ηθοποιούς σε αυτοτελή επεισόδια της ελληνικής TV 

εμ, από πού νομίζεις ότι είναι εμπνευσμένες οι σειρές αυτές;

Aπό το sxeseis.gr !!

Αρέσει στο μέλος giorgos170

Red_Season

# 46 στις 23/5/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από Paralia48

εμ, από πού νομίζεις ότι είναι εμπνευσμένες οι σειρές αυτές;

Aπό το sxeseis.gr !!

Αυτός ο χώρος γνωριμιών ξεπερνά και τον ίδιο τον πάλαι ποτέ μετρ του είδους Φώσκολο 

Marios_sfa

# 47 στις 22/6/2019
author
Ανδρας / 41 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μοσχάτο
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
Καλησπέρα.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Δεν ήμουν κλειδωμένος στο κελάρι να με μαστιγώνει η πεθερά μαζί με τους σκλάβους της όπως μπορεί να υποθέσατε.Δεν έχω ακόμη χωρίσει αλλά πιστεύω πως είναι το επόμενο στάδιο.Απαντήσεις:1.Δεν μένω με τα πεθερικά μου.2.Ο πεθερός και ο αδερφός είναι ψυχούλες "στρατιωτάκια" που καταπίνουν ψέματα "αμάσητα" και εντελοδόχοι που θα ζήλευε ο καλύτερος εκπαιδευτής σκύλων Ναζιστικού τάγματος.3.Οικονομικά είμαι σε μια δύσκολη φάση αφού το μαγαζί μου είναι για λουκέτο φέτος.Η παράνοια συνεχίζει εγώ σταμάτησα να μαλώνω γιατί βαρέθηκα και κατεβάζω υποδείγματα διαζυγίου από το διαδίκτυο.Δεν γίνεται να χαλάω τον εαυτό μου άλλο και σε καμμία περίπτωση να προχωρήσω στο επόμενο level (βλ. Παιδιά κλπ.).Γιατί όντως κάτι "έβλεπα" σε αυτή την αρρωστημένη εξάρτηση/χειριστικότητα και κακώς παντρεύτηκα,αλλά το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

MiltosRNLI1930

# 48 στις 22/6/2019
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Το 2001 ο Τασος Κ. Κοντογιαννης κυκλοφορει ενα βιβλιο ,εκδοσεις Αγκυρα με τον τιτλο " Το εγκλημα στου Χαροκοπου " που αποτελει θεμα διαμαχης με τους απογονους .Οταν το διαβασεις θα σπασεις τα δεσμα .

Αρέσει στο μέλος giorgos170

Spiros--

# 49 στις 8/7/2019
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Χαλκηδόνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 950

Τα πεθερικά σου δεν έχουν κόρη... Χρυσωρυχείο έχουν !!!

Louna_

# 50 στις 30/7/2019
author
Γυναίκα gay / 39 / Ελεύθερη
Βέλγιο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 40
Οι πεθερές καλό είναι να μένουν αρκετά κοντά για να βοηθούν και αρκετά μακριά για να μην ενοχλούν.Απισταση ασφαλείας περί τα 10 km ,υπό την προϋπόθεση η πεθερά να μην οδηγεί ,να μην υπάρχει απ' ευθείας συγκοινωνία και να μην έχει ακίνητα στο όνομα της ( το τελευταίο για να μην εκβιάζει καταστάσεις)

Heptamer

# 51 στις 30/7/2019
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Louna_
Οι πεθερές καλό είναι να μένουν αρκετά κοντά για να βοηθούν και αρκετά μακριά για να μην ενοχλούν.Απισταση ασφαλείας περί τα 10 km ,υπό την προϋπόθεση η πεθερά να μην οδηγεί ,να μην υπάρχει απ' ευθείας συγκοινωνία και να μην έχει ακίνητα στο όνομα της ( το τελευταίο για να μην εκβιάζει καταστάσεις)

Amoyda

# 52 στις 25/8/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Κακομοίρη Έλληνα,δεν ήξερες δεν ρωταγες?Κάποια παλιά ελληνική ταινία πρέπει νομίζω να  δεις σχετικά με το θέμα σου

elpida6

# 53 στις 2/9/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δε φταίνε οι άλλοι γι αυτά που τραβάμε αλλά εμείς και το έτερον ήμισυ. Κάτσε μίλα σοβαρά με την γυναίκα σου και θέσε της τα όρια σου, (κάτι που θα έπρεπε να κάνεις εξαρχής!), όταν κάτι δεν μας πάει ή δεν μας αρέσει Μιλάμε!!! Και θα πρεπε να το κάνεις από το "μικρό" και να φτάσεις στο "μεγάλο" ξαφνικά... Επίσης, αν ήμουν στη θέση σου και φυσικά αν δεν υπήρχαν παιδιά και το σκηνικό αυτό μετά από σοβαρές κουβέντες και προειδοποιησεις δεν έλεγε να αλλάξει, θα δίνα τέλος στο μαρτύριο μου, χωριζοντας ! Δεν παλεύεται η ζωή έτσι φίλε μου! ?
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.