Η εξομολογηση στον παπά και οι προτροπες-προβλεψεις, στον πασχοντα...
Ποτε θα μπουν?...
Εγώ είμαι ανιδιοτελής βρε,για ποια με περάσατε;
(Θα σου στείλω να σου πω...).
Παράθεση:
Σχόλιο # 148 από Helenaki4Πο (σο) στο ...
???
Μήπως την πεθερά σου την λένε Ελπίδα;
Παράθεση:
Σχόλιο # 155 από GiorgosEvi2003Γιατι ρε αλυσιδα. 2 Χρονια ειμαι κυριος. Σοβαρος. Τα παιδια μου μονο σκεφτομαι και περιμενω,.. Ενταξει δεν λεω. Ξενερωσε ,με σιχαθηκε..
Αλλα λεω .. Μηηηπωσσσ
Αν ο παπάς έχει κι αυτός, οπως όλη η Ελλάδα, βάλει υποψηφιότητα για δημοτικός...
... μάλλον η εξομολόγηση τουλ. θα αργήσει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 161 από EnikosΗ εξομολογηση στον παπά και οι προτροπες-προβλεψεις, στον πασχοντα...
Ποτε θα μπουν?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 156 από agrotis53στοιχημα επαιζες σωστα? οταν το αποτελεσμα στο 94 ειναι 3-0, γινεται 3-4?? της ιδιες πιθανοτητες εχεις να την ξανακερδισεις...δικαιωμα σου να πονταρεις... αλλα εγω δεν θα σου ελεγα βαλε τα λεφτα σου...θεμα εμπειριας ειναι
Ούτε η Γιουνάιτεντ δεν γυρνά τέτοιο αποτέλεσμα στα χασομέρια
Κάνε ένα βήμα πίσω γιατί και η τόση διεκδίκηση κάπου πνίγει τον άλλον. Δεν ξέρω αν έχει προχωρήσει με άλλο άτομο ή αν θα γυρίσει και εγώ να σου πω την αλήθεια μου, χωρίς να είμαι μέντιουμ ή και θεός, σε μεγάλο ποσοστό δε νομίζω να επιστρέψει. Το μήνυμα πως την θέλεις το έχει πάρει κ η ίδια, άστην και αν θέλει ας γυρίσει μόνη της κάποια στιγμή. Μην δημιουργείς από μόνος σου ευκαιρίες κ επιμένεις συνέχεια. Δηλαδή και με το ζόρι κανένας δεν επιστρέφει... Έχεις όμως ένα μεγάλο χαρτί, το ότι άλλαξες προς το καλύτερο για σένα κυρίως, ότι είσαι σούπερ μπαμπάς και αυτό θα σας συνδέει μια ζωή μαζί...τα παιδάκια σας. Εγώ εύχομαι τα καλύτερα από καρδιάς!
Εδω και λιγες εβδομαδες, αυτο κανω.. Εκανα πισω και με την συμπεριφορα μου της το δειχνω οτι πλεον ειναι ελευθερη να κανει οτι νομιζει.
Μου ειχε γραψει οτι εχει εναν συντροφο, δεν εχω λογο να μην την πιστεψω. Δεν ελεγε ψεμματα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 167 από Hepaticaκάνε ένα βήμα πίσω γιατί και η τόση διεκδίκηση κάπου πνίγει τον άλλον. Δεν ξέρω αν έχει προχωρήσει με άλλο άτομο ή αν θα γυρίσει και εγώ να σου πω την αλήθεια μου, χωρίς να είμαι μέντιουμ ή και θεός, σε μεγάλο ποσοστό δε νομίζω να επιστρέψει. Το μήνυμα πως την θέλεις το έχει πάρει κ η ίδια, άστην και αν θέλει ας γυρίσει μόνη της κάποια στιγμή. Μην δημιουργείς από μόνος σου ευκαιρίες κ επιμένεις συνέχεια. Δηλαδή και με το ζόρι κανένας δεν επιστρέφει... Έχεις όμως ένα μεγάλο χαρτί, το ότι άλλαξες προς το καλύτερο για σένα κυρίως, ότι είσαι σούπερ μπαμπάς και αυτό θα σας συνδέει μια ζωή μαζί...Τα παιδάκια σας. Εγώ εύχομαι τα καλύτερα από καρδιάς!
Οπως σας εχω πει. Πριν κανεναν μηνα της τηλφωνησα και της ειπα (κλαιγοντας, δυστυχωσ) οτι εφοσον ειναι ευτυχισμενη με αυτον που ειναι (αν ειναι) τοτε δεν θα την ξαναενοχλησω απλα θελω τα παιδια μου να βλεπω παραπανω.
Παραλληλα με την βοηθεια μια φιλης μου χωρισμενη κι αυτη καναμε ενα πλανο. Δεν θα της ξαναεστελνα μνμ ουτε θα την ενοχλουσα ξανα..
Ετσι κι εκανα
Τις τελευταιες μερες ημουν εντελως αδιαφορος. Μου μιλουσε ενω παραλαμβανα τα παδια και εγω εφευγα χωρις σημασια.. Το πιο προηγουμενο σαββατο που ειχα τα παιδια και ενω δεν μου εστελνε μνμ ,αρχισε να μου στελενει μντ να προσεσω το ενα, το αλλο. Ηθελε να μιλησει στα παιδια,πραγματα δλδ που δεν τα εκανε στα 2 χρονια .Εγω αδιαφορος.. Τωρα το περασμενο σαββατο (που εχει αυτη τα παδια) λοιπον ενω εγω ημουν εκτος πολης μου εστειλε ενα μνμ να παω να παρω τον μικρο γιατι ειχε σκασει μεσα στο σπιτι. Η μικρης μας ηταν αρρωστη.. Και ενω εχει την μαμα της και τν μπαμπα της που τα αφηνει καθε μερα σχεδον και πηγαινει αυτη για καφε, ζητησε να παω εγω.Βεβαια το μνμ δεν ηρθε ποτε εκεινη την ωρα, παρα την επομενη το πρωι. Την κυριακη λοιπον το πρωι ξανα στελενει μνμ και λεει "θα ηταν καλυτερα αν απαντουσεσ"/. Δεν ξερω αν διακρινετε κατι. Γιαιτ να γραψει αυτο το μνμ. Τοσο καιρο με εβριζε και με απαρνιωταν.. Θα ηθελα την γνωμη σας..
Ευχαριστω!!!
στα social media