Εσείς που δεν είχατε την τύχη να βγάλετε Δήμαρχο/Περιφερειάρχη από την πρώτη Κυριακή, τι λέτε να κάνετε τη δεύτερη;
Την μαυροσκουφίτσα Δούρου ποιος θα την ψηφίσει;
Δηλαδη να μη πω εγω υποθετικα?
Εγω εβγαλα με 64%
Αν δεν ειχα βγαλει θα ψηφιζα τον ιδιο...το αξιζει
Πριτς που θα σας το πω!
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από jane_doΤην μαυροσκουφίτσα Δούρου ποιος θα την ψηφίσει;
![]()
Από αυτό ξεκίνησε το πολλ
Σκεφτόμουν σοβαρά να συρθώ μέχρι το εκλογικό τμήμα, για να της εκφράσω εγγράφως και παραστατικότατα την εκτίμησή μου αλλά είπα πρώτα να ρωτήσω και τη γνώμη σας.
Έτσι έτσι,πρέπει να συμπαρασταθούμε στην κοπέλα...τόσες στραβές έκατσαν στη βάρδια της...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Arxontoula_
Από αυτό ξεκίνησε το πολλ
Σκεφτόμουν σοβαρά να συρθώ μέχρι το εκλογικό τμήμα, για να της εκφράσω εγγράφως και παραστατικότατα την εκτίμησή μου αλλά είπα πρώτα να ρωτήσω και τη γνώμη σας.
Όπως μαύρισα τον Καραμανλή - τζούνιορ με τις φονικές πυρκαγιές σε Πελοπόννησο, Εύβοια και Αττική το΄07, έτσι δεν θα ψήφιζα ποτέ τους υπεύθυνους για την περσινή εκατόμβη νεκρών στο Μάτι (πολλά εικονίδια )
Επειδή εγώ έβγαλα δήμαρχο, περιφερειάρχη, δημοτικούς,τοπικούς, κοινοτικούς,περιφερειακούς και ευρωβουλευτές, και δεν έχω τι να κάνω, και βαριέμαι λέω να σας βάλω δύο γλωσσοδέτες
"Τρεις τίγρεις με τρία τιγρακια"
"Κοραλί, ψευτοκοραλο και ψευτοκοραλακι."
Για πείτε τα, πολύ πολύ γρήγορα χωρίς σαρδαμ
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Red_SeasonΑλλά πάλι τι? Πατούλη??? Με τη Πατούλενα?!? Και δε με πατάει μπουλντόζα καλύτερα...
Η Πατουλενα θα θέλει χρυσα κουταλοπηρουνα στο γραφείο ..
Οπως έχει στο σπίτι της...
Όπως ο Αβραμόπουλος όταν ήταν δήμαρχος...
Δε θα ψήφιζα ποτέ γυναίκα, επειδή απλά είναι γυναίκα...Δεν κάνω φυχικα.
Αν ήταν ανάξια, θα την έφτυνα εξίσου, όπως έναν άντρα.
Η Δουρου δε φταίει σαφώς για τις ανεπάρκειες.
Φταίει που επαναπαυτηκε σε αυτές, όπως όλοι και δεν έκανε τίποτα να τις περιορίσει. Κοινως: βολεύτηκε όπως οι προκάτοχοι.
Συνεπώς, την ψήφο ξανά δεν την αξιζει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Heptamer
Η Πατουλενα θα θέλει χρυσα κουταλοπηρουνα στο γραφείο ..
Οπως έχει στο σπίτι της...
Όπως ο Αβραμόπουλος όταν ήταν δήμαρχος...
Δε θα ψήφιζα ποτέ γυναίκα, επειδή απλά είναι γυναίκα...Δεν κάνω φυχικα.
Αν ήταν ανάξια, θα την έφτυνα εξίσου, όπως έναν άντρα.
Η Δουρου δε φταίει σαφώς για τις ανεπάρκειες.
Φταίει που επαναπαυτηκε σε αυτές, όπως όλοι και δεν έκανε τίποτα να τις περιορίσει. Κοινως: βολεύτηκε όπως οι προκάτοχοι.
Συνεπώς, την ψήφο ξανά δεν την αξιζει.
Εννοείται ότι δεν ψηφίζουμε γυναίκες για το φύλο τους απλώς. Όπως δυσκολεύομαι να ψηφίσω Κίνημα Αλλαγής γιατί έχει αρχηγό τη Γεννηματά, που όπως ο Κυριάκος εξαργύρωσε το Επώνυμό της, και δεν με έχει πείσει γενικά...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media