Ξέρετε τρόπους να βλέπω ιταλικά κανάλια στην τηλεόρασή μου? Τι πρεπει να κάνω? ευχαριστώ.
man ,
δες απο τον υπολογιστη ...το ιδιο ειναι
Ή δορυφορική
ή ιταλικά κανάλια μέσω ίντερνετ και σύνδεση του υπολογιστή
με ενα απλό tv cable στην τηλεόραση
για προβολή στην τιβι.
Παράθεση:
Ιταλικα
Σχόλιο # 1 από panagiotismp90Ξέρετε τρόπους να βλέπω ιταλικά κανάλια στην τηλεόρασή μου? Τι πρεπει να κάνω? ευχαριστώ.
Cosa farai;
Παράθεση:
Ιταλικα
Σχόλιο # 1 από panagiotismp90Ξέρετε τρόπους να βλέπω ιταλικά κανάλια στην τηλεόρασή μου? Τι πρεπει να κάνω? ευχαριστώ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Sivilla_I
Ή δορυφορική
ή ιταλικά κανάλια μέσω ίντερνετ και σύνδεση του υπολογιστή
με ενα απλό tv cable στην τηλεόραση
για προβολή στην τιβι.
οταν λες δορυφορικη τι περιλαμβανει?
Βάλε ένα δορυφορικό πιάτο στραμμένο στον astra και έναν αποκωδικοποιητη.
Παράθεση:
Ιταλικα
Tι γλωσσα ειναι αυτη...για διαφωτισε μας και εμας τα ντουβαρια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Sourya
Cosa farai;
Ποια καναλια θες να δεις ? Tivusat η τα Rai και τα ελευθερα καναλια ?
εγω παντως βλεπω κατα καιρους το Grande fratello απο τη σελιδα
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Sourya
Cosa farai;
Γαλατά Σαράι
Παράθεση:
Ιταλικα
Υπαρχει το kodi. Και για android και για pc.
Συνδεεσαι στο καταλληλο δικτυο μεσω ειδικου αποκωδικοποιητη και internet. Ολα τα Ιταλικα καναλια στην τηλεοραση σου, συν ενα σωρο καναλια απο αλλες χωρες, συν Nova συν Cosmote TV με 20-25 τον μηνα.
Αν δεν θες τετοιες διαδικασιες, θα αρκεστεις μονο στα free on air Ιταλικα με αποκωδικοποιητη και πιατο που να βλεπει Hotbird.
Παράθεση:
Ιταλικα
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από SenseofhonourΣυνδεεσαι στο καταλληλο δικτυο μεσω ειδικου αποκωδικοποιητη και internet. Ολα τα Ιταλικα καναλια στην τηλεοραση σου, συν ενα σωρο καναλια απο αλλες χωρες, συν Nova συν Cosmote TV με 20-25 τον μηνα.
Αν δεν θες τετοιες διαδικασιες, θα αρκεστεις μονο στα free on air Ιταλικα με αποκωδικοποιητη και πιατο που να βλεπει Hotbird.
Σας ευχαριστω για την απαντηση. Εγω εχω τωρα την κλασσικη κεραια οχι πιατο για τα ελληνικα καναλια και τον κλασσικο αποκωδικοποιητη. Δεν εχω καταλαβει αν μπορουσε η αρχικη εγκατασταση να εχει κατι παραπανω ωστε να πιασω τα ιταλικα που θελω ή αυτο γινεται μονο με πιατο?
Επισης οταν λετε συνδεεσαι στο καταλληλο δικτυο με ειδικο αποκωδικοποιητη τι εννοειτε?
Ιταλικά σίγουρα.,...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από AggeloTι γλωσσα ειναι αυτη...για διαφωτισε μας και εμας τα ντουβαρια...
Κατ' αρχας ας μιλαμε στον ενικο :-)
Με αυτον τον εξοπλισμο που εχεις, μπορεις να βλεπεις..τα κλασσικα καναλια.
Για να δεις ξενα καναλια, προφανως θελεις δορυφορικο πιατο να βλεπει Hotbird και αποκωδικοποιητη δορυφορικου σηματος. Ετσι θα βλεπεις μονο ελευθερα Ιταλικα καναλια π.χ. ολα τα RAI, Canale 5 και διαφορα τοπικα.
Το δικτυο πρεπει να το βρεις ρωτωντας. Σου προμηθευει εναν ειδικα φτιαγμενο αποκωδικοποιητη, τον συνδεεις στο ιντερνετ, ΔΕΝ χρειαζεσαι πιατο (μεγαλη αβαντα) και εχεις διαθεσιμα ενα σωρο καναλια, Ιταλικα και μη, συνδρομητικα και μη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από panagiotismp90
Σας ευχαριστω για την απαντηση. Εγω εχω τωρα την κλασσικη κεραια οχι πιατο για τα ελληνικα καναλια και τον κλασσικο αποκωδικοποιητη. Δεν εχω καταλαβει αν μπορουσε η αρχικη εγκατασταση να εχει κατι παραπανω ωστε να πιασω τα ιταλικα που θελω ή αυτο γινεται μονο με πιατο?
Επισης οταν λετε συνδεεσαι στο καταλληλο δικτυο με ειδικο αποκωδικοποιητη τι εννοειτε?
...έχουμε τρελλαθεί στην τεχνολογία και στην εξέλιξη και δεν μπορούμε ακόμη να έχουμε απλά πράγματα...κανονικά στον αιώνα που είμαστε και άν θα θέλαμε να μιλάμε για τεχνολογία και εξέλιξη, θα έπρεπε απλά να κλείνουμε τα μάτια και μέσω της διανοητικής μας λειτουργίας, να βλέπουμε ότι επιθυμούμε...τώρα αποκωδικοποιητές, πιάτα, καλώδια, μάστορες, βύσματα, μπρίζες, ρακέτες δολοφόνοι κουνουπιών, πολύμπριζα, μετασχηματιστές, κινητά στην τσέπη (και σε πολλές άλλες κοιλότητες), έξυπνα σπίτια, βλάκες -ή αποβλακωμένοι- άνθρωποι, τσιπάκια, μικροκάμερες, κεραμικά μαχαίρια, θερμόμετρα, πιτόγυροι και άλλα πολλά...
Ουτε τα στοιχειωδη;( Τι θα τα κανεις )σημαινει
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από AggeloTι γλωσσα ειναι αυτη...για διαφωτισε μας και εμας τα ντουβαρια...
Ωραια το ταιριαξες παντως
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Red_Season
Γαλατά Σαράι
Non parlo neanche una lingua straniera...... με το ζορι εβγαλα την 5η δημοτικου
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από SouryaΟυτε τα στοιχειωδη;( Τι θα τα κανεις )σημαινει
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media