Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Καλοκαιρινοί Ερωτες

Σελίδα : 1

the_moonlight_girl

# 1 στις 9/8/2004
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 71
'Aρεσαν+: 0%

Καλοκαιρινοί Ερωτες

Γεια σας..
Ηθελα απλα μια η' και περισσοτερες γνωμες..
Φετος πηγα διακοπες ζακυνθο γυρισα πριν λιγες μερες..
Με μια φιλη μου...απογοητευμενη απο την προηγουμενη σχεση μου...εντελως ακαταδεχτη σε νεες γνωριμιες.
Κι ομως ξεφυγα λιγο απο ολα..
Γνωρισα ενα παιδι μου δουλευε σε ενα μπαρ..
Ομολογω πως τον ξεχωρισα και μου αρεσε πολυ..μου ξυπνησε παλι αυτο το καρδιοχτυπι για το πως ειναι να λαχταρας να βρισκεσαι κοντα σε καποιον..να περιμενεις ποτε θα περασουν οι ωρες να τον ξαναδεις..και νομιζω οτι δεν τον αφησα αδιαφορη..απο ενα παρ'ολιγον φιλι απο τις κουβεντες μας..τελευταια βραδια μου ειπε να βγουμε οταν σχολασα πλεον εφευγα πολυ νωρις το πρωι και δεν πηγα...δεν ξερω ισψς να φοβηθηκα πως θα ηταν καλυτερα να μεινει σαν ενα χτυποκαρδι στο μυαλο μου...
Τωρα ομως θελω να τον ξαναδω!και δεν εχω καν το τηλεφωνο του!τι θα κανωωωωωωω?εχασα την ευκαιρια και λυπαμαι γι'αυτο!

nicoletta

# 2 στις 9/8/2004
author
Γυναίκα / 53 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 48
Να κανονίσεις πάλι με μια φίλη σου ή μόνη σου, και με την πρώτη ευκαιρία να ξαναπάς. Γιατί όχι; Πήγαινε, και ότι γίνει, αφού θέλεις να τον ξαναδείς, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.

Georgekak

# 3 στις 9/8/2004
author
Ανδρας / 36 / Ελεύθερος
Ν. Ξάνθης / Γενισέα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 57
Να ρωτήσω κάτι: Έχετε σκεφτεί μήπως εκείνος πειράχτηκε από μια τέτοια απότομη "διαφυγή"?
Όχι πως απαραίτητα έχει θυμώσει, αλλά καλό θα ήταν να δούμε κι αυτόν τον παράγοντα.
Πάντως αν σε θέλει και ενδιαφέρεσαι.. Καλό ταξίδι!

Magic27

# 4 στις 9/8/2004
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Καβάλας / Ελευθερούπολη
Θέματα: 14
Απαντήσεις: 20
Εγω θα πρότεινα να αφίσεις μύνημα στο μαγαζή που δουλεύει, σίγουρα θα θυμάσαι το όνομα του μαγαζιού, οπότε www.whitepages.gr ψάξε βρες το νούμερο και παρε τηλέφωνο.Αν δεν τον βρέις ασε το νούμερο σου σε όποιον βρείς εκεί για να σε βρεί αυτος μετά.Επίσης μπορείς να του στείλεις λουλούδια με φυσικά το νουμερο σου.

Γενικά δώσε σήμα οτι υπάρχεις!!

the_moonlight_girl

# 5 στις 11/8/2004
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 71

θανκ υ!!!

aaaa oute sto www.whitepages.gr yparxei oute sto 131 to til.
Sas eyxaristw olous gia tis symboules sas!!!!!!!!

# 6 στις 14/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Καλοκαιρινος ερωτας...

....οπως το ειπες ακριβως!!!!
Εσυ γνωρισες ΕΝΑ παιδι που δουλευε εκει!
Εκεινος ΠΟΣΕΣ σαν εσενα γνωρισε εκει που δουλευει ολο το καλοκαιρι?
Ποσες που ενοιωθαν απλα ισως την αναγκη να μιλησουν με εναν αντρα να νοιωσουν παλι επιθυμητες,γυναικες!!!
Και ποσο εκεινος εχει αναπτυξει την ικανοτητα να προσφερει εντεχνα το ζητουμενο, λογω εμπειριας που απεκτησε σε εκεινη τη θεση?
Σκληρο αυτο που ειπα ε??
Αλλα σε πολυ μεγαλο ποσοστο η χρυσοσκονη ξεπλενεται με τα πρωτοβροχια!!!!

# 7 στις 14/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by the_moonlight_girl
Γεια σας..
Ηθελα απλα μια η' και περισσοτερες γνωμες..
Φετος πηγα διακοπες ζακυνθο γυρισα πριν λιγες μερες..
Με μια φιλη μου...απογοητευμενη απο την προηγουμενη σχεση μου...εντελως ακαταδεχτη σε νεες γνωριμιες.
Κι ομως ξεφυγα λιγο απο ολα..
Γνωρισα ενα παιδι μου δουλευε σε ενα μπαρ..
Ομολογω πως τον ξεχωρισα και μου αρεσε πολυ..μου ξυπνησε παλι αυτο το καρδιοχτυπι για το πως ειναι να λαχταρας να βρισκεσαι κοντα σε καποιον..να περιμενεις ποτε θα περασουν οι ωρες να τον ξαναδεις..και νομιζω οτι δεν τον αφησα αδιαφορη..απο ενα παρ'ολιγον φιλι απο τις κουβεντες μας..τελευταια βραδια μου ειπε να βγουμε οταν σχολασα πλεον εφευγα πολυ νωρις το πρωι και δεν πηγα...δεν ξερω ισψς να φοβηθηκα πως θα ηταν καλυτερα να μεινει σαν ενα χτυποκαρδι στο μυαλο μου...
Τωρα ομως θελω να τον ξαναδω!και δεν εχω καν το τηλεφωνο του!τι θα κανωωωωωωω?εχασα την ευκαιρια και λυπαμαι γι'αυτο!
Κοπελια ταξε μουυυυυ!!!!!
Ειδες βρε που ειναι μεγαλος ο Θεος και κανεναν δεν αφηνει????
Στειλε μου με μυνημα το ονομα του και θα εχεις το τηλ συντομα...σε χρονο ντε ντε.....

TatOttom

# 8 στις 15/8/2004
author
Ανδρας / 57 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Σαλαμίνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 6
Οι ανθρωποι (αντρες γυναικες ) που εργαζονται σε χωρους που ειναι χωρος που γνωριζονται ευκολα οι ανθρωποι συνηθως ειναι υποκειμενα ερωτα και λογο αυτου εχουν τους δρομους να κερδιζουν σχεδον απο ολες τις σχεσεις τους (και αυτο ειναι σκληρο!) αν εισαι τυχαιρη μπορει να καρδισετε τα ιδια ! αλλα μην περιμενεις πολλα πολλα στο μετα.. ειναι οι ανθρωποι της αναγκης και δεν κανουν για μεταααα!.....

krikos

# 9 στις 16/8/2004
author
Ανδρας / 56 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 102

Παράθεση:
Originally posted by the_moonlight_girl
...απογοητευμενη απο την προηγουμενη σχεση μου... εντελως ακαταδεχτη σε νεες γνωριμιες...

...Γνωρισα ενα παιδι μου δουλευε σε ενα μπαρ... μου ξυπνησε παλι αυτο το καρδιοχτυπι... να περιμενεις ποτε θα περασουν οι ωρες να τον ξαναδεις...
και νομιζω οτι δεν τον αφησα αδιαφορη..απο ενα παρ'ολιγον φιλι απο τις κουβεντες μας...

...εφευγα πολυ νωρις το πρωι και δεν πηγα...
Τωρα ομως θελω να τον ξαναδω!και δεν εχω καν το τηλεφωνο του!

Ωραία όλ΄ αυτά, αλλά μην παίρνεις κι όρκο, πως είσαι περίπου ερωτευμένη...

Γοητεύτηκες, έζησες όμορφες στιγμές, κι αυτό σε βοήθησε ν΄απομακρυνθείς απ΄την προηγούμενή σου εξάρτηση.

Ίσως αυτό να χρειαζόσουν, ίσως γι΄αυτό το φιλί να έμεινε "παρ΄ολίγον", ίσως γι΄αυτό να μην έχεις το τηλέφωνό του.

Η ζωή είναι μπροστά, καλό δρόμο!
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.