Μη μου το ματιάσεις μόνο αρραβου-νιαρρρ!
Κάτσε να του περάσω 7 πλεξούδες σκόρδα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από alisida
Για να δω το προφίλ σου αρραβωνιαρη..
![]()
Κανεις δεν ξέρει τι κρύβεται στο μυαλό καποιου/ας πίσω από μια οθόνη.
Εξάγουμε "ασφαλή" συμπεράσματα μόνο με βάση αυτά που (εν γένει θέλει αυτος ο καποιος/α να) βλέπουμε στο προφίλ του.
Πολλοί δε, συμπληρώνουν και τυχαία το προφίλ, προκειμένου να ολοκληρώσουν γρήγορα την εγγραφή.
Αυτοι που εστιάζουν σε γνωριμιες, δε θα βασιστούν συνήθως στα έτοιμα κείμενα του σαιτ...
Ακριβώς...
Ίσως όχι άμεσα ..
(μεταξύ μας όμως ,μη μας ακούσει κανείς ,πιστεύεις ότι εφόσον δηλώνει ότι "διατηρείται" ,γυμνάζεται ,έχει δυνατότητα να βγαίνει μόνη της κτλ..
...
Δεν θα εχει λες προτάσεις ??)
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από squirrel1968Εγω καταλαβα παντως ...οτι δεν την ενδιαφερει σχεση...η να μπλεξει με καποιον άλλο..αμεσα
όχι οτι δεν τοχει στο μυαλο της...
απλα επειγουν αλλα οπως η ευρεση εργασιας κλπ...
κ νομιζω επιβεβαιωση ψαχνει εδω κ καλα κανει ...αν την κανει να νιωθει καλυτερα ...καλο γι αυτην.
Να βάλω τον υπερκοριο να δει τα Εισερχόμενα;
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από alisidaΑκριβώς...
Ίσως όχι άμεσα ..
(μεταξύ μας όμως ,μη μας ακούσει κανείς ,πιστεύεις ότι εφόσον δηλώνει ότι "διατηρείται" ,γυμνάζεται ,έχει δυνατότητα να βγαίνει μόνη της κτλ..
...
Δεν θα εχει λες προτάσεις ??)
οχι γιατι αυτο ειναι εξοπλισμος του ΣΚΑΦ...
βρες αλλους τροπους...
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από HeptamerΝα βάλω τον υπερκοριο να δει τα Εισερχόμενα;
Συμφωνώ .
Πιστεύω κι εγω οτι τα δεδομένα που δηλώνονται σ ένα προφίλ δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται έναντι του εκάστοτε θεματοθετη , τουλάχιστον όταν εκείνος αρθρώνει συγκροτημένο λόγο και δείχνει οτι δεν τρολαρει .
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από squirrel1968να ρωτησω κατι...?
γιατι το βλεπω συχνα...να αναφερεται απο αρκετους...τι σχεση εχει το προφιλ...του εκαστοτε στο σχεσεις...με αυτο που ρωτα στο θεμα του?
εγω ξερω οτι εδω ...μπαινεις για συγκεκριμενους λογους...μοναξιας...θες,ψαχνεσαι θες,για χαβαλε θες...για γνωριμια,για σχεση ,για να δεις τι παιζει...
παντως δεν μπαινεις..σε παιχνιδι γνωσεων...
οποτε η ερωτηση καθε λιγο κ λιγακι ...
τι αναζητάς...?.εχεις δηλωσει στο προφιλ σου το ταδε το δεινα...
.εχεις δηλωσει μονος η παντρεμενος ...
μου κανει λιγο ανακρισουλα...
καπως πρεπει ο καθενας να συνταξει ενα προφιλ...αυτο τι παει να πει...?
απορια το χω να μου το λύσετε βρε παιδια...
γιατι αυτο χρησιμοποιείται κ σαν επιχειρημα /απαντηση σε καποια θεματα...κ δεν το αντιλαμβανομαι αληθεια...
εμ αμα καθεται ο αλλος μεσα σχεδον ολη μερα, οπως τα περιγραφη, τι στο καλο , ειναι και η πεθερα, υπαρχη χρονος για πολλα
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από agaph40
απορω πως με 4 παιδια...εχεις κενο χρονο που θελει γεμισμα
Εγω ειμαι εδω και δεν ψαχνομαι,απλα κανω την πλακα μου μαζι σας και σ οποιον μου γραφει του λεω... ειμαι εδω μονο για το φορουμ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από squirrel1968αρα στο συγκεκριμενο θεμα...η θεματοθετρια ψαχνεται σωστα?
κ καλα κανει...κατ εμε...εχει αναλυσει κ τους λογους...επακριβως...
εμεις θυμιζοντας της το προφιλ της ,της την λεμε δηλ?
την ξεμπροστασιαμε ενα πραγμα ..?
επιβεβαιωση θελει να παρει κ καλα κάνει...
οποτε μαλλον το θεωρω υπερ της...
κ επιβεβαιωση παιρνεις απο το αλλο φυλο ...οχι απο το ιδιο...αν τα ξερω καλα δηλ...
υπαρχει θες να μου πεις άνθρωπος εδω μεσα ...που γράφεται για να βαλει θεμα ?
κ μονο?...αστειο μου κανει...
δηλαδή το να επικοινωνεί καλύτερα με άντρες ως σενάριο δεν παίζει;
Φυσικά και ισχύει αυτό που λες
Σε πολλές των περιπτώσεων
Όμως εμείς αναλύουμε την εδώ περίπτωση
Και επειδή η φατσούλα κουτσομπολα το ψάχνει ,το έκανε θέμα
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από galactica-δηλαδή το να επικοινωνεί καλύτερα με άντρες ως σενάριο δεν παίζει;
οι άντρες είναι μόνο για μπιπ;
Μη δείτε άνθρωπο να θέλει να πάει μπροστά...
Αμέσως να του κόψετε τα φτερά...
Πφφφ!
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από squirrel1968οχι γιατι αυτο ειναι εξοπλισμος του ΣΚΑΦ...
βρες αλλους τροπους...
Αγαπητή πρόεδρε,ας συζητήσουμε την πρόταση του υπεύθυνου ασφαλείας
...
Ίσως είναι η ευκαιρία μας να αναπτύξουμε συνεργασίες και να εξελιχτουμε σε πολυεθνική
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από squirrel1968οχι γιατι αυτο ειναι εξοπλισμος του ΣΚΑΦ...
βρες αλλους τροπους...
εσυ μπαινεις για σενα, δεν ξερεις τιποτα αλλο, γιατι μπαινει ο καθενας εδω... δεν ειναι ενοχή να κοιτας ενα προφιλ και να ζητας διευκρινησεις, σε αυτο που παρουσιαζει, οταν μαλιστα σου ζητα και γνωμη για ενα θεμα... αλλωστε για αυτο και υπαρχη και η εννοια του προφιλ...
δεν καταλαβαινω γιατι μας τη λες τωρα λες και κανουμε κανενα εγκλημα...σιγα μην ειμαστε και γκεσταπο...
Παράθεση:
γιατι το βλεπω συχνα...να αναφερεται απο αρκετους...τι σχεση εχει το προφιλ...του εκαστοτε στο σχεσεις...με αυτο που ρωτα στο θεμα του?
εγω ξερω οτι εδω ...μπαινεις για συγκεκριμενους λογους...μοναξιας...θες,ψαχνεσαι θες,για χαβαλε θες...για γνωριμια,για σχεση ,για να δεις τι παιζει...
παντως δεν μπαινεις..σε παιχνιδι γνωσεων...
οποτε η ερωτηση καθε λιγο κ λιγακι ...
τι αναζητάς...?.εχεις δηλωσει στο προφιλ σου το ταδε το δεινα...
.εχεις δηλωσει μονος η παντρεμενος ...
μου κανει λιγο ανακρισουλα...
καπως πρεπει ο καθενας να συνταξει ενα προφιλ...αυτο τι παει να πει...?
απορια το χω να μου το λύσετε βρε παιδια...
γιατι αυτο χρησιμοποιείται κ σαν επιχειρημα /απαντηση σε καποια θεματα...κ δεν το αντιλαμβανομαι αληθεια...
Οχι δεν ειναι μονο για μπιπ, αλλα εδω μεσα δεν ψαχνουν φιλες
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από galactica-δηλαδή το να επικοινωνεί καλύτερα με άντρες ως σενάριο δεν παίζει;
οι άντρες είναι μόνο για μπιπ;
Καμμια σχεση αλλα και τα παντα...απλως καποια ατομα αισθανονται λιγο σαν ερευνητες..λογω οτι την εχουν πατησει απο προφιλς που υπαρχουν και δεν υπαρχουν.
Παράθεση:
Κρίμα κορίτσι.
Ομως παρ όλα αυτά είναι θαυμάσιο να κρατηθεί η οικογένεια...
Προσπάθησε μήπως αλλάξει κάτι, αν όχι μιληστε ξεκάθαρα για χωριστες ζωές.
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Tinasp
Έχω ανάγκη τόσο πολύ την τρυφερότητα που αν κάνω το λάθος να κοιτάξω άλλον θα την πατήσω. Και δεν θέλω μπλεξίματα σε αυτή φάση όχι τουλάχιστον πριν ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Πριν από δύο χρόνια έκανα μια κίνηση να ζητήσω διαζύγιο πήγαμε σε έναν σύμβουλο γάμου του είπε ότι έχει πρόβλημα συντροφικότητας και ότι βλέπει την ανάγκη μου σαν αδυναμία... Κάναμε ένα ραντεβού και αυτό ηταν. Δεν πήγε ποτέ ξανά και να προσθέσω ότι ήταν δική του ιδέα και ότι είναι πολύ ανοικτός σε όλα αυτα
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Tinasp
Έχω ανάγκη τόσο πολύ την τρυφερότητα
Α..μαλιστα...
Τωρα το προσεξα αυτο...
Καλα ξεμπερδεματα...
στα social media