Παράθεση:
Originally posted by EPILEKTIKH_panidonistria
Δηλαδή, για σένα, είναι αναγκαίο να δείχνουν τα άσχημα σημεία τους, για να μην τις κατηγορήσεις για κομπλεξισμό;;;;;;![]()
Κι η αισθητική πού πάει;;
Οχι βέβαια. Δεν είπα ποτέ οτι είναι αναγκαίο να δείχνουν τα άσχημα σημεία τους.
Ξέρεις τι συμβαίνει όμως καμία φορά; Γνωρίζεις μια κοπέλα, δημιουργείς μια σχέση μαζί της, και σου έχει δώσει την εικόνα μιας κοπέλας με ένα σχετικά καλό, κανονικό ας πούμε σώμα. Πού να φανταστεί κανείς πως αυτό που δείχνει είναι αποτέλεσμα ελαστικών ρούχων και κορσέδων. Και κάποια στιγμή που θα δεις την κοπέλα χωρίς τα ρούχα της, τότε μένεις με το στόμμα ανοιχτό. Ξυγκοπλημμύρα και τίποτε άλλο.
Θα μου πεις καλά μόνο για το σώμα της είσαι μαζί της; Και γι αυτό. Οχι μόνο γι αυτό, αλλά και γι αυτό.
Δεν έχω καμία πρόθεση να προσβάλω τις κοπέλες του sxeseis. Οτι γράφω ισχύει και για τους άντρες. Μήπως όμως είναι πιο τίμιο απέναντι στον εαυτό μας αλλά και στους γύρω μας, αντι να προσπαθούμε μα κάθε μέσο και τρόπο να κρύψουμε καποια ατέλεια του σώματος μας, π.χ πολλά κιλά, να προσπαθήσουμε να τις διορθώσουμε.
Δεν ξέρω εσείς τι πιστεύτε αλλά όταν μια γυναίκα παρουσιάζεται μοντέλο, και μόλις βγάλει τα ρούχα της, επιτρέψτε μου την παρακάτω έκφραση, "χύνονταο σχεδόν έξω τα κρέατα, τότε νιώθω πως με έχει κοροϊδέψει.
(Αν υποψιαστώ πως με προτρέπεις να βάλω ...τοπάκι και να δείξω την ευτραφή κοιλίτσα μου, θα πετττττάάάάάάάννννωωωωωωω!!!)
(Μα τι παράξενες απορίες που έχει ο κόσμος.....)
Η Επιλεκτική
Παράθεση:
Originally posted by KOKKINOS_HLIOS
Το παν ειναι να τα βρισκεις με τον εαυτο σου. Απο εκει και περα εισαι αξιος της τυχης σου ! Ετσι Απλα.![]()
Παράθεση:
Originally posted by KOKKINOS_HLIOS
Το παν ειναι να τα βρισκεις με τον εαυτο σου. Απο εκει και περα εισαι αξιος της τυχης σου ! Ετσι Απλα.![]()
Παράθεση:
Originally posted by astathmitos
Αγάπησε το σώμα σου με τις μικροατέλειές του! Είναι πολύ προτιμότερο να έχεις μερικά κιλά παραπάνω από το να έχεις το τέλειο κορμί και σαν σύγχρονος Νάρκισσος να περνάς την ημέρα σου μπροστά σ'εναν καθρέπτη αναφωνώντας ''ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ..'' Τώρα αν ξεφεύγεις κατά πολύ του μέσου όρου καλά θα κάνεις να κρύψεις επιμελώς όσα μπορείς, σε κάθε περίπτωση όμως εσύ να νιώθεις καλά και όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media