Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Oι ατέλειες του σώματος μας

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

NIKOLAS1975

# 1 στις 9/8/2004
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 19
'Aρεσαν+: 0%

Oι ατέλειες του σώματος μας

Αλήθεια, τί γνώμη έχετε για τους ανθρώπους που κάνουν το παν για να κρύψουν την οποιαδήποτε ατέλεια του σώματος τους.
Για παράδειγμα φορούν μονίμως ελαστικά παντελόνια και μπλουζάκια, τα οποία έχουν την ιδιότητα να μαζεύουν τα μπόλικα παραπανήσια κιλά τους;
Πιστεύετε οτι είναι καλύτερα έτσι, ή θα πρέπει να αγαπήσουν το σώμα τους όπως αυτό είναι, κι αν κάτι δεν τους σρέσει να προσπαθήσουν να το διορθώσουν και όχι να το κρύψουν.

# 2 στις 10/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
((Πολύ πολύπλοκο και πολύπλευρο το θέμα σου.
Θα πρέπει τις σωματικές ατέλειες να τις διακρίνουμε σε εκ γενετής και σε επίκτητες και ακόμη περαιτέρω τις επίκτητες, σε από κάποιο ατυχές συμβάν οφειλόμενες και σε αυτές που οφείλονται στην ανεμελιά μας και στη "λίμα" μας.
Για τις πρώτες, δηλ τις εκ γενετής δεν ευθυνόμεθα και ,, προσωπικά,, δεν δίνω σημασία σε τέτοια πράγματα. Σημαντικό είναι το περιεχόμενο του ανθρώπου, το άρωμα που αναδίδει σαν προσωπικότητα, και όχι το επίπλαστο σελοφάν, περιτύλιγμα που μας παρουσιάζεται.
Για τις δεύτερες και πέρα περιπτώσεις τις διαχωρίζω έτσι, γιατί αν πχ κάποιος έχει ανεξέλεγκτο πάχος (αναφέρομαι σε αυτό γιατί το αναφέρεις στο παράδειγμά σου) από κάποια δυσλειτουργεία κάποιου αδένα, βλέπω μάλλον με συμπάθεια το πρόβλημά του και την προσπάθεια μείωσης των κακών εντυπώσεων που νομίζει ότι δίνει. Ενώ αν κάποιος τρώει σαν γουρούνι και ταυτόχρονα μας παρουσιάζεται σαν παγώνι, αυτός είναι άξιος εμπαιγμού και γίνεται γελοίος. Δεν θα κοροϊδέψω βέβαια αυτόν που του αρέσει το φαγητό, γίνεται χονδρούλης, αλλά ο καημένος δεν έχει καμμιά πρεμούρα να κρύψει τα κάλλη του !! Με γειά του με χαρά του, δικό του είναι το κορμί και τα δικά του ποδαράκια το σηκώνουν !!
Ελπίζω να κάλυψα το θέμα σου φίλε, και σε ευχαριστώ που το έθεσες !!! ))

erotikomynima

# 3 στις 10/8/2004
author
Ανδρας / 44 / Σε σχέση
Ν. Χανίων / Χανιά
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 49

Καποιος ειπε πως οι ατελειες του καθενος αποτελουν μερος της προσωπικοτητας του

Νικολα εκεινο που με ενοχλει περισσοτερο εναι ενα αθλιο σωμα πολυ επιδεικτικα δοσμενο στην κοινη θεα. Οσοι κρυβουν καποιες ατελειες καλα κανουν αρκει να μην καταναλωνονται σ'αυτο. Τελος, ολοι πρεπει να κανουμε προσπαθειες να βελτιωσουμε τοσο το σωμα οσο και το πνευμα μας. Διαφορετικα, η φθορα που προκαλει ο χρονος θα μας κανει να το μετανιωσουμε.

Υ.Γ. Ειχα την εντυπωση πως τα ελαστικα βλαπτουν το δερμα, δεν ειν'ετσι?
ωορδς, ωορδς, ωορδς...

EPILEKTIKH_panidonistria

# 4 στις 10/8/2004
author
Γυναίκα / 70 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 1.714
Δηλαδή, για σένα, είναι αναγκαίο να δείχνουν τα άσχημα σημεία τους, για να μην τις κατηγορήσεις για κομπλεξισμό;;;;;;

Κι η αισθητική πού πάει;;
(Αν υποψιαστώ πως με προτρέπεις να βάλω ...τοπάκι και να δείξω την ευτραφή κοιλίτσα μου, θα πετττττάάάάάάάννννωωωωωωω!!! )

(Μα τι παράξενες απορίες που έχει ο κόσμος..... )
Η Επιλεκτική
Ό,τι μάθαμε για να επιβιώσουμε, μας είναι άχρηστο για να ΖΗΣΟΥΜΕ! Εδώ http://sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1662&page=3 βρίσκεται η αιτιολόγηση του ψευδωνύμου μου.

# 5 στις 10/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αγάπα τον εαυτό σου με τα ελλατώματα και τίς ατέλειές του.

# 6 στις 10/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Όταν οι ατέλειες αυτές ( είτε διορθώνονται είτε όχι ) μας κάνουν να νιώθουμε άβολα τότε είναι λογικό να θέλουμε να τις κρύψουμε . Τώρα αν δε διορθώνονται αυτές οι ατέλειες είναι αναμενόμενο να καταφεύγει κάποιος σε αυτή την λύση μην έχοντας κάποια άλλη επιλογή . Ακόμα όμως κι αν διορθώνονται, ίσως επειδή αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν τη δύναμη ή τη θέληση να τις διορθώσουν (π.χ. ένας παχύσαρκος αν και μπορεί να στεναχωριέται για την εμφάνιση του, μπορεί να μην μπορεί να πάρει την απόφαση να αδυνατίσει ) προσπαθούν να βρουν προσωρινές λύσεις κρυβοντάς τες .
Γενικότερα λοιπόν δε με ενοχλούν οι άνθρωποι που προσπαθούν να κρύψουν τις ατέλειες τους .
Αυτοί που με ενοχλούν είναι αυτοί που τις αναδεικνύουν( δε μου αρέσει το θέαμα παχουλών γυναικών με κοντά μπλουζάκια όπου ξεχειλίζει η κοιλιά ή με μίνι φούστες ).
Αυτό που τελικά πιστεύω είναι πως μπορεί μεν κάποιος να προσπαθεί να κρύβει τις ατέλειες του για θέμα αισθητικής και συγχρόνως να αγαπάει το σώμα του για αυτό που είναι καθώς θεωρώ πως το ένα είναι ανεξάρτητο από το άλλο .

Big-Boy

# 7 στις 10/8/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 22
Πώς λέμε αγάπα τον φίλο σου με τα ελλατώματα του ;
Έτσι είναι και με το σώμα σου αγάπησε το όπως τον φίλο σου.
Μιάς και ανήκω στην κατηγορία των εχμμμμ παχουλών (χα,χα,χα ωραία λέξη για να πεις χοντρός) θα ήθελα να σας πώ ότι μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με την αισθητική του σώματος μου.
Δεν έσκαγα στην πιάτσα ,βέβαια, με τίποτα κολλητά μπλουζάκια αλλά ούτε και με κελεμπίες.
Αλλά τώρα πιά άλλαξαν τα δεδομένα και για λόγους υγείας θα αναγκαστώ (θέλοντας και μη) να χάσω τα X-tra κιλά μου.
Δύσκολο αλλά αναγκαίο, τι να κάνουμε.
Η μέχρι τώρα χοντρο-πορεία μου, μου έδειξε ένα πράγμα.
Να είμαι ο εαυτός μου παρά τα κιλά μου και δόξα τον Θεό καλά περνάω.
Οφείλω να ομολογήσω ότι έχω διαπιστώσει το εξής:
Οι διάφοροι φίλοι-γνωστοί κλπ, ενώ με εμένα δεν βλέπω να τους χαλάει τίποτα, όταν βλέπουν προσπάθειες τύπου κοιλάρες έξω κλπ ή εμφανή προσπάθεια κρυψίματος κιλών με διάφορα κόλπα (πχ. ρουφήγματα κοιλιών κλπ) μόνο τον σαρκασμό των γύρω τους κερδίζουν.
Καλό ή κακό, προκατάληψη ή ρατσισμός, κακεντρέχεια ;
Όποια να είναι η απάντηση δεν έχει σημασία.
Ο κόσμος έτσι συμπεριφέρεται, μας αρέσει δεν μας αρέσει (υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια).
Η προσπάθει απόκρυψης συνήθως μόνο τον σχολιασμό των άλλων προκαλεί.
Για σκεφτήτε πόσες φορές σχολιάσατε κάποιον στην θάλλασα που ρούφαγε την κοιλιά του.
Αν την είχε "λάσκα" μικρό το κακό.
Αλλά τα ρουφηγματάκια μόνο σαν κόμπλεξ αντιμετωπίζονται και προκαλούν χλευασμό.

Υπάρχει βέβαια και άλλο "παραμύθι" όπως το έζησα εγώ.
Και έχει και κάποια σχέση με αυτά που κουβεντιάζουμε.
Διαβάστε πρώτα την ιστορία μου και μετά αρχίστε της φάπες αν δεν σας άρεσε, δεν κρατάω κακία κουβέντα κάνουμε.
Ας αρχίσω λοιπόν.

Πρίν από μερικά χρόνια γνώρισα μία πολύ καλή κοπέλα και μετά από 2-3 ραντεβουδάκια και την απαραίτητη "ψηλάφηση", κατά το χαμούρεμα (που είσαι Μπαμπινιώτη μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είχα να κάνω με ένα θαύμα της φύση.
Περιγραφή: ελαφρώς γεματούλα,μέτριου αναστήματος μελαχρινούρι (κατά το μελανούρι) με μεγάλες πλάτες, εντυπωσιακό-σφιχτό (βλέπε μάρμαρο) και προβεβλημένο στήθος με τα ανάλογα ντεκολτέ, στενή μεσούλα σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα της, στητά οπίσθια και κάτι μπουτάκια από γρανίτη.
Ούτε ποδοσφαιριστής να ήταν.
Πολυλογώ ε;
Πάμε παρακάτω,
Λοιπόν κάποια στιγμή έφτασε η "ώρα" και βρεθήκαμε σπίτι μου-δωμάτιο-κρεβάτι.
Εκεί που ήμουν χωμένος στα πέτρινα αλώνια....εεεεεε......στήθια της βάζω το χεράκι μου από πίσω ( το ένα ε) και ξεκουμπώνω το σουτιέν.
Μαύρη η ώρα, έφαγα ένα κατακέφαλο (όχι με το χέρι βεβαια) που μου έφυγε η μαγκιά.
Βρε βρε που βρέθηκε η αγελαδίτσα της Milka ;
Γ@$#%$$ τα wonderbra μου
Σημεία των καιρών μας σκεφτομαι και συνεχίζω προς τα κάτω (ο γρανίτης που λέγαμε).
Κάνω να κατεβάσω το καλσόν.......μπαααα δεν κατέβαινε
Τι διάολο με τιράντες το κρατάει ;
Βάζω ζόρι και τα καταφέρνω μετά από λίγο.
Αλλά.....που βρέθηκε αυτή η μπάκα; (σκεμπές κλπ)
Ώπα τα οπισθιάκια (σικ) γιατί έφτασαν μέχρι το πάτωμα και γιατί μεγάλωσαν απότομα ;
Βρε μήπως με πήρε ο ύπνος και βλέπω εφιάλτη ;
αααα ξέχασα τα γρανιτένια μπουτάκια, τρομάρα μου μήπως ξέχασε στο παντελόνι της τίποτα σακούλες με γιαούρτι ;
Ήταν τέτοιο το σοκ που έπαθα και με πήρε ο κατήφορος ( όχι εμένα ακριβώς αλλά καταλαβαίνετε )
Ρε π....(μπιιιιπ)..στη μου σε Transformer έπεσα ;
Τα θυμάστε τα transformer κάτι ρομποτάκια που άλλαζαν σχήμα κατά βούληση και γίνονταν σκαφάκια-αεροπλανάκια κλπ. ;
Ε κάτι τέτοιο ήταν το δικό μου, μόνο που μου βγήκε μπουλντόζα με πουρέ αντί για την Αφροδίτη της Μίλου.
Έστω και χωρίς χέρια καλύτερα θα ήταν.
Ότι και να δοκίμασα μετά ...... ήταν μάταιο.
Οπότε το παράτησα το "έργο".
Και η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσα να το χωνέψω πως την πάτησα έτσι.
Εγώ ο έμπειρος, ο μπανιστερός, που κόβει το μάτι του, που ήξερα όλα τα κόλπα της γυναικείας γκαρνταρόμπας......σκατά στα μούτρα μου, η ξερολίαση με έφαγε.

Πέρα λοιπόν από το χιουμοριστικό του μυνήματος μου και τις υπερβολές, βάλτε το χέρι στην καρδιά και σκεφτείτε.
Τι λέτε λοιπόν, αξίζει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας ;

Προσωπικά μου στοίχισε αρκετά.
Και δεν είχε να κάνει τόσο με το αισθητικό μέρος (που σε τελική δεν ήταν καθόλου κακό) αλλά με το ότι ένοιωσα εξαπατημένος.
Μπορεί να σας φανεί πεζό, μπορεί να μην το καταλάβατε κι όλας δηλ να μην απέδωσα σωστά το νόημα του πως το αντιμετώπισα-ένιωσα, αλλά έτσι ήταν και δεν μου άρεσε καθόλου.

ΥΓ 1
Βαράτε με αλύπητα όσοι θέλετε βέβαια.

ΥΓ 2
Τα πρόσωπα και τα συμβάντα στην ιστορια που διαβάσατε ήταν 100% αληθινά και έχουν απόλυτη σχέση με πραγματικές καταστάσεις - περιγράφουν πραγματική ιστορία.
Κατά την διάρκεια της ιστορίας αυτής βασανίστηκαν με σκληρό και απεχθή τρόπο τα ζώα που παρουσιάστηκαν και δεν ήταν CGI (Computer Generated Images)
Στο τέλος τα σκοτώσαμε χάριν των Ολυμπιακών αγώνων (φτου μας, όλοι μας για αυτό το τελευταίο).
Ο δανείζων κάνει εχθρούς Και ο χαρίζων, αχάριστους

mir_1975

# 8 στις 10/8/2004
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 181
Για να κάνουν το παν να κρύψουν τις όποιες ατέλειες ...το κάνουν γιατί το θέλουν και γιατί τους ενοχλεί κάτι σ αυτό.
Απόλυτα αποδεκτό και σωστό.

Το να φορέσεις λίγο πιο φαρδιά ρούχα για να καλύψεις κάποια
παραπανίσια κιλά, δεν είναι κακό.
Και σαφώς είναι πολύ καλύτερο από το να
έχεις πρόβλημα με το βάρος σου και να κυκλοφορείς στο δρόμο σαν να φοράς τα βαφτιστικά σου ρουχαλάκια...

Κι όλοι λίγο ή πολύ είμαστε συμφιλιωμένοι με το σώμα σας.
Κι αν θέλουμε να νοιώθουμε πρώτα εμείς καλά με την εμφάνισή μας, καλό είναι να προσπαθούμε για να διορθώσουμε κάποιες μικρές ατέλειες.

Τώρα τα ελαστικά παντελόνια και μπλουζάκια που ανέφερες δεν νομίζω να βοηθούν ή να μαζεύουν τα παραπανίσια κιλά.
Το αντίθετο μάλιστα: τα τονίζουν πολύ περισσότερο.
Κυκλοφορούν πολλά τέτοια παραδείγματα στους δρόμους...με όχι και τόσο καλές συνέπειες για τα ματάκια μας.

Ολα είναι θέμα αισθητικής και πως την αντιλαμβάνεται ο καθένας μας.
Τα καλυτερα... Ηρθαν!

NIKOLAS1975

# 9 στις 10/8/2004
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Απαντήσεις: 19

Παράθεση:
Originally posted by EPILEKTIKH_panidonistria
Δηλαδή, για σένα, είναι αναγκαίο να δείχνουν τα άσχημα σημεία τους, για να μην τις κατηγορήσεις για κομπλεξισμό;;;;;;

Κι η αισθητική πού πάει;;

Οχι βέβαια. Δεν είπα ποτέ οτι είναι αναγκαίο να δείχνουν τα άσχημα σημεία τους.
Ξέρεις τι συμβαίνει όμως καμία φορά; Γνωρίζεις μια κοπέλα, δημιουργείς μια σχέση μαζί της, και σου έχει δώσει την εικόνα μιας κοπέλας με ένα σχετικά καλό, κανονικό ας πούμε σώμα. Πού να φανταστεί κανείς πως αυτό που δείχνει είναι αποτέλεσμα ελαστικών ρούχων και κορσέδων. Και κάποια στιγμή που θα δεις την κοπέλα χωρίς τα ρούχα της, τότε μένεις με το στόμμα ανοιχτό. Ξυγκοπλημμύρα και τίποτε άλλο.
Θα μου πεις καλά μόνο για το σώμα της είσαι μαζί της; Και γι αυτό. Οχι μόνο γι αυτό, αλλά και γι αυτό.
Δεν έχω καμία πρόθεση να προσβάλω τις κοπέλες του sxeseis. Οτι γράφω ισχύει και για τους άντρες. Μήπως όμως είναι πιο τίμιο απέναντι στον εαυτό μας αλλά και στους γύρω μας, αντι να προσπαθούμε μα κάθε μέσο και τρόπο να κρύψουμε καποια ατέλεια του σώματος μας, π.χ πολλά κιλά, να προσπαθήσουμε να τις διορθώσουμε.

Δεν ξέρω εσείς τι πιστεύτε αλλά όταν μια γυναίκα παρουσιάζεται μοντέλο, και μόλις βγάλει τα ρούχα της, επιτρέψτε μου την παρακάτω έκφραση, "χύνονταο σχεδόν έξω τα κρέατα, τότε νιώθω πως με έχει κοροϊδέψει.
(Αν υποψιαστώ πως με προτρέπεις να βάλω ...τοπάκι και να δείξω την ευτραφή κοιλίτσα μου, θα πετττττάάάάάάάννννωωωωωωω!!! )

(Μα τι παράξενες απορίες που έχει ο κόσμος..... )
Η Επιλεκτική

# 10 στις 14/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Κυριε Κρεοπωλα μου...

...ειμαι πολυ θυμωμενη μαζι σας διοτι "αλλο μου δειξατε,αλλο μου ..βαλατε"!!
Ψυχραιμια παιδια!!!
Αν νοιωθετε οτι εχετε υπερβει τα ορια απλα προσπαθηστε να σουλουπωθειτε!
Αν παλι γουσταρετε να εισαστε ετσι,μεινετε ετσι ή γινετε και πιο ασουλουπωτοι!
Καθαρα προσωπικο σας θεμα ειναι!!!
Απλα (μια μικρη παρενθεσουλα) σεβαστητε την κοινη αισθητικη!!!

KOKKINOS_HLIOS

# 11 στις 15/8/2004
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 9

Κανεις δεν ειναι τελειος .

Το παν ειναι να τα βρισκεις με τον εαυτο σου. Απο εκει και περα εισαι αξιος της τυχης σου ! Ετσι Απλα.

anoikokirefth

# 12 στις 15/8/2004
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 34
Ο καθένας μπορεί να είναι όπως γουστάρει, δεν μπορεί όμως να ελπίζει ή να απαιτεί να επιβάλει και στο σύντροφό του να τον αποδεχθεί όπως είναι -αν δεν είναι μέσα στα δικά του αποδεκτά όρια. Κι εδώ δεν είναι μόνο θέμα μόδας ή λίγων περιττών κιλών, είναι πολλά περισσότερα.... Μήπως τελικά οι άνθρωποι δεν θέλουν πιά να προσφέρουν τίποτα στον συντροφό τους? Μήπως κυττάνε πως θα βρούν κάποιον/α γιά να παίξει στο δικό τους σενάριο? Μήπως υποδηλώνεται έτσι και κάποια σεξουαλική διαστροφή?

# 13 στις 15/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by KOKKINOS_HLIOS
Το παν ειναι να τα βρισκεις με τον εαυτο σου. Απο εκει και περα εισαι αξιος της τυχης σου ! Ετσι Απλα.

Ετσι απλα......σωστος!!!

quite

# 14 στις 15/8/2004
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 719
συχνα μπερδευουμε την πραγματικοτητα με τις συμβασεις.
ο λογος;
δεν ζουμε πραγματικα.
εξηγω.αν ησουν κινεζος σε ποιο ετος θα ζουσες;;;μωαμεθανος;;
αν ησουν στο 1940 οι λεπτες ή οι παχουλες ηταν στη μοδα;;;
ετσι ακριβως δεν υπαρχουν τελεια σωματα και τα προτυπα δεν ειναι πραγματικα.
και οπως εγραψα σε αλλο αρθρο οταν ΖΕΙΣ, μια παχουλη με την κοιλια εξω δεν σου προκαλει δυσφορια,γελιο,κατι αρνητικο ή θετικο.
ολοι θελουμε να αρεσουμε αυτο ειναι το προβλημα.

# 15 στις 16/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by KOKKINOS_HLIOS

Δεν θα μπορουσες να το θεσεις πιο σωστα,συμφωνα απολυτα...

# 16 στις 19/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αλήθεια, τί γνώμη έχετε για τους ανθρώπους που κάνουν το παν για να κρύψουν την οποιαδήποτε ατέλεια του σώματος τους.
Για παράδειγμα φορούν μονίμως ελαστικά παντελόνια και μπλουζάκια, τα οποία έχουν την ιδιότητα να μαζεύουν τα μπόλικα παραπανήσια κιλά τους;
Πιστεύετε οτι είναι καλύτερα έτσι, ή θα πρέπει να αγαπήσουν το σώμα τους όπως αυτό είναι, κι αν κάτι δεν τους σρέσει να προσπαθήσουν να το διορθώσουν και όχι να το κρύψουν.
----------------------------------------------
Εγώ φίλε μου θα έλεγα να το κρύψουν ΜΕΧΡΙ να το διορθώσουν. Αγαπώντας τον εαυτό τους ταυτόχρονα, διότι τέτοιες προσπάθειες απαιτούν μεγάλη αγάπη για να νικήσεις την εντροπία. Την τεράστια οκνηρία που σε απωθεί από το να αλλάξεις τις συνήθειές σου, να φας διαφορετικά, να γυμναστείς. Όμως η εικόνα του καθενός μας μπορεί να είναι συντριπτική (για εμάς ή προς τους άλλους) στην εποχή μας. Και πάντα υμνούσαν την ομορφιά, είτε στα Αρχαία Ελληνικά γλυπτά, είτε στην Αναγέννηση. Και στην εποχή μας υμνείται και προτιμάται. Ανοίγει δρόμους στη δουλειά, στην εύρεση του alter ego μας, παντού. Με την συνέπεια και την προσοχή μας λοιπόν μπορούμε να διορθώσουμε το σώμα μας. Και με την αγάπη μας προς τον εαυτό μας, ασπίδα στα βλέμματά τους, μπορούμε να κατακτήσουμε και την γοητεία ενός Χάρισον Φορντ, ενός Ρόμπερτ ντε Νίρο, ενός Άντονι Χόπκινς οι οποίοι αν και όχι ακριβώς μοντέλα............................................

# 17 στις 19/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ευτυχώς ή δυστυχώς το γούστο είναι υποκειμενική υπόθεση.
Και επειδή δεν είμαστε όλοι τέλεια πλασμένοι, κάποιοι ή κάποιες έχουμε χαρακτηριστικές ατέλειες που δεν κρύβονται όσο καλά κι αν προσπαθήσουμε να τις καμουφλάρουμε...

Κάποιες σαν εμένα.....δεν τους φτάνει ένα δάχτυλο για να κρυφτούν....βάλτε ένα ελεφαντάκι σε .....όρθια θέση και κάτι θα γίνει!!!!!

Επειδή όμως δεν είναι μόνο θέμα διατροφής και γυμναστικής καθώς πολλές γυναίκες ή άντρες έχουν μια διαφορετική δομή στο σώμα τους αλλά και εντελώς χάλια μεταβολισμό, μπορώ να πω ότι η .....ΚΟΙΝΗ αισθητική δεν δυσανασχετεί τόσο....

Έμαθα πρόσφατα στη ζωή μου ότι υπάρχουν άντρες που θαυμάζουν τις γεμάτες γυναίκες, που τους ελκύουν ερωτικά, που δεν βλέπουν τίποτα το άσχημο επάνω σε κάποια που κάποιοι άλλοι ενοχλούνται από τα λίγα παραπανίσια κιλά τους.

Με έμαθαν να αγαπάω τελικά αυτό που είμαι. Έτσι όπως ακριβώς είμαι.
Δεν είμαι η Κλώντια ή η Μπε-Μπε, μα είμαι η Ναταλία, που αυτοί που με πλησίασαν, με γνώρισαν και με αγάπησαν δεν το έκαναν ελκυόμενοι από την εξωτερική μου ομορφιά....

Έπαψα να κάνω προσπάθειες να κρύψω.....τι να κρύψω; ΠΟΥ να το πρωτοκρύψω πια;;;;;;;;;;

# 18 στις 19/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αγάπησε το σώμα σου με τις μικροατέλειές του! Είναι πολύ προτιμότερο να έχεις μερικά κιλά παραπάνω από το να έχεις το τέλειο κορμί και σαν σύγχρονος Νάρκισσος να περνάς την ημέρα σου μπροστά σ'εναν καθρέπτη αναφωνώντας ''ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ..'' Τώρα αν ξεφεύγεις κατά πολύ του μέσου όρου καλά θα κάνεις να κρύψεις επιμελώς όσα μπορείς, σε κάθε περίπτωση όμως εσύ να νιώθεις καλά και όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται...

# 19 στις 19/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Στη Ναταλία...
Τι να πω κι εγώ....

Για φαντάσου να παραείσαι λεπτή και οι γυναίκες να σου λένε με ζήλια "μα πώς το κάνεις αυτό ?", ενώ οι άντρες να σου λένε "ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ !!!!?, δε βάζεις κανένα κιλό...."
Με τίποτα παιδί μου δεν ευχαριστιέται αυτός ο κόσμος ο ανικανοποιήτος...

Οχι και πολύ σχετικό, αλλά να μην πω κι εγώ τον πόνο μου ?

TPOLL

# 20 στις 20/8/2004
author
Γυναίκα / 48 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 95

Παράθεση:
Originally posted by astathmitos
Αγάπησε το σώμα σου με τις μικροατέλειές του! Είναι πολύ προτιμότερο να έχεις μερικά κιλά παραπάνω από το να έχεις το τέλειο κορμί και σαν σύγχρονος Νάρκισσος να περνάς την ημέρα σου μπροστά σ'εναν καθρέπτη αναφωνώντας ''ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ..'' Τώρα αν ξεφεύγεις κατά πολύ του μέσου όρου καλά θα κάνεις να κρύψεις επιμελώς όσα μπορείς, σε κάθε περίπτωση όμως εσύ να νιώθεις καλά και όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται...

πέστα χρυσόστομε...συμφωνώ και επαυξάνω..
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.