Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Oι ατέλειες του σώματος μας

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

# 21 στις 20/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by astathmitos
Αγάπησε το σώμα σου με τις μικροατέλειές του! Είναι πολύ προτιμότερο να έχεις μερικά κιλά παραπάνω από το να έχεις το τέλειο κορμί και σαν σύγχρονος Νάρκισσος να περνάς την ημέρα σου μπροστά σ'εναν καθρέπτη αναφωνώντας ''ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ..'' Τώρα αν ξεφεύγεις κατά πολύ του μέσου όρου καλά θα κάνεις να κρύψεις επιμελώς όσα μπορείς, σε κάθε περίπτωση όμως εσύ να νιώθεις καλά και όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται...

Δεν γνωρίζω αν το σχόλιό σου αναφέρεται και σε μένα προσωπικά, θα ευχαριστήσω όμως για το τόσο ευγενικό..... "ΜΙΚΡΟατέλειες....".
(Μούρθε τώρα στο μυαλό....το λαικό άσμα που λέει και η ποιήτρια...."Θα με δεις και θα ....πάθεις ατύχημα)

Όσο για να κρύψω....προσπαθώ αλλά δεν αναλώνομαι και τόσο..... (να μην πω και ψέμματα γιατί δεν το θέλω.....).

Και ναι...προσπαθώ και με ..αγαπάω....Δεν έχω τελειώσει ακόμα βέβαια καθότι είμαι και ......Ολυμπιακών διαστάσεων, βεβαίως βεβαίως.......(πως να το ......κρύψωμεν άλλωστε!!!!)

# 22 στις 20/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by katze123
Στη Ναταλία...
Τι να πω κι εγώ....

Για φαντάσου να παραείσαι λεπτή και οι γυναίκες να σου λένε με ζήλια "μα πώς το κάνεις αυτό ?", ενώ οι άντρες να σου λένε "ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ !!!!?, δε βάζεις κανένα κιλό...."
Με τίποτα παιδί μου δεν ευχαριστιέται αυτός ο κόσμος ο ανικανοποιήτος...

Οχι και πολύ σχετικό, αλλά να μην πω κι εγώ τον πόνο μου ?

Πες τον καλέ.....γιαυτό είμαστε εδώ....!!
Κακά τα ψέμματα....λαχείο είναι.....
Σε κάποιους αρέσουμε σε κάποιους όχι.
Σίγουρα και είναι απογοήτευση μεγάλη όταν ελπίζουμε να κάνουμε μια πρώτη καλή εντύπωση.....
Και γμτ....αυτή η πρώτη εντύπωση, καμιά φορά μένει στο μυαλό του άλλου όσο αστέρι και να είσαι κατά τα άλλα.....

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που είναι κοντά σου και με τα λόγια ή τις πράξεις τους σου φωνάζουν "Αξίζεις"......

Και με ανεβάζει αυτό, με ωθεί ψηλά, με κάνει να νοιώθω υπέροχα....
Ίσως πιο καλά από το αν άκουγα "Είσαι όμορφη"........

# 23 στις 20/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Natalia

Παράθεση:
Αγάπησε το σώμα σου με τις μικροατέλειές του! Είναι πολύ προτιμότερο να έχεις μερικά κιλά παραπάνω από το να έχεις το τέλειο κορμί και σαν σύγχρονος Νάρκισσος να περνάς την ημέρα σου μπροστά σ'εναν καθρέπτη αναφωνώντας ''ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ..'' Τώρα αν ξεφεύγεις κατά πολύ του μέσου όρου καλά θα κάνεις να κρύψεις επιμελώς όσα μπορείς, σε κάθε περίπτωση όμως εσύ να νιώθεις καλά και όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται...

Δεν γνωρίζω αν το σχόλιό σου αναφέρεται και σε μένα προσωπικά, θα ευχαριστήσω όμως για το τόσο ευγενικό..... "ΜΙΚΡΟατέλειες....".
(Μούρθε τώρα στο μυαλό....το λαικό άσμα που λέει και η ποιήτρια...."Θα με δεις και θα ....πάθεις ατύχημα)

Όσο για να κρύψω....προσπαθώ αλλά δεν αναλώνομαι και τόσο..... (να μην πω και ψέμματα γιατί δεν το θέλω.....).

Και ναι...προσπαθώ και με ..αγαπάω....Δεν έχω τελειώσει ακόμα βέβαια καθότι είμαι και ......Ολυμπιακών διαστάσεων, βεβαίως βεβαίως.......(πως να το ......κρύψωμεν άλλωστε!!!!)

Δεν συνηθίζω Natalia να αναφέρομαι επί προσωπικού σε άτομα που δεν μου έχουν δώσει το απαραίτητο θάρρος και ειδικά σε τέτοια ευαίσθητα θέματα που άπτονται της διαφορετικότητας του ατόμου. Αναφέρθηκα γενικά με μικρή δόση χιούμορ. Ωστόσο χαίρομαι που το εξέλαβες θετικά........

Φιλικά
astathmitos

deilino

# 24 στις 21/8/2004
author
Γυναίκα / 64 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Σαρωνίδα
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 333
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:

Κακά τα ψέμματα....λαχείο είναι.....
Σε κάποιους αρέσουμε σε κάποιους όχι.
Σίγουρα και είναι απογοήτευση μεγάλη όταν ελπίζουμε να κάνουμε μια πρώτη καλή εντύπωση.....
Και γμτ....αυτή η πρώτη εντύπωση, καμιά φορά μένει στο μυαλό του άλλου όσο αστέρι και να είσαι κατά τα άλλα.....

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που είναι κοντά σου και με τα λόγια ή τις πράξεις τους σου φωνάζουν "Αξίζεις"......

Και με ανεβάζει αυτό, με ωθεί ψηλά, με κάνει να νοιώθω υπέροχα....
Ίσως πιο καλά από το αν άκουγα "Είσαι όμορφη"........

Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες.

Να συμπληρώσω ότι υπάρχουν αρκετά άτομα που δεν θέλουν να συναναστρέφονται με ευφραφείς, ορισμένοι από αυτούς το δηλώνουν μάλιστα. Μία ηλικιωμένη κυρία (συλφίδα) το είχε δηλώσει ενώπιόν μου, αλλά ούτε εγώ, ούτε τα κιλά μου πτοηθήκαμε!

Σε όποιον αρέσουμε! Αν μπορεί κάποιος να αγαπήσει και να εκτιμήσει το μυαλό μας, την ψυχή μας, θα αγαπήσει/θα ανεχθεί ή και θα αδιαφορήσει για το σώμα μας. Σ' αυτά τα άτομα δίνουμε την θέση που τους αρμόζει στη ζωή μας, στα άλλα την αδιαφορία μας.

Πάντως σε γενικές γραμμές συμφωνώ ότι είναι σωστό να έχουμε μία προσεγμένη εικόνα. Είναι θέμα καλαισθησίας αλλά και αγάπης για τον εαυτό μας.

Έχω δει παχουλούς/ές πάρα πολύ περιποιημένους/ες αλλά και σώματα με καλές αναλογίες άχαρα και ακαλαίσθητα. Δεν μετράει λοιπόν μόνον το βάρος (εκεί δόθηκε μεγαλύτερη σημασία γι αυτό το αναφέρω) αλλά και η αγάπη για το σώμα μας και τον εαυτό μας.

# 25 στις 21/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Δεν συνηθίζω Natalia να αναφέρομαι επί προσωπικού σε άτομα που δεν μου έχουν δώσει το απαραίτητο θάρρος και ειδικά σε τέτοια ευαίσθητα θέματα που άπτονται της διαφορετικότητας του ατόμου. Αναφέρθηκα γενικά με μικρή δόση χιούμορ. Ωστόσο χαίρομαι που το εξέλαβες θετικά........

Φιλικά
astathmitos

Καλέ μου αστάθμητε....ακόμα κι αν το σχόλιό σου δεν ήταν προσωπικό....χαίρομαι γιατί.... με αφορούσε....Κι όταν κάποιος το πλησιάζει με ευαισθησία, ευγένεια και γλυκό χιούμορ....τότε μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να το λαμβάνεις:

Πάντα θετικά.....

Δειλινό μου......πρόσφατα σε μία συζήτηση με πολύ καλές φίλες, οι περισσότερες.....Ο.Δ. (ολυμπιακών διαστάσεων), ανακαλύψαμε ότι έχουμε περισσότερο χιούμορ συνήθως, από ό,τι ο μέσος όρος των μανεκέν (είπα συνήθως, έτσι; ), αυτοσαρκαζόμαστε γιατί έτσι δείχνουμε ότι ξέρουμε να υποδεχόμαστε το εξίσου ευγενικό χιούμορ των άλλων, και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί η Greenpeace μας έχει για μασκώτ.....
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.