Καλησπέρα παίδες... Ποιός γνωρίζει να μου πει πως διαγράφουμε τον λογαριασμό μας στο φόρουμ?
Παράθεση:
Delete
Σχόλιο # 1 από Anonymous_44Καλησπέρα παίδες... Ποιός γνωρίζει να μου πει πως διαγράφουμε τον λογαριασμό μας στο φόρουμ?
Πάνε προφίλ > ρυθμίσεις απορρήτου > Για να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό σας και το προφίλ σας στο Sxeseis.gr πιέστε εδώ (και κλικ στο "εδώ")
Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό και το προφίλ σας από τη σελίδα Ο Λογαριασμός μου > Ρυθμίσεις Απορρήτου, επιλέγοντας τον σύνδεσμο που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας.
Και πρέπει για δύο μέρες να μην κάνεις κανένα σχόλιο, κανένα λαικ για να διαγραφεί... αν κάνεις οτιδήποτε επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν πριν...
ΥΓ. Εκτός και αν το νικ σου αρχίζει από Αν... Κλπ κλπ κλπ οπότε διαγράφεται αυτόματα χαχα χαχα χαχα
ΥΓ. 1 Και σατανικό τώρα το είδα, το νικ σου αρχίζει από "Αν" απίστευτο χα χαχα χαχα χαχα
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από 26-29-31Και πρέπει για δύο μέρες να μην κάνεις κανένα σχόλιο, κανένα λαικ για να διαγραφεί... αν κάνεις οτιδήποτε επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν πριν...
ΥΓ. Εκτός και αν το νικ σου αρχίζει από Αν... Κλπ κλπ κλπ οπότε διαγράφεται αυτόματα χαχα χαχα χαχα
ΥΓ. 1 Και σατανικό τώρα το είδα, το νικ σου αρχίζει από "Αν" απίστευτο χα χαχα χαχα χαχα
Να μην κάνεις σχόλιο ,ή να μην κάνεις σύνδεση για δύο μέρες ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από 26-29-31Και πρέπει για δύο μέρες να μην κάνεις κανένα σχόλιο, κανένα λαικ για να διαγραφεί... αν κάνεις οτιδήποτε επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν πριν...
Να μην κάνει σύνδεση βασικά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από alisidaΝα μην κάνεις σχόλιο ,ή να μην κάνεις σύνδεση για δύο μέρες ?
Κοινώς να ξεχάσει ότι υπάρχει Sxeseis για δύο ολόκληρα 24ωρα γιατί ακόμα και μια κακή σκέψη αρκεί για να σε επαναφέρει στον λάκκο των λεόντων
Φοβερή απάντηση Γεράσιμε
Πέρα από τη πλάκα χρειάζεται να πας στα παρακάτω...
Ο Λογαριασμός μου > Ρυθμίσεις Απορρήτου
Πληροφορίες για τη λειτουργία
Ρυθμίστε το ποιος μπορεί να δει πληροφορίες που σχετίζονται με σας και το προφίλ σας στo Sxeseis.gr.
Για να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό σας και το προφίλ σας στο Sxeseis.gr πιέστε εδώ. (κλικάρεις στο Εδώ και γράφεις το λόγο διαγραφής σου και αποστολή)
...και δεν κάνεις σύνδεση για 48 ώρες
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Gerasimos_H
Καλησπέρα φίλη .Γνωρίζοντας τον άντρα των ονείρων σου ,μόνο έτσι .
Γιατι πρεπει να γραψεις τον λογο διαγραφης σου?Δεν ισχυει αυτο..
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από andy12Φοβερή απάντηση Γεράσιμε
Πέρα από τη πλάκα χρειάζεται να πας στα παρακάτω...
Ο Λογαριασμός μου > Ρυθμίσεις Απορρήτου
Πληροφορίες για τη λειτουργία
Ρυθμίστε το ποιος μπορεί να δει πληροφορίες που σχετίζονται με σας και το προφίλ σας στo Sxeseis.gr.
Για να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό σας και το προφίλ σας στο Sxeseis.gr πιέστε εδώ. (κλικάρεις στο Εδώ και γράφεις το λόγο διαγραφής σου και αποστολή)
...και δεν κάνεις σύνδεση για 48 ώρες
Θα πρέπει :
...βρε παιδιά αμέσως την κοπέλα να της δείξουμε την πόρτα εξόδου...
...να μην το αναλύσουμε λιγάκι πως δημιουργήθηκαν οι τάσεις φυγής...26-29-31 στο ζηταει οπως βλεπεις στο image μολις πατησεις το ενεργο λινκ Εδώ
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από 26-29-31Γιατι πρεπει να γραψεις τον λογο διαγραφης σου?Δεν ισχυει αυτο..
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από andy1226-29-31 στο ζηταει οπως βλεπεις στο image μολις πατησεις το ενεργο λινκ Εδώ
Μπα σε καλό σου Andy να επιμένεις να διώξεις το κορίτσι. Είμαι υπέρ της άποψης του Θάνου. Μπορεί να την αγαπήσουμε ρε παιδί μου τώρα που την μάθαμε. Κάτσε ρε κορίτσι μου είναι ωραία εδώ και εγώ για πλάκα μπήκα και κόλησα. ...γράψου και στον ΣΚΑΦ!!!
Βρε παλιόπαιδα μήπως πλήγωσε κανένας από εδώ μέσα το κορίτσι. Για όλα σας έχω ικανούς...!
Να πούμε στο κορίτσι ότι η υπερβολική δόση από φόρουμ μπορεί να έχει παρενέργειες και να συμβουλευτεί τον οικογενειακό γιατρό που θα της συνταγογραφήσει την κατάλληλη δόση
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Red_SeasonΝα πούμε στο κορίτσι ότι η υπερβολική δόση από φόρουμ μπορεί να έχει παρενέργειες και να συμβουλευτεί τον οικογενειακό γιατρό που θα της συνταγογραφήσει την κατάλληλη δόση
Επίσης να του πούμε ότι αν φύγει τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, θα χρειαστεί να λάβει μέρος σε ομάδες υποστήριξης για την απεξάρτηση, κάτι σαν τους ανώνυμους αλκοολικούς, διαλέγει και παίρνει.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media