Για ανοίξτε βρε κανένα δωμάτιο εσείς οι καινούργιοι ..να μπει λίγο φρέσκο αίμα στο τσατ!!!
Μουχλιάσαμε!!!πωωω πρεπει να δωσουμε μια γροθια στο κατεστημενο!!! οι φασίστες κλειδοκράτορες να παρουν επιτέλους ένα μάθημα που μόλις τους πει κάποιος μια κουβέντα σταράτη τον πετούν έξω!!!
και επιτέλους ας μπει και κανένα ανοιχτό μυαλό κι ας είναι κι ανορθόγραφο.Καλύτερα ανορθόγραφο παρα κακιασμένο!!!Μονο δωματιο,μπορω να σου ανοιξω τα παντα...αφου το παρατσουκλι μου ειναι κλειδαρας
πες μου τι θες να ανοιξω και ερχομαι με τα συνεργα...
Τωρα καταλαβα γιατι με εξοστρακισανε καποτε απο το τσατ ειμουνα πιο κακος και απο τον
Lee Van Cleef στο Il buono, il brutto, il cattivo
Μην παιρνεις κι ορκο πως είναι ολοι οι καινούργιοι αμιγως καινούργιοι...
Καποιοι είναι και Μανωλιοί με αλλα ρουχα?...
Παράθεση:
ε.ειπαμε νέο αίμα!!!
Σχόλιο # 2 από marie_la_journalisteπωωω πρεπει να δωσουμε μια γροθια στο κατεστημενο!!! οι φασίστες κλειδοκράτορες να παρουν επιτέλους ένα μάθημα που μόλις τους πει κάποιος μια κουβέντα σταράτη τον πετούν έξω!!!
και επιτέλους ας μπει και κανένα ανοιχτό μυαλό κι ας είναι κι ανορθόγραφο.Καλύτερα ανορθόγραφο παρα κακιασμένο!!!
Παράθεση:
Ε.που είστε;
Σχόλιο # 1 από marie_la_journalisteΓια ανοίξτε βρε κανένα δωμάτιο εσείς οι καινούργιοι ..να μπει λίγο φρέσκο αίμα στο τσατ!!!
Μουχλιάσαμε!!!
Ασχημες εμπειριες εχεις απο τα παλια ατομα;
Παράθεση:
ε.ειπαμε νέο αίμα!!!
Σχόλιο # 2 από marie_la_journalisteπωωω πρεπει να δωσουμε μια γροθια στο κατεστημενο!!! οι φασίστες κλειδοκράτορες να παρουν επιτέλους ένα μάθημα που μόλις τους πει κάποιος μια κουβέντα σταράτη τον πετούν έξω!!!
και επιτέλους ας μπει και κανένα ανοιχτό μυαλό κι ας είναι κι ανορθόγραφο.Καλύτερα ανορθόγραφο παρα κακιασμένο!!!
Πολυ παραξενο Ε;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από SouryaΑσχημες εμπειριες εχεις απο τα παλια ατομα;
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από SouryaΑσχημες εμπειριες εχεις απο τα παλια ατομα;
Εμ δεν θελει να πληρωσει...θελει να γκρινιαζει ανεξοδα
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από alisida
Θα με κάνετε να ανοίξω Ρουμ(ι)Ολόκληρο μπουκάλι για τη Μαρί μας ...Διάλεξε πίστα !!Έλα,σε πειράζω ...Γιατί δεν ανοίγεις εσύ βρε κορίτσι ?Νομίζω πως με μια μόνο συνδρομή το ανοίγεις και μένει .Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι παλιοί
μ αρεσει να παιρνω τα δωρακια μου και την καλη μου διαθεση και να επισκεπτομαι τα σπιτια των φίλων με πολλή αγαπη και χαρά. Καποιοι γουστάρουν καποιο δε γουστάρουν...καποιοι ειναι εξαιρετικοί οικοδεσποτες καποιοι ειναι για τα πανηγύρια...Εγω και τα πανηγύρια τα γουσταρω...ετσι, να βράζει το αίμα...να μη πλήττουμε
Αααα εγω δεν καλω ουτε παω σε σπιτια, αν ειναι καθομαι και στο δικο μου. Ραντεβου για καφεδακι η ουζακι εξω να βλεπουμε και αλλον κοσμο
Παράθεση:
εμενα το σπιτακι μου ειναι γεματο κόσμο δεν αντεχω αλλο!!
Σχόλιο # 9 από marie_la_journalisteμ αρεσει να παιρνω τα δωρακια μου και την καλη μου διαθεση και να επισκεπτομαι τα σπιτια των φίλων με πολλή αγαπη και χαρά. Καποιοι γουστάρουν καποιο δε γουστάρουν...καποιοι ειναι εξαιρετικοί οικοδεσποτες καποιοι ειναι για τα πανηγύρια...Εγω και τα πανηγύρια τα γουσταρω...ετσι, να βράζει το αίμα...να μη πλήττουμε
καλα τα λετε κοριτσακια!καφεδακια,τσιπουρακια και αγιος ο Θεοσ!!!
ναι ρε συ! μες την παρανομία τα κορίτσια!
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από sammer19καλα τα λετε κοριτσακια!καφεδακια,τσιπουρακια και αγιος ο Θεοσ!!!
Ευχαρίστως!!!
Παράθεση:
Ε.που είστε;
Σχόλιο # 1 από marie_la_journalisteΓια ανοίξτε βρε κανένα δωμάτιο εσείς οι καινούργιοι ..να μπει λίγο φρέσκο αίμα στο τσατ!!!
Μουχλιάσαμε!!!
αλλά έχω χάσει τα κλειδιά.
Μπορείς να κάνει ς κάτι;;;
Να σκυψω να κοιτάξω κατω απο κανένα καναπέ;
Παράθεση:
Εγώ θα άνοιγα .
Σχόλιο # 13 από pythagorasΕυχαρίστως!!!
αλλά έχω χάσει τα κλειδιά.
Μπορείς να κάνει ς κάτι;;;
Καλησπερα ειμαι καινουρια εδω δεν ξερω πως λειτουργει
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Roula7654
Κορίτσια έχω θέμα
Δεν είμαι κορίτσι αλλά έχω την περιέργεια γυναίκας. Πες το θέμα σου λοιπόν, αγωνιώ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Doli53Καλησπερα ειμαι καινουρια εδω δεν ξερω πως λειτουργει
Μην σε ανησυχεί τίποτε, και εγώ ψάχνοντας το πάω, θα λειτουργήσει από μόνο του.
Παράθεση:
τι θα μπορουσα να κανω;
Σχόλιο # 15 από marie_la_journalisteΝα σκυψω να κοιτάξω κατω απο κανένα καναπέ;
Για μένα θα κοιτάξεις επάνω. Συνήθως περπατάω στο ταβάνι...
στα social media