Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Καλοκαίρι χωρίς τον/την σύντροφο

Σελίδα : 1

NIKOLAS1975

# 1 στις 9/8/2004
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 19
'Aρεσαν+: 0%

Καλοκαίρι χωρίς τον/την σύντροφο

Ηρθε επιτέλους το καλοκαίρι που όλοι περιμέναμε.
Κι όμως ο/η σύντροφος σας, επειδή δεν έιναι ακόμα ανεξάρτητος/η από τους γονείς, φεύγει για μεγάλο χρονικό διάστημα για να περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τους γονείς. Τι νιώθετε; Τι θα κάνατε γι αυτό; Θα του/ της ζητούσατε να βρει κάποιον τρόπο να περάσει και μερικές ημέρες μαζί σας ή απλά θα κάνατε υπομονή εως ότου περάσει το καλοκαίρι και επιστρέψει;

argaard

# 2 στις 10/8/2004
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283
Είναι θέμα ηλικίας...
Ας πούμε σε μία κοπέλα κάτω των 18 θα έδειχνα κατανόηση και σε αυτό και σε πολλά άλλα θέματα αλλά θα είχα κάνει συνειδητά την επιλογή και θα είχα πάρει απόφαση ότι θα πρέπει να υποχωρώ σε 3ους εξωτερικούς παράγοντες όπως η οικογένεια. Προσωπικά πάρα πολύ δύσκολα θα έπαιρνα μια τέτοια απόφαση...
Αν τώρα η γυναίκα ήταν άνω των 20 άντε 22 δεν θα το ανεχόμουν γιατί σε αυτή την ηλικία πιστεύω πως είναι απαραίτητο να αποδεσμεύεται ο καθένας μας είτε άντρας είναι είτε γυναίκα από τα δεσμά της οικογένειας.
There is no justice, it's just me

EPILEKTIKH_panidonistria

# 3 στις 10/8/2004
author
Γυναίκα / 70 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 1.714
Η απάντηση του Αργκάντ με καλύπτει απόλυτα....

Αν η κοπέλα είναι μεγαλύτερη από 18, ν' αρχίσεις να ....τρέχεις μακριά και να μη σταματάς.....

Η Επιλεκτική
Ό,τι μάθαμε για να επιβιώσουμε, μας είναι άχρηστο για να ΖΗΣΟΥΜΕ! Εδώ http://sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1662&page=3 βρίσκεται η αιτιολόγηση του ψευδωνύμου μου.

# 4 στις 10/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Συμφωνώ μαζί σας αν η κοπέλλα ήταν ελεύθερη και δεν έχει άλλες υποχρεώσεις.
Δυστυχώς όμως καμιά φορά για πραγματικά υπαρκτούς λόγους αυτό δεν είναι εφικτό.

Τότε απλώς κάνεις υπομονή και φροντίζεις να σου λείψει ο σύντροφός σου.

Αλλιώς προβλέπεται μακρύ το καλοκαίρι.

Αν είναι εύκολο μπορείς και εσύ να δοκιμάσεις ένα ταξιδάκι μέχρι τον τόπο των διακοπών της. Ετσι θα σας δοθεί μια καλή ευκαιρεία.

Πάντως μην υποτιμάς την οικογένεια που έχει στήσει μία κοπέλλα άνω των 18 κάποια στιγμή.

# 5 στις 10/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ωραία .
Έστω ότι είναι ανεξάρτητη και αποδεσμευμένη από γονείς κτλ κτλ..
Γιατί να μην πάει κι αυτή κι εσύ μόνος διακοπές;;;
Για να καταλάβω κι εγώ λοιπόν... Όλο τον καιρό πακέτο θα είστε... ελεύθερος χρόνος δεν χρειάζεται και στους δυο ;;
για να δείτε βρε παιδί μου και πως αισθάνεται ο ένας μακριά απ τον άλλο τέλος πάντων...
γιατί λοιπόν όχι ;;

Χρειάζεται άραγε κάποιου είδους επίβλεψη για να είμαστε σίγουροι ότι δέσαμε τον γάιδαρο μας;;;

Επιβάλλεται αγαπητοί μου ένα διάστημα μακριά...
Έτσι για αλλαγή της συνήθειας...

argaard

# 6 στις 10/8/2004
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283

Παράθεση:
Originally posted by oluja
Ωραία .
Για να καταλάβω κι εγώ λοιπόν... Όλο τον καιρό πακέτο θα είστε... ελεύθερος χρόνος δεν χρειάζεται και στους δυο ;;
για να δείτε βρε παιδί μου και πως αισθάνεται ο ένας μακριά απ τον άλλο τέλος πάντων...
γιατί λοιπόν όχι ;;

Χρειάζεται άραγε κάποιου είδους επίβλεψη για να είμαστε σίγουροι ότι δέσαμε τον γάιδαρο μας;;;

Φίλε μου oluja δεν διαφωνώ απλά διαφωνώ κάθετα.
ρίξε ένα βλέφαρο:
http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=4322
There is no justice, it's just me

NIKOLAS1975

# 7 στις 10/8/2004
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Ωραία .
γιατί λοιπόν όχι ;;

Οπως το θέτεις θα συμφωνήσω μαζί σου. Δεν βλάπτει να κάνουν για λίγο διακοπές ο καθένας μόνος του.Αντίθετα ίσως είναι και χρήσιμο.
Ανεφέρομαι όμως στην περίπτωση που η κοπέλα είναι άνω των 18, δεν έχει αποδεσμευτεί καθόλου από την οικογένεια της, και η άπομάνκρυνση το καλοκαίρι δεν είναι απόφαση του ζευγαριού, αλλά επιβεβλημένη από τους γονείς της. Και με την ευκαιρία να πω ότι το καλοκαίρι είναι το αποκορύφωμα μιας τέτοιας κατάστασης. Για μια απλή βόλτα, μια μονοήμερη εκδρομή, χρειάζεται ολόκληρο σχέδιο.
Για μια τέτοια κατάσταση μιλάω, που για μένα είναι ανυπόφορη.

NIKOLAS1975

# 8 στις 10/8/2004
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Ωραία .
γιατί λοιπόν όχι ;;

Οπως το θέτεις θα συμφωνήσω μαζί σου. Δεν βλάπτει να κάνουν για λίγο διακοπές ο καθένας μόνος του.Αντίθετα ίσως είναι και χρήσιμο.
Ανεφέρομαι όμως στην περίπτωση που η κοπέλα είναι άνω των 18, δεν έχει αποδεσμευτεί καθόλου από την οικογένεια της, και η άπομάνκρυνση το καλοκαίρι δεν είναι απόφαση του ζευγαριού, αλλά επιβεβλημένη από τους γονείς της. Και με την ευκαιρία να πω ότι το καλοκαίρι είναι το αποκορύφωμα μιας τέτοιας κατάστασης. Για μια απλή βόλτα, μια μονοήμερη εκδρομή, χρειάζεται ολόκληρο σχέδιο.
Για μια τέτοια κατάσταση μιλάω, που για μένα είναι ανυπόφορη.

# 9 στις 11/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
φιλε μου argaard
ειμαι της αποψης οτι ο ανθρωπος στις σχεσεις του ειναι επιβεβλημενο να εχει τα στεγανα του..
οι αυτοκολλητες καταστασεις το
μονο που καταφερνουν ειναι να επιφερουν την κουραση..
ο σεβασμος της προσωπικοτητας του αλλου φαινεται κατα κυριο λογο στο ποσο ελευθερο χωρο εισαι διατεθημενος να του αφησεις..
τωρα αν μπαινουν στη μεση ελλειψη εμπιστοσυνης, υποψιες αλλα και κακως εννοουμενες αντρικες αντιληψεις αυτο ειναι διαφορετικο θεμα..
το ζητημα παντως ειναι.. μπορουμε να διατηρουμε μια σχεση χωρις να χρειαζεται ανα πασα στιγμη το δεκανικι "παντου μαζι";;
ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε οτι και το εταιρο ημισι ειναι ξεχωριστη προσωπικοτητα που μπορει να εχει τις δικες της αναγκες;;;

φιλε μου νικολα
τωρα εγω τι να πω;;
δες το απο μια αλλη σκοπια...
ζεις μια σχεση περιπετιωδη.. μια σχεση που σε εχει στη τσιτα συνεχως..
εχει κι αυτο την χαρη του...
κι αν μη τι αλλο σου ακονιζει την φαντασια για να ανακαλυπτεις συνεχως διαφορετικους αλλα και πρωτοτυπους τροπους..

Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost