Ερχεται καποια στιγμη στην ζωη που καλησε να δης ποιος εισαι,τη εκανες,τη δεν εκανες?
Ειμαστε οι Επιλογες μαςΟλα εξαρτιουνται τη πραγματικα θελουμε στην ΖΩΗ?Αραγες υπαρχη ανθρωπος που ξερει τη ΘΕΛΕΙ?Πραγματικα αναρωτιεμαι,σημερα οι Ανθρωποι ειναι εγωιστες?η ΠΑΡΤΗ μας?Εμεις,ΕΓΩ τη επιλογες θα κανω για τα οποια ονειρα,την Αγαπη,την ευτιχεια το Χαμογελο.την ζεστασια στην καρδια.... υπάρχουν (και) σήμερα άνθρωποι που ξέρουν τι θέλουν !!!
Καλές είναι οι ερωτήσεις σου φίλε μου. Σε σωστό δρόμο είσαι. Ως προς την πρώτη ερώτησή σου, σου συνιστώ να πυκνώσεις τα διαστήματα που την θέτεις στον εαυτό σου και να μην περιμένεις να έρθει οι στιγμή από μόνη της που θα σε οδηγήσει στον προβληματισμό να αναρωτηθείς ποιός είσαι τι έκανες, τι δεν έκανες.
καλα ειναι αυτοκριτικη να κανεις συνεχεια στη ζωη σου, !!
οι επιλογες μας ειμαστε, απο τη στιγμη που της ακολουθουμε! τα παντα ειναι οι ανθρωποι, ο καθενας διαφορετικος απο τον αλλον, , ολοι αναζητουν τα θελω τους, οποια και αν ειναι αυτα, το λιμανι τους ,<< τον παραδεισο τους>>την ζωη τους. την επιβιωση τους...
ολοι οι ανθρωποι ξερουν τη θελουν,,, αλλος λιγο αλλος πολυ, ... το τι καταφερνει τελικα ειναι αυτο που ξεκινας το θεμα σου... καποια στιγμη κανεις τον απολογισμο...
Παράθεση:
Ειμαστε οι Επιλογες μας
Σχόλιο # 1 από 50dimitrisΕρχεται καποια στιγμη στην ζωη που καλησε να δης ποιος εισαι,τη εκανες,τη δεν εκανες?
Ειμαστε οι Επιλογες μαςΟλα εξαρτιουνται τη πραγματικα θελουμε στην ΖΩΗ?Αραγες υπαρχη ανθρωπος που ξερει τη ΘΕΛΕΙ?Πραγματικα αναρωτιεμαι,σημερα οι Ανθρωποι ειναι εγωιστες?η ΠΑΡΤΗ μας?Εμεις,ΕΓΩ τη επιλογες θα κανω για τα οποια ονειρα,την Αγαπη,την ευτιχεια το Χαμογελο.την ζεστασια στην καρδια.
Αν δεν έχεις ο,τι θέλεις ..
.Τουλάχιστον φρόντισε να θέλεις ο,τι έχεις
...Αν δεν συμβαίνει ούτε το δεύτερο ,φύγε και ψάξε αλλού.
Μοναχικές εμπειρίες ...χμ...επιλογές είναι αυτές...όπως στρώνει κοιμάται κανείς...στρώσε το στρώμα σου για δύο και ας κοιμάσαι μόνος.... (Παραλλαγή του τραγουδιού)
* απο αμπελοφιλοσοφιες ειμαστε πρωτοι ολοι
Στη πραξη τα κανουμε λιγο σκ@τα
Ειμαστε, το αποτελεσμα των επιλογων μας...
Θεμε δε θεμε ...
Για αυτό ,ανούσιο να προσπαθούμε να τα κρύβουμε/θάβουμε ...
Μανωλιοι συνέλθετε (όχι εσύ Ενικε)
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από EnikosΕιμαστε, το αποτελεσμα των επιλογων μας...
Αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως???
Τι μου θυμισες τωρα...
Ειναι παρομοιο με το ...ειπε ο γαιδαρος το πετεινο κεφαλα...
αθανατες διαχρονικες παροιμιες
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από alisidaΑν δεν έχεις ο,τι θέλεις ..
.Τουλάχιστον φρόντισε να θέλεις ο,τι έχεις
...Αν δεν συμβαίνει ούτε το δεύτερο ,φύγε και ψάξε αλλού.
Υ/Γ : τον "απολογισμό" μου ,έχω δηλώσει και άλλες φορές ,θα τον κάνω στο γηροκομείο.Ως τότε θα ακολουθώ το ένστικτο μου ,αν μη τι άλλο ,θα γεμίσω εμπειρίες.
![]()
Αν συμφωνείς και συ, τον απολογισμό σου λέω να τον βάλω ως υπόμνημα στο βιβλίο που θα εκδώσω. Όλα τα δικαιώματα κρατημένα. Βέβαια θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την ώρα του γηροκομείου, εγώ δεν έχω πρόβλημα, την αγωνία των αναγνωστών σκέφτομαι.
Αναπάντητες φιλοσοφικής υφής αναζητήσεις. Καμία φορά δεν επιλέγουμε επειδή το θέλουμε, αλλά καλούμαστε να διαχειριστούμε καταστάσεις οι οποίες προέκυψαν λόγω συγκυριών και παρά τη θέλησή μας.
Με τη φασαρία,μην ξεχάσουμε να κλείσουμε από τώρα θέση στο ίδιο γηροκομείο για να γράψουμε το βιβλίο .
Γνωρίζω ένα πολύ καλό ,έχω και μέσον εκεί
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από VASILIS53
Αν συμφωνείς και συ, τον απολογισμό σου λέω να τον βάλω ως υπόμνημα στο βιβλίο που θα εκδώσω. Όλα τα δικαιώματα κρατημένα. Βέβαια θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την ώρα του γηροκομείου, εγώ δεν έχω πρόβλημα, την αγωνία των αναγνωστών σκέφτομαι.
Διορθωτή /επιμελητή κειμένων θέλετε / έχετε;
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από alisidaΜε τη φασαρία,μην ξεχάσουμε να κλείσουμε από τώρα θέση στο ίδιο γηροκομείο για να γράψουμε το βιβλίο .
![]()
![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από alisidaΜε τη φασαρία,μην ξεχάσουμε να κλείσουμε από τώρα θέση στο ίδιο γηροκομείο για να γράψουμε το βιβλίο .
![]()
![]()
Μέσα είμαι, και για το γεροκομείο και για το βιβλίο. Θα μας διαβάζουν οι νεώτεροι και δεν θα τους μένει άντερο. Θα τους κτυπάνε τα διδάγματα της ζωής μας κατακέφαλα. Μετά από πολλά χρόνια θα έχει γίνει συλεκτικό και θα φυλάσεται σε βαρειά χρηματοκηβώτια ασφαλείας καθότι θα είναι πηγή προβληματισμού για τους ανθρώπους της μέλουσας εποχής: Τέτοιοι άνθρωποι ζούσαν τότε; θα λένε και θα γελούν με αγαθότητα ή και μοχθηρία γιατί δεν θα μπορούν να πάρουν μια γεύση των ανθρώπων της εποχής μας μέσα από τα γυάλινα κλουβιά τους της εικονικής πραγματικότητας. Το δε γηροκομείο θα είναι τόπος επίσκεψης με ακριβό εισητήριο καθότι εκεί γράφτηκε το σπουδαιότερο βιβλίο όλων των εποχών και για το οποίο πολύ θα ερίζουν αν αποτελεί αλήθεια ή αν είναι αποκύημα της φαντασίας των συγκκραφέων. Εμείς όμως θα έχουμε φροντίσει να τους μπερδέψουμε ακόμη περισσότερο γιατί στο τέλος θα υπάρχει η αινγιγματική προσθήκη: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Κάποιος να με σταματήσει, πήρε φωτιά η φαντασία μου και ο ουρανός είναι καθαρός δεν έχει συνεφάκι να σταθώ.
Νομίζω θα σε χρειαστουμε Χεπ ,διότι όπως βλέπω η αχαλίνωτη φαντασία του σπαιντερβασιλη θα περιπλέξει αρκετά το σενάριο .
Τι λες Βασίλη,να δεχτούμε την ευγενική προσφορά ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από HeptamerΔιορθωτή /επιμελητή κειμένων θέλετε / έχετε;
Αρραβου-νιαρρρ
Ουπσ. .
Ατανσιον !!
Για υπόμνημα μιλάμε ...
Μην ξεπεράσουμε το βιβλίο του φίλου Βασίλη ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από HeptamerΑρραβου-νιαρρρ
Έχω ιδέες για εμπλουτισμό του σεναριου
Που θα το εκιναξει στα.. εικονικά Όσκαρ!![]()
Όλων τα ονόματα θα μνημονευτούν, ανάλογα με την συνεισφορά εκάστου. Στο γεροκομείο όμως θα είμαστε μόνο εγώ και σύ γιατί πρέπει να εμπνέομαι από το πρόσωπο. Του Χεπ τι να με εμπνεύσει, η μύτη του; Χοχοχο! (που θα' λεγε και ένας παλιόφιλος).
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media