Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ειμαστε οι Επιλογες μας

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

50dimitris

# 1 στις 28/7/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Ειμαστε οι Επιλογες μας

Ερχεται καποια στιγμη στην ζωη που καλησε να δης ποιος εισαι,τη εκανες,τη δεν εκανες?

Ειμαστε οι Επιλογες μαςΟλα εξαρτιουνται τη πραγματικα θελουμε στην ΖΩΗ?Αραγες υπαρχη ανθρωπος που ξερει τη ΘΕΛΕΙ?Πραγματικα αναρωτιεμαι,σημερα οι Ανθρωποι ειναι εγωιστες?η ΠΑΡΤΗ μας?Εμεις,ΕΓΩ τη επιλογες θα κανω για τα οποια ονειρα,την Αγαπη,την ευτιχεια το Χαμογελο.την ζεστασια στην καρδια.

Aggelo

# 2 στις 28/7/2019
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115
'Aρεσαν+: 0%
Αν και εγκρινω να τους τσουβαλιαζεις ολους μαζι, εν πάση περιπτώσει σου αφιερωνω το
παρακατω κομματι,πιστευω ταιριαζει γαντι στην περισταση...

https://www.youtube.com/watch?v=5IpYOF4Hi6Q
Αρέσει στο μέλος VASILIS53

Spiros--

# 3 στις 28/7/2019
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Χαλκηδόνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 950

Ναι φίλε μου ...

... υπάρχουν (και) σήμερα άνθρωποι που ξέρουν τι θέλουν !!!

Αρέσει στα μέλη COSTAS42, Mindthegap- και σε ακόμα 1 μέλος.

VASILIS53

# 4 στις 28/7/2019
author
Ανδρας / 61 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Νέα Μάκρη
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.344

Καλές είναι οι ερωτήσεις σου φίλε μου. Σε σωστό δρόμο είσαι. Ως προς την πρώτη ερώτησή σου, σου συνιστώ να πυκνώσεις τα διαστήματα που την θέτεις στον εαυτό σου και να μην περιμένεις να έρθει οι στιγμή από μόνη της που θα σε οδηγήσει στον προβληματισμό να αναρωτηθείς ποιός είσαι τι έκανες, τι δεν έκανες. 

Ο Πυθαγόρας έβαζε τους μαθητές του στο τέλος κάθε μέρας να απαντούν σε παρόμοια ερώτηση: Τι έκανα λάθος σήμερα, τι έκανα σωστό, τι δεν έκανα από εκείνα που έπρεπε να κάνω. 

Βεβαίως και είμαστε οι επιλογές μας, Η μόνη ελευθερία που έχουμε είναι η επιλογή που πρέπει να κάνουμε και αυτό το πρέπει τις κάνει τους μόνιμους και υποχρεωτικούς δυνάστες της ζωής μας. Άρα είμαστε υποχρεωμένοι να τις διαχειριστούμε μιας και δεν γλιτώνουμε από την αναγκαιότητά τους.

Βεβαίως και οι άνθρωποι σήμερα ποσοστιαία είναι περισσότερο εγωιστές από προηγούμενες εποχές, μιας και οι ταγοί των καιρών το επιτάσσουν, πρέπει να είσαι εγωιστής για να υπερκαταναλώνεις τα προιόντα τους για να περνάς καλύτερα, για να είσαι πιο ωραίος, για να αποκτήσεις πιο πολλά για να είσαι συνέχεια χορτάτος και πάει λέγοντας. 

Είμαστε επίσης στην εποχή του: ότι δηλώσεις είσαι, υπερβαίνεις τα όρια της φύσης και νοιώθεις κυρίαρχος και λες είμαι αυτό που θέλω να είμαι γιατί αυτό με ευχαριστεί, μπλέκεις την ευχαρίστηση με την ευτυχία. Και αυτό το επιτάσσουν οι ταγοί των καιρών γιατί σε κάνει ακόμα περισσότερο εγωιστή με τα αποτελέσματα της προηγούμενης πρότασης.

Ο άνθρωπος λειτουργεί πάντοτε βάση του ιδίου (δικού του) συμφέροντος, είναι νόμος φυσικός και υπαρξιακός. Ο Σωκράτης δίδασκε ότι το πραγματικό ίδιον συμφέρον ενός ανθρώπου δεν έρχεται ποτέ σε σύγκρουση με το πραγματικό ίδιον συμφέρον του συνανθρώπου του. 

Το πρόβλημα είναι ότι ο άνθρωπος δεν γνωρίζει ποιό είναι το πραγματικό ίδιον συμφέρον και ο μεγάλος σοφός προτρέπει τον άνθρωπο να ασχολείται εντατικά και σε ισόβια βάση να ανακαλύψει το πραγματικό συμφέρον του και να το επιδιώξει. Μόνον τότε ο άνθρωπος θα καταφέρει να γίνει άνθρωπος και να φτιάξει υγιείς κοινωνίες.

Μέσα στο πραγματικό συμφέρον κρύβονται όλα τα ζητούμενά σου, Αγάπη, ευτυχία, ζεστή καρδιά και κατά συνέπεια μας οδηγούν στην οικοδόμηση μίας πραγματικά ανθρώπινης κοινωνίας.

Κανένας δεν μπορεί όλα όσα θέλει, αλλά εκείνος που θέλει όλα όσα μπορεί ορίζει αυτόβουλα και δυναμικά τον δρόμο που έχει επιλέξει και πορεύεται.
Αρέσει στα μέλη COSTAS42, anassa_

agrotis53

# 5 στις 28/7/2019
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537

καλα ειναι αυτοκριτικη να κανεις συνεχεια στη ζωη σου, !!

οι επιλογες μας ειμαστε, απο τη στιγμη που της ακολουθουμε! τα παντα ειναι οι ανθρωποι, ο καθενας διαφορετικος απο τον αλλον, , ολοι αναζητουν τα θελω τους, οποια και αν ειναι αυτα, το λιμανι τους ,<< τον παραδεισο τους>>την ζωη τους. την επιβιωση τους...

ολοι οι ανθρωποι ξερουν τη θελουν,,, αλλος λιγο αλλος πολυ,  ... το τι καταφερνει τελικα ειναι αυτο που ξεκινας το θεμα σου... καποια στιγμη κανεις τον απολογισμο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από 50dimitris

Ειμαστε οι Επιλογες μας

Ερχεται καποια στιγμη στην ζωη που καλησε να δης ποιος εισαι,τη εκανες,τη δεν εκανες?

Ειμαστε οι Επιλογες μαςΟλα εξαρτιουνται τη πραγματικα θελουμε στην ΖΩΗ?Αραγες υπαρχη ανθρωπος που ξερει τη ΘΕΛΕΙ?Πραγματικα αναρωτιεμαι,σημερα οι Ανθρωποι ειναι εγωιστες?η ΠΑΡΤΗ μας?Εμεις,ΕΓΩ τη επιλογες θα κανω για τα οποια ονειρα,την Αγαπη,την ευτιχεια το Χαμογελο.την ζεστασια στην καρδια.

Αρέσει στο μέλος COSTAS42

agaph40

# 6 στις 28/7/2019
author
Γυναίκα / 71 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 703
οι ανθρωποι συνηθως θελουν...αυτο που δεν εχουν
το ιδανικο ειναι ενας ανωδυνος συνδιασμος αυτου που πρεπει να εχουν με αυτο που θελουν να εχουν
απο προσωπικη μου παρατηρηση...οσοι γκρινιαζουν για αγαπες που δεν βρισκουν...για χαμογελα που δεν

τους χαριζονται και ζεστες καρδιες που δεν τους δωριζονται ειναι και αυτοι που ειναι ανικανοι να τα

προσφερουν ολα αυτα
και Ναι ο καθενας κοιταζει τη παρτη του..και δινει οταν κι αμα θελει,αυτο που δεν του στοιχιζει τπτ
Αρέσει στα μέλη COSTAS42, alisida

alisida

# 7 στις 28/7/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Αν δεν έχεις ο,τι θέλεις ..

.Τουλάχιστον φρόντισε να θέλεις ο,τι έχεις 

...Αν δεν συμβαίνει ούτε το δεύτερο ,φύγε και ψάξε αλλού.

Υ/Γ : τον "απολογισμό" μου ,έχω δηλώσει και άλλες φορές ,θα τον κάνω στο γηροκομείο.Ως τότε θα ακολουθώ το ένστικτο μου ,αν μη τι άλλο ,θα γεμίσω εμπειρίες. 
Αρέσει στα μέλη Paralia48, VASILIS53 και σε ακόμα 2 μέλη.

Detente_

# 8 στις 28/7/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μοναχικές εμπειρίες ...χμ...επιλογές είναι αυτές...όπως στρώνει κοιμάται κανείς...στρώσε το στρώμα σου για δύο και ας κοιμάσαι μόνος.... (Παραλλαγή του τραγουδιού)

* απο αμπελοφιλοσοφιες ειμαστε πρωτοι ολοι

Στη πραξη τα κανουμε λιγο σκ@τα

Enikos

# 9 στις 28/7/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Ειμαστε, το αποτελεσμα των επιλογων μας...

Αρέσει στα μέλη COSTAS42, alisida

alisida

# 10 στις 28/7/2019
author
Καζακστάν

Θεμε δε θεμε ...

Για αυτό ,ανούσιο να προσπαθούμε να τα κρύβουμε/θάβουμε ...

Μανωλιοι συνέλθετε (όχι εσύ Ενικε)

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Enikos

Ειμαστε, το αποτελεσμα των επιλογων μας...

Αρέσει στο μέλος Enikos

Detente_

# 11 στις 28/7/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως???

Τι μου θυμισες τωρα...

Ειναι παρομοιο με το ...ειπε ο γαιδαρος το πετεινο κεφαλα...

αθανατες διαχρονικες παροιμιες

VASILIS53

# 12 στις 28/7/2019
author

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από alisida

Αν δεν έχεις ο,τι θέλεις ..

.Τουλάχιστον φρόντισε να θέλεις ο,τι έχεις 

...Αν δεν συμβαίνει ούτε το δεύτερο ,φύγε και ψάξε αλλού.

Υ/Γ : τον "απολογισμό" μου ,έχω δηλώσει και άλλες φορές ,θα τον κάνω στο γηροκομείο.Ως τότε θα ακολουθώ το ένστικτο μου ,αν μη τι άλλο ,θα γεμίσω εμπειρίες. 

Αν συμφωνείς και συ, τον απολογισμό σου λέω να τον βάλω ως υπόμνημα στο βιβλίο που θα εκδώσω. Όλα τα δικαιώματα κρατημένα. Βέβαια θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την ώρα του γηροκομείου, εγώ δεν έχω πρόβλημα, την αγωνία των αναγνωστών σκέφτομαι.

Αρέσει στο μέλος alisida

Decisive

# 13 στις 28/7/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αναπάντητες φιλοσοφικής υφής αναζητήσεις. Καμία φορά δεν επιλέγουμε επειδή το θέλουμε, αλλά καλούμαστε να διαχειριστούμε καταστάσεις οι οποίες προέκυψαν λόγω συγκυριών και παρά τη θέλησή μας. 

alisida

# 14 στις 28/7/2019
author
Καζακστάν

Με τη φασαρία,μην ξεχάσουμε να κλείσουμε από τώρα θέση στο ίδιο γηροκομείο για να γράψουμε το βιβλίο .

Γνωρίζω ένα πολύ καλό ,έχω και μέσον εκεί  

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από VASILIS53

Αν συμφωνείς και συ, τον απολογισμό σου λέω να τον βάλω ως υπόμνημα στο βιβλίο που θα εκδώσω. Όλα τα δικαιώματα κρατημένα. Βέβαια θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την ώρα του γηροκομείου, εγώ δεν έχω πρόβλημα, την αγωνία των αναγνωστών σκέφτομαι.

Heptamer

# 15 στις 28/7/2019
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Διορθωτή /επιμελητή κειμένων θέλετε / έχετε; 

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από alisida

Με τη φασαρία,μην ξεχάσουμε να κλείσουμε από τώρα θέση στο ίδιο γηροκομείο για να γράψουμε το βιβλίο .

Αρέσει στο μέλος alisida

VASILIS53

# 16 στις 28/7/2019
author

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από alisida

Μέσα είμαι, και για το γεροκομείο και για το βιβλίο. Θα μας διαβάζουν οι νεώτεροι και δεν θα τους μένει άντερο. Θα τους κτυπάνε τα διδάγματα της ζωής μας κατακέφαλα. Μετά από πολλά χρόνια θα έχει γίνει συλεκτικό και θα φυλάσεται σε βαρειά χρηματοκηβώτια ασφαλείας καθότι θα είναι πηγή προβληματισμού για τους ανθρώπους της μέλουσας εποχής: Τέτοιοι άνθρωποι ζούσαν τότε; θα λένε και θα γελούν με αγαθότητα ή και μοχθηρία γιατί δεν θα μπορούν να πάρουν μια γεύση των ανθρώπων της εποχής μας μέσα από τα γυάλινα κλουβιά τους της εικονικής πραγματικότητας. Το δε γηροκομείο θα είναι τόπος επίσκεψης με ακριβό εισητήριο καθότι εκεί γράφτηκε το σπουδαιότερο βιβλίο όλων των εποχών και για το οποίο πολύ θα ερίζουν αν αποτελεί αλήθεια ή αν είναι αποκύημα της φαντασίας των συγκκραφέων. Εμείς όμως θα έχουμε φροντίσει να τους μπερδέψουμε ακόμη περισσότερο γιατί στο τέλος θα υπάρχει η αινγιγματική προσθήκη: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Κάποιος να με σταματήσει, πήρε φωτιά η φαντασία μου και ο ουρανός είναι καθαρός δεν έχει συνεφάκι να σταθώ.

Αρέσει στο μέλος alisida

alisida

# 17 στις 28/7/2019
author
Καζακστάν

Νομίζω θα σε χρειαστουμε Χεπ ,διότι όπως βλέπω η αχαλίνωτη φαντασία του σπαιντερβασιλη θα περιπλέξει αρκετά το σενάριο .

Τι λες Βασίλη,να δεχτούμε την ευγενική προσφορά ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Heptamer

Διορθωτή /επιμελητή κειμένων θέλετε / έχετε; 

Heptamer

# 18 στις 28/7/2019
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Αρραβου-νιαρρρ

Έχω ιδέες για εμπλουτισμό του σεναριου

Που θα το εκιναξει στα.. εικονικά Όσκαρ! 

alisida

# 19 στις 28/7/2019
author
Καζακστάν

Ουπσ. .

Ατανσιον !!

Για υπόμνημα μιλάμε ...

Μην ξεπεράσουμε το βιβλίο του φίλου Βασίλη ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Heptamer

Αρραβου-νιαρρρ

Έχω ιδέες για εμπλουτισμό του σεναριου

Που θα το εκιναξει στα.. εικονικά Όσκαρ! 

VASILIS53

# 20 στις 28/7/2019
author

Όλων τα ονόματα θα μνημονευτούν, ανάλογα με την συνεισφορά εκάστου. Στο γεροκομείο όμως θα είμαστε μόνο εγώ και σύ γιατί πρέπει να εμπνέομαι από το πρόσωπο. Του Χεπ τι να με εμπνεύσει, η μύτη του; Χοχοχο! (που θα' λεγε και ένας παλιόφιλος).

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.