Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Πληγωμένος, απογοητευμένος, μπερδεμενος

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

dartani

# 101 στις 27/2/2020
author
Ανδρας / 46 / Παντρεμένος
Ν. Πιερίας / Κατερίνη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 32
'Aρεσαν+: 0%
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου,χαμένος κόπος και χαμένα δάκρυα. ?

dartani

# 102 στις 4/7/2020
author
Ανδρας / 46 / Παντρεμένος
Ν. Πιερίας / Κατερίνη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 32
'Aρεσαν+: 0%

Κάποιες σκόρπιες σκέψεις!

Έχω χωρίσει πλέον εδώ και 1 χρόνο, γενικά θα έλεγα ότι παίρνω τον χρόνο μου ακόμα.Με την πρώην έχω καλές σχέσεις λόγω των παιδιών, οπότε ένα βράδυ εκεί που είχαν κοιμηθεί τα παιδιά μου πετάει το τρελό, ότι περίμενε να την διεκδικήσω μετά τον χωρισμό μας. Πολύ ευγενικά της είπα το ότι έχουμε κάποια επικοινωνία λόγω των παιδιών από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι, και ότι πάνω από όλα έχω και μια αξιοπρέπεια σαν άντρας. Αυτή επιμένει και μου λέει εάν με αγαπούσες θα με διεκδικουσες. Και αναρωτιέμαι πως να ξαναγαπησεις έναν άνθρωπο που σου φέρθηκε έτσι? Είμαι κάπου λάθος ρε παιδιά?

Utyopaq

# 103 στις 5/12/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Φίλε κατά τη γνώμη μου η αγάπη ανάμεσα στους δύο συντρόφους είναι ανώτερη της αγάπης μεταξύ γονέων και παιδιών.Ο σύντροφος είναι για τη σύντροφο και ανάποδα ο κατεξοχήν αναντικατάστατος συνοδοιπόρος! Υπήρχε έμπρακτη αγάπη μεταξύ σας; Υπήρχε νοιάξιμο για τη σύζυγό σου; Την αγάπησες ειλικρινά και το ίδιο και αυτή ή αγαπούσατε μόνο τα παιδιά και θεωρούσατε ότι είστε μια αγαπημένη και ολοκληρωμένη οικογένεια;Συμβουλή μου: Πριν πάρετε μια οποιαδήποτε απόφαση, πηγαίνετε σε έναν πνευματικό γέροντα να εξομολογηθεί ρε και να σας κατευθύνει συμβουλεύοντάς σας! Μη ρωτάς δεξιά και αριστερά απλούς ανθρώπους ή ψυχολόγους, πηγαίνετε σε έναν γέροντα, σε έναν πνευματικό να εξομολογηθείτε!! Συγγνώμη αν πιθανώς σε στενοχώρησε ο λόγος μου. Να είστε καλά και εύχομαι ένα μία ομαλή έκβαση!
Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost