Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πληγωμένος, απογοητευμένος, μπερδεμενος

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

dartani

# 1 στις 28/7/2019
author
Ανδρας / 46 / Παντρεμένος
Ν. Πιερίας / Κατερίνη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 32
'Aρεσαν+: 0%

Καλημέρα,

Είμαι 42 χρόνων με 7 χρόνια γάμου και 3 παιδιά. Μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι που είχα όταν γύρισα σπίτι ή γυναίκα μου μου ανακοίνωσε ότι θέλει να χωρίσουμε. Γκρεμίστηκαν και τα 7 χρόνια σε μια στιγμή, της λέω πας καλά τι είναι αυτά που λες, μετά άρχισε να μου λέει ότι δεμ με διεκδικήσεις ποτέ με είχες δεδομένη, ότι ήμουν πολύ πατέρας και αυτό την απομάκρυνε.Συγνώμη που μεγάλωμα και αγαπούσα τα 3 αγόρια μου!! Σηκώθηκα έφυγα το ίδιο βράδυ αλλά στον δρόμο σκέφτηκα ότι κάθε πρωί με ξυπνάνε τα παιδιά μου στης 6 π ς θα το κάνω αυτό σε αυτά.? Και γύρισα και η άλλη αντί να πει Sorry γύρνα και μου λέει αντί να φύγεις 20 μέρες να με τρελάνεις εσύ γύρισες το ίδιο βράδυ.Την έχω πει να πάμε σε έναν σύμβουλο γάμου αλλά αυτή λέει ότι η απόφαση της δεν αλλαζει. Τι να κάνω έχω χάσει τον ύπνο μου. 

Aggelo

# 2 στις 28/7/2019
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115

Βασικα απ αυτα που γραφεις βλεπω οτι εχετε προβλημα επικοινωνιας,μαλλον θα πρεπει να

συζητησετε πολλα πραγματα,αν υπαρχει ακομα χρονος

Ισως βεβαια να υπαρχει και καποιος αλλος λογος και ειναι τοσο καθετη στην αποφαση της...
ισως και κατι αγνοεις...

Βεβαια οτι εφυγες και γυρισες μονο για τα παιδια σου ( καλα εκανες βεβαια) αλλα δεν δειχνει

ενδειξη οτι ενδιαφερεσαι για την ιδια, σαν να μην υπαρχει...δεν ξερω ψαξτα καλυτερα..

Διαβαζω και ακουω οτι παρα πολλες γυναικες αισθανονται παραμελημένες γιαυτο κανουν

εξωσυζυγικές σχεσεις η διαλυουν ενα γαμο η μια σχεση γενικα...

Αρέσει στα μέλη mrsopi, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

123xristos

# 3 στις 28/7/2019
author
Ανδρας / 39 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 389

δεν ξερω τι μας κρυβεις, ουτε ειμαι σιγουρος για κατι τετοιο.

θα σε συμβουλεψω ομως κατι. εαν δεν χειροδικεις δηλαδη δεν εισαι βιαιος δεν μπορει να εχει διαζυγιο απο εσενα.

εαν ομως ειναι ετσι οπως τα λες, και δεν συμφωνησετε σε ενα κοινο μελλον μπορεις να εχεις διαζυγιο και την επιμελεια των παιδιων εσυ δηλαδη να τα παρεις μαζι σου.

. να ξερεις οτι αυτη δεν μπορει να μεγαλωσει 3 παιδια μονη της οσο και να προσπαθησει, οσο και να την βοηθας οικονομικα ειναι ανικανη να το κανει, θα τα αρρωστησει γιατι  σιγουρα εχει καποιο προβλημα, 

Heptamer

# 4 στις 28/7/2019
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Αυτό το περίεργο  7...

Επρεπε να είσαι υποψιασμένος... 

Αν καταφερεις και σκαπουλαρεις το 7 στη σχέση σου, έχεις διαφύγει τον κίνδυνο. 

Κάτι σου είχε  διαφύγει αυτά τα 7 χρονια. 
Αρέσει στα μέλη archagellos, agrotis53

Spiros--

# 5 στις 28/7/2019
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Χαλκηδόνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 950

Φλέρταρέ την ...

... μέχρι τελικής πτώσης !!!

Αρέσει στο μέλος mrsopi

lamprand

# 6 στις 28/7/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από dartani

Καλημέρα,

Είμαι 42 χρόνων με 7 χρόνια γάμου και 3 παιδιά. Μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι που είχα όταν γύρισα σπίτι ή γυναίκα μου μου ανακοίνωσε ότι θέλει να χωρίσουμε. Γκρεμίστηκαν και τα 7 χρόνια σε μια στιγμή, της λέω πας καλά τι είναι αυτά που λες, μετά άρχισε να μου λέει ότι δεμ με διεκδικήσεις ποτέ με είχες δεδομένη, ότι ήμουν πολύ πατέρας και αυτό την απομάκρυνε.Συγνώμη που μεγάλωμα και αγαπούσα τα 3 αγόρια μου!! Σηκώθηκα έφυγα το ίδιο βράδυ αλλά στον δρόμο σκέφτηκα ότι κάθε πρωί με ξυπνάνε τα παιδιά μου στης 6 π ς θα το κάνω αυτό σε αυτά.? Και γύρισα και η άλλη αντί να πει Sorry γύρνα και μου λέει αντί να φύγεις 20 μέρες να με τρελάνεις εσύ γύρισες το ίδιο βράδυ.Την έχω πει να πάμε σε έναν σύμβουλο γάμου αλλά αυτή λέει ότι η απόφαση της δεν αλλαζει. Τι να κάνω έχω χάσει τον ύπνο μου. 

αγαπητέ φίλε , στα έχει πει όλα η γυναίκα σου ακουσέ την και διορθώσου εσύ .

στον σύμβουλο να πας μόνος σου δεν φταίει αυτή . μπορεί και αυτή αλλά σίγουρα πιο πολύ εσύ .

απο αυτά που έχω τσεκάρει είναι ότι είσαι ενας πολύ καλός και αγαθός ανθρωπος . αυτό δεν σε κάνει ερωτευσιμο τόσο . 

υπερβάλεις σε αγάπη προς τα παιδιά .

το δε άλλο που σου είπε δείχνει ότι σε θέλει πιο σκληρό άνδρα . πρέπει πχ. όταν την θέλεις να πας και να την κατακτήσεις όπως μαγειρευει ή σιδερώνει . στασου και λίγο δίπλα της και όχι συνέχεια με τα παιδιά . 

καθε μέρα πρέπει να παλευεις για την κατάκτησή της ή εστω στην βδομάδα . 

agrotis53

# 7 στις 28/7/2019
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537

θεωρο οτι καπου πασχει αυτη η ιστορια,, ... τοσο απολυτη ξαφνικα;; , δεν νομιζω,  και με τρια παιδια ;;

λειπουν πολλα κοματια για να πω οτιδηποτε, , νιωθο οτι δεν ειναι ετσι οπως μας τα λες...μπορει και λαθος αλλα, δεν... τεσπα θα περιμενω ποιο πολλες λεπτομεριες σε αλλο ποστ

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από dartani

Καλημέρα,

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από dartani

Καλημέρα,

Αρέσει στα μέλη mrsopi, Spiros-- και σε ακόμα 2 μέλη.

AlexLuckyCharm

# 8 στις 28/7/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Στο γαμο σου εισαι συζυγος και πατερας.Ξανα δες τις προτεραιοτητες στην ζωη σου

dartani

# 9 στις 28/7/2019
author
Ν. Πιερίας / Κατερίνη
ΟΚ ρε παιδιά την έχω ρίξει 1-2 σφαλιάρες αλλά ποτέ δεν ήμουν βίαιος, πάνω στα λόγια εκεί που μου μιλούσε άσχημα και με πρόσβαλε.Αυτή μου λέει ότι δεν φταίω εγώ, το λάθος είναι δικό της και αναλαμβάνει όλη την ευθύνη που διαλύεται ο γάμος μας. Εντάξει σε λίγο θα την κάνουμε και μαρτυρά και θα αυτομαστιγωνεται. Απαντήσεις θέλω για να κάνω το επόμενο βήμα. Εγώ την αγαπάω αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα η εμπιστοσύνη χάθηκε πλέον, και το χειρότερο τα παιδιά βλέπουν την ψυχρότητα και την αδιαφορία μπορεί να είναι 5 χρόνων αλλά καταλαβαίνουν τα πάντα.

_Bellezza_

# 10 στις 28/7/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Τα παιδια καταλαβαινουν τα παντα, λες.

Και την ψυχροτητα και την αδιαφορια.

Και την κακοποιηση της μανας απο τον πατερα καταλαβαινουν, να προσθεσω εγω...

VASILIS53

# 11 στις 28/7/2019
author
Ανδρας / 61 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Νέα Μάκρη
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.344

Τρεις σφαλιάρες και θέλει να σε χωρίσει; Ακους εκεί πράματα. 

Να μας πει μια γυναίκα μέχρι πόσες σφαλιάρες είναι ανεκτές τέλος πάντων.
Αρέσει στα μέλη Paralia48, archagellos και σε ακόμα 5 μέλη.

peripli

# 12 στις 29/7/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

. . . . . . . . . . . ε ε ε ε ε ε?

Αληθεια εαν θυμωνε και σου σβουριζε δυο τρεις αναποδες με γερο ντιρεκτ και κανα δυο βαρβατες ροχαλες...ααα και μια  γερη κλωτσια στα...αποκεινα που δεεεν...τί θα εκανες? Θα ειχες κατανοηση αμα σου ελεγε πως σ'αγαπαει, ενα πραμα οπως τωρα εσυ...εεε?...

Μπααα...ιουου...στην ζουγκλα στην ζουγλα με τις υαινες!!! Ακους εκει...μεσαιωνας...  

Παράθεση:

Σχόλιο # 9 από dartani
ΟΚ ρε παιδιά την έχω ρίξει 1-2 σφαλιάρες αλλά ποτέ δεν ήμουν βίαιος, πάνω στα λόγια εκεί που μου μιλούσε άσχημα και με πρόσβαλε.Αυτή μου λέει ότι δεν φταίω εγώ, το λάθος είναι δικό της και αναλαμβάνει όλη την ευθύνη που διαλύεται ο γάμος μας. Εντάξει σε λίγο θα την κάνουμε και μαρτυρά και θα αυτομαστιγωνεται. Απαντήσεις θέλω για να κάνω το επόμενο βήμα. Εγώ την αγαπάω αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα η εμπιστοσύνη χάθηκε πλέον, και το χειρότερο τα παιδιά βλέπουν την ψυχρότητα και την αδιαφορία μπορεί να είναι 5 χρόνων αλλά καταλαβαίνουν τα πάντα.

Aggelo

# 13 στις 29/7/2019
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115

Δεν μπορω να καταλαβω,ισως να ειμαι και βραδυνους εχεις σηκωσει χερι απανω της και ερχεσαι εδω

να βρεις λυση γιατι μην χωρισεις......φοβαμαι πως κρυβεις και τιποτα αλλα ,γιατι τις

πληροφοριες μας δινει λιγες-λιγες μην μας τις δωσεις ολες μαζι και μας κατσουν στο στομαχι.

Ειναι για γελια να λες οτι την αγαπας μετα οσα εγραψες,ενταξει και η ξευτιλα εχει ενα οριο.

Οτι δεν θες να χασεις τη βολη σου δεν σημανει οτι την αγαπας...και εκτος ολων των

αλλων εισαι και πληγωμενος που γραφεις στον τιτλο του θεματος...

Ελεος ! το τερματισες πια...

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από dartani

Αρέσει στα μέλη Paralia48, maraki_lar_1980 και σε ακόμα 4 μέλη.

Spiros--

# 14 στις 29/7/2019
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Χαλκηδόνα
Απαντήσεις: 950

Για μισό ...

... της έριξες 1-2 σφαλιάρες... ΟΚ, σιγά το πράγμα! Αφού δεν ήσουν βίαιος, όπως λες και το κατάλαβε, οπότε δεν μετράει. Αν ήσουν βίαιος, θα άλλαζε βέβαια το πράγμα. Οπότε την τσάκισες με Αγάπη! Τι ποιο όμορφο για μια γυναίκα? Αχαριστία από μέρους της φίλτατε... Άσε που σε προσέβαλε και είχες κάθε δικαίωμα να την στείλεις στο νοσοκομείο. Αααα... όλα κι όλα !!! Τα προσπερνάω όμως όλα αυτά γιατί στην συνέχεια έρχεται η πανηγυρική σου δικαίωση ...

... Αναλαμβάνει η γυναίκα σου όλη την ευθύνη για την διάλυση του γάμου σας! Αυτό φίλε μου σημαίνει πως εσύ τα έκανες όλα σωστά. Απλά ήσουν άτυχος και παντρεύτηκες την λάθος γυναίκα. Συμβαίνει. Και σε ερωτώ τώρα εγώ :

Άντεχε το ξύλο ? Όχι
Άντεχε τα βρισίδια και τις προσβολές (ε δεν μπορεί) ? Όχι
Άντεχε τις κουτσουκέλες σου (ε δεν μπορεί, όλο και κάτι θα έκανες) ? Όχι
Σου έκανε ποτέ δώρο κανένα μαστίγιο να σε βοηθήσει στην κακοποίηση της ? Πάλι όχι

Ε χάρη σου κάνει. Χώρισε την να βρεις μια πιο ανθεκτική και βιτσιόζα γυναίκα ρε συ, τι παιδεύεσαι ?

Ρε φίλε, αν δεν είσαι μέγα τρόλ, πες το μας και θα σου απαντήσω διαφορετικά. Αλλά το #9 που έγραψες, ειλικρινά, δεν μπορώ να στο απαντήσω τώρα διαφορετικά...

, πες το μας και θα σου απαντήσω διαφορετικά. Αλλά το #9 που έγραψες, ειλικρινά, δεν μπορώ να στο απαντήσω τώρα διαφορετικά...

Αρέσει στα μέλη Paralia48, agrotis53 και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 15 στις 29/7/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Όχι,δεν είναι αλήθεια !Δεν είναι δυνατόν στις 6.45 να διαβάζω τέτοια πράγματα... ...1-2 σφαλιάρες ,μπροστά στα παιδιά ?Θα λάβεις επιστροφή όταν μεγαλώσουν ,ετοιμάσου για αυτό να φροντίσεις να είσαι όσο πιο μακριά τους γίνεται.Τέτοια πρότυπα καλύτερα να εξαφανίζονται από τα μάτια τους ,ίσως ξεχάσουν και το ξεπεράσουν κάποτε .
Αρέσει στα μέλη Paralia48, archagellos και σε ακόμα 2 μέλη.

achinos

# 16 στις 29/7/2019
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από dartani
 την έχω ρίξει 1-2 σφαλιάρες αλλά ποτέ δεν ήμουν βίαιος, 

...

μπα σε καλό σου με ξέκανες βρε...!!!

Αρέσει στα μέλη agrotis53, Spiros-- και σε ακόμα 3 μέλη.

dartani

# 17 στις 29/7/2019
author
Ν. Πιερίας / Κατερίνη
Για τον φίλο @lamprand πάει η άπαντηση, φίλε μου 3 χρόνια την είχα στο φτύσιμο έπαιρνε το αεροπλάνο και έρχονταν κάθε Σ/Κ. Κατάλαβα ότι φαιρομοτν σαν μαλακας και έκανα την υπέρβαση και πήγα στην πόλη της μετά από 1.5 χρονο παντρευτηκαμε και κάναμε δίδυμα. Εκεί ήμουν σαν δεύτερη μάνα γιατί δεν γίνονταν διαφορετικά. Αυτή θεωρεί ότι κάτι μέσα της άλλαξε ίσως ορμόνες δεν ξέρω δεν είμαι και ειδικός. Το τρίτο παιδί ήρθε χωρίς να το περιμενουμε και σαν θαύμα αν σκεφτείς ότι οι πιθανότητες να μείνει έγκυος μετά από εξωσωματική και πολλά φάρμακα ήταν στο 0%.Εκανα αγώνα για να μην το ρίξει, δεν τον ήθελε καθόλου (επιλόχεια κατάθλιψη) λέγεται οι γυναίκες ξέρουν τι σημαίνει (και εγώ πλέον). Σίγουρα κάπου χάθηκε η μπάλα, αλλά όταν υπάρχει αγάπη νομίζω ότι ξαναφτιαχνεται ο γάμος!
Αρέσει στο μέλος COSTAS42

Helenaki4

# 18 στις 29/7/2019
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Απαντήσεις: 2.147

Εδώ άρχισε και τελείωσε η συζήτηση . 

Η Ελλάδα ευτυχώς δίνει επιλογές διαφυγής σε κακοποιημένες γυναίκες . Το λάθος ως τώρα ειναι καθαρά δικό της . Μπορεί (και εύχομαι) αν θέλει να σας φέρει αντιμέτωπο με το Νόμο . 

Πάτος 2019 

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από dartani

Αρέσει στα μέλη archagellos, agrotis53 και σε ακόμα 1 μέλος.

dartani

# 19 στις 29/7/2019
author
Ν. Πιερίας / Κατερίνη
Σιγά όλοι πέσατε να με φάτε, ουε μπροστά στα παιδιά την έχω χτυπήσει ούτε έχουμε μιλήσει άσχημα μεταξύ μας μπροστά τους.Μια φορά έγινε γιατί απλά εγώ εχασα τον έλεγχο και το μετάνιωσα πίκρα. Με κρίνετε χωρίς να ξέρετε ούτε τι άνθρωπος είμαι, όλοι εδώ μέσα χωρίστε πολιτισμένα να υποθέσω.? Ούτε σας κερατωσαν ούτε κερατωσατε να υποθέσω ? Εγώ δεν πήγα με άλλη μέσα στον γάμο μου και θέλω να πιστεύω ούτε η γυναίκα μου.Ναι έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας αλλά μιλαμε ακόμα σαν πολιτισμένο ζευγάρι. Εάν υπάρχει εδώ μέσα ούτε ένας που δεν έχει δώσει χαστούκι στην γυναίκα του, τότε σταυρώστε με, (αν και πλέον τα χαστούκια τα τρώνε οι άντρες).Ούτε βίαιος είμαι ούτε χτυπάω τις γυναίκες μια φορά έγινε και το μετανιώνω κάθε μέρα. Αν χωρίζει από αυτό τότε μου αξίζει αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει την αλήθεια ακόμα.

Enikos

# 20 στις 29/7/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Τρολ ον μποαρντ...

Το κείμενο σας μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
Αρέσει στα μέλη Spiros--, archagellos και σε ακόμα 1 μέλος.
Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.