Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από dartani
Για τον φίλο @lamprand πάει η άπαντηση, φίλε μου 3 χρόνια την είχα στο φτύσιμο έπαιρνε το αεροπλάνο και έρχονταν κάθε Σ/Κ. Κατάλαβα ότι φαιρομοτν σαν μαλακας και έκανα την υπέρβαση και πήγα στην πόλη της μετά από 1.5 χρονο παντρευτηκαμε και κάναμε δίδυμα. Εκεί ήμουν σαν δεύτερη μάνα γιατί δεν γίνονταν διαφορετικά. Αυτή θεωρεί ότι κάτι μέσα της άλλαξε ίσως ορμόνες δεν ξέρω δεν είμαι και ειδικός. Το τρίτο παιδί ήρθε χωρίς να το περιμενουμε και σαν θαύμα αν σκεφτείς ότι οι πιθανότητες να μείνει έγκυος μετά από εξωσωματική και πολλά φάρμακα ήταν στο 0%.Εκανα αγώνα για να μην το ρίξει, δεν τον ήθελε καθόλου (επιλόχεια κατάθλιψη) λέγεται οι γυναίκες ξέρουν τι σημαίνει (και εγώ πλέον). Σίγουρα κάπου χάθηκε η μπάλα, αλλά όταν υπάρχει αγάπη νομίζω ότι ξαναφτιαχνεται ο γάμος!
Δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά για να απαντήσω καθότιν είμαι πλέον ψιλιασμένος για τρολ και άλλοι σε λένε τρολ . ναι ! επιλοχια και κουραφέξαλα και δεν είχατε πάει σε γιατρούς και μας το λες τώρα .
ναι αν την αγαπάς δείξτο της κάνοντας αυτό που επιθυμεί . έκανες την βλακεία πληρωσέ την !
Γι'αυτό μου αρέσει το καλοκαιρινό φόρουμ.
Άλλος αερας, ρε παιδάκι μου!!!
... έχασες κάθε δίκιο που είχες, εάν είχες, όπου κι αν είχες, τέλος !!!
Τι να σου ξεκαθαρίσει όταν σε φοβάται? Το αυτονόητο? Εσύ νιώθεις πως απλά ... έχασες τον έλεγχο... Η ίδια ένοιωσε εντελώς ανυπεράσπιστη όταν ήταν έρμαιο στον θυμό του πιο δυνατού! Το ότι μειώνεις τόσο πολύ το κομμάτι της κακοποίησης, λες και είναι κάτι φυσιολογικό και αμελητέο, δείχνει και τι άνθρωπος είσαι, όσο καλός κι αν νομίζεις πως είσαι. Δεν χρειάζεστε να σε ξέρουμε. Μόνο από αυτό, σε μάθαμε.
Και ασφαλώς υπάρχουν πάρα πολλοί άντρες που δεν σήκωσαν ποτέ χέρι, ακόμα και σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Αν δεν είσαι τρολ, πως γίνεται να θεωρείς ότι αυτό είναι η συνήθης πρακτική? Που ζεις?
Ξύπνα, ζήτα της συγνώμη και φύγε ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από dartani
Σιγά όλοι πέσατε να με φάτε, ουε μπροστά στα παιδιά την έχω χτυπήσει ούτε έχουμε μιλήσει άσχημα μεταξύ μας μπροστά τους.Μια φορά έγινε γιατί απλά εγώ εχασα τον έλεγχο και το μετάνιωσα πίκρα. Με κρίνετε χωρίς να ξέρετε ούτε τι άνθρωπος είμαι, όλοι εδώ μέσα χωρίστε πολιτισμένα να υποθέσω.? Ούτε σας κερατωσαν ούτε κερατωσατε να υποθέσω ? Εγώ δεν πήγα με άλλη μέσα στον γάμο μου και θέλω να πιστεύω ούτε η γυναίκα μου.Ναι έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας αλλά μιλαμε ακόμα σαν πολιτισμένο ζευγάρι. Εάν υπάρχει εδώ μέσα ούτε ένας που δεν έχει δώσει χαστούκι στην γυναίκα του, τότε σταυρώστε με, (αν και πλέον τα χαστούκια τα τρώνε οι άντρες).Ούτε βίαιος είμαι ούτε χτυπάω τις γυναίκες μια φορά έγινε και το μετανιώνω κάθε μέρα. Αν χωρίζει από αυτό τότε μου αξίζει αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει την αλήθεια ακόμα.
Οτι λόγο και αν είχες δεν θα έπρεπε να το κάνεις. Κάποιες φορές βγαίνουμε εκτός εαυτού αλλά η λύση δεν είναι το ξύλο. Πως θα σου φαινόταν αν σε χτυπήσει εκείνη; οταν νευριάζεις χτύπα τη πόρτα και φύγε. Καμμιά γυναίκα δεν αξίζει αυτή την αντιμετώπιση.
Ε οχι και πολιτισμενο ζευγαρι
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από dartani
Σιγά όλοι πέσατε να με φάτε, ουε μπροστά στα παιδιά την έχω χτυπήσει ούτε έχουμε μιλήσει άσχημα μεταξύ μας μπροστά τους.Μια φορά έγινε γιατί απλά εγώ εχασα τον έλεγχο και το μετάνιωσα πίκρα. Με κρίνετε χωρίς να ξέρετε ούτε τι άνθρωπος είμαι, όλοι εδώ μέσα χωρίστε πολιτισμένα να υποθέσω.? Ούτε σας κερατωσαν ούτε κερατωσατε να υποθέσω ? Εγώ δεν πήγα με άλλη μέσα στον γάμο μου και θέλω να πιστεύω ούτε η γυναίκα μου.Ναι έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας αλλά μιλαμε ακόμα σαν πολιτισμένο ζευγάρι. Εάν υπάρχει εδώ μέσα ούτε ένας που δεν έχει δώσει χαστούκι στην γυναίκα του, τότε σταυρώστε με, (αν και πλέον τα χαστούκια τα τρώνε οι άντρες).Ούτε βίαιος είμαι ούτε χτυπάω τις γυναίκες μια φορά έγινε και το μετανιώνω κάθε μέρα. Αν χωρίζει από αυτό τότε μου αξίζει αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει την αλήθεια ακόμα.
...εγώ δεν μπορώ να αντιληφθώ πως ένας άνθρωπος σηκώνει το χέρι του και χτυπάει έναν άλλο άνθρωπο...παρά τις χιλιάδες χρόνια γνώσης της ιστορίας της ακατάσχετης ανθρώπινης βίας, ακόμη και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η πράξη αυτή με ξεπερνά...δεν μπορώ να την δεχτώ, δεν μπορώ να την αποδεχτώ και δεν μπορώ να την κατανοήσω...πως ένας σκεφτόμενος, λογικός άνθρωπος και ενήλικος άνθρωπος, μπορεί να αγγίξει βίαια και επιβλητικά έναν άλλο...απλά δεν μπορώ...αυτά...
... δεν είναι τόσο το ότι άπλωσε χέρι (και αυτό είναι ασφαλώς) αλλά πως το θεωρεί ελάσσων ζήτημα ή τόσο φυσιολογικό, που μας το ανέφερε μάλλον κατά λάθος, σε επόμενη τοποθέτησή του και όχι στην αρχική!
Αυτό εμένα πραγματικά με ξεπερνάει, εάν δεν είναι Τρολ.
Αν είναι Τρολ, με ξεπερνάει το μέγεθος της βλακείας, γιατί ένα τέτοιο θέμα είναι πολύ ευαίσθητο ... δυστυχώς για πολύ κόσμο και δεν μπορεί να επιλεχτεί για trolling από έναν φυσιολογικό άνθρωπο ... Πρέπει να υπάρχουν και όρια!
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από tangerinedream...εγώ δεν μπορώ να αντιληφθώ πως ένας άνθρωπος σηκώνει το χέρι του και χτυπάει έναν άλλο άνθρωπο...παρά τις χιλιάδες χρόνια γνώσης της ιστορίας της ακατάσχετης ανθρώπινης βίας, ακόμη και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η πράξη αυτή με ξεπερνά...δεν μπορώ να την δεχτώ, δεν μπορώ να την αποδεχτώ και δεν μπορώ να την κατανοήσω...πως ένας σκεφτόμενος, λογικός άνθρωπος και ενήλικος άνθρωπος, μπορεί να αγγίξει βίαια και επιβλητικά έναν άλλο...απλά δεν μπορώ...αυτά...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από HeptamerΑυτό το περίεργο 7...
Επρεπε να είσαι υποψιασμένος...
Αν καταφερεις και σκαπουλαρεις το 7 στη σχέση σου, έχεις διαφύγει τον κίνδυνο.
Κάτι σου είχε διαφύγει αυτά τα 7 χρονια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από dartani
ΟΚ ρε παιδιά την έχω ρίξει 1-2 σφαλιάρες αλλά ποτέ δεν ήμουν βίαιος,
φιλε μου εγω σε καταλαβαινω
μια δυο σφαλιαρες δεν ειναι μεγαλη υποθεση και βεβαια δεν ειναι λογος διαζυγιου.
οι πιο πολλες τρωνε περισσοτερες στο σεξ και συνηθως τους αρεσει
Οταν δημοσιοποιεις κατι προσωπικο σου κ ζητας γνωμες , να εισαι ετοι,ος να δεις κ απαντησεις που δε σου χαιδευουν τα ... ματακια
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από dartani
Στο σεξ ειναι πολιτιστικη κινηση βρε σαρδαναπαλε!!!...
Γουαο κινηση, που λενε και στην κοινοτητα τσι Ραχης...
Το θεμα ειναι η ελευθερη βουληση...
Μι πιανς?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από 123xristos
φιλε μου εγω σε καταλαβαινω
μια δυο σφαλιαρες δεν ειναι μεγαλη υποθεση και βεβαια δεν ειναι λογος διαζυγιου.
οι πιο πολλες τρωνε περισσοτερες στο σεξ και συνηθως τους αρεσει
Ε ναι. Αλλο οι σφαλιαρες στον ποπο και αλλο στο προσωπο. Καλε θα εχουμε σημαδια και θα αναγκαστουμε να βανουμε ταλκ
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από EnikosΣτο σεξ ειναι πολιτιστικη κινηση βρε σαρδαναπαλε!!!...
Γουαο κινηση, που λενε και στην κοινοτητα τσι Ραχης...
Το θεμα ειναι η ελευθερη βουληση...
Μι πιανς?...
Τι είναι η ενδοικογενειακή βία
Αμάν, αμάν.Τι άνθρωποι είστε σεις πχια??
Έχουμε πει, ότι τα τρολ, τα παίρνουμε με το καλό, τα ανοίγουμε την αγκαλιά μας, τα κανακευουμε!!ιΝα κάπως έτσι,ένα πράγμα
Τώρα είναι αργά.... αλλά ανέφερες πως της έριξες 1-2 ανάποδες (χωρίς βία !?!?)... οπότε βάση αυτού σου απαντάμε.
Για συγκεντρώσου λίγο ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από dartani
Την λεκτική βία των γυναικών, δεν βλέπω να την αναφέρετε πουθενά όμως.Έχω φίλους που πέσανε σε κατάθλιψη από την λεκτική βία την συζυγων τους.Εννοείτε ότι δεν τα εξισωνω, απλά σκεφτείτε η καθημερινή η προσβολή και απαξίωση που οδηγεί έναν άνθρωπο ο οποίος τα μαζεύει μέσα του συνεχως.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media