Δηλαδη βρε Δαρδανε, για να σοβαρεψω λιγακι...
Ποιες θεωρεις ως λογικες αιτιες χωρισμου ενος ζευγαριου...
Τον ανασκολοπισμο, ας πουμε?...
Αν και δεν πιστευω οτι εισαι κανονικος θεματοθετης, θα σου πω κατι...
Απο την στιγμη που εκανες κατι τετοιο, θα επρεπε ηδη να σκεφτεσαι που θα πας να μεινεις...μακρια...
Χωρις να στο ζητησει κανεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από dartani
Αντε και που το ανέφερα τι άλλαξε, εσείς μείνατε και επιμεντρωθηκατε στην σφαλιάρα.Δηλαδή θεωρείται φυσιολογικό ένας γάμος 7 χρόνων με 3 παιδιά, να πάει για διάλυση και να μην βρεθεί λύση.? Όσοι είστε χωρισμένοι εδώ μέσα για πείτε μου πόσο προσπαθήσατε να σώσετε το γάμο σας.? Γιατί το ποιο εύκολο είναι να πεις έφαγα σφαλιάρα χωρίζω! Με κερατωσε η γυναίκα μου πάλι χωρίζω! Το έχω μετανιώσει αυτό που έκανα μακάρι να γύριζα το χρόνο και να είχα φερθεί διαφορετικά, δεν μπορώ ομως.Πλέον έχει καταντήσει πολύ ποιο ευκολο να χωρίσεις από το να καθίσεις και να παλέψεις για την σχέση σου.
αυτο μου θυμιζει τα βελουδινα διαζυγια ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από SouryaΕ οχι και πολιτισμενο ζευγαρι
... αποφάσισα πως μου είναι αδιάφορο σε αυτό το θέμα, γιατί είναι σοβαρό και όσα γράφονται εδώ μπορεί να φανούν χρήσιμα και για κάποιον άλλον.
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από dartani
Και ποιος σου είπε ότι δεν έφυγα όταν το έκανα. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική για μένα.Άλλως συγχωρεί το κέρατο άλλος όχι. Με αρέσει που ακομα επιμένετε ότι είμαι τρολ, μετά από 3 μέρες που σας απαντάω.
εγω δεν θα πω για τις σφαλιαρες και τα χαστουκια που ειναι κατακριτεα απ ολους ,,
ουτε θα αναφερθω ευρεως στο οτι κρινεις οσους σου απαντουν ,,,εδω ..
δεν ειναι δουλεια σου να κρινεις τα μελη ,,,ζητας μια στηριξη στο προβλημα σου,, κι αν εισαι ευγενικος λες ευχαριστω ,,
θα το συντομευσω ..και θα σου πω πως το βλεπω,,εγω ,,
αυτη η ιστορια τελειωσε ,,μην παλεψεις για τιποτα ,,
η γυναικα σου εχει γκομενο,,
και πιστευω τον γνωρισε ,,,με τον ευκολο τροπο,,, του διαδικτυου
μην χαφτεις τα παραμυθια της επιλοχειας καταθλιψης ,
,πακετο χοντρο ειναι η επιλοχεια ,,,που ξεπερνας τα ορια σου ,
,αν ονομαζουμε ετσι την δοκιασια αυτη ,,
οσες εχουμε γινει μητερες το βιωσαμε και επιβιωσαμε ,,,παντως
κατα πασα πιθανοτητα το τριτο παιδι δεν το ηθελε.. και συμβαινει ,,τι σημαινει αυτο; ..
κοιτα εδω που χαλαει το σπιτι σου ,,με υπαιτιο πρωτα εσενα
που την παραμελουσες με τα 3 παιδια
της εριχνες και 2-3 καρπαζιες ,μολις νευριαζες και μετα μετανιωνες ,,αυτα δεν συγχωρουνται ,,
ουτε σε γαιδαρο ριχνεις καρπαζιες ,,, τι την περασες την γυναικα ;,,να την προσβαλλεις ετσι ,;
και τωρα ψαχνεις συμβουλο γαμου ,,μην πας
τζαμπα τα λεφτα ,,
οταν το ζευγαρι ψαχνει συμβουλο ..ειναι ετοιμο για διαζυγιο,, χωρις γυρισμο...
κοιτα να βρεις τροπο πως θα μεγαλωσετε τα 3 μικρα παιδια σας ,,γιατι εκει ειναι το μεγαλο προβλημα ,,
δεν θελω να σε προκαταβαλω ,,αλλα σε περιμενω δυνατος αγωνας ,,,
οφειλετε στα παιδια σας να ειστε επαρκεις και ,σωστοι γονεις ,,,
αν και πολυ φοβαμαι για το αποτελεσμα ,,ζητα βοηθεια απο τους γονεις σου ,,
δεν νομιζω οτι η γυναικα σου θα τα καταφερει μονη της ,,
ξερεις τι πακετο ειναι να μεγαλωσεις 3 παιδια ;ασε μην σου πω και σε μαυρισω ,,,
αυτην ξεχνα την ,,,
σου ευχομαι καλη τυχη και καλη δυναμη ,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από dartani
Για τον φίλο @lamprand πάει η άπαντηση, φίλε μου 3 χρόνια την είχα στο φτύσιμο έπαιρνε το αεροπλάνο και έρχονταν κάθε Σ/Κ. Κατάλαβα ότι φαιρομοτν σαν μαλακας και έκανα την υπέρβαση και πήγα στην πόλη της μετά από 1.5 χρονο παντρευτηκαμε και κάναμε δίδυμα. Εκεί ήμουν σαν δεύτερη μάνα γιατί δεν γίνονταν διαφορετικά. Αυτή θεωρεί ότι κάτι μέσα της άλλαξε ίσως ορμόνες δεν ξέρω δεν είμαι και ειδικός. Το τρίτο παιδί ήρθε χωρίς να το περιμενουμε και σαν θαύμα αν σκεφτείς ότι οι πιθανότητες να μείνει έγκυος μετά από εξωσωματική και πολλά φάρμακα ήταν στο 0%.Εκανα αγώνα για να μην το ρίξει, δεν τον ήθελε καθόλου (επιλόχεια κατάθλιψη) λέγεται οι γυναίκες ξέρουν τι σημαίνει (και εγώ πλέον). Σίγουρα κάπου χάθηκε η μπάλα, αλλά όταν υπάρχει αγάπη νομίζω ότι ξαναφτιαχνεται ο γάμος!
πλακα πλακα δεν αγοραζεις μερικα λουλουδια να της δωσεις;
Βρε...για μονιμα λεω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από dartani
Και ποιος σου είπε ότι δεν έφυγα όταν το έκανα.
βασικα λες ψεμματα, εχω αμφιβολιες και για αν εχεις τετοιο θεμα τελικα ...βασικα φαινεται να μην εχεις ιδεα περι γαμων και παιδιων...για να δουμε λιγο...διαβασα το προηγουμενο ποστ,, μαλλον απο πολλους περασε απαρατηρητο αλλα... ας το δουμε λιγο... γραφεις λοιπον...
<<Για τον φίλο @lamprand πάει η άπαντηση, φίλε μου 3 χρόνια την είχα στο φτύσιμο έπαιρνε το αεροπλάνο και έρχονταν κάθε Σ/Κ. Κατάλαβα ότι φαιρομοτν σαν μαλακας και έκανα την υπέρβαση και πήγα στην πόλη της μετά από 1.5 χρονο παντρευτηκαμε και κάναμε δίδυμα. Εκεί ήμουν σαν δεύτερη μάνα γιατί δεν γίνονταν διαφορετικά. Αυτή θεωρεί ότι κάτι μέσα της άλλαξε ίσως ορμόνες δεν ξέρω δεν είμαι και ειδικός. Το τρίτο παιδί ήρθε χωρίς να το περιμενουμε και σαν θαύμα αν σκεφτείς ότι οι πιθανότητες να μείνει έγκυος μετά από εξωσωματική και πολλά φάρμακα ήταν στο 0%.Εκανα αγώνα για να μην το ρίξει, δεν τον ήθελε καθόλου (επιλόχεια κατάθλιψη) λέγεται οι γυναίκες ξέρουν τι σημαίνει (και εγώ πλέον). Σίγουρα κάπου χάθηκε η μπάλα, αλλά όταν υπάρχει αγάπη νομίζω ότι ξαναφτιαχνεται ο γάμος >>
δηλαδη κανατε διδυμα φυσιολογικα οκ;; μετα τη γεννα παθαινη επιλοχια καταθλιψη;;; ας πουμε κραταει περιπου 3 μηνες σε βαρια μορφη, τεσπα,, και εσυ γινεσαι δευτερη μανα;; για ποσο καιρο;;; ΕΝΑ ΑΥΤΟ
το τριτο παιδι;;; κανατε προσπαθειες με εξωσωματικη ;;; γιατι;; και ποτε ηρθε μετα της προσπαθειες;;;
και ποιος σας ειπε οτι μετα απο εξωσωματικη, δεν μπορει να ερθει φυσιολογικη κηυση;;;
και αν η γυναικα σου δεν ηθελε παιδι τοτε γιατι κανατε εξωσωματικη;;και τι επαθε επιλοχεια , πριν τη γεννα;;
και ενω μας λες οτι στην πρωτη γεννα δεν ξερεις τι επαθε, καπακι μετα σε δυο γραμμες λες οτι τωρα ξερεις και λεγεται επιλοχεια...
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ γραφεις και λες;;; κοιτας ιντερνετ και γραφεις θεμα και βαζεις οτι ναναι;;;
μονο αυτο το κειμενο φτανει για αποδειξη...
οπως ακριβως και στο αλλο θεμα...
Σχόλιο # 41 από dartani
Αντε και που το ανέφερα τι άλλαξε, εσείς μείνατε και επιμεντρωθηκατε στην σφαλιάρα.Δηλαδή θεωρείται φυσιολογικό ένας γάμος 7 χρόνων με 3 παιδιά, να πάει για διάλυση και να μην βρεθεί λύση.? Όσοι είστε χωρισμένοι εδώ μέσα για πείτε μου πόσο προσπαθήσατε να σώσετε το γάμο σας.? Γιατί το ποιο εύκολο είναι να πεις έφαγα σφαλιάρα χωρίζω! Με κερατωσε η γυναίκα μου πάλι χωρίζω! Το έχω μετανιώσει αυτό που έκανα μακάρι να γύριζα το χρόνο και να είχα φερθεί διαφορετικά, δεν μπορώ ομως.Πλέον έχει καταντήσει πολύ ποιο ευκολο να χωρίσεις από το να καθίσεις και να παλέψεις για την σχέση σου.
και καλα κανεις,... αλλα οταν τα λες μισα, και ακαταλαβιστικα εσυ,, εισαι και ο υπαιτιος τα δικα σου ποστ κοιταω, εσυ τα εγραψες και τα γραφεις, οπως θες,,, εγω εχω τη γνωμη μου... τα 3 χρονια τωρα γιναν 5;;,, δεν με αφορα, αλλα δεν με πειθης κιολας,, οποτε δεν εχει νοημα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από dartani
Βασικά @agritis53 μην με κατηγορείς γιατί δεν έχεις δικαίωμα.Ψέματα δεν λέω 7 χρόνια γάμου και άλλα 5 γνωριμίας. Τα δίδυμα ήρθαν με εξωσωματική και μετά από 1.5 χρόνο ήρθε ο τρίτος, και που σου φαίνεται εσένα το περίεργο στο τρίτο παιδί να πάθει η γυναίκα κατάθλιψη. Μάλλον δεν γνωρίζεις ότι οι γυναικείες ορμόνες είναι ασανσέρ και η κατάθλιψη μπορεί να κρατήσει χρόνο όχι μήνες.Ο γιατρός μας το είπε λογω το ότι δημιουργήθηκαν συμφησεις στις ωοθήκες ότι οι πιθανότητες για τρίτο παιδί είναι μικρές. Αν θέλετε και άλλες ιατρικές αποδείξεις να σας στείλε και τις ιατρικές εξετάσεις. Ψεύτη δεν δέχομαι κανέναν να με πει!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από dartani
Βασικά @agritis53 μην με κατηγορείς γιατί δεν έχεις δικαίωμα.Ψέματα δεν λέω 7 χρόνια γάμου και άλλα 5 γνωριμίας. Τα δίδυμα ήρθαν με εξωσωματική και μετά από 1.5 χρόνο ήρθε ο τρίτος, και που σου φαίνεται εσένα το περίεργο στο τρίτο παιδί να πάθει η γυναίκα κατάθλιψη. Μάλλον δεν γνωρίζεις ότι οι γυναικείες ορμόνες είναι ασανσέρ και η κατάθλιψη μπορεί να κρατήσει χρόνο όχι μήνες.Ο γιατρός μας το είπε λογω το ότι δημιουργήθηκαν συμφησεις στις ωοθήκες ότι οι πιθανότητες για τρίτο παιδί είναι μικρές. Αν θέλετε και άλλες ιατρικές αποδείξεις να σας στείλε και τις ιατρικές εξετάσεις. Ψεύτη δεν δέχομαι κανέναν να με πει!!
Αληθεια τωρα...
Δεν βαριεσαι τοσο περιπλοκες σκεψεις...
Ισα για να αποδειξεις, οτι...σκεφτεσαι?...
Αν ειναι τρολ και εχεις αυτη την αποψη, την καταθετεις για να ξερει και ο αλλος την προκαταληψη που θα εχεις στο θεμα του...
Τα αλλα ολα σε τι θα σου χρησιμευσουν...στην αποδειξη της οξυνσης της αντιληψης σου η οχι?...
Στους υπολοιπους παντως...τιποτα...ζερο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από agrotis53και καλα κανεις,... αλλα οταν τα λες μισα, και ακαταλαβιστικα εσυ,, εισαι και ο υπαιτιος τα δικα σου ποστ κοιταω, εσυ τα εγραψες και τα γραφεις, οπως θες,,, εγω εχω τη γνωμη μου... τα 3 χρονια τωρα γιναν 5;;,, δεν με αφορα, αλλα δεν με πειθης κιολας,, οποτε δεν εχει νοημα...
Γλυκαινεσαι;
Αυτός που δίνει τις σφαλιάρες έχει λασκα μυαλά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από Miltos199
Τώρα που το σκέφτομαι πιο σοβαρά ίσως έχει δίκιο ο προϊστάμενος. Με 2 σφαλιάρες κουνιέται το μυαλό και μπορεί να έρθει στη θέση του. Δεν ξέρω. Μπορεί και όχι . Ίσως δεν υπάρχει γιατρειά.![]()
γιατι να των πω τρολ;; εγω δεν ειπα οτι ειναι ψευτικος, δεν το χρησιμοποιησα αυτο , εσυ ναι οχι εγω...εγω ειπα οτι σε ατην την ιστορια λεει ψεμματα, οχι οτι ειναι ψευτικο το θεμα,, , εχω παψει εδω και πανω απο μηνα να ασχολουμε , με θεματα τρολλ, αν ειναι η και οχι,, απαντω στο θεμα απλα σαν θεμα και οπως το θετη ο καθε θεματοθετης... οπως το λες κουραση ειναι και εχω καλυτερα να κανω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από EnikosΑληθεια τωρα...
Αν ειναι τρολ και εχεις αυτη την αποψη, την καταθετεις για να ξερει και ο αλλος την προκαταληψη που θα εχεις στο θεμα του...
Τα αλλα ολα σε τι θα σου χρησιμευσουν...στην αποδειξη της οξυνσης της αντιληψης σου η οχι?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από EnikosΑληθεια τωρα...
Η διαφορα μας λοιπον, ειναι...
Οτι εγω τον ειπα τρολ, για να ξερει οτι θα τον αντιμετωπισω με προκαταληψη, ενω...
Εσυ, για να δειξεις (και καλα) αντικειμενικος, αρχισες τις αναλυσεις για να τον βγαλεις οφ...
Ποιος ειναι πιο ειλικρινης...
Μπορεις να το επισημανεις?...
Και δεν απαντας στο θεμα, ως θεμα...
Απαντας με ερευνα τυπου αστυνομικος Σαινης...
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από agrotis53γιατι να των πω τρολ;; εγω δεν ειπα οτι ειναι ψευτικος, δεν το χρησιμοποιησα αυτο , εσυ ναι οχι εγω...εγω ειπα οτι σε ατην την ιστορια λεει ψεμματα, οχι οτι ειναι ψευτικο το θεμα,, , εχω παψει εδω και πανω απο μηνα να ασχολουμε , με θεματα τρολλ, αν ειναι η και οχι,, απαντω στο θεμα απλα σαν θεμα και οπως το θετη ο καθε θεματοθετης... οπως το λες κουραση ειναι και εχω καλυτερα να κανω...
θα απαντησω μια τελευταια φορα,, και εγω εξ αρχης ειπα οτι κατι δεν παει κλα,,, σελιδα πρωτη ποστ 7, αρα του εδωσα τονο αμφισβητησεις, και ξεκαθαρα... τωρα αν δεν το ειδε, δεν το ελαβε , το αγνοησε,, η τι δεν... δεν το ξερω αυτο... οτι σχολιασα στο ποστ 50, αφορουν ότι διαβασα και εκρινα εως τοτε απο αυτα που εγραφε... αυτα οσο με αφορα,,, τωρα αν θες να το παιξεις εσυ ανακριτης σε μενα,,, δικο σου θεμα, οχι δικο μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από EnikosΗ διαφορα μας λοιπον, ειναι...
Οτι εγω τον ειπα τρολ, για να ξερει οτι θα τον αντιμετωπισω με προκαταληψη, ενω...
Εσυ, για να δειξεις (και καλα) αντικειμενικος, αρχισες τις αναλυσεις για να τον βγαλεις οφ...
Ποιος ειναι πιο ειλικρινης...
Μπορεις να το επισημανεις?...
Και δεν απαντας στο θεμα, ως θεμα...
Απαντας με ερευνα τυπου αστυνομικος Σαινης...
Αυτη την απαντηση περιμενα...
Ειναι η πιο συνηθισμενη, σε ολα τα ποστ σου που χρηζουν επιχειρηματολογιας...
Να δικαιο-λογηθεις (αντι αιτιο-λογηθεις), μετατρεποντας μια συζητηση σε εκτος θεματος, ισα για να δειξεις "αδικημενος"...
Ανακριση?...
Θα αστειευεσαι...
Αποδειξη προθεσεων λεγεται...
Μια και την λεξη "αποδειξεις", την εχεις πολυ ψηλα και την απευθυνεις στους αλλους αλλα και στον εδω θεματοθετη...
Εσυ εξαιρεισαι των αποδειξεων?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από agrotis53τωρα αν θες να το παιξεις εσυ ανακριτης σε μενα,,,
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media