Είναι πραγματικά τραγικό το ότι τα παράτησε όλα! Φαίνεται να της βγαίνουν νεανικά απωθημένα και ίσως να νοσταλγεί τη ζωή που δεν έζησε, συμβαίνει πολύ συχνά μετά απο γάμο και παιδιά.
Νομίζω ότι χρειάζεται να δει έναν ειδικό για ψυχοθεραπεία γιατί έτσι όπως τα περιγράφεις φαίνεται να έχει χάσει τον εαυτό της.Πολλές δικαιολογίες της δίνεις από την μια ανθρώπινο από την άλλη κοίτα τον εαυτό σου και τα παιδιά,αν νομίζεις ότι δεν είναι ικανή να τα φροντίζει,πήγαινε δικαστικά και ζήτα την επιμέλεια τους Και αστήν να κάνει όσες επαναστάσεις θέλει,πρέπει να καταλάβεις ότι δεν σε αφορούν πια...άσε τα λόγια και πέρνα σε πράξεις.και ξεκοοολα λέμε.ουφ τα πα!!!
Επανερχομαι μετα απο πολυ καιρο για να σας πω τους προβληματισμους μου.
Καταρχας η σχεση μου πλεον ειναι τυπικη μαζι της δεν λεμε πολλα παρα μονο οτι αφορα τα παιδια.κι αυτο πρεπει να κανεις να ζεις τις ημερες ..
γιατι αν συνειδητοποιησεις τι ερχεται θα θελεις να μην υπαρχεις .,..
τα καλυτερα δεν ερχονται οταν προερχεσαι απο ενα διαζυγιο με 3 παιδια ...ολα τα επομενα ειναι μπαλωματα ...
αλλα τι αλλο να κανεις ;να μεινεις με μια γυναικα που δεν σ αγαπαει πια;
ασε που ο καινουριος φανταζομαι θα της περναεια ανασφαλεια γι αυτο σου ριχνει το σχοινι για μετα χρονια να ειστε μαζι ..
θα εισαι πολυ ανοητος να δεχτεις πισω μια τοσο φθηνη γυναικα ..ενα λοχο παιδια να εχεις γεννησει μαζι της μην την ξαναδεχτεις πισω ,.,,,
αντλησε οσο κουραγιο εχεις γιατι σε περιμενει πραγματικος γολγοθας ..
τα παιδια σου ειναι πολυ μικρα και σε χρειαζονται σ ολους τους τομεις ...
οσο για την γυναικα σου περιμενε και θα δεις την πορεια της κι αυτη θα ειναι η εκδικηση σου ...τα παιδια σου γερα φιλε ..και προχωρα ...
η ζωη ειναι ενας συνεχης αγωνας ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 87 από dartaniΕπανερχομαι μετα απο πολυ καιρο για να σας πω τους προβληματισμους μου.
Καταρχας η σχεση μου πλεον ειναι τυπικη μαζι της δεν λεμε πολλα παρα μονο οτι αφορα τα παιδια.
Αυτη μου πεταει κατι μαλακιες του τυπου οτι να δεις σε λιγα χρονια παλι μαζι θα ειμαστε οι οποιες με τρελενουν αλλα πλεον εχω ανοσια σε οτι ακουω.
Αυτο που με τρελενει ειναι η επιμονη της να φερει τον καινουργιο στο σπιτι ενω ειναι τα παιδια μεσα, δεν το δεχομαι με τιποτα τουλαχιστον οχι ακομα, σε κανα χρονο που θα εχουν ηρεμησει τα πραγματα ΟΚ, τωρα ομως με τιποτα.
Τα παιδια μου ηρθαν κανα 2-3 φορες στο σπιτι μου πολυ τρακαρισμενα στην αρχη αλλα μετα οπως ειναι ολα τα παιδια, απλα τους ενδιεφερε να παιξουν, δεν καθονται να σκασουν ιδιαιτερα σε ποιο σπιτι θα παιξουν.
Βραδυ δεν εχουν μεινει ακομα σε εμενα γιατι δεν θελουν.
Αρχιζουν και οι ερωτησεις μπαμπα εφυγες γιατι δεν ημουν καλος ε και δεν σε ακουγα !!!
Φυσικα τους ξεκαθαριζω οτι αυτα δεν φταινε σε τιποτα ηταν αποφαση της μαμας και του μπαμπα, και οτι πολλα ζευγαρια που ειναι παντρεμενα καποιοα στιγμη στην ζωη τους ακολουθουν διαφορετικους δρομους.
Τωρα νι καταλαβει θα μου πεις δυο παιδακια 6 χρονων και ενα αδερφακι τους 4, καταλαβαινουν πολυ περισσοτερα απο τοτι νομιζουμε καταλαβαινουν τα αρνητικα συναισθηματα μεταξυ της μαμας και του μπαμπα,
καταλαβαινουν την στεναχωρια του μπαμπα και ποιος ξερει τι αλλο τι.
Ελπιζω να μην τους κανει μεγαλο κακο αυτη η κατασταση, το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει αλλαξει η ζωη τους αρδην.
Γενικα ειναι μια διαδικασια η οποια χωνευεται μερα με την μερα, ειναι πολυ δθσκολο να ξερεις οτι ο ανθρωπος που καποτε αγαπησες, ερωτευτηκες, εμπιστευτηκες απλα σε προδωσε, σε εκμεταλλευτηκε και προχωρα την ζωη του σαν να μην τρεχει τιποτα.
Αλλα πρεπει να συνεχισω την ζωη μου οπως και να εχει, ολοι μου λενε τα καλυτερα ερχονται!!!
Παπαριες τους απανταω γιατι πολυ απλα δεν πιστευω σε τιποτα πλεον, απλα ζω τις μερες...
Θα σχολιασω μόνο αυτό .Ναι ,τα παιδιά καταλαβαίνουν τα αρνητικά συναισθήματα .Ναι ,τα παιδιά χρειάζονται να έχουν και με τους δύο γονείς καλές σχέσεις
...Αλλά και να έχουν οι γονείς μεταξύ τους καλές σχέσεις για να νοιώθουν και αυτά ασφάλεια ..
.Οι εκφράσεις του τύπου "ο καημένος ο μπαμπάς στεναχωριεται που η μαμά τον χώρισε" ..
.Και οι ερωτήσεις του τύπου :" θέλετε εσείς τον τάδε κύριο μέσα στο σπίτι?" ..
.Να είστε σίγουρος ότι σε μερικά χρόνια θα γυρίσουν εναντίον σας
...Τα παιδιά να ξέρετε εκτιμούν και σέβονται την αξιοπρέπεια και όχι τη λασπολογία .
..Από κει κι έπειτα ,αν η μαμά θελήσει να προχωρήσει στη ζωή της ,σας συνιστώ να φερθείτε φυσιολογικά και να μην ακυρώνετε συνεχώς τη μητέρα μπροστά στα παιδιά για την επιλογή της ..
.Από μακριά και διακριτικά θα επιβλεπετε την συμπεριφορά του νέου της συντρόφου προς τα παιδιά και αν αυτή είναι η καθώς πρέπει ,κανένας μα κανένας λόγος δεν σας πέφτει να την κακολογειτε για την επιλογή της ..
.Στην τελική κι εσείς κάποια στιγμή θα προχωρήσετε με νέα σύντροφο και δεν θα θέλατε να υποστείτε την ίδια "βία" από την πλευρά της ..
.Αυτό που προσπαθώ να σας πω είναι να βγείτε από το δέρμα του θύματος και να φερθείτε ως ώριμος άντρας με αξιοπρέπεια
...Αυτό θα εκτιμηθεί από τα παιδιά σας γιατί να ξέρετε δεν θα είναι πάντα μικρά και μεγαλώνοντας θα κρίνουν και τους δυο σας ..
@tzoulia59 τα λογια σου ειναι ηλιαχτιδες στο σκοταδι της ψυχης μου, σε ευχαριστω.
Την πορεια της την ξερω ποια θα ειναι προσπαθησα να την πω ποσο λαθος κανει και ποσο θα μετανιωνει αλλα δεν... Δεν μπορει να καταλαβει οτι καποια στιγμη ο αλλος θα θελησει να κανει την δικη του οικογενεια και απλα θα της πει καλα περασαμε αντε γεια τωρα. Ειναι τυφλωμενη απο ερωτα...Αγαπητη @alisida
σχετικα με αυτα που εγραψεςΕίμαι η τελευταία που θα έχω άποψη περί γάμου, αλλά απορώ πώς μια γυναίκα που βωμολοχεί ακατάπαυστα, μπορεί να γίνει καλή σύζυγος και μητέρα...πολύ χαμηλό ποιόν ανθρώπου...
Μπροστά στις "σφαλιάρες" που έφαγες, οι δικές σου ήταν "χάδι"...είμαι σίγουρη ότι τις προκάλεσε (τελευταίες έρευνες υποστηρίζουν ότι η λεκτική ενδοοικογενειακή βία είναι χειρότερη της σωματικής, αν βρω το άρθρο θα το ανεβάσω).
Σαν άνθρωπος μου φαίνεται αδίστακτος και φθηνός, γι αυτό σου πετάει το ξεροκόματο της επιστροφής, προφανώς έχεις πολύ καλά στοιχεία, γι' αυτό σε παντρεύτηκε, και γι' αυτό θα θελήσει να ξαναγυρίσει πίσω.
οι δικες μου αποψεις δεν ειναι τοσο ευγενικες οσο της αλυσιδας,,, κατα ποσον ρομαντικες ,,,
τα διαζυγια ειναι ολεθρια και σερνουν πισω τους πολυ πονο ...αυτη ειναι η πραγματικοτητα ..
απιστευτη ταλαιπωρια για τα μελη και τιποτα δεν θα ειναι ιδιο οπως πριν ...
εχω ακουσει εχω μαθει κι εχω δει απειρα τετοια ...κι αυτα που λεω τα λεω μετα λογου γνωσεως και σιγουρη οτι σχεδον παντα ετσι συμβαινει ...
αυτα που λεει η αλυσιδα ειναι σεναρια που θα επρεπε να συμβαινουν σε ιδανικες συνθηκες ..
αλλα ουτε ιδανικες σχεσεις υπαρχουν ,,ουτε ιδανικες συνθηκες ,,,κατα ποσον ανθρωποι ,,,
τα παιδια ειναι τα τελικα θυματα ...
το να μην κακολογεις την μητερα τους στα παιδια ειναι αλλο...
και το να εχεις αγωνια πως περνουν τα παιδια σου στην καθημερινοτητα τους , μ εναν αγνωστο αντρα ειναι αλλο ,,,
και βια εχει υπαρξει εναντιον των παιδιων..μεσα απο κλειστες πορτες .
... και σεξουαλικη βια εχει υπαρξει εναντιον των παιδιων ,,,πολλες φορες ..και ποσες κρυφες ...
ελα μην τρελαθουμε τωρα ...
πρωτη φορα τ ακουμε ;
αλλα τα παιδια ειναι πολυ μικρα δεν μπορουν να αντιληφθουν τις βαθυτερες ενοιες ενος χωρισμου ...
με απλα λογια εξηγεις στα παιδια σου οτι η μαμα κι ο μπαμπας δεν μπορουν να ζουν σαν ζευγαρι γιατι δεν το επιθυμουν
αλλα γι αυτα θα ειστε οι γονεις τους που θα τ αγαπουν το ιδιο για παντα ...
κι αυτο πρεπει να τους το αποδεικνυετε καθημερινα με πραξεις κι οχι με λογια ...
γιατι οι περισσοτεροι μενουν στα λογια κι οταν ο καθε ενας ακολουθησει αλλο δρομο τα παιδια ακολουθουν μια πορεια ..
που ενας θεος ξερει ο καθε ενας ποια ειναι ...σου ευχομαι να μην δεις χειροτερα ..
ο χωρισμος ειναι πολυ προσφατος και εσυ ακομη μαζευεις τα κομματια σου ..
οταν ειχα να μεγαλωσω τα παιδια μου θυμαμαι μου απορροφουσαν τοσο πολυ την ενεργεια που δεν θυμομουν ουτε τ ονομα μου ...
5-6 χρονων και 4 χρονων παιδακια η γυναικα σου ,,,που εβρισκε τον χρονο να ψαχνεται με εραστες ..εχω απορια ,,
δεν την εχω καταλαβαινω τι επαιζε
παραμελουσε τα παιδια ...
ας προσεχες ,με ποια πηγες κι εκανες 3 παιδια τι να σου πω τα λαθη σ αυτη την ζωη πληρωνονται ..
λυπαμαι τα παιδια σου ,,γιατι ειναι και πολλα ...ζωη να εχουν..
γιατι κι εσυ θα προχωρησεις καποια στιγμη και θα σου το συνιστουσα να βιασθεις ...
αυτη δεν προκειται να σου ξαναγυρισει ...και ειμαι σχεδον σιγουρη οτι αυτη και μ αυτον να χωρισει θα ψαχνει αλλον ...δεν σ αγαπαει πια ...
ετσι ειναι η φυση της γυναικας ,,,το σπιτι χαλαει απο την γυναικα
..το συναισθημα εχει ισχυρη δυναμη δεν το εξαγοραζεις μ ολα τα εκκατομυρια του κοσμου ..
μην ελπιζεις σε επανασυνδεση ειμαι καθετη σ αυτο ..και τι να την κανεις αυτη ,,,δεν σ αγαπαει ,,,θα σε κερατωνει ,,,
.και ασε τα ρομαντικα και ξεσκουμπωσου .ομορφα .χαρακτηριστικα και ,μ...κιες ...
ενταξει εκανες 3 παιδια ,με μια που δεν αξιζε να δημιουργησεις οικογενεια μαζι της ...τωρα αν ειναι ομορφα η ασχημα τα παιδια λιγο μας απασχολει ...
ειναι παιδια ,,,
τα παιδια θελουν να φανε καθημερινα να σπουδασουν και να εχουν την ηθικη σου συμπαρασταση ...
και τα ομορφα και τα λιγοτερο ομορφα ...
να εισαι συνεχεια διπλα τους ..και να μην τα προδωσεις ποτε ,,
αυτο μην ξεχασεις και ολα θα πανε καλα ,..
και εχε το νου σου σ αυτη γιατι οι γυναικες ειναι ηλιθιες ...οταν εχουν γκομενο τα παιδια ,,,πανε σε δευτερη μοιρα ...
εχουμε δει κι εχουμε δει και ανοχες σε γκομενους να μην τους χασουν κλπ ...και την πληρωνουν τα παιδια
υποψιασμενος να εισαι οχι καχυποπτος ...
κι εσυ γρηγορα να βρεις φιλεναδα ...να μπορεις να ισορροπησεις για να παλεψεις γι αυτα ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 91 από dartaniΑγαπητη @alisida
σχετικα με αυτα που εγραψες
"Οι εκφράσεις του τύπου "ο καημένος ο μπαμπάς στεναχωριεται που η μαμά τον χώρισε" ...Και οι ερωτήσεις του τύπου :" θέλετε εσείς τον τάδε κύριο μέσα στο σπίτι?" ...Να είστε σίγουρος ότι σε μερικά χρόνια θα γυρίσουν εναντίον σας ...Τα παιδιά να ξέρετε εκτιμούν και σέβονται την αξιοπρέπεια και όχι τη λασπολογία ...Από κει κι έπειτα ,αν η μαμά θελήσει να προχωρήσει στη ζωή της ,σας συνιστώ να φερθείτε φυσιολογικά και να μην ακυρώνετε συνεχώς τη μητέρα μπροστά στα παιδιά για την επιλογή της .."
Δεν καθομαι να λεω στα παιδια μου τι εκανε η μαμα τους ή αν ηταν σωστο η λαθος, αυτο θα το κρινουν οταν μεγαλωσουν.
Κανεις δεν ειπε να μην προχωρησει την ζωη της, αλλα οχι τοσο αμεσα, εδω καλα καλα τα παιδια δεν εχουν καταλβει τι εχει γινει και γιατι εφυγα απο το σπιτι.
Φαντασου τι θα γινει μεσα τους εαν ξαφνικα δουν και καποιον αλλο μεσα στο σπιτι, θα τα χασουν.
Και οπως λες και εσυ απο μακρυα και διακριτικα, αυτο κανω απλος παρατηρητης ειμαι δεν επεμβαινω στην ζωη της, δεν εχω δικαιωμα.
Τζούλια ,αυτό που δεν μπόρεσα και.α δεν μπορώ να καταλάβω σ εσένα
Με τις μισές προτάσεις σου συμφωνώ απόλυτα και με τις άλλες μισές διαφωνώ κάθετα (και οριζόντια και διαγωνια)...
Συμφωνώ σε όσα λες ότι είναι σωστό να γίνουν μετά το διαζύγιο (συμπεριφορά μεταξύ πρώην συζύγων ).
..Διαφωνώ με την επιμονή σου να ρίχνεις το φταίξιμο ενός διαζυγίου πάντα και μόνο στις γυναίκες ... .
..Κακώς ή καλώς οι άνθρωποι χώρισαν
...Δεν κρίνω το πώς και το γιατί .
..Δεν είμαστε εμείς που θα κρίνουμε ούτε που θα βάλουμε φωτιά στο φυτίλι του ανθρώπου που μας λέει το πρόβλημα του. .
Ούτε μπορείς να λες με σιγουριά ότι η γυναίκα που βρήκε άλλον άντρα θα παραμελεί οπωσδήποτε τα παιδιά της
...Ξέρεις ότι όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά και όντας παντρεμένη ακόμα το ωράριο εργασίας μου ήταν τόσο βαρύ που με το ζόρι τα έβλεπα μερικές ώρες την ημέρα ...
.Αλλά ,κανείς δεν με κατέκρινε ότι τα παραμελώ ..
Αν όμως ως χωρισμένη έβγαινα δύο ώρες με τον φίλο μου ,θα με κατεκρινες εσύ ,έτσι δεν είναι ??..
.Και για να περάσω τώρα στο πραγματικό (λέω πραγματικό ) πρόβλημα του θεματοθετη ,είναι αυτό που αναφέρει στο σχόλιο #94..
.Ότι δηλαδή τα οικονομικά του ξετιναχτηκαν με τον χωρισμό .
..Δυστυχώς φίλε μας ,έτσι είναι .
..Το οικονομικό δεν είναι λόγος επανασύνδεσης με μια γυναίκα που δεν τα βρήκατε και χωρίσατε .
. Δεν κρίνω ποιος φταίει και δεν με ενδιαφέρει .. ..
. ...Πιστεύω ότι κι εκείνη έκανε την προσπάθεια της να σώσει το γάμο της ,όπως έκανα κι εγώ ,όπως κάνουν οι περισσότερες μητέρες. .
...Για τους οποίους λόγους (ψυχολογικούς,συναισθηματικούς κτλ) οι προσπάθειες απέτυχαν. ..
.Και οι δύο έχετε δικαίωμα στην ευτυχία με κάποιον άλλο άνθρωπο ..
.Το οικονομικό βάλτε το κάτω και βρείτε τα με γνώμονα τα παιδιά σας να επηρεαστούν όσο το δυνατόν λιγότερο
...Και να ξέρεις ότι το ξεβολεμα είναι και για τους δύο σε έναν χωρισμό ,όχι μόνο εκείνου που φεύγει ...
Σημ. να διευκρινίσω ότι η πρόκληση βίας από ένα πρόσωπο σε κάποιο άλλο δεν συνιστά τη αντίδραση της χειροδικίας σε καμία περίπτωση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 92 από erianthi80Μπροστά στις "σφαλιάρες" που έφαγες, οι δικές σου ήταν "χάδι"...είμαι σίγουρη ότι τις προκάλεσε
Προσωπικά ,επίσης θα ήθελα
να μην είχε σπάσει τότε εκείνο το όμορφο βάζο .
Αλλά έσπασε ..
Να κλαίω και να μοιρολογω πάνω από τα κομμάτια δεν μου κάνει καλό ,ούτε σ εμένα ,ούτε στα παιδιά μου .
Στην τελική μάθημα ζωής είναι κι αυτό να τους δώσεις .
Σε καταλαβαίνω απόλυτα .
Όμως ,όσο νωρίτερα αποδεχτείς τη νέα πραγματικότητα ,τόσο πιο ομαλά θα προχωρήσεις στη ζωή σου .
Τα παιδιά διολού τα ενδιαφέρει με ποιον θα είναι η μαμά και με ποια ο μπαμπάς .
Εφόσον οι γονείς χώρισαν ,το μεγαλύτερο σοκ το έχουν περάσει
(Δεν είναι δικά μου λόγια ,αλλά λόγια ψυχολόγου)
Ναι ,τα διαζύγια είναι ολέθρια .
Το ίδιο ολέθριες είναι και οι σχέσεις που συνεχίζονται συμβιβαστικά .
Το ότι παρέμεινε μαζί σου για ένα χρονικό διάστημα μετά από τα χαστούκια ,για εσένα δεν μεταφράζεται σε προσπάθεια να σώσει το γάμο της?
Οι περισσότερες θα άλλαζαν κλειδαριά την ίδια κι όλας μέρα και χωρίς να σε προειδοποιήσουν .
Το σπίτι καλά έκανες και το έφτιαξες ,κανονίστε το συντομότερο να γραφτεί στο όνομα των παιδιών σας για να φύγουν οι υποψίες εις βάρος των νέων συντρόφων
Δυστυχώς δεν έχω λόγια να σου χρυσωσω το χάπι .
Και ούτε είναι υγιές να ανακουφιζεσαι με κουβέντες του τύπου "φταίει η...σκυλα όλα"
(Για να είμαι και επίκαιρη με το διπλανό θέμα χαχαχα!!)
Παράθεση:
Σχόλιο # 96 από dartani
@alosida πως την εννοείς την προσπάθεια? Απλά τα σκέφτομαι όλα και τα επεξεργαζομαι μέσα μου και κάποια στιγμή δεν αντέχω και τα τιναζω όλα. Η προσπάθεια θέλει χρόνο επιμονή υπομονή.Ποιος κάνει πλέον υπομονή, κανείς. Εγώ δεν με θεωρώ ειδικό για αυτό καο απευθύνθηκα σε έναν αλλά η προσπάθεια αυτή θέλει και τους δύο. Εννοείτε πως δεν φταίνε αποκλειστικά και μόνο η γυναίκες δοξα τον Θεό έχει αρκετούς μ... Σ άντρες και γυναίκες αντίστοιχα. Απλά δεν δέχομαι ότι προσπάθησε να σώσει κάτι, λειτούργησε με άλλο γνώμονα συμφέρον, βολεματος δεν ξέρω ο καιρός θα δείξει.Το σίγουρο είναι ότι εγώ τελείωσα μαζί της όπως και να χει. Όπως το μόνο σίγουρο είναι αυτό που είπε η @tzoulia59 τα διαζυγια ειναι ολεθρια και σερνουν πισω τους πολυ πονο ...αυτη ειναι η πραγματικοτητα ..Όλα τα άλλα μπορούμε να τα συζητάμε και να τα αναλύουμε ώρες.
Οκ.
Στο ότι βρήκε τον άλλο και μετά σε χώρισε δεν μπορεί κανείς να πει ότι επραξε σωστά .
Ακόμα και αν σου είχε εκφράσει το ότι δεν την καλύπτες συναισθηματικά ,όφειλε να δώσει ένα τέλος και μετά να ψαχτει.
Σε αυτό ναι,έχεις απόλυτο δίκιο.
Όμως ,τι αλλάζει ?
Η ουσία είναι ότι τελικά ο γάμος δεν σώθηκε .
Τώρα τι κάνεις ,αυτό έχει σημασία .
Μην κλαίς πάνω από το χυμένο γάλα ,αυτό προσπαθώ να σου πω.
Και το να προσπαθούμε να σώσουμε τη σχέση μας και αυτό μάθημα ζωής είναι .
Και εξαρτάται από το πόσο θα μας πείσει ο άλλος για το ότι αξίζει να τη σωσουμε.
Όχι μόνο στα λόγια ,αλλά και στις πράξεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 99 από dartani
Ούτε σκύλα την είπα ούτε θα την πω πότε.Είναι όμως δειλη διότι δεν περιμένεις να βρεις καβατζα και μετά με χωρίζεις. Δεν σου κάνω κυρία μου κανένα πρόβλημα χωρίζουμε. Δεν θα χώριζε εάν δεν είχε βρει κάτι άλλο και ο λόγος απλός, φοβόταν να μείνει μόνη. Μου το είπε εξάλλου μετά από καιρό. Περίμενε να είναι συναισθηματικά εξασφαλθσμενη πρώτα. Αυτό είναι άτιμο για εμένα, ας έφευγε από την πρώτη ώρα από αυτό τον γάμο. Δεν λειτουργούμε @alisida όλοι με γνώμονα το συμφέρον το προσωπικό. Θα μου πεις να μείνεις σε ένα νεκρό γάμο, σίγουρα όχι. Το είπα και πριν το εύκολο είναι να φύγεις, το δύσκολο είναι να μείνεις και να παλέψεις. Αν δεν θα πεις ότι τουλάχιστον προσπάθησαν σώσω ότι δεν σωζωνταν. Μην απορούμε γιατί το 70% των γάμων καταλήγει σε διαζύγιο. Κανένας δεν παλεύει για τίποτα παρά μόνο για τον κωλο του.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media