ο βασιλης ειναι ερωτευμενος ..
με καποια που τον εχει βαλτωσει ,,,και απ οτι καταλαβα δεν το ξερει ...
σουρια σου επιτρεπω να μεσολαβησεις ...τα υπολοιπα με τον βασιλη ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 175 από SouryaΒασιλακη προσεχε παιδι μου, δεν σε βλεπω καλα με δαυτην
Εγω θα τραβηξω παλι κουπι, ας προσεχε του τοπα.Αυτες οι ηλικιες ειναι επικυνδηνες
.Αυτες οι ηλικιες ειναι επικυνδηνες
Παράθεση:
Σχόλιο # 181 από tzoulia59ο βασιλης ειναι ερωτευμενος ..
με καποια που τον εχει βαλτωσει ,,,και απ οτι καταλαβα δεν το ξερει ...
σουρια σου επιτρεπω να μεσολαβησεις ...τα υπολοιπα με τον βασιλη ,,,
Δεν ακού κιόλας αλλά ούτε και προσέχω.
<<Όποιος δεν εχει πληγη στο χερι του μπορει ν'αγγιξει αφοβα το δηλητηριο. Δεν υπαρχει κακο γι'αυτον που δεν κανει κακο!>> Βουδας!
Αυτογνωσια το λενε, ο εαυτος μας μας μιλαει, εαν τον ακουσουμε εχουμε λυσει ολα μας τα προβληματα...οταν μας αρεσει ο εαυτος μας...ολα δουλευουν ρολοϊ...ο μονος που δεν σε προδιδει ειναι ο εαυτος σου...αρκει να τον σεβεσαι και να τον ακους!
Σε καλο δρομο εισαι...δεν το λενε ναρκισισμο...αγαπη για τον εαυτο σου ειναι!
Παράθεση:
Σχόλιο # 183 από VASILIS53Δεν ακού κιόλας αλλά ούτε και προσέχω.
Η γιαγιούλα μου μου έλεγε: Στραβά πηγαίνεις κάβουρα θα δω την προκοπή σου.
Βρε όλα μου τα είχε πει εκείνη η γιαγιά!
...αλλά και ανεπρόκοφτος που είμαι μου αρέσω πολύ...
...Οποίος ναρκισισμός!!!
Αντε και μια φωτο απο το πλοιο που γυρναω στην πολη .Τι να πω φετος 5 ημερες στο νησι 5 στην πολη εγω πρεπει να παω στον παραδεισο
Βασιλακη ετσι σε κοβω,πες μου αν κανω λαθος.
Παράθεση:
...Οποίος ναρκισισμός!!!
Παράθεση:
...Οποίος ναρκισισμός!!!
Ακριβως, επιλεγουμε να ειμαστε ο εαυτος μας και να του κανουμε ολα τα χατηρια. Και σ οποιον αρεσουμε, για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε.
Παράθεση:
Καθε αλλο . . .
Σχόλιο # 184 από peripli
<<Όποιος δεν εχει πληγη στο χερι του μπορει ν'αγγιξει αφοβα το δηλητηριο. Δεν υπαρχει κακο γι'αυτον που δεν κανει κακο!>> Βουδας!
Αυτογνωσια το λενε, ο εαυτος μας μας μιλαει, εαν τον ακουσουμε εχουμε λυσει ολα μας τα προβληματα...οταν μας αρεσει ο εαυτος μας...ολα δουλευουν ρολοϊ...ο μονος που δεν σε προδιδει ειναι ο εαυτος σου...αρκει να τον σεβεσαι και να τον ακους!
Σε καλο δρομο εισαι...δεν το λενε ναρκισισμο...αγαπη για τον εαυτο σου ειναι!
Δεν τοπιασες περιπλακη. Στο νησι παω γιατι εχω 3 αντρες να νταντεψω. Στην πολη παλι 3 εγγονια να νταντεψω, ε ειναι να παω στην κολαση με τοσο ιδρωτα που ριχνω;
Παράθεση:
Αυτα ειναι!Τα λεω εγω...αλλά δε μ'ακουνε!!!
Σχόλιο # 186 από peripli
Η ζωη μικρη...πολυ μικρη...μπρος στην αιωνιοτητα...ζηστε τωρα!!! Γεια σου Αννουλα...αν εξαιρεσεις το παπορο τετοια φωτο θα εστελνα κι εγω...εαν μπορουσα...δεεεν ομως!
Εισαι στον Παραδεισο...ειμαι...τί παραπανω εχει..ολοι εκει ειναι τωρα...φρακαρε η Κολαση...και τους στελνουν ολους εκει πακετο!!!
Ετσι...(γαμος ειπες? )...μπααα...εδω ειν'ο Παραδεισος κι η Κολαση εδω!!!
Στον Παραδεισο εισαι. Η ζωη χωρις τρεχαλα ειναι θανατος. Να'σαι καλα να τρεχεις. Ωραιο το μερος και το νησι ωραιο, ολα ωραια.
Εφοσον ειμαστε ορθιοι, ολα καλα. Ειπαμε στην Κολαση δεν παει κανεις πια, φρακαρε, ολοι στον Παραδεισο!!!
Εδω με τους γαμους τί γινεται? Δε βλεπω κινηση...την κοπανησαν ολοι κατα γιαλο μερια...να'χαμε να λεγαμε!
Ετσι μου λεει και ο αδελφος... αν δεν ταθελες δεν θα τακανες. Παμε παρακατω, ειναι ενας στο νησι που μου λεει ...θα σεχω στον παραδεισο. Τι να εννοει, οτι θα γυρναω τσιτσιδη και θα τρωω μηλα;
Παράθεση:
Ελα παραπονιαρα.
Σχόλιο # 190 από peripli
Στον Παραδεισο εισαι. Η ζωη χωρις τρεχαλα ειναι θανατος. Να'σαι καλα να τρεχεις. Ωραιο το μερος και το νησι ωραιο, ολα ωραια.
Εφοσον ειμαστε ορθιοι, ολα καλα. Ειπαμε στην Κολαση δεν παει κανεις πια, φρακαρε, ολοι στον Παραδεισο!!!
Εδω με τους γαμους τί γινεται? Δε βλεπω κινηση...την κοπανησαν ολοι κατα γιαλο μερια...να'χαμε να λεγαμε!
Παράθεση:
Σχόλιο # 187 από SouryaΒασιλακη ετσι σε κοβω,πες μου αν κανω λαθος.
Δεν τα πνίγω Σουρία μου, στην φόρα τα βγάζω όλα, αλλά μου τα πνίγουν άλλοι. Μπορώ όμως, ακόμη και αντιστέκομαι και αυτό νομίζω είναι κάτι.
...αλλά ειναι ακαταλληλο το μερος...και θα μου το κοψουν... θα το πω κομψα: Θα σε κανει να βλεπεις...αστερακια
...και στη βαρυσυννεφια ...ε μα...! Νταξ' τωρα?
(...αγναρης εν τ'αγοριν ...αδαπεσκαικά αλαλητη...
) Φιλασμαν...
Παράθεση:
Σχόλιο # 191 από SouryaΕτσι μου λεει και ο αδελφος... αν δεν ταθελες δεν θα τακανες. Παμε παρακατω, ειναι ενας στο νησι που μου λεει ...θα σεχω στον παραδεισο. Τι να εννοει, οτι θα γυρναω τσιτσιδη και θα τρωω μηλα;
Και γω νόμιζα ότι δεν πρόλαβε ο ναυαγοσώστης
Παράθεση:
Σχόλιο # 191 από SouryaΕτσι μου λεει και ο αδελφος... αν δεν ταθελες δεν θα τακανες. Παμε παρακατω, ειναι ενας στο νησι που μου λεει ...θα σεχω στον παραδεισο. Τι να εννοει, οτι θα γυρναω τσιτσιδη και θα τρωω μηλα;
Το μεσημέρι πήγα να πιω έναν καφέ με την ξαδέλφη μου την Γιωργία. Είναι η μεγαλύτερη ξαδέλφη μου 85 ετών αλλά είναι πανηγύρι σκέτο.
Μου είπε λοιπόν ότι την Κυριακή στον άγιο Εφραίμ όταν σκόλασε η εκκλησιά και κάθισε σε ένα παγκάκι να φάει το αντιδωράκι της κάθισε δίπλα της και ένας γέρος και της έκανε κόρτε.
Και τι σου είπε βρε Γιωργία; Μου είπε ότι θα με έχει στον Παράδεισο. Θυμήθηκα την Σουρία και έσκασα στα γέλια.
Της λέω, σου άρεσε; Καλός ήταν και κοτσονάτος αλλά δεν είχε δόντια. Έσκασα πάλι στα γέλια, θυμήθηκα τον Ενικό με την οπλισμένη τσιμεντόκολα.
Το απόγευμα πάω στον κουρέα μου, δεν μπορούσε να με κουρέψει γιατί κάθε τόσο χοροπήδαγα στην καρέκλα από ένα νευρικό γέλιο που με έπιανε κατά κύματα. Θυμόμουνα τον Ενικό που έλεγε: Μα επίτηδες μου το κάνουν αυτό. Δεν εξηγείται.
Έμπλεξα σας λέω, εγώ ήμουν σοβαρός άνθρωπος σκεπτόμουν συνέχεια ανώτερα πράγματα. Πως με καταντήσατε έτσι να χαζογελάω όλη την ώρα.
Peripli ευτυχώς που είσαι και συ και λες καμμιά σοβαρή κουβέντα...
...μα τι λέω, ξέχασα την κουμπάρα μου που με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: κουμπάρε καιρό έχω να σε δω σε' πεθύμησα ...Δε μου' μεινε άντερο!!! Θυμήθηκα τις βολές της Peripli.
Γενικά είναι μια μέρα με πολύ γέλιο σήμερα. Μπα σε καλό σας. ...σε καλό να μου βγεί.
Ε τωρα κι εσυ με συγκρινες με την 85 ετων Γεωργια; Ειπαμε γιαγια ναι, αλλα νεα γιαγια βασιλακη.Καλο το γελιο ειμαι φαν του.
Σε καλο θα σου βγει, γελα! Χωρις φοβο, αλλά με παθος! Δεν υπαρχει το σοβαρος. Όποιος γελαει μακραινει την ζωη του. Και κυριως ξανανιωνει. Σημασια εχει εκτος απο τη γνωση, να μην ξεχναμε οτι την αναποδη ζωη μπορουμε να τη δαμασουμε με κεφι, χιουμορ, χαρα και γελιο!
Οταν γελας εκ βαθεων, εισαι χαρουμενος, δε χαζογελας. Το οτι εμπλεξες...το δεχομαι, γιατι μια μερα με πολυ γελιο ειναι μια ευτυχισμενη ημερα!!! Με βολες, τοξα και στοχο...χμμμ...σε βλεπω...χοροπηδας κατα κυματα !
Και το βασικοτερο με παθος και αγαπη για ο,τι κανουμε!!! Ειναι η μυστικη συνταγη της ευτυχιας και της επιτευξης καθε στοχου! Μονο σε σενα τη λεω...κανεις δεν ακουει...μπαα...μεταξυ μας !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 195 από VASILIS53
Το μεσημέρι πήγα να πιω έναν καφέ με την ξαδέλφη μου την Γιωργία. Είναι η μεγαλύτερη ξαδέλφη μου 85 ετών αλλά είναι πανηγύρι σκέτο.
Μου είπε λοιπόν ότι την Κυριακή στον άγιο Εφραίμ όταν σκόλασε η εκκλησιά και κάθισε σε ένα παγκάκι να φάει το αντιδωράκι της κάθισε δίπλα της και ένας γέρος και της έκανε κόρτε.
Και τι σου είπε βρε Γιωργία; Μου είπε ότι θα με έχει στον Παράδεισο. Θυμήθηκα την Σουρία και έσκασα στα γέλια.
Της λέω, σου άρεσε; Καλός ήταν και κοτσονάτος αλλά δεν είχε δόντια. Έσκασα πάλι στα γέλια, θυμήθηκα τον Ενικό με την οπλισμένη τσιμεντόκολα.
Το απόγευμα πάω στον κουρέα μου, δεν μπορούσε να με κουρέψει γιατί κάθε τόσο χοροπήδαγα στην καρέκλα από ένα νευρικό γέλιο που με έπιανε κατά κύματα. Θυμόμουνα τον Ενικό που έλεγε: Μα επίτηδες μου το κάνουν αυτό. Δεν εξηγείται.
Έμπλεξα σας λέω, εγώ ήμουν σοβαρός άνθρωπος σκεπτόμουν συνέχεια ανώτερα πράγματα. Πως με καταντήσατε έτσι να χαζογελάω όλη την ώρα.
Peripli ευτυχώς που είσαι και συ και λες καμμιά σοβαρή κουβέντα...
...μα τι λέω, ξέχασα την κουμπάρα μου που με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: κουμπάρε καιρό έχω να σε δω σε' πεθύμησα ...Δε μου' μεινε άντερο!!! Θυμήθηκα τις βολές της Peripli.
Γενικά είναι μια μέρα με πολύ γέλιο σήμερα. Μπα σε καλό σας. ...σε καλό να μου βγεί.
Τι εγινε εχουμε κανα γαμο;
Εμένα πάντως με ξέχασαν αρραβωνιασμένη ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 198 από COSTAS42Τι εγινε εχουμε κανα γαμο;
![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 196 από SouryaΕ τωρα κι εσυ με συγκρινες με την 85 ετων Γεωργια; Ειπαμε γιαγια ναι, αλλα νεα γιαγια βασιλακη.Καλο το γελιο ειμαι φαν του.
Α, Σουρία μου με παρεξήγησες, εγώ την ατάκα σύγκρινα, όχι τις ηλικίες.
Προσέξτε μόνο γιατί βλέπω τελικά ότι όλοι οι άντρες σε όλες τις ηλικίες ότι θα σας πάνε στον παράδεισο λένε.
Εκτός από μένα. Εγώ όταν μου λέει μια όμορφη γυναίκα τι θέλεις από μένα, της λέω, θέλω να μου κάνεις τη ζωή μου κόλαση.
Με τραβάει η ακολασία τον αμαρτωλό!!!
στα social media