Ενα μονο, η νυφη ειναι αυτη που νομιζω;
Παράθεση:
Σχόλιο # 220 από COSTAS42Μερσι
ειμαι παναθεμα με
Παράθεση:
ειμαι παναθεμα με
κι εκει να σε ξεχασεις ,,
που να μπλεκεις τωρα ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 203 από COSTAS42
Και εγω στον αρραβωνα ειμαι
Τοτενες να τον κανεις οταν θα εχει δροσουλες. Μεγαλες θειαδες ειμαστε ,μην παθουμε κανενα εμφραγμα
Παράθεση:
ειμαι παναθεμα με
Παράθεση:
Σχόλιο # 216 από COSTAS42
θα τα κανω ολα
Τώρα μάλιστα. Ήρεμος και αποφασιστικός. Ποιός μπορεί να πει κουβέντα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 217 από hns1602
Όταν συζούν είναι ήδη σαν παντρεμένοι...
Δε φταίνε τα χαρτιά για τους χωρισμούς...
Όλοι χωρίζουν, ανεξαρτήτως στάτους σχέσης...
Δύο άνθρωποι είναι μαζί, ανάλογα με το πόσο πολύ θέλουν ο ένας τον άλλο... τότε όλα λύνονται... και τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζονται ως προκλήσεις...
Αν δεν... τότε όλα θα φταίνε (π.χ. ο γάμος)... και φυσικά θα χωρίζουν...
Θεωρητικά με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο, Αλλά στην πράξη δεν το έχετε νοιώσει ότι μετά το γάμο κάτι αλλάζει σταδιακά στην ατμόσφαιρα προς το χειρότερο; Εγώ είμαι ο πρώτος που λέω ότι υπάρχουν και καλά ζευγάρια. Μιλάω για την γενικότερη αίσθηση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 219 από SouryaΔεν πεφτει τιποτα αν δεν το επιτρεψεις. Ακουμε κι εμενα!!
Πάντα σε ακούω Σουρία, πάντα σε ακούω. Τι να κάνω ο έρμος όμως που δεν μου τύχανε γυναίκες σαν εσένα.
Αναλογως ποια νομιζεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 221 από SouryaΕνα μονο, η νυφη ειναι αυτη που νομιζω;
Παράθεση:
Σχόλιο # 222 από tzoulia59κι εκει να σε ξεχασεις
,,
που να μπλεκεις τωρα ..
Στην δροσια θα το κανω και εγω υποφερω στην ζεστη
Παράθεση:
Σχόλιο # 223 από SouryaΤοτενες να τον κανεις οταν θα εχει δροσουλες. Μεγαλες θειαδες ειμαστε ,μην παθουμε κανενα εμφραγμα
Μπίλλυ δε φταίει ο γάμος όταν κάτι αλλάζει προς το χειρότερο .
Αν ήταν έτσι ,η λύση θα ήταν απλή : όχι γάμος και για πάντα μαζί
Παράθεση:
Σχόλιο # 225 από VASILIS53
Θεωρητικά με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο, Αλλά στην πράξη δεν το έχετε νοιώσει ότι μετά το γάμο κάτι αλλάζει σταδιακά στην ατμόσφαιρα προς το χειρότερο; Εγώ είμαι ο πρώτος που λέω ότι υπάρχουν και καλά ζευγάρια. Μιλάω για την γενικότερη αίσθηση.
Ασχέτως τις προσωπικές εμπειρίες, πάντα τους νεόνυμφους ή μέλλοντες νεόνυμφους, τους έβλεπα σαν την ελπίδα για το μέλλον. Είναι ωραίο εγχείρημα η οικογένεια. Θέλει πολύ κόντρα στα σύγχρονα πρότυπα της κοινωνίας. Σε όποιον και όποια το επιχειρεί εύχομαι καλή δύναμη και καλό στέριωμα. Και μείνετε κοντά στην αγάπη.
Δεν πιστευω να μασησες, απο το θεμα του συναδερφου εδω παρακατου...
Που μας ομιλει για τον Πρεκα!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 216 από COSTAS42
θα τα κανω ολα
Παράθεση:
Σχόλιο # 230 από alisidaΜπίλλυ δε φταίει ο γάμος όταν κάτι αλλάζει προς το χειρότερο .
Αν ήταν έτσι ,η λύση θα ήταν απλή : όχι γάμος και για πάντα μαζί
![]()
![]()
![]()
Όπως και στην hns έτσι και σε σένα δεν μπορώ να αντιπαραθέσω λογικό επιχείρημα Αλυσίδα, παρόλες τις εμπειρίες και τα διαβάσματα μου νοιώθω ακόμα αναλφάβητος σε αυτό το θέμα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 232 από EnikosΔεν πιστευω να μασησες, απο το θεμα του συναδερφου εδω παρακατου...
Λοιπον στο δασος του Κονεκτικατ 4 αντρες 62, 67, 75, και 85 και μια γυναικα 85 ετων ,πιαστηκαν να κανουν σεξουαλικα οργια, μη κοιτας που γελαω, ειναι αληθεια
Παράθεση:
Σχόλιο # 232 από EnikosΔεν πιστευω να μασησες, απο το θεμα του συναδερφου εδω παρακατου...
Εμ Βασιλακη αυτα τα σκεφτομαστε πριν αγορι μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 226 από VASILIS53
Πάντα σε ακούω Σουρία, πάντα σε ακούω. Τι να κάνω ο έρμος όμως που δεν μου τύχανε γυναίκες σαν εσένα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 236 από SouryaΕμ Βασιλακη αυτα τα σκεφτομαστε πριν αγορι μου
Στερνή μου γνώση να σ' εχα πρώτα.
Επίσης
Μέχρι να έρθει η γνώση, πάει το γρόσι.
Παροιμίες της γιαγιάς που τις κορόιεδευα τότε.
Συζήτηση στο τραπέζι την ώρα του φαγητού:
Πατέρας (ύστερα από σχετικό πρήξιμο της μάνας): Τι να κάνω ρε γυναίκα. Σε μας τους άντρες η γνώση έρχεται μετά τα πενήντα.Αχ αν δεν ειμασταν κι εμεις οι γιαγιαδες τι θα κανατε!!! Μεγαλωνουμε τα παιδια μας και μετα τα παιδια των παιδιων μας. Χαλαλι τους.
Παράθεση:ξ
Σχόλιο # 238 από VASILIS53
Συζήτηση στο τραπέζι την ώρα του φαγητού:
Πατέρας (ύστερα από σχετικό πρήξιμο της μάνας): Τι να κάνω ρε γυναίκα. Σε μας τους άντρες η γνώση έρχεται μετά τα πενήντα.
Κανας γάμος εδώ, τίποτα;
στα social media