Ειπαμε Βασιλακη σημερα πηγαμε για ουζακι εδω ,για γαμους ειμαστε τωρα;Που λετε η φιλη μου η χηρα επεσε ταβλα απο το ουζο χαχαχα.
Σχόλιο # 240 από VASILIS53
Κανας γάμος εδώ, τίποτα;
Παράθεση:
Σχόλιο # 240 από VASILIS53Κανας γάμος εδώ, τίποτα;
νομιζω ταιριαζει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 241 από SouryaΕιπαμε Βασιλακη σημερα πηγαμε για ουζακι εδω ,για γαμους ειμαστε τωρα;Που λετε η φιλη μου η χηρα επεσε ταβλα απο το ουζο χαχαχα.
Σχόλιο # 240 από VASILIS53
Κανας γάμος εδώ, τίποτα;
Πολύ μου αρέσουν οι γυναίκες που το τσούζουνε λιγάκι. Γνώρισέ μου την βρε Σουρία, ψυχικό θα κάνεις.
Τωρα εγινε της εκκλησιας , μη σου πω πως εκανε και 2 χρονια σε μοναστηρι
Παράθεση:
Σχόλιο # 244 από SouryaΤωρα εγινε της εκκλησιας , μη σου πω πως εκανε και 2 χρονια σε μοναστηρι
Όλο και πιο δελεαστική μου την κάνεις Σουρία. Και εγώ της εκκλησίας έχω γίνει τώρα τελευταία. Το να το τσούζουμε και λιγάκι είναι από τις αμαρτίες που συγχωρούνται εύκολα, το έχω ψάξει.
ειναι σαν την φωτο η φιλη σου;που ειχες βαλεις να καμουμε μια αξιολογηση επαγγελματικη
Παράθεση:
Σχόλιο # 244 από SouryaΤωρα εγινε της εκκλησιας , μη σου πω πως εκανε και 2 χρονια σε μοναστηρι
Την εχω στο φεις να το τσουζουμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 246 από COSTAS42ειναι σαν την φωτο η φιλη σου;που ειχες βαλεις να καμουμε μια αξιολογηση επαγγελματικη
Ε κρασακι πινει και ο παναγαθος
Παράθεση:
Σχόλιο # 245 από VASILIS53
Όλο και πιο δελεαστική μου την κάνεις Σουρία. Και εγώ της εκκλησίας έχω γίνει τώρα τελευταία. Το να το τσούζουμε και λιγάκι είναι από τις αμαρτίες που συγχωρούνται εύκολα, το έχω ψάξει.
Πρεπει να αξιολογηθει ειπαμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 247 από SouryaΤην εχω στο φεις να το τσουζουμε
στα social media