Η γυναίκα που έκοψε τα ουζάκια
Βαλε για να ξεμπερδευεις...
Μια Κυρια που ανακαλυψε το tide και πηγε για ψωνια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από SouryaΕγω δεν καταλαβα γρι. Πετε μου τι πρεπει να κανω
Σεπτεμβριο, Α, 9. Αντε να δω τι αλλο θα μου ζητησετε
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Mindthegap-
Ποιον μηνα γεννηθηκες;;;
Ποιο ειναι το αρχικο του ονοματος σου;;;
Ποια μερα γεννηθηκες;; (Πόσο του μηνος δηλαδη)
Απαντησε τα με τη σειρα που σε ρωταω και τα αλλα αστα σε μας...
Κυρια μου...
Κυρια μου!!!...
Κυρια μου???..
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από SouryaΣεπτεμβριο, Α, 9. Αντε να δω τι αλλο θα μου ζητησετε
μονο οι κουτσομποληδες ονειροπαρμενοαπελπισμενοι
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από 26-29-31Ένας θαλασοπορος που ξέχασε την σιωπηλή ασθενή ...
Εν τω μεταξύ είναι ρουφιάνος το τεστ, καθώς βρίσκεις με χαρακτηριστικη άνεση την ημερομηνία γέννησης έκτος της χρονολογιας, χαχα χαχα καί με λίγη φαντασία το όνομα...
Τι εγινε καλε; Δεν ειπα ονομα ουτε ημερομηνια γεννησης. Α σε καλο σου ...ολο με τρομαζετε εδω μεσα
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από EnikosΚυρια μου...
Κυρια μου!!!...
Κυρια μου???..
Ένας γιατρός που αγάπησε τις ψευδαισθησεις.
(καιρός ήτανe-ντελως!
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Arhs_s
Ιδια ημερομηνία γεννήσεως Ιδιο μήνα γεννήσεως. Δυο γυναικών με διαφορετικό ψευδώνυμο σε ένα χώρο λίγων ατόμων !!! Τυχαίο ?
το πρότυπο μου είμαι εγώ
Θα μου πει κανεις το δικομου; Αντε γιατι εχουμε και δουλειες
Ασε Ενικε, σημερα λεω... ας μην παω για ψωνια, γιατι ολη την εβδομαδα ειχα τα μικρα και σκεφτηκα να ξεκουραστω λιγο η δολια συν του οτι αυριο θα παω στο νησι και εκει εχω να νταντεψω τον αδελφο μου τον γιο μου και τον γιο του.ι. Μου φερνει η νυφη 2 καφασια ντοματες, 2 καφασια κολοκυθια, 1 πιπεριες, 1 μελιτζανες ενα κερασια ,Και τι μου λενε... μαμα θα μας κανεις μουσακα;. Τωρα κανω μουσακα, σαλτσα της ντοματες μην πεταχτουν και γλυκο κερασι.Οπως το κοβω μονο στην αλλη ζωη θα ξεκουραστω
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από EnikosΒαλε για να ξεμπερδευεις...
Μια Κυρια που ανακαλυψε το tide και πηγε για ψωνια...
...αλλά τί σχεση εχει με το θεμα? Βαθυστοχατο μεν, αλλά εδω μηπως δεν κολλαει? Λεω εγω μηπως...
Γιατι δε μας γραφεις τον τιτλο σου? Και η Μαρι επισης? 2629κλπ γιατι ρουφιανος? Και τί εγινε αμα πουμε ημερ/νια και μηνα και το αρχικο μας...μην σου πω κι ολο το ονομα?
Τοση μυστικοτης...σιγα!
Παράθεση:
https://www.youtube.com/watch?v=7J7ZbSbVkB8Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
Σχόλιο # 30 από anemow
οκ σου χρωσταω ενα παγωτό !!!
<ποιον τιτλο θα ειχε η ζωη σου αν ηταν βιβλιο,,>
ειναι η κανονικη αποδοση του τεστ...
.οποτε θα μπορουσε καλιστα να ειναι τιτλος αν ενα κοριτσι σου εκοβε της ψευδαισθήσεις...σου καθοριζε μια πορεια...δεν ειναι κακο για τιτλος και θεμα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από EnikosΠαει το παγωτο...
Με τροπο ωρε Αγροτη!!!...
![]()
![]()
![]()
. . . . .
ναι ποσες το πειραξανε σιγα μη βρεις... εχμ υποθετικα μιλώ, ναι..
Σχόλιο # 14 από 26-29-31
Ένας θαλασοπορος που ξέχασε την σιωπηλή ασθενή ...
Εν τω μεταξύ είναι ρουφιάνος το τεστ, καθώς βρίσκεις με χαρακτηριστικη άνεση την ημερομηνία γέννησης έκτος της χρονολογιας, χαχα χαχα καί με λίγη φαντασία το όνομα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από 26-29-31Ένας θαλασοπορος που ξέχασε την σιωπηλή ασθενή ...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media