Το μικρο παιδι που ξεγραψε τις διαφωνιες...
Αυτο λενε τα κιταπια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από SouryaΣεπτεμβριο, Α, 9. Αντε να δω τι αλλο θα μου ζητησετε
Αχαχαχα τωρα εγινα μικρη, κατσε ν αλλαξω την ηλικια μου. Δεν θελω ου
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από EnikosΤο μικρο παιδι που ξεγραψε τις διαφωνιες...
Αυτο λενε τα κιταπια...
Κοιτα να δεις, ετος δεν βαζουμε. Ειμαστε οσο δειχνουμε. Το δικο μου ονομα παντως ειναι γνωστο και δεν με πειραζει
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από agrotis53ναι ποσες το πειραξανε
σιγα μη βρεις... εχμ υποθετικα μιλώ, ναι..
Σχόλιο # 14 από 26-29-31
Ένας θαλασοπορος που ξέχασε την σιωπηλή ασθενή ...
Εν τω μεταξύ είναι ρουφιάνος το τεστ, καθώς βρίσκεις με χαρακτηριστικη άνεση την ημερομηνία γέννησης έκτος της χρονολογιας, χαχα χαχα καί με λίγη φαντασία το όνομα...
Για να το λεει κατι θα ξερει. Τωρα οσον αφορα το καμπινγκ, μια φορα το τολμησα αλλα αν ξερεις το παραμυθι με την κοπελα και τα μπιζελια θα κατσλαβεις, Μαχαιρι λεμε
Παράθεση:
"Το μικρο παιδι που ξεγραψε τις διαφωνιες" Σουριω, αυτος ειναι ο τιτλος σου.Εγω λεει: Ειμαι ο τουριστας που εκοψε (
Σχόλιο # 37 από peripli)...το καμπινγκ
...
Τί'ναι τουτο ρε παιδια? Δλδ πώς το εκοψα? Με νημα...με μαχαιρι...
(...παει κι ο πειρος..παει κι η βαρκα...πηρε φωτια η Αλασκα..ανεβήκαν τα νερα...απατοι και με βαριδια θα παμε...)
Σουσου ωραιο καλοκαιρινο, μπραβο!
σωστο,,, αφου βρε κοριτσι δεν βγαινει ηλικια απο το τεστ,
τωρα τα ονοματα, σιγα το πραγμα
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από SouryaΚοιτα να δεις, ετος δεν βαζουμε. Ειμαστε οσο δειχνουμε. Το δικο μου ονομα παντως ειναι γνωστο και δεν με πειραζει
Ενας γιατρος που κερδισε και που ξεγραψε τα καρπουζια
...32 του μηνου δεν εχει! Τελος! Τα dioptra books ειναι στα υποδελοιπα, αρα? Εισαι ή αγεννητος ή μακαριτης...φτουφτουφτου σου...φωνη απο το υπερπεραν, φωνη απο το υπερπεραν, παει τελειωσε! UFO???ωωω
...φουρνελοοο...βαρδααα...
...σε καλο σου!
Παράθεση:
Παράξενο!
Σχόλιο # 17 από maroudasΜιά αυτόνομη ξαπλώστρα, που έχασε από dioptrabooks!!!
χαχαχαχα
Ένας θαλασσοπορος που ξεγραψε τις αλήθειες!!!
δύσκολα με βλέπω
Ένας ναυαγοσωστης που κέρδισε τις παραλίες
Πανε οι λουομενοι...και σε αυτη την περιπτωσαρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από wish_χαχαχαχα
ενας ναυαγοσωστης που αγαπησε την ψαροταβερνα!!!
Ένας ονειροπόλος που λάτρεψε τα χρήματα!!!
(Όσοι βγιαστείτε να καγχάσετε την επιλογή μου, θυμηθείτε πόσες φορές δεν έχετε ονειροβατήσει με φόντο ένα δελτίο τζόκερ)Μαζι σου βασιλακη. Περιμενω κι εγω το τζοκερ...
ο μοναχός που πούλησε τη ferrari του.
δεν είναι στον κατάλογο, αλλά μ άρεσε...Κάποτε ήταν ένα μέλος σε αυτό τον χώρο με το ψευδώνυμο αεράτη. Πόσο όμορφο θα μπορούσε να κάνει τώρα αυτό το θέμα. Υπάρχουν άνθρωποι που μου λείπουν σε αυτό το σχέσεις. Άνθρωποι που κόστισαν τον χώρο, διαμάντια, και τώρα δεν γραφουν
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media