Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Οι διακοπές

Σελίδα : 1

kakt0s

# 1 στις 17/8/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Οι διακοπές

Γυρίζω από διακοπές. Συναισθήματα ανάμεικτα. Ευχαρίστηση που πέρασα όμορφα, απογοήτευση που αναγκάζομαι να γυρίσω. Σκέφτομαι αν γέμισαν οι μπαταρίες όσο ήμουν εκεί και αδειάζουν τώρα που γυρνάω. Τι συναισθήματα νιώθετε εσείς;

Paralia48

# 2 στις 17/8/2019
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
'Aρεσαν+: 0%

έλα στο εκτός θέματος.Τώρα μόλις λέγαμε για διακοπές

Aggelo

# 3 στις 17/8/2019
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115

Εγω οτι η ζωη συνεχιζεται...παμε για αλλα...αλλωστε το καλοκαιρι δεν τελειωσε ακομα...

froufrou2017

# 4 στις 17/8/2019
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 280
Εγώ τωρα ξεκιναω, είμαι στο δρόμο. Συναισθήματα δε χρειάζεται να περιγράψω, είναι αυτονόητα νομίζω!! Δε θέλω να σκέφτομαι την επιστροφή, πως θα δεθω πάλι στο μαγγανοπηγαδο!! Ευτυχώς μετά μου μένουν άλλες δέκα εργάσιμες οπότε έχω κι' άλλα όμορφα να περιμένω
Αρέσει στο μέλος Paralia48

Paralia48

# 5 στις 17/8/2019
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

καλά να περάσεις

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από froufrou2017
Εγώ τωρα ξεκιναω, είμαι στο δρόμο. Συναισθήματα δε χρειάζεται να περιγράψω, είναι αυτονόητα νομίζω!! Δε θέλω να σκέφτομαι την επιστροφή, πως θα δεθω πάλι στο μαγγανοπηγαδο!! Ευτυχώς μετά μου μένουν άλλες δέκα εργάσιμες οπότε έχω κι' άλλα όμορφα να περιμένω

εμείς μετράμε μερες για τις επόμενες

Αρέσει στο μέλος froufrou2017

agapimou11

# 6 στις 18/8/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Είμαι ακόμα σε άδεια από τη δουλειά, οπότε είμαι ακόμα σε διακοπές !!! Ο χρόνος που δεν αφιερωνεις στη δουλειά αλλά μόνο στον εαυτό σου και στους δικούς σου ανθρώπους, όπου κι αν πας ή δεν πας, είναι για μένα διακοπές!!! 

Ξεκουραστηκα, πέρασα πολύ όμορφα, είχα πολλή άδεια οπότε αδειασα και γέμισα από την αρχή!!! 

Σε λίγες μέρες θα επιστρέψω στη δουλειά χαρούμενη και ναι με φουλ γεμάτες μπαταρίες!!!

Decisive

# 7 στις 18/8/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Να χαίρεσαι που μπόρεσες να πας διακοπές. Ξέρεις, για πάμπολλους συνανθρώπους, αυτό το "δεδομένο" για σένα, είναι ζητούμενο για να μην πω άπιαστο όνειρο. Εκτίμησε αυτό που έχεις, και του χρόνου! 

alisida

# 8 στις 27/8/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Του έπεσε βαρύ το "καλό χειμώνα" του κάκτου ...Και εξαφανίστηκε. ...(φατσούλα παρατηρητής )
Αρέσει στο μέλος Paralia48
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.