Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Σχολή

Σελίδα : 1

Patataki22

# 1 στις 19/8/2019
author
Γυναίκα / 28 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3
'Aρεσαν+: 0%

Σχολή

Καλησπέρα! Είμαι σε μια σχολή που θεωρείται δύσκολη( δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε ποια).  Είμαι στο τελευταίο έτος και χρωστάω πολλά μαθήματα.  Αυτή τη στιγμή με έχει πάρει από κάτω για το πως θα τα βγάλω πέρα ώστε να πάρω εν τέλει το πτυχίο μου.  Αν μπορείτε να με βοήθησε κάπως με τρόπους η ψυχολογικα θα σας ήμουν ευγνώμων.  Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! 

archagellos

# 2 στις 19/8/2019
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563

Αγαπητή, Το μόνο που θα μπορούσαμε να κανουμε είναι να μαζευτούμε ολοι μαζι και να δίνουμε εμείς τα μαθήματα.   

Κοίτα... Εαν δεν θέλεις να βοηθησεις εσυ τον εαυτό σου... Κανείς άλλος δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Τι έχεις σκεφτεί ετσι ωστε να βάλεις μια ταξη στις σπουδες σου? Keep Walking

Αρέσει στα μέλη froufrou2017, Enikos

agapimou11

# 3 στις 19/8/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Να στρωθεις στο διάβασμα!!! 

Δεν ξερω αν θέλεις να ασχοληθείς στο μέλλον επαγγελματικά με το αντικείμενο των σπουδών σου, ούτε ξέρω αν σου αρέσει η σχολή σου, αλλά αν δεν πάρεις το πτυχίο σου θα το μετανιώσεις αργότερα. 

Να είσαι σίγουρη γι αυτό!!! 

Θα σου χρειαστεί ακόμα και αν δουλεύεις σε άσχετη δουλειά και θα σου ανοίξει πόρτες.

Έλα πάρε τα πάνω σου!!!

Jiannis7

# 4 στις 19/8/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

σπάσε σε κομμάτια τα μαθήματα

Το μεγάλο πρόβλημα είναι το πεσμένο σου ηθικό. Σίγουρα χρειάζεσε κάποια στήριξη σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι της ζωής σου . Δυστυχώς τις μεγάλες δυσκολίες τις περνάμε πάντα μονοί μας στη ζωή. Λοιπόν ούτε καν να το σκεφτείς να δοκιμάσεις για όλα τα μαθήματα μαζί . Ξεκινά στην επόμενη εξεταστική από 2-3 μαθήματα μονό , να τα περάσεις και μετά συνεχίζεις. Δεν γίνετε να περάσεις με την μια όλα τα μαθήματα σου . θα σου πάρει κάποιο χρόνο σίγουρα , αλλά μονό έτσι θα πάρεις πτυχίο . Κάνε προγραμματισμό τι μαθήματα θα δίνεις στις επόμενες εξεταστικές , αφού πρώτα σπάσεις σε κομμάτια τα μαθήματα που χρωστάς

Mythos031

# 5 στις 19/8/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Θα τα πας μια χαρα...ολοι περνανε στρες στο τελος, στο λεω εμπειρικα...να μη σκεφτεσαι πολυ και ολα θα πανε καλα...για να φτασεις μεχρι εδω σημαινει οτι αξιζες.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Patataki22

Σχολή

Καλησπέρα! Είμαι σε μια σχολή που θεωρείται δύσκολη( δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε ποια).  Είμαι στο τελευταίο έτος και χρωστάω πολλά μαθήματα.  Αυτή τη στιγμή με έχει πάρει από κάτω για το πως θα τα βγάλω πέρα ώστε να πάρω εν τέλει το πτυχίο μου.  Αν μπορείτε να με βοήθησε κάπως με τρόπους η ψυχολογικα θα σας ήμουν ευγνώμων.  Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! 

MadameShuShu40

# 6 στις 19/8/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Στρώσου στο διάβασμα, χώρισε τα μαθήματα σε εξεταστικές και προσπάθησε από δω και πέρα να έχεις ποσοστό επιτυχίας 100% σε κάθε εξεταστική.

Άντε ξεκινά, όσο προλαβαίνεις από την εξεταστική του Σεπτεμβρίου!

aldente

# 7 στις 19/8/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Είμαι σε μια σχολή που θεωρείται δύσκολη( δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε ποια).

Ούτε εγώ θα ήθελα να αναφερθώ στο τι να κάνεις. Ψήνε πατατάκια και θα σου έρθει η έμπνευση!

Αλήθεια, όταν τα άφηνες τα μαθήματα και μαζευόντουσαν, τι έκανες;

Όταν ο πατέρας μου έκανε κάτι παρόμοιο, πήρε τη φωτ. μηχανή στον ώμο (φωτογράφος ήταν) και έλεγε στον εαυτό του: "Περπάτα τώρα κερατά, να βρεις μεροκάματο για το σπίτι σου".

konstandinos73

# 8 στις 19/8/2019
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 365
Αχ φιλη μου...δωσε μου τη νομικη σχολη παλι, με 50 μαθηματα στη πλατη, να τη βγαλω σε ενα έτος...αν σκεφτεις οτι τα φοιτητικά χρόνια ειναι τα καλύτερα στη ζωη ενος ανθρώπου, που ειχε την ευκαιρία να τα ζησει...και να σου πω ,λοιπον, ότι μετα απο 20 χρονια θα "χαμογελάς νοσταλγικά" για οσα αναφερεις σημερα, δεν εχει νοημα γιατι δεν θα το καταλάβεις. Η πραγματικότητα ομως ειναι οτι η ζωη ξεκινα μετα.

Spiros--

# 9 στις 19/8/2019
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Χαλκηδόνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 950

Εγώ θα γίνω ο αιρετικός της παρέας ...

... φόρτωσε τα όλα στον κόκορα! Ξενύχτα, γλέντα χωρίς αύριο, πίνε, χόρευε, φλέρταρε... Η ζωή είναι μικρή για να την χαλάς σε σπουδές, εξεταστικές και άχρηστα πτυχία. Μην ακούς του γονείς σου που θα γκρινιάζουν. Αυτό δεν κάνουν άλλωστε πάντα? Ζήσε έντονα το σήμερα και έχει ο θεός για αύριο...

Αν κάνεις τα ανάποδα, εύκολα θα πάρεις πτυχίο!

Aggelo

# 10 στις 19/8/2019
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115

Πες μου οτι δεν εισαι τρολακι...το εχω αναγκη......αλλιως μ αυτα που διαβαζω θα το ριξω
στα χαπια κριμα δεν ειναι στην ηλικα που ειμαι...
Αληθεια 4 χρονια τι εκανες......ανοιξες κανα ρημαδι βιβλιο...μου κανει ενυπωση οτι σε

πηρε η απο κατω τωρα ξαφνικα στο τελευταιο ετος,τα προηγουμενα ετη...τιποτα χαμπαρι ?

Τα φορτωσες στον κοκκορα και ξαφνικα ανακαλυψες οτι για να παρεις πτυχειο χρειαζεταικαι μελετη...

Aggelo

# 11 στις 19/8/2019
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115

Μαλλον τα εχει κανει ηδη αυτα που περιγραφεις......και τωρα ανακαλυψε

οτι πριν 3-4 χρονια ειχε γραφτει και σε μια σχολη... εκτοτε ορατοτης μηδεν...

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Spiros--

Εγώ θα γίνω ο αιρετικός της παρέας ...

... φόρτωσε τα όλα στον κόκορα! Ξενύχτα, γλέντα χωρίς αύριο, πίνε, χόρευε, φλέρταρε... Η ζωή είναι μικρή για να την χαλάς σε σπουδές, εξεταστικές και άχρηστα πτυχία. Μην ακούς του γονείς σου που θα γκρινιάζουν. Αυτό δεν κάνουν άλλωστε πάντα? Ζήσε έντονα το σήμερα και έχει ο θεός για αύριο...

Αν κάνεις τα ανάποδα, εύκολα θα πάρεις πτυχίο!

Patataki2

# 12 στις 19/8/2019
author
Γυναίκα / 25 / Ελεύθερη
Ν. Δράμας / Δοξάτο
Απαντήσεις: 1
Έχασα τα στοιχεία σύνδεσης μου όποτε έφτιαξα έναν νέο λογαριασμό. Η σχολή μου είναι πέντε χρόνια και εγώ θα τη τελειώσω στα 5μιση όπως πάνε τα πράγματα.. Δεν είπα ποτέ ότι χρωστάω όλη τη σχολή. Απλά με πήρε από κάτω που δεν θα τη τελειώσω στα πέντε νταν

VASILIS53

# 13 στις 19/8/2019
author
Ανδρας / 61 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Νέα Μάκρη
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.344

Παράθεση:

Σχολή

Πατατάκι μου σε αγαπώ πολύ. Δεν περίμενα να διαβάσω τέτοιο θέμα εδώ. Θέλω πάρα πολύ να σε βοηθήσω τι να κάνω όμως. Πρέπει να διαβάσεις. 

Για να πετύχουμε κάτι τρεις είναι οι παράγοντες που στηριζόμαστε πάνω τους

1) Η τύχη

2) ο προγραμματισμός

3) η διάθεση να τηρήσουμε το πρόγραμμα που βάλαμε. 

Όσο δίνουμε βάση στο τρίτο τόσο δουλεύουμε με όρεξη πάνω στο δεύτερο και άλλο τόσο εξαλείφουμε το πρώτο.

Άνοιξε το βιβλίο σου και μίλα μαζί του. Πως γίνεται αυτό. Διαβάζεις μία παράγραφο και αυτοσυγκεντρώνεσαι ώστε να μπορέσεις να πιάσεις το νόημα. Αν δεν επιτρέψεις στον εαυτό σου να αποσπάται από εξωτερικούς παράγοντες θα δεις ότι σιγά σιγά θα γίνεσαι ένα με το κείμενο και το μυαλό σου όχι μόνο θα μαθαίνει αλλά θα γεννάει και δικές του ιδεές και το ενδιαφέρον όλο και θα γιγαντώνεται. Να έχεις δίπλα σου χαρτί και μολύβι να κρατάς και δικές σου σημειώσεις. Όταν θα αρχίσεις να γίνεσαι ένα με το κείμενο, μετά δεν θα θέλεις να σταματήσεις. Μετά από λίγο καιρό αυτό θα σου γίνει εθισμός και θα θέλεις όλο να διαβάζεις και μέρα με την μέρα θα φτάσεις σε σημείο ώστε να κάνεις μαθήματα κσι στους συμφητητές σου.

Κάπως έτσι να το πας και η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. 

Αλήθεια στο λέω σε αγαπώ πολύ. Καλή επιτυχία.

Αρέσει στα μέλη archagellos, Konstantina96

26-29-31

# 14 στις 19/8/2019
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722

Του τρολλαρισματος το αναγνωσμα προσχωμεν...και καληνυχτα

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Patataki2
Έχασα τα στοιχεία σύνδεσης μου όποτε έφτιαξα έναν νέο λογαριασμό. Η σχολή μου είναι πέντε χρόνια και εγώ θα τη τελειώσω στα 5μιση όπως πάνε τα πράγματα.. Δεν είπα ποτέ ότι χρωστάω όλη τη σχολή. Απλά με πήρε από κάτω που δεν θα τη τελειώσω στα πέντε νταν

Αρέσει στο μέλος Kristina_

nikoslambr

# 15 στις 20/8/2019
author
Ανδρας / 51 / Διαζευγμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 260

Αγαπητο Πατατακι καποτε βρεθηκα στην δυσκολη θεση σου σε σχολη που ειχε μεγαλο ποσοστο αποτυχιας λογω δυσκολιας + το οτι στερουμουν καλων βασεων. Οπως ειπαν φιλοι παραπανω υπαρχει τροπος.

1.Ξεχνα τον χρονο και το αγχος. Χρονος χανεται ετσι κι αλλιως λογω ανεργιας, προθεσμιων που θα περιμενεις αργοτερα κ.λ.π.2. Εστιασε σε δικο σου προγραμματισμο δηλ. τοσα μαθηματα τωρα, τοσα υστερα κ.λ.π. και δες πως θα αποκτησεις καλες σημειωσεις και βοηθεια (αν υπαρχει) απο κανενα συμφοιτητη3. Καθε μυαλο και καθε ανθρωπος γενικα εχει την δικη του κατασκευη. Μην κοιτας τους ρυθμους των αλλων και πεσε στην μελετη με τους δικους σου ρυθμους (π.χ. προσωπικα δεν μπορουσα ποτε να διαβασω νυχτα γιατι νυσταζα και ηθελα ενα διαλειμμα μικρο/ωρα) Να εισαι σιγουρη οτι θσ τα καταφερεις και η υπερηφανεια και η ικανοποιηση που θα νιωσεις θα ειναι μεγαλη. Καποτε θα τα θυμασαι...

Enikos

# 16 στις 20/8/2019
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Αλλοι εχουν παει σαρανταεφτα και δεν εχουν τελειωσει...(και ουτε προκειται)...

Μην αγχωνεσαι...

Προσευχη και εγκρατεια...

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Patataki2

MadameShuShu40

# 17 στις 20/8/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Α ρε Αχινε.

Σχολή έχεις κάνει εδώ μέσα. 

Σύμφωνα με το ποστ #12 "ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλυτεροτερα".

Hepatica

# 18 στις 20/8/2019
author
Γυναίκα / 34 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Απαντήσεις: 144

Όταν τελείωσα το 4ο έτος και έπρεπε να γυρίσω χρωστούσα 28 μαθήματα στα 52 για πτυχίο, αλλά δεν ήταν λόγω δικής μου βαρεμάρας. Υπήρχαν άλλοι λόγοι που έμεινα πίσω. Ήταν κ η δική μου σχολή δύσκολη και σε άλλη γλώσσα επίσης. Στο 4ο έτος παρακολουθούσα 4 εξάμηνα μαζί - 2 χειμερινά μαζί και 2 εαρινά- πιάνοντας από την αρχή του έτους τους καθηγητές να μου το επιτρέψουν ώστε να μην με πάει παραπάνω, γιατί δεν επιτρεπόταν... Ουσιαστικά παρακολούθησα 3ο κ 4ο μαζί. Ορκίστηκα όμως στο 5ο έτος κ τα έδωσα όλα κ είχα ξενοικιάσει κιόλας ήδη πιο πριν κ ήμουν στο πατρικό μου κ έτρεχα κ για άλλα χαρτιά κ πιστοποιήσεις εδώ. Απά έφυγα 3 φορές (Σεπτέμβριο, Ιανουαρίο και Ιούνιο) και άλλη μία που ορκίστηκα. Μιλάμε τόσο δύσκολη αλλά και τόσο δημιουργική χρονιά δεν είχα. Τα έφτυσα! Να φανταστείς...υπήρχαν κ μέρες που έδινα 5 μαθήματα μαζεμένα. Προσπαθούσα να δώσω κ το ένα που ήταν γραπτά και το άλλο που ήταν προφορικά. Χαχα Ξέρεις τι? Άσε τις σκέψεις κ απλά κάτσε κ διάβασε κ αν βαριέσαι να ξέρεις πως τρώγοντας έρχεται κ η όρεξη και σε συνεπαίρνει... Εγώ το ευχαριστήθηκα δεόντως και έχω να το λέω όπως τώρα ότι όντως μάζεψα τα αμάζευτα. Κ βουρ για μεταπτυχιακό... εκεί έχει άλλη γλύκα. Καλή τύχη εύχομαι! 

Amalia_28k

# 19 στις 20/8/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα

Δεν βλέπεις το νταν κι ακούς το Ντιν νταν...τη καμπάνα που σε ξύπνησε γιατί επιπλέον χρόνος σπουδών σημαίνει επιπλέον έξοδα κι άρα υποχρεώσεις κι άλλων απέναντι σου. Οκ...μην τρελλαίνεσαι για μισό χρόνο παράταση όπως το υπολογίζεις. Πες ότι έδωσες περισσότερη βαρύτητα σε άλλα...οκ...για μισό χρόνο αποπληρωμής δεν είναι κι αμάν. Μήπως φοβάσαι ότι δεν θα ορκιστείς μαζί με τους φίλους σου; Κι αυτό οκ...σιγά θα τους δεις κι αυτούς μετά τι στάση θα κρατήσουν. Κι επίσης γιατί δεν απευθύνεσαι σε αυτούς που γνωρίζουν τα μαθήματα πιθανόν τα έχουν περάσει κ μπορούν να σε στηρίξουν κ στο γνωσιακό κ στο ψυχολογικό κομμάτι; Και να θυμάσαι ...μην αφήνεις ποτέ για αύριο κάτι που μπορείς να κάνεις σήμερα. Προλαβαίνεις μόνο με συστηματικό διάβασμα κ προγραμματισμό. Θέλεις κ βαθμό ή απλώς να περάσεις; Αν θέλεις να προλάβεις τη προθεσμία αποφοίτησης ...επικεντρώσου στα SOS, μαζεψε πληροφορίες για τα θέματα παλιότερων εξεταστικών, κάνε ομάδα ανάγνωσης με κπ συμφοιτητη-τρια που πέρασαν το κάθε μάθημα εφόσον έχουν διάθεση κ χρόνο, ώστε να σε βοηθήσουν στη μελέτη, συγκέντρωση, ξεμπλοκάρισμα ή ζήτησε τις σημειώσεις τους. Μπορείς να μελετάς με χαμηλή μουσική; Όχι ροκ...κάτι πιο ήπιο ... βοηθάει στη συγκέντρωση, τον αποκλεισμό άλλων ενοχλητικών ήχων και θα σου κρατάει κ συντροφιά. Βοηθάει κ στην απομνημόνευση όπως κ οι δικές σου υπογραμμίσεις , συνοπτικές σημειώσεις για το ρεζουμέ. Αν θέλεις βαθμό θα σπασεις τα μαθήματα κ θα ξεκολλήσεις από το τελεσίγραφο χρόνου που νιώθεις. Καλή επιτυχία!
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.