Τι συνηθιζετε να πινετε,ποια ειναι τα αγαπημενα σας ποτα (παντα με τη δεουσα προσοχη)
Θα σας ξενερώσω: Αλκοόλ πίνω μόνο την Πρωτοχρονιά
Κοκκινο ημιγλυκο κρασι, λευκο κρασι με σπραιτ (θυμιζει σαμπανιζέ), αφρωδη οινο αρωματικο πχ μπιανκονέρο ή μοσκάτο ντάστι, κορόνα, μπέιλις, λικερ βυσσινο, danquiri φραουλα, τζιν σε κοκτειλ, οχι μόνο του.
Ξεχναω αρκετα.
Καφε σκετο, όλα τα ειδη.
Αγαπημενος ο ελληνικος, χειμωνα καλοκαιρι.
Αμα εχω κεφια και χαρές βαζω και λιγο μπέιλις μεσα στον φίλτρου.
Χυμους επισης ο,τι πινεται.
Τον χειμωνα πινω μετα μανίας μαυρο τσαι με μελι και φρυγανίτσα.
Νεροφίδα, παιδί μου!
Να απαντησω και εγω καφεδες καργα σπιτι φραπεδια,εξω καπουτσινακι,απο ποτα μονο ουισκακι συγκεκριμενες 4 μαρκες και μπυριτσες και εκει 4 μαρκες μονο..
12αρι ουισκυ και καμμια φορα 15αρι μαλτ.Δεν γραφω μαρκες μαλλον δεν επιτρεπεται
Παράθεση:
Μεσιέ γούζΝαι, αλλα την πρωτοχρονια τι αλκοολ πινετε?
Σχόλιο # 5 από _Bellezza_
Κωνειο σερβιρει αρκετος κοσμος δεν μας πιανει ομως
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από sun_world
Συνήθως κώνειο που είναι από πολλούς κερασμένο...Στα νιάτα μου έπινα ουίσκι, μια συγκεκριμένη μάρκα με σόδα, μπύρες και καφέδες σκέτους.
Καφε , καφε , καφε και καφε .
Τον καφέ μου γλυκό πάντα , το ουζάκι μου με θαλασσινά πάντα , την βότκα μου με πολύ πάγο και πορτοκάλι πάντα και τα λόγια μου στεγνά και εννοίοτε πικρά όπου και όσο πρέπει Πάντα !
Παράθεση:
Μεσιέ γούζΝαι, αλλα την πρωτοχρονια τι αλκοολ πινετε?
Σχόλιο # 5 από _Bellezza_
Σαμπάνια, κρασί η απλά μπύρα
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από lollipop-123Καφε , καφε , καφε και καφε .
Από νεύρα πως πάμε?
Κλασικος!
Και εγω σαμπανια πινω την πρωτοχρονια τρωγοντας λευκοσοκολατένια βασιλόπιτα!
Eιναι το special treatment μου.
Ειμαι ολιγαρκης!
Αααα κοκτεηλ σε εξτρα περιπτωσεις μαργαριτα σε κανατα για σφηνακια και Ζομπι το ποιο βαρυ κοκτεηλ
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από alisida
Μάλλον γέρασα ,δεν μπορώ πλέον να πιω κάτι άλλο από καφέΤώρα ,αν μου βάλεις μαχαίρι στο λαιμό να διαλέξω κάτι σε αλκοόλ ,θα πιω κρασάκι ή ουζακι με το φαγητό και γλυκό ουίσκι συγκεκριμένη μάρκα Επίσης όλα τα λικέρ Δεν μου αρέσουν τα κοκτέιλ ,όλα τα ποτά τα προτιμώ με μόνο πάγο
![]()
Κρασακι ημιγλυκο και μπυριτσα. Στην ταβερνα και κανα ουζακι
Κρασί γλυκό ή ημίγλυκο. Και γλυκόπιοτα.
Έχεις δίκιο...
Ξέχασα τη μαργαρίτα ,αυτό το πίνω και μου αρέσει πολύ
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από COSTAS42
Αααα κοκτεηλ σε εξτρα περιπτωσεις μαργαριτα σε κανατα για σφηνακια και Ζομπι το ποιο βαρυ κοκτεηλ
1-2 καφεδες καθημερινα το καλοκαρι, ενω το χειμωνα τα βραδια πινω και κανα τσαι...
Απο αλκοολουχα καμια μπυρα και πιο σπανια κανα Bacardi η κανα southern comfort
Κατα αλλα χυμο βρυσης αφθονο......
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media